De fantastiske tumlemøbler fra bObles er blevet et sikkert hit hjemme hos mange børnefamilier. Tumlemøblerne er multifunktionelle og er formet i et enkelt geometrisk design der ligner skulpturelle dyr. Møblerne har både en funktion som siddemøbel og kreativ leg. De kan bruges alene eller kombineres med nogle af de andre bObles, så der er rig mulighed for at tumle og blive udfordret med de forskellige modeller. Tumlemøblerne er blandt andet blevet en del af indretningen i hjemmet og liver stemningen op med de flotte former og farver. Alle tumlemøblerne er fremstillet i EVA-skum der er uden farlige giftstoffer og phalater.

Se det fine udvalg af bObles længere nede på siden

Vi viser dig et bredt udvalg af de fantastiske tumlemøbler, så du kan blive inspireret. Møblerne findes i forskellige prisklasser og er derfor en fin gaveide til enten dåb, fødselsdag eller jul.

 

Historien om bObles

Dengang arkitekten Bolette Blædel var på barsel med sit første barn, søgte hun møbler af Dansk design der specielt appellerede til barnets aktiv leg og bevægelse. Sammen med hendes søster Louise Blædel, der er uddannet designer, fik de sammen skabt ideen om en serie af multifunktionelle og motorisk sansestimulerende møbler til børn. Det første tumlemøbel fra bObles kom til verden i 2006 og herefter er det gået stærkt med at få international anerkendelse og blive hædret med flere designpriser. Missionen om at skabe møbler der motiverer børn til bevægelse, er dog fortsat den samme.

Hvilken bObles er bedst?

Alle de forskellige tumlemøbler fra bObles har hver deres funktion, men er tilpasset børn i alle aldre. Mange af møblerne kan kombineres, så der er endnu flere muligheder for at tumle og lege. Sortimentet er bredt og møblernes design og farvevalg er videreudviklet så der er noget for enhver smag. Man kan ikke sige hvilken bObles der er bedst, da det afhænger af hvad man søger af tumlelegetøj til dit barn. Men der er selvfølgelig nogle af møblerne som er mere populære end andre som eksempelvis elefanten, krokodillen, kyllingen og tumlebrættet. Se det brede udvalg vi har listet herunder og få inspiration til en fantastisk gave.

Se de sjove og super flotte tumlemøbler fra bObles herunder. Mange af dem kan kombineres, så der er endnu flere muligheder for at tumle og lege med de fantastiske skummøbler.

bObles Elefant

Den fine elefant er både dekorativ som børnemøbel og så er den super sjov som tumlemøbel. De mindre børn kan blandt andet ligge hen over ryggen på elefanten for at træne ryg og mavemuskler. De større børn kan bruge elefanten til at hoppe ned fra. Den kan også vendes om så det bliver en gynge. Her kan de større børn øve balancen ved at stå på den gyngende elefant. Der indbydes til sjov og fantasifuld leg. Det er også muligt at kombinere elefanten med andre bObles så barnet får endnu flere muligheder for leg. Elefanten måler 32 x 55 x 24 cm. og findes i flere farver end de viste.

Læs også:   Legetøj 7 år | Spændende legetøj til skolebarnet

bObles Tumlegulv

Super lækkert skumgulv der både er blødt og isolerende. De små børn kan ligge og lege på det og de lidt større børn kan sidde og læse eller lege. I selve legegulvet er der små skumcirkler som kan tages ud og bruges som forhindringsbane hvor barnet skal hoppe fra ”sten” til ”sten”. Der medfølger 4 udskiftelige balancecirkler med ekstra højde, så legen kan blive ekstra udfordret. Gulvet måler 1,4 x 100 x 100 cm. hvor hver skumbrik måler 50 x 50 cm. Tumlegulvet findes i flere farver.

bObles Gris

Grisen er en ny og forbedret udgave end den tidligere model, da den nu er aflang og formet som en skumrulle. Her kan børn i alle aldre bruge grisen til at rulle på maven for at styrke ryg- og nakkemuskler. Den kan bruges under ryggen til mavebøjninger. Grisen kan også ligges under bObles krokodillen så den kan vippe højt. Der er mange muligheder. Den måler 15 x 40 cm. og findes i flere farver.

bObles Kylling

Kyllingen har en rund overside og en flad bund. Her kan de små børn øve ryg og mave. Med fast underlag til øvelserne skal kyllingen ligge med den runde overside opad, men den er ligeså god som vippe redskab til ryg og maveøvelserne når den runde side vender nedad. De større børn kan øve balancen ved at bruge kyllingen som vippe, som en forhøjning til stolen som de kan sidde på eller som skammel. Der er mange muligheder og kyllingen kan ligeledes kombineres med andre bObles. Den måler 11 cm. i højden, 26 cm. i længden, 24 cm. i bredden og findes i flere farver.

bObles Gynge

Super sjov gynge der består af en stor skumplade der har to stropper i hver side til at hænge op. Når barnet sidder på gyngen vil skumpladen danne en buet form, således at barnet sidder trygt og komfortabelt. Gyngen er både til de små og store børn og man bestemmer selv hvor vild gyngeturen skal være eller hvor meget man vil snores rundt. Stropperne kan justeres, så højden passer til barnet. Den måler 4 cm. i højden, 49 cm. i længden og 59 cm. i bredden. Der medfølger ikke loftkrog til at hænge gyngen i. Findes i flere farver.

Læs også:   Personlig gave til barnedåb | Unikke og personlige gaver til barnedåb

bObles Fisk

Dette er den lille model indenfor fisken og den kan bruges til mange formål som eksempelvis stol eller bord. Den kan også bruges til at styrke barnets ryg- og nakkemuskler ved at barnet bruger den til at ligge på maven. Kan nemt kombineres med de andre tumlemøbler. Den lille model måler 30 cm. i diameteren og 12 cm. i højden, hvor den store model måler 24 cm. i højde. Fisken findes i flere farver.

bObles Tumlesten

Disse sjove tumlesten har en lige bund og en buet overside. Det betyder at de kan ligges som en forhindring hvor barnet så skal gå eller kravle henover. Til de større børn kan man ligge tumlestenene med større mellemrum, så der skal hoppes fra sten til sten. Man kan også vende dem om og virkelig få udfordret balancen. De store tumlesten har en diameter på 15 cm. og de små har en diameter på 11 cm. Højden er på helholdsvis 7,5 cm. og 5,5 cm. Tumlestenene kan sagtens kombineres med andre bObles, det er nemlig kun fantasien der sætter grænser. De findes i flere farver.

bObles Larve

Larven er blevet opdateret så den nu er større, længere og har bredere flader. Det giver børnene nye tumlemuligheder. Denne model er skabt i forbindelse med bObles 10 års fødselsdag. Larven kan bruges til at ligge på maven på, som vippe, til at balancere på både stående og på knæ og til at slappe af på. Den er super sjov og kan selvfølgelig kombineres med andre modeller. Den måler 71 cm. i længden, 14 cm. i højden og 32 cm. i bredden. Findes i flere farver.

bObles Dino

Med dino er der mange muligheder hvor barnet eksempelvis kan kravle, gå, glide mm. Med dino medfølger der en plade som kan bruges når barnet skal rutsje eller klatre op af skråningen. Pladen er fremstillet i kraftigt akryl og kan nemt tages af og på. Dino kan selvfølgelig kombineres med de andre tumlemøbler. Den måler 34 x 70 x 24 cm. og findes i flere farver.

bObles Pindsvin

Sjovt pindsvin der er formet som et cylinger med flade ender og takker på siden. Barnet kan ligge ovenpå det og rulle frem og tilbage. Pindsvinet har en fordybning i den ene ende, hvor der sidder en spilledåse der rangler når møblet bevæges. Man kan også erstartte spilledåsen med en prop hvis man ikke ønsker musik imens der tumles. Der er mange muligheder for leg og andre tumlemøbler kan selvfølgelig kombineres. Pindsvinet måler 19 cm. i diameteren og 32 cm. i længden. Den findes i flere farver.

Læs også:   Trælegetøj | Masser af flot legetøj i træ

bObles Donut

Med den smarte donut er der mange sjove tumleøvelser for børn i alle aldre. De helt små kan ligge på den og de lidt større kan bruge den til at hoppe på. Man kan også bruge donuten som hoppedyr hvis man stiller den på højkant eller som en del af en forhindringsbane. Der er mange muligheder og kan ligeledes fungerer med en donutgynge. Skal dog købes separat. Denne donut måler 45-50 cm. i diameter og har en højde på 25 cm. Den kan klare en max. vægt på 100 kg. Donuten findes i flere størrelser og farver.

bObles Krokodille

Krokodillen er formet som en trappe der er super god til at styrke balancen for både de børn som kravler og de børn der lige har lært at gå. Man kan også bruge krokodillen som en balancevippe hvis man vender den om på ryggen. Hvis man derimod også tilføjer bObles Kyllingen og ligger den under krokodillen, så kan den også bruges som balancebræt. Krokodillen måler 60 x 18 x 24 cm. og findes i flere farver.

bObles Tumlebræt

Dette sjove tumlebræt har små hjul under. Her kan børn i alle aldre ligge på maven og blive trillet afsted. Alle øvelser der foregår på maven er nemlig med til at styrke ryg- og nakkemuskler. Det er muligt at kombinere andre bObles så der både er variation af leg og forskellige sværhedsgrader i selve øvelserne. Til de mindste børn kan man eksempelvis sætte myreslugeren på brættet, så det giver rygstøtte. Hjulene er støjsvage og laver ikke mærker i gulvet. Brættet måler 6 x 25 x 55 cm. og findes i flere farver.

bObles Skildpadde

Skildpadden er formet med en flad bund og en buet overside. Her kan de mindste børn blive udfordret ved at kravle over. En større udfordring er at sætte flere skildpadder eller andre bObles i forlængelse, så det bliver en forhindringsbane. Man kan også vende skildpadden om så det bliver til et vippebræt til at udfordre balancen hos både store og små. En anden mulighed for at udfordre balancen er, at sætte to skildpadder sammen så det bliver til en flad bold. Skildpadden har en diameter på 37 cm. og en højde på 12 cm. Der er flere farver at vælge imellem.