Leder du efter en god julegave til dreng, så har vi her samlet en række gode ideer, der forhåbentlig kan inspirere dig til at finde den bedste julegave til dreng. Vi har her samlet en lille oversigt over de mest populære julegaver til drenge. Du kan selvfølgelig også bruge listen hvis du skal give en fødselsdagsgave til en dreng 🙂

Brug listen som inspiration, eller køb julegaven med det samme via link.

De 3 BEDSTE julegaver til dreng

BMW El bil – en god julegave til drengen, der elsker fart over feltet

Elbiler har taget landet med storm. De er blevet vanvittig populære på meget kort tid, og kommer derfor også til at kunne findes under juletræet i mange danske hjem. En el bil er bedst egnet til børn over 3 år, men kan bruges før (under opsyn). Vælg mellem mange forskellige el- biler, der ligner en rigtig bil i mini format! Så bliver det ikke mere sejt.

Legekøkken – perfekt gave til den lille kok

Børn elsker at gøre det, som de voksne også gør. Derfor er legekøkkenet en højt elsket leg blandt mange børn, både drenge og piger. Dette fine legekøkken i træ fra Hape kunne være en god julegave til en dreng. Husk også at købe masser af legemad i træ.

Værktøjsbænk

Perfekt arbejdsbænk til den lille håndværker, der elsker at skrue, hamre og reparere. Denne værkstøjsbænk i træ er i rigtig god kvalitet, og kan holde til mange timers leg og sjov. Værkstøjsbænken udfordrer finmotorikken, og så er det en rigtig sjov rolleleg.

Gode julegaver til drenge – lege vildt udenfor

At lege vildt udenfor er et hit hos de fleste drenge. Udenfor er der mere plads til at udfolde sig på, og man ser tit drengene i børnehaven, eller de tidlige skoleår, holder af at lege politi og røver, eller måske cowboys i det vilde vesten. Julen er måske ikke den varmeste tid til at lege udenfor, men det plejer ikke at være en hindring for børn. Her har vi fundet julegaver til drenge, der kan bruges til foråret, men også noget der er bedst til den kolde tid.

En kælk – sjov leg i sneen

En oplagt julegave til drenge er en kælk, som er et must have til vinteren (hvis der kommer sne).  Den viste model er foldbar, og kombinere det traditionelle med det moderne. Det er en klassisk trækælk, som er nem at opbevare når den ikke er i brug.

Byggeklodser – konstruer og byg!

Mange børn elsker at bygge og konstruere. Byggeklodser er derfor en god julegave til dreng. Man kan få byggeklodser til alle alderstrin – helt fra de små, der kun lige har lært at gribe fat i noget, og til de større børn der kan håndtere små detaljer og mindre Lego klodser.

Lego brandbil

Lego – måske de mest kendte byggeklodser

Vi kender næsten alle sammen til Lego, der måske er de mest kendte byggeklodser til børn. Lego laver klodser til børn i alle aldre. Lego Duplo er til de mindste, og til de større er der almindeligt Lego. Her er klodserne lidt mindre og det man skal bygge er mere komplekst og avanceret. De voksne kan sagtens være med til at lege med Lego, da det også er sjovt for voksne at være med til.

Køb Lego her!

Træklodser – kreativ leg til de mindste

Træklodser lader fantasien få frit løb. De er nok mest egnet til de lidt mindre børn, der finder stor udfordring i at stable klodserne – og måske vælte dem igen og igen. Vil du gerne se flere byggeklodser til børn, kan du hoppe videre til vores indlæg om byggeklodser.

Læs mere om byggeklodser her ⇓

Byggeklodser til baby og børn – Kreativt legetøj fra 6 mdr.

Byggeklodser er godt legetøj til børn, og en særdeles god julegave til drenge. Legetøjet giver fantasien frit løb, og der er masser af af muligheder for at stable og bygge. Mange drenge er glade for at konstruere og bygge, og især hvis de kan gøre det sammen med deres venner. Det er en super god aktivitet, som børnene kan bruge mange timer på.

En god julegave til drenge – legetøjsbiler

Biler har altid været det klassiske “drengelegetøj”, og har alle dage ligget under mange juletræer i de små hjem. I dag er biler naturligvis en god julegave til drenge, såvel som piger. Ikke desto mindre, er der rigtig mange drenge der har en forkærlighed for de firhjulede.

Her vil vi gennemgå nogle af de bedste legetøjsbiler til børn, som er både sjove og udfordrende at lege med, og som samtidig er uden skadelig kemi.

Mange forskellige legetøjsbiler

Der er virkelig mange forskellige lege man kan lege med legetøjsbiler. Man kan lege racerbane, kapløb eller lave en større bilbane. Mange vælger at købe et gulvtæppe med veje på, som barnet kan køre sine biler på.

Læs også:   Legemad i træ til legekøkkenet

Biler til både små og store drenge

Der findes heldigvis biler til både store drenge, og de lidt mindre. Bilerne til de store drenge har lidt flere detaljer, og ser en anelse mere realistiske ud. De er ofte også lidt dyrere, da de i højere grad er designet, så de ligner en rigtig bil. Legetøjsbiler til lidt mindre er lidt mere simple i deres udtryk, og kan holde til at blive kastet med / bidt i osv., som de mindre børn jo gør med deres legetøj.

Legetøjsbiler til de mindste 0- 3 år

Måske de bedste julegaver til drenge

Legetoysbil fra Playtoys – bevæger sig når man rører ved den

En rigtig god legetøjsvil til de mindste. Når man rører ved den, begynder bilen at bevæge sig hvilket gør den meget underholdende. Den er en god julegave, da den udfordrer både motorik og synssans.

Vilac lastbil med arbejdsbiler

Vilac laver det flotteste trælegetøj til de mindste. Denne lastbil er i flotte farver og der medfølger små arbejdsbiler, der kan stables ovenpå. Legetøjsbilerne egner sig til de små fra 1-3 år.

Legetøjsbiler med garage

Kør bilerne op og ned af rampen, og parker dem i garagen. Timevis af leg med disse sjove biler og tilhørende garage! Et flot stykke legetøj, der uden tvivl vil være en god julegave til en dreng.

Legetøjsbiler til børn over 3 år

Super gode julegaveideer til drenge og piger

5 flote arbejdsbiler i træ

Disse små søde arbejdsbiler er perfekte legetøjsbiler til en lille dreng eller pige. De er en god julegave til drenge. Hele sætttet får du i en fin gaveæske, der indeholder: kran, tromle, lastbil med tippelad, gravemaskine og frontlæsser.

Stor bilgarage med elevator

Denne garage er en rigtig flot julegave til drenge. Den er lavet i træ, og er derfor meget holdbar og flot i sit udseende. I garagen er der en elevator, så bilerne kan hejses op og ned. Der medfølger én bil til garagen fra Play Toys, men de øvrige legetøjsbiler fra Play Toys passer til.

Brio containerskib med kran

Meget populært sæt fra Brio, der garanteret kommer til at være under mange juletræer. Brio legetøj er en gode julegaver til drenge og piger, der elsker at bruge deres fantasi, med afsæt i den verden de kender.

En god julegaveide til børn: værktøj til den lille håndværker

Børn elsker som bekendt at efterligne det, de voksne gør. Derfor er lege, hvor man kan gøre det de voksne gør, altid et hit. Det kan børn for eksempel i et legekøkken, når de leger med dukker, eller når de reparerer ting i hjemmet med værktøj. Det ser de nemlig også deres forældre gøre.

Læs også:   Pigelegetøj 3 år - Interessant pigelegetøj til 3 årige

Her har vi taget et kig på hvilket legetøjsværktøj man kan få, samt hvilke aldersgrupper de egner sig bedst til. Værktøjskasser, værkstøjsbænke osv., er helt sikker populære julegaver til drenge. Værktøjet udfordrer både finmotorik og koordination, og der er mulighed for mange timers leg. Se her bud på værktøj, der kunne være gode julegaver til dreng.

Populær værktøjskasse fra Brio – mange dele

En rigtig fin værktøjskasse fra mærket Brio, der er kendt for at lave kvalitetslegetøj i træ. Værktøjskassen indeholder flere dele værktøj som hammer, bræt og skruer, så der er masser at gå i gang med. Værkstøjkassen egner sig bedst til børn over 3 år.

Hamrebræt – fra 2 år

Et hamrebræt er endnu et klassisk stykke legetøj, der begynder at blive rigtig sjovt omkring 2 års alderen. Det styrker koordination og finmotorik at slå de små pæle ned i brættet, og bagefter kan man vende det om, og begynde forfra.

Byggesæt (fra 3 år)

Der er rig mulighed for at udfordre finmotorikken med det fine byggesæt i træ. Masser af små dele til drengen der elsker udfordring. Byggesættet er et godt supplement til andet legetøjsværktøj.

Tablet til børn – meget populær julegave

En tablet til børn er en super populær julegave til drenge og piger. Der findes masser af sjove spil og apps til børn, som både er lærerige og sjove. Mange børn elsker at lege på deres iPad, måske især når de kommer hjem efter en lang dag i skole eller børnehave. En børnetablet kan også bruges til at blive dygtigere til at skrive, regne, ligge puslespil eller noget helt andet.

Kurio: En tablet til børn

  • 649 kr.
  • Indeholder forældrekontrol,  internetfiltrering og tidskontrol.

Køb Kurio tablet her – 649 kr.

Kurio tablet er specielt udviklet til børn. Den leveres med 21 præ-installerede apps, som er super sjove for børn. Man skal blot tænde den, og så er den klar. En holdbar silikoneramme gøre denne tablet mere robust, så den kan holde til at blive tabt et par gange. Har også adgang til hele Google Play Store.

Apple iPad mini

3.615 kr.

Køb iPad mini her

Den lille, smarte størrelse har gjort iPad mini til en populær børnetablet. Derer mange muligheder for personlig tilpasning, inkl. forældrekontrol. Man kan tilkøbe covers, der beskytter den fra slag. Denne model har Wi-Fi og naturligvis adgang til App Store.