Krea Legetøj – Spændende legetøj fra Krea til baby og barn

Legetøjsmærket Krea er fantasifuldt legetøj for de mindste. Legetøjet er i høj kvalitet, da det er lavet af gode og slidstærke materialer. Legetøjsserien har derfor fået et ry om lang holdbarhed, der betyder at flere familie generationer og institutioner kan få glæde af det populære legetøj. Krea har både produceret legetøj til indendørs- og udendørsbrug, hvilket betyder at der er mange forskellige kategorier af legetøj. Krea er specielt kendt for legetøjsserierne om Bamse fra “Bamses Billedebog”, Cirkeline og Lille-Per. Her er især Lille-Pers elefant Bodil blevet en klassiker igennem de senere år. Legetøjsserien har altså en masse spændende legetøj for de mindste, som der kan bruges mange timers sjov med. Vi giver dig inspiration til legetøjsserien fra Krea – eventuelt til årets julegaver. Læs mere og se vores guide nedenfor med det forskellige og stimulerende legetøj fra Krea til baby og barn.

 

Indholdsfortegnelse

Krea legetøj – Stimulering af barnets sanser

Legetøjsproducenten Krea har særligt fokus på, at deres produkter er pædagogiske og samtidig stimulerer og udfordre barnet gennem en sjov og fantasifuld leg. Børns sanser bliver forstærket med alderen og spekteret, hvad angår deres evner, bliver bredere og bredere. Men det handler rigtig meget om at hjælpe barnet med, at videreudvikle deres læring og specielt motorik. Legetøjsserien fra Krea er stimulerende legetøj for babyen der har fået øje på farver, former og lyde. Legetøjet er behageligt for babyens sanser og er derfor genialt til den første læring. En størstedel af legetøjet er produceret i træ, der netop er af høj kvalitet. Krea har ligeledes produceret legetøj til de lidt større børn, der blandt andet er med til at styrke finmotorikken og balancen. Legetøjsserien indeholder derfor både legetøj til det barn som skal lære at gå, barnet der allerede går, barnet der ønsker at blive udfordret eller til barnet som kan lide at sidde og være kreativ. Man kan sige at der er en mening med legetøjet alt efter barnets udviklingstrin og interesse. Se vores guide for et udpluk af det fantastiske legetøj fra Krea herunder.

 

 

 

 

                                                      Babygynge fra Krea

Super sød trægynge til de mindste. Gyngen er lavet i træ, hvorpå der er små farvede kugler og ringe som babyen kan kigge på og røre ved. Der er god mulighed for at stimulere babyen, da det både er bevægelsen i gyngen og gyngens design som giver indtryk. Babygyngen kan både bruges indendørs og udendørs og er meget let at placere barnet i. Krea gyngen kan fås til 349 kr. hos Sundleg.

 

 

 

 

 

Læs også:   Julegave til pige | Inspiration til gode julegaver til piger

 

 

Trærangle fra Krea

Krea har lavet nogle fine trærangle i meget klassiske farver. Nogle af ranglerne er med indbygget bjælde. Det er nogle rangler som er gode at holde om og bide i for baby. Det er bestemt noget legetøj til babys første tid, når de skal lære at fokusere på enkelte ting, lære at gribe og holde fast. Se de forskellige trærangle fra Krea hos forhandleren Babygear her.

 

 

 

 

 

 

                                                          Den klassiske dukkevogn fra Krea

Den klassiske røde dukkevogn, som flere kender den fra deres barndom. Den flotte dukkevogn er PVC-fri. Vognen har metalhåndtag og gummihjul. Kalechen kan vippes til den anden side hvis sikkerhedsmøtrikkene fjernes. Ellers vil kalechen være fast som på billedet. Dukkevognen anbefales fra 18 måneder, koster 399 kr. og kan købes hos forhandleren Sundleg lige her.

 

 

 

 

 

 

 

Elefanten Bodil Fra krea

Elefanten Bodil fra Lille-Per filmene kan børnene her få glæde af derhjemme. Elefanten er udstyret med magneter i benene, som gør at bamsen let kan frigøres fra rullebrættet. Denne model er den største, men elefanten fås i 3 størrelser på henholdsvis 40cm., 25cm. og 18cm. Elefanten Bodil er en klassiker som selv vi forældre husker tilbage på. Derfor er det en oplagt gaveide til de mindste. Elefanten Bodil i den store model koster 519 kr. og kan findes hos forhandleren her.

 

Gyngeelefant fra Krea

Hvis dit barn derimod skal have udfordret balancen sammen med elefanten Bodil, så er denne gyngeelefant lige sagen. Gyngeelefanten kan både køre på hjul, men de kan også sættes op, så barnet kan gynge på elefanten Bodil lige som en helt almindelig gyngehest. Dette er en super gaveide til de mindste. Find gyngeelefanten fra Krea hos Sundleg her.

 

 

 

 

 

 

 

                                                        Hoppeko fra Krea

En oppustelig hoppeko som kan være med til, at give dit barn mange timers sjov leg. Det er nemt for barnet at lege med hoppekoen, da den er let at trække rundt og lav nok til at barnet selv kan komme op på den. Da hoppekoen har en gummioverflade, er den således nem at rengøre og barnet har ikke mulighed for at slå sig på den. Anbefales fra 3 år. Hoppekoen fås i både sort, grøn, rød og lilla, koster 269 kr. og kan findes hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

Læs også:   24 kalendergaver 2017 | Komplet liste med kalendergaveideer til dreng

 

Klodsvogn med alfabet fra Krea

Denne smarte vogn indeholder klodser i forskellige farver der alle er designet med tal og bogstaver. Her er der rig mulighed for, at børnene kan øve sig i at stave og regne på en anderledes og sjov måde. Klodserne er lavet i træ og de kan alle sættes på vognene, så barnet kan trække vognen med rundt. Her kan hele familien samles for at lege og lære med træklodserne. Anbefales fra 3 år. Klodsvognen kan du finde til 319 kr. hos forhandleren lige her.

 

 

 

 

                                                        Rullespejl fra Krea

Dette aktivitetslegetøj til baby er alletiders. Det populære rullespejl udfordrer både babyens motorik, men motiverer også til kravlefasen og til at få øje på sig selv. Lad eventuelt spejlet rulle og se hvordan babyen ivrigt forsøger at følge med. Her kan babyen ligeledes få trænet nakke- og mavemusklerne på en sjov og anderledes måde. Rullespejlet fra Krea er med til, at gavne dit barns motoriske udvikling. Anbefales fra 3 måneder. Rullespejlet koster 149,95 kr. og kan findes hos forhandleren Legebutikken her.

 

 

 

 

Puslespil med Bamse fra Krea

Fint puslespil til de mindste med Bamse, Kylling og Ælling på tur i skoven. Puslespillet fra Krea indeholder 24 brikker. Brikkerne er i en god størrelse, så det er nemt for barnet at ligge. God anledning til at lære og lege samtidig. Anbefales fra 4 år. Puslespillet koster 129 kr. og kan købes hos forhandleren Babygear her.

 

 

 

Hvis du søger inspiration til legetøj med Bamse fra ”Bamses Billedbog”, så har vi lavet en guide med forskelligt legetøj med Bamse, Kylling og Ælling. Du kan læse mere her.

 

 

 

 

Sansegynge fra Krea

Fin sansegynge til at stimulere dit barns sanser og motorik. Sansegyngen er blevet meget populær, da det er en anden form for stimuli du lader barnet møde. Gyngen kan både bruges indenfor og udenfor. Max belastning er 100 kg. Sansegyngen er lavet i 100% nylon og måler 100cm i diameter. Anbefales fra 3 år. Sansegyngen koster 549 kr. og kan findes hos Sundleg.

 

 

 

 

 

                                                       Aktivitetsstativ i træ fra Krea

Dette aktivitetsstativ i træ er med mange søde og farverige træophæng, der alle er med til at stimulere baby. Aktivitetsstativet er meget stilrent og ophængene er overskueligt for babyen. Stativet kan højdejusteres, så det kan indstilles efter babyens udvikling. Det fine aktivitetsstativ kan findes til 348 kr. hos forhandleren Babygear her.

Læs også:   Gurli Gris legetøj | Legetøj med Gurli Gris

 

 

 

 

 

 

Modellervoks kagesæt fra Krea

Dette fine modellervoks kagesæt er super underholdende og meget realistisk, da man kan få kagerne til at ligne rigtige konditorkager. Et kagesæt indeholder 1 kagerulle, en modellervoks sprøjte som man kan dekorerer kagerne med, en modellervoks kniv, tallerken, gaffel og 5 bøtter med modellervoks i forskellige farver. Kagesættet fra Krea anbefales fra 3 år og koster 99 kr. Du kan finde modellervoks kagesættet fra Krea eller andet Krea legetøj hos Sundleg her.

 

 

 

 

 

 

                                                   Cirkeline hånddukke fra Krea

I legetøjsserien fra Krea findes også legetøj med Cirkeline. Cirkeline hånddukken er til de mindste og er lige til at tage med på tur. En hånddukke er specielt sjov for de mindre børn, da de netop er blevet opmærksomme på bevægelser og karakteristika. Håndukken er til den hyggelige leg. Du kan finde Cirkeline hånddukken hos forhandleren lige her.

 

Hvis du ønsker at læse mere om alt det fine Cirkeline legetøj fra Krea legetøjsserien, så har vi lavet en guide med Cirkeline legetøj til store og små. Se mere her.

 

 

 

 

Stor bondegård fra Krea

Denne fine bondegård er en rigtig klassiker og god til når barnet skal lære om forskellige dyr. Det er også sjovt for barnet, at se en bondegård og dyrene i virkeligheden og herefter se dem som legetøjsudgave. Det kan hjælpe barnet med at huske og bidrager herefter til selve læringen. Bondegårdens tag kan åbnes, så det kan være nemmere at lege med dyrene i stalden. Tilbehør til bondegården skal købes separat – se link til bondegårdsdyrene nedenfor. Denne bondegård fra Krea er den store udgave som koster 1.049 kr. Se mere hos forhandleren her.

 

 

 

 

                                                    Bondegårdsdyr fra Krea

Til bondegården skal der selvfølgelig være en masse dyr. Denne kasse indeholder 22 forskelige bondegårdsdyr som eksempelvis heste, grise, køer, får og høns. I pakken følger der ligeledes mennesker med som skal passe bondegårdsdyrene. Perfekt gaveide til barnet der ønsker at lære om forskellige dyr. Kassen med bondegårdsdyrene koster 239 og kan findes hos forhandleren lige her.