Legetøj 7 år | Spændende legetøj til skolebarnet

Hvad leger en 7 årig med: Et barn i 7 års alderen er rigtig god til at lege på mange forskellige måder. Her er legene meget fantasifulde, men også inspireret af bestemte begivenheder. Her kan barnet simpelthen være så optaget af en leg, at både tid og sted glemmes. Et barn i 7 års alderen går også meget op i skolen og aktiviteter derfra. Det handler derfor om at lytte til barnet, da de i den alder godt kan lide at fortælle om dagens aktiviteter. Hvad angår legetøj 7 år, så kan det variere enormt meget hvad det enkelte barn synes er interessant. Her kan børnene også være indenfor forskellige alderstrin af legetøj på trods af, at de er samme alder. Det handler om at finde ud af hvad barnet synes er interessant og måske hjælpe med at skabe nogle flere interesser.

Indholdsfortegnelse

Legetøjsguide 7 år

Vi har lavet en guide med spændende legetøj, opdelt efter den kreative- og aktive leg, som kan være interessant for et barn på 7 år eller deromkring.

Læs med nedenfor ↓

 

Den kreative leg | Lær at tegne, spil med familien og byg-selv.

Det 7 årige skolebarn får mange forskellige indtryk i skolen hver dag. Det er i skolen, at barnet får inspiration og lysten til at lære. Tegninger bliver sammenlignet med klassekammeraternes og der vil højst sandsynligt også opstå konkurrence herimellem. Et 7 årige barn går op i, at en tegning skal forestille noget og bruger farver som er fangede. Børnene ønsker så meget som muligt at efterligne virkeligheden. Der er meget forskelligt legetøj 7 år idag, som udfordrer børnene kreativt. Vi har derfor lavet en guide med en masse forskelligt og spændende kreativt legetøj til de 7 årige piger og drenge. Der er alt lige fra malebøger, puslespil, brætspil og byg-selv legetøj. Læs mere herunder.

 

 

Slip fantasien løs | Tegne- og malebøger

Til det 7 årige barn der kan lide at sidde og fordybe sig over noget bestemt. Der findes utallige tegne- og malebøger. Her skal man kun begrænses af sværhedsgrad og interessen for lige netop det som barnet ønsker at være kreativ omkring. Se vores forslag til tegnebøger og malebøger her.

 

                                                       Lær at tegne dyr med Artbook fra Eeboo

En artbook til den kreative leg, hvor barnet kan lære at tegne dyr. Her kan barnet, ved at kigge efter skitser, lære at gengive bevægelserne i tegningen. Der er tegninger i forskellige proportioner der gør den kreative leg udfordrende. Denne artbook er en super ide til barnet som kan lide at være kreativ og ønsker at lære at tegne dyr. Lad børnene gå på opdagelse og tegn dyr i bevægelse med denne Artbook til 69,95 kr. Kan købes hos LirumLarumLeg her.

 

 

 

 

Malebog med sjove motiver

Sød lille malebog med fantasifulde motiver som barnet kan farvelægge. Malebogen fra Omy er en special edition der er skabt i tæt samarbejde med LirumLarumLeg i forbindelse med deres 10 års jubilæum. Malebogen indeholder 32 sider. Perfekt gaveide til det kreative skolebarn. Malebogen koster 29,95 og kan findes hos forhandleren her.

 

 

 

                                                                Artbook – Lær at tegne mennesker

Her er bogen til barnet som elsker at tegne og som ønsker at lære mere. Med denne artbook kan barnet lære at tegne mennesker på helt realistisk vis. Der medfølger skitser og illustrationer som hjælper barnet med at perspektivere motivet og dermed kunne gengive både bevægelser og detaljer. Bogen indeholder 18 sider med diverse motiver og bevægelser. Barnet lærer ligeledes at tegne med skyggeeffekt. Det skal siges at bogen er på engelsk, men de fine illustrationer hjælper barnet med at forstå hvordan hele tegneprocessen skal gribes an. Artbook fra Eeboo ”Lær at tegne mennesker” koster 69,95 kr. og kan findes hos LirumLarumLeg her.

Læs også:   24 kalendergaveideer 2018 | Komplet liste med kalendergave til pige!

 

 

 

 Kreativitetsbog ”Min Prinsesse”

Bogen som er perfekt til den ægte prinsesse. Her kan pigerne få timer til at gå med at farvelægge de flotte tegninger. Der er en masse tegnetips at hente, gåder, labyrinter, sjove spil, forskellige historier som barnet kan digte med på, diademer som kan klippes ud og mange søde klistermærker. I bogen findes ligeledes en fold-ud-scene, flot dekoreret papir og mange skabeloner. Denne bog ”Min prinsesse” er perfekt til det kreative og fantasifulde barn. En fantastisk bog for en ægte prinsesse til 129,95 som kan findes hos LirumLarumLeg her.

 

 

 

Spil til hele familien

Puslespil eller brætspil er bestemt noget som både børn og voksne synes er super sjovt. Der er mulighed for at tilbringe tid sammen som familie og derved vise barnet en måde hvorpå der både kan leges og læres på samme tid. Mange børn synes også det er sjovt at spille spil med vennerne. Der findes alverdens forskellige brætspil og legetøj 7 år. Man skal bare huske at have sværhedsgraden for øje, så pusle- og brætspil henvender sig til barnets læringsniveau. Se vores forslag til spil til skolebarnet og familien her.

 

DJECO puslespil om verdenshistorien

Et anderledes puslespil til de kreative, hvor barnet kan få god viden om verdenshistorien. Der medfølger opgavekort til puslespillet, således at barnet kan gå på opdagelse, når puslespillet er lagt. Det indeholder 350 brikker i kraftigt pap, og er med til at underholde i mange timer. Leg og lær om verdenshistorien med puslespillet fra DJECO til 169,95 kr. hos LirumLarumLeg her.

 

Se flere puslespil der henvender sig til de 7 årige piger og drenge hos forhandleren LirumLarumLeg her.

 

 

 

                                                           Spillet ”Børnealfabetet” fra Alga

Dette spil er perfekt til de børn som ønsker at lære bogstaver og ord. Spillet indeholder to varianter. Det ene er for børn der allerede kan læse og det andet er for de børn som først skal til at lære det. Her kan det dog stadig være sjovt uanset barnets indlæringsniveau, at øve sig i at stave og læse. Det er et spil som hele familien kan samles omkring, og som især styrker barnets staveevner og gør dem klar til at læse. Spillet koster 229,95 og kan findes hos Legebutikken.

 

 

 

 

Matador Junior

Matador spillet er et klassisk brætspil for hele familien. Her er det junior udgaven til børnene som kan skabe stor spilleglæde. I Matador juniorudgaven kan selv de mindre børn opleve den ægte Matador stemning. Der kan være 2-5 deltagere med i spillet. Matador Junior koster 259,95 og kan findes hos forhandleren her.

 

 

 

 

                                                           20 Klassiske spil fra DJECO

Denne æske indeholder klassiske spil som gåsespillet, Ludo, Dam, kortspil og mange flere. Her er der flere timers underholdning for hele familien. Super spilleæske med spil der kan spilles indenfor kort tid og spil som tager længere tid. Spilleæsken fra DJECO kan findes til 349,95 kr. hos forhandleren lige her.

 

 

 

 

Det klassiske Bobspil

Til de børn som elsker at spille spil. Her er det klassiske bobspil i træ som både kan spilles af børn og voksne. Få nogle sjove timer sammen med dette spil. Bobspillet indeholder en stor spilleplade, 2 stave til at spille med og 34 ringe. Tag kampen op og find ud af hvem den rigtige vinder er. Bobspillet koster 399,95 og kan findes hos Coop lige her.

 

Find forskellige sjove brætspil til børn i 7 års alderen og til hele familien hos LirumLarumLeg lige her.

 

 

Byg-selv og gå på opdagelse

I 7 års alderen er både drengene og pigerne meget optaget af at tegne, bygge og undersøge. De forstår hvordan tingene hænger sammen og det er derfor meget oplagt at lade barnet lære i selve legen. Se med her hvis du søger inspiration til legetøj hvor barnet selv skal bygge eller undersøge.

 

                                                         Byg-selv solsystem fra KidzLabs

Her er der legetøj til de kreative børn. Børnene kan med dette konstruktionssæt bygge deres egen uro med solsystemet. Når det er samlet færdigt kan det pynte på værelset og børnene kan lære om vores solsystem. Det må siges at være inspirerende legetøj som forener leg og læring. Byg solsystemet til 199,95 kr. Kan købes hos LirumLarumLeg lige her.

 

 

 

 

 

                                                    Mikroskop fra Alga Science

Her er gaven til den helt rigtige videnskabsmand. Dette mikroskop kan forstørre 100, 250 og 500 gange op. Det betyder at der er mulighed for at undersøge en lang række ting, som man ikke kan se med det blotte øje. Mikroskopet er samtidig rigtig fint at have stående på værelset når det ikke bliver brugt. Du kan finde det flotte mikroskop fra Alga Science til 299,95 kr. hos Legebutikken her.

 

 

 

 

 

 

Lad finmotorikken blive udfordret med LEGO

LEGO er virkelig noget legetøj der kan hitte i alle aldre. Til de mindste findes LEGO Dublo i mange forskellige variationer og til de større børn, findes et hav af forskellige udgaver til både piger og drenge. LEGO er legetøj som styrker barnets finmotorik og fantasi. Sværhedsgraden og dermed alders anbefalingen er meget bred, således at det er tilpasset legetøj uanset udviklingstrin.

 

LEGO City

Med alle de forskellige LEGO variationer som man kan købe i dag, er der plads til mange hyggelige timers kreativ leg. Det er blandt andet finmotorikken der bliver udfordret, med alle de små dele som skal samles. Her er det sjovt både at lege med det samlede LEGO, men også at barnet kan beundre arbejdet efterfølgende. Se alle de forskellige udgaver af LEGO til de 7 årige her hos LirumLarumLeg.

Læs også:   Sengehimmel - Find en flot sengehimmel til børneværelset

 

 

 

                                                       LEGO Princess

Fint LEGO Princess sæt med Anna og Kristoffer der skal på kanetur. Her kan de små prinsesser bygge deres eget Frost eventyr. Æsken med LEGO Princess indeholder 174 dele, så der kan blive bygget kane, postbutik og fodersted til rensdyret. Der medfølger også to figurer og et rensdyr. Det er kun fantasien der sætter grænser. Denne udgave af LEGO Princess koster 269,95 og kan findes hos forhandleren her.

 

 

 

Hygge med veninderne

I 7 års alderen går især pigerne op i at være hemmelighedsfulde med veninderne og hygger sig rigtig meget sammen. I skolealderen er der særligt fokus på at være kreativ og pigerne elsker at klæde sig ud og pynte sig. Vi giver her lidt inspiration til hyggestunden med veninderne.

 

Skab fest på børneværelset med en diskokugle

Til barnet der gerne vil have lidt fest i tilværelsen eller bare sætter pris på en festlig stemning på værelset. Denne klassiske diskokugle er ikke legetøj, men altså interiør til børneværelset. Den måler 25cm i diameteren og giver et dejligt behageligt festlys. Diskokuglen koster 259,95 kr. og kan købes hos Legebutikken.

 

 

 

Neglelak til pigerne

Til de piger som godt kan lide at ligge neglelak med veninderne og som er blevet mere selvbevidste. Neglelak fra Snails er neglelak uden farlige kemikalier, er allergivenlig, og fjernes let igen med kun vand og sæbe. Det er dog muligt at få neglelakken til at holde længere ved, at tilkøbe en topcoat. Der er både forskellige farver at vælge imellem og ligeledes forskelligt tilbehør såsom glimmer og klistermærker. Hvis dit barn kan lide at pynte sig, så er disse neglelakke lige sagen. Se det store udvalg af neglelakke fra Snails hos Børn i balance her.

 

 

 

                              Strikkesæt til pigerne

Med dette fine strækkesæt kan dit barn selv strikke tørklæde, pandebånd og manchetter. I pakken medfølger strikkemaskine, strikkering, strikkekroge, plast nål, to farver garn og nogle pompom skabeloner. Der er selvfølgelig detaljerede instruktioner, så dit barn kan få hjælp til at komme i gang. Super gaveide til pigen der elsker at være kreativ og godt kunne tænke sig at lære at strikke på en nemmere måde. Strikkesættet kan findes hos forhandleren lige her.

 

 

 

Den aktive leg

Piger og drenge kan i 7 års alderen godt have forskellige interesser når det gælder udendørsleg. Drenge er som oftest mere fysisk aktive end piger. Det kan have noget at gøre med at drenge godt kan lide at blive udfordret og identificerer sig med de voksne, som er en del af deres personlighed. Piger kan til gengæld også godt lide udendørslegen, men det bliver som oftest den mere stille leg hvor der bliver tænkt mere over tingene. Vi har lavet en guide med forskelligt udendørs legetøj 7 år der er tiltænkt begge køn, men også ud fra at børn har forskellige interesser. Se det aktive legetøj for de 7 årige børn herunder.

 

 

 

 

                                                       Gigant Mikado pindespil

Dette pindespil fra Goki kan både børn og voksne hygge sig med. Det er den store udgave, som nok bedst af alt egner sig til en have hvor der er plads til at spille. Spillet er både med til at træne motorikken, men også koordinering og koncentrationen hos de store og små. Mikado spillet findes i flere udgaver og kan findes hos Babygear til 248 kr. lige her.

 

 

 

 

 

 

Gyngestativ med klatrevæg

Fedt gyngestativ med to gynger og en klatrevæg som er produceret i Sverige af familien ”Hörby Bruk”. Det er et lækkert gennemtestet kvalitetsgyngestativ som er CE og TUV testet, hvilket er med til at sikre børnenes sikkerhed og ligeså kvalitet. Gyngestativet har robuste sæder med afrundede kanter. Her kan børnene få mange hyggelige timer i haven.

Hvis børnene søger en rutchebane eller et klatrereb til gyngestativet, så kan du finde mere inspiration indenfor de forskellige modeller af gyngestativer som familien ”Hörby Bruk” har fremstillet hos sundleg her.

 

 

 

                                                              Pro-Line Trampolin med sikkerhedsnet

Her er en trampolin til børnene i topkvalitet fra Pro Line. Trampolinen har et kraftigt stel og så er der en god og tyk beskyttende kantpude hele vejen rundt om trampolinen. Denne model indeholder et sikkerhedsnet, så børnene er godt beskyttet. Den måler 3,05 meter. Trampoliner er et hit blandt børn i alle aldre og vil derfor være en sikker gaveide til legetøj 7 år, hvis der er plads i haven. Du kan se de mange forskellige varianter indenfor trampoliner hos Sundleg her.

 

 

 

Cyklen til skolebarnet

Turen til skole foregår måske på cykel og her har barnet i 7 års alderen lært at cykle selv. Når man skal finde den rette cykel til børnene, er det vigtigt at vælge den helt rigtige størrelse, da det både handler om sikkerhed og komfort. Tag et kig på de forskellige modeller og farver, så I sammen kan finde den helt perfekte cykel til jeres barn.

Hos Cykelpartner er der mange forskellige cykler og cykeltilbehør at vælge imellem, så kig her for at få inspiration til den første cykel.

 

 

 

                                                  Træ stylter til leg i haven

Til de børn som ønsker at udfordre sig selv, er stylter et klassisk stykke legetøj. Disse træstylter er dog for både børn og voksne, da de er meget robuste. Stylterne er lavet sådan, så de kan justeres i højden. Det betyder at barnet kan starte på det nederste trin tættest på jorden, og efterfølgende øge højden hvis man har lyst. Barnet kan både have sjov med stylterne alene, men ligeledes sammen med flere hvor man kan lave forskellige forhindringer i haven. Barnet får altså styrket både balance, motorik og koordinering med dette legetøj. Stylterne er 150 cm høje og kan justeres i 6 højder. Du kan finde stylterne til 329 kr. hos Børn i balance.

 

 

 

Fodboldmål til de boldglade

Til de aktive piger og drenge som elsker fart over feltet, så er et fodboldmål lige sagen som legetøj 7 år. Hos Only4Kids kan du finde forskellige variationer af fodboldmål i forskellige størrelser. Der er både enkelte mål og dobbelte mål, at finde i forskellige prisklasser. Det hele afhænger kun af pladsen i haven. Se alle de forskellige fodboldmål og find din favorit hos Only4Kids lige her.

Læs også:   Playmobil - Det bedste legetøj fra Playmobil

 

 

Den klassiske fodbold

Hvis børnene står og mangler en fodbold til fodboldmålet, så bør I se det store udvalg hos Only4Kids her.

 

 

 

 

 

 

                                       Gummi fodbolden – Den lette udgave

Smart gummi fodbold der giver super kontrol og et fast greb til de børn der ønsker at spille med en lettere bold. Bolden har en robust gummioverflade og en vand forseglet ventil. Super fodbold til de mindre børn. Fodbolden fra Kickmaster kan findes hos forhandleren lige her.

 

 

 

 

 

 

Målmandshandsker til børn

Hvis der skal et par målmandshandsker til at skabe den helt rette fodbold stemning, så er der mulighed for det. Disse målmandshandsker er i god kvalitet med en latex overflade som sikrer et godt greb og postring på oversiden, som giver en god komfort. Der er velcro ved håndleddet, så handsken sidder til som den skal. Målmandshandskerne kan findes hos forhandleren Only4kids her.

 

 

 

 

 

 

                                 Klassisk løbehjul

Et fedt og klassisk løbehjul i god kvalitet. Løbehjulet er perfekt til de børn som elsker, at være udenfor og bevæge sig. Det bliver hurtigt en leg, at komme i skole eller fritidsklub. Der findes mange forskellige løbehjul i forskellige prisklasser hos Only4Kids og de kan alle justeres i højden, således at det kan vokse med barnet. En perfekt gaveide. Find almindelig løbehjul, trick løbehjul, løbehjul med store hjul og mange flere hos Only4Kids lige her.

 

 

 

 

Moonhopper til at udfordre balancen

Med Moonhopper kan skolebarnet træne motorik og balance på én og samme tid. Den såkaldte Moonhopper klemmes fast mellem fødderne, hvorefter det for barnet handler om at finde balancen så der kan hoppes fremad. Moonhopper er en plade med en bold der fastklemt i midten. Max. Belastning er på 120 kg. Det vil sige familien sagtens kan være fælles om denne balance leg. Skal den sjove Moonhopper være en del af barnets legetøj 7 år, så find den til 359 kr. hos Børn i Balance lige her.

 

 

 

 

 

 

                                                       Pölli Havespil til hele familien

Pölli havespil er et spil hvor hele familien kan være med. Det kræver at man kan tænke taktisk, have en rolig hånd og eventuel lidt held. Spillet foregår ved at man danner en cirkel med det vedlagte reb og placerer de 6 træblokke indenfor denne cirkel, men med tallet nedad. Herefter må hver spiller vælge en blok hvor de får lov at se tallet. Blokken sættes ned igen og alle skal gå 4 meter væk fra cirklen. Nu handler det om at skubbe blokkene udenfor cirklen ved hjælp af de to kastepinde. Når en spiller får skubbet en træblok udenfor rebet, har spilleren scoret de point som står under denne træblok. Spilleren som først får sig 25 point har vundet havespillet. Perfekt legetøj 7 år til skolebørnene der elsker at spille spil og være udenfor i haven.                                                                        Pölli havespillet koster 199,95 kr. og kan findes hos Coop her.

 

 

 

Skateboardgynge fra Nordic Play

Hvis du har et barn som elsker at udfordre sig selv og nyder udendørslivet, så er denne seje skateboardgynge måske lige sagen. Her kan man forny det traditionelle gyngestativ med denne skateboardgynge. Gyngen skal bruges stående, hvor barnet netop får styrket sin balance og motorik. Skateboardgyngen er lavet i træ og er herefter pakket ind i stødabsorberende skum. Den maksimale belastning er på 50 kg. Krogene til gyngen skal købes separat. Hvis gyngestativet skal opgraderes så kan skateboardgyngen findes til 349,95 hos Coop her.

 

 

 

                                                         Det første par rulleskøjter

Seje begynder rulleskøjter til barnet der elsker udfordringer. Rulleskøjterne fra Fila er meget nemme at indstille til flere størrelser, således at de vokser med barnet. Super fine rulleskøjter i god kvalitet som man nemt kan justere størrelse med ved hjælp af en skrue på bagsiden. Der er en høj ankelstøtte som giver barnet god stabilitet og med ABEC 3 kuglelejer. Rulleskøjterne koster 799,95 kr. og kan findes hos forhandleren Legebutikken. Se de forskellige rulleskøjter til både piger og drenge hos Legebutikken lige her.

 

 

 

HUSK – Beskyttelsesudstyr

Køb nu endelig beskyttelsesudstyr til barnet, så skader undgås. Her kan du både finde beskyttere til knæ, håndled og albuer. Cykelhjelmen er også en god ide. Dette beskyttelsesudstyr findes i farverne lilla, grøn, blå, pink og sort til 149,95 kr. hos Legebutikken her.

 

 

 

 

 

 

Kønsroller

Pigerne i 7 års alderen er specielt interesserede i mennesker og sætter sig hurtigt ind i køn og roller. I legene handler det blandt andet meget om, at klæde sig ud med veninderne. De kan lide at iscenesætte dem selv og skabe noget helt specielt som kun de og deres veninder forstår. Der skal gerne pyntes og udstilles på helt særlige måder når legen går i gang. Det betyder også, at piger i 7 års alderen som oftest foretrækker at tegne, lege med dukker, cykle, hoppe, klæde sig ud og male.

Drengene kan godt lide systemlegetøj og leger oftest mere fysiske lege end pigerne. Der bliver brugt meget tid på fodbold eller holdspil med vennerne og de kan lide at blive udfordret. Drenge i 7 års alderen kan også godt lide at være kreative med at tegne og male. Der bliver nemlig skabt flere interesser når skolen for alvor starter. Men bedst af alt udfordres drengene gerne i den aktive leg eller med konstruktionslegetøj som for eksempel LEGO.

Det skal dog påpeges for begge køn, at de lege som børnene føler sig allermest engageret i, bidrager direkte til deres sociale og følelsesmæssige udvikling. Det betyder at der ikke er nogen leg der er rigtig eller forkert for begge køn. Drenge kan sagtens synes, at de kreative lege som dem pigerne oftest foretrækker, er meget interessante. Ligeledes kan piger føle sig mere engageret i aktive og udfordrende lege, der kan være mere voldsomme. Man kan ikke putte børn i kasser. Det hele handler om barnets personlige udvikling og de interesser som løbende bliver skabt.