Bedste trampolin til børn – Se populære trampoliner her!

Børn elsker at hoppe. Jo højere, jo bedre. Så hvorfor ikke anskaffe en trampolin? Læs med her, og se hvad du skal være opmærksom på, og se hvor du kan købe den mest populære og bedste trampolin.

Her finder du den bedste trampolin til dit barn eller børn. Har du en have, har du plads til en stor trampolin. Men man kan også få mini trampoliner, som der fint er plads til på børneværelset eller i stuen.

Vi  har listet mange forksellige trampoliner, så du kan finde den bedste trampolin til dit barn eller børn.

 Det skal du vide om trampoliner

Der findes heldigvis trampoliner til stort set alle behov. Der findes små og billige trampoliner, trampoliner til børn helt ned til 24 mdr., og de store professionelle trampoliner, der virkelig giver mulighed for at hoppe og springe på et højere niveau. Når du vælger trampolin, skal du overveje:

 • Hvor meget plads har du?
 • Skal trampolinen bruges inde eller ude?
 • Hvor meget må trampolinen koste?
 • Er dit barn er nybegynder, eller er mere øvet?

Hvis dit barn er øvet, og gerne vil lære nogen af de mere komplicerede hoppeteknikker, så vil hun få glæde af en stor trampolin der kan holde til vildere spring og måske har plads til mere end ét barn ad gangen.

Herpå siden har vi listet en del forskellige trampoliner, så du burde kunne finde en, der passer til dit behov. Læs om sikkerhed på trampoliner nederes i artiklen.

 

Anbefalet: Bedste trampolin!

Fantastisk lækker Berg Trampolin, der sikrer den bedste hoppeoplevelse. 

 • Sikkerheden er i top: ekstra stærk kantmåtte og forsvarligt sikret sikkerhedsnet
 • Diagonalt placeret fjedre – giver helt unik hoppeoplevelse og spændstig dug
 • Fra mærket Berg, der har produceret de bedste trampoliner i mere end 30 år

Nem at samle, og skal ikke graves ned – du kan komme i gang med at koppe med det samme!

Pris: 6.499 kr.

Køb trampolinen her.

 

 

Mini trampolin

Mini trampoliner er populære, fordi de både kan bruges inde og som trampolin til haven. De er nemme at flytte rundt på. De er især gode til de mindre børn, da de bedre kan overskue en lille trampolin. En mini trampolin kan også bruges som supplement til den store trampolin i haven. Her vi listet mini trampoliner, der alle kunne være den bedste trampolin til dit lille barn.

Sjov Thomas Tog trampolin til de mindste (fra 12 mdr.)

Her får du en sjov trampolim, som dit barn kan bruge så snart han eller hun lærer at gå ved 12 mdrs. alderen. Den er ideel som første trampolin, og styrker dit barns  balance, koordination og styrke helt fra start.

Pris 649 kr.

Køb den her. 

 

Gurli Gris Trampolin med lyd

Sjov trampolin med Gurli Gris, som er kendt fra TV. Trampolinen kan sige sjove lyde, når der hoppes på den. Det vil alle børn elske. Det er en af de bedste trampoliner til de mindste, fordi den har et håndtag som hjælper barnet med at holde balancen.

Pris 768 kr.

Læs også:   Gyngestativ med rutchebane | Sjove gyngestativer til børn

Køb den her. 

 

Foldbar mini trampolin med håndtag

Denne skønne mini trampolin er sikkerhedstestet og egner sig til børn helt ned til 24 mdr. Det smarte ved mini trampolinen er at den kan foldes sammen, så den ikke fylder meget, og nemt kan pakkes væk.

Pris 849 kr.

Køb den her

 

 

Junior Trampolin (fra 3 år)

Forholdvis lille trampolin på 1,4 m i diameter. Der medfølger sikkerhedsnet i prisen, som forhindrer at børnene kan falde ud. Den bedste trampolin har et sikkerhedsnet, for øget sikkerhed.

Pris 1.077 kr.

Køb trampolinen her. 

 

 

Derfor er trampoliner så populære

 • Det er sundt at hoppe
 • Motion forebygger overvægt
 • Børnene kan lege i timevis
 • Man kan få trampoliner i alle størrelser, der kan være i næsten enhver have

Læs: Baby motorik – få en sund og stærk baby

Berg Trampolin

Berg Trampoliner er blandt de mest populære og bedste trampoliner. Det holldandske mærke Berg har produceret trampoliner i mere end 30 år og er i dag førende på området. De laver de bedste trampoliner til både børn og voksne, og deres trampoliner giver en hoppeoplevelse ud over det sædvanllige.

Blandt ander har en Berg trampolin en kantmåtte, der forhinderer fingre eller tæer i at komme i klemme mellem dugen og stellet. Derudover har en Berg trampolin de bedst udviklede fjedre, der sikrer en meget spændstig dug.

Sikkerheden i en Berg trampolin er også i top. Sikkerhedsnet på en Berg trampolin er sikret ved stolperne, som sikerer at det ikke lige pludselig kan falde af. Stellet er også altid af højeste kvalitet, og kan holde til det skiftende danske vejr.

Berg trampolin – måske den bedste trampolin

Ønsker du en trampolin i topklasse, så er en Berg trampolin muligvis den bedste trampolin til dig. Berg har specialiseret sig i de lidt større trampoliner, som sikrer den bedste og mest sikre hoppeoplevelse.

 

Ekstra sikker Trampolin fra Berg

Trampolinen har hele 128 fjedre, hvilket er mere end normalt. Det giver en rigtig god spændstig dug, og en fantastisk hoppeoplevelse. Modellen fra Berg hedder Champion, og lever op til Berg trampoliners høje krav om sikkerhed. Du får bl.a. en ekstra stærk kantmåtte og et godt sikkerhedsnet, der er monteret grundigt.

Anbefales fra 6 år.

Mål: 4,3 meter i diameter og 2,75 m. høj (inkl. sikkerhedsnet).

Set til 7.499 kr. hos Coop.

Køb den her. 

Nedgravningstrampolin fra Berg

En nedgravningstrampolin giver mange fordele. Det er en god trampolin til haven. Trampolinen risikerer ikke at vælte i en storm, og du behøver ikke flytte rundt på den når græsset skal slås. Derudover er den mere æstetisk i haven, i det den ikke blokerer udsynet.

Denne nedgravningstrampolin fra Berg lever naturligvis op til Bergs sædvanlige høje krav om sikkerhed og komfort.

Se her hvordan du graver en trampolin ned.

Pris: 4.499 kr.

Køb den her. 

Nedgravningstrampolin med sikkerhedsnet

En trampolin  der er gravet ned, er nem for børnene at komme af og på. Der er heller ikke risiko for at falde ned og slå sig fra trampolinen. Sikkerhedsnettet på denne model giver ekstra sikkerhed. Som med alle andre Berg Trampoliner er sikkerheden i top, og trampolinen har de bedste fjedre, der sikrer en super god oplevelse.

Læs også:   Elbil | Bedste elbil til børn!

Trampolinen er solid og stærk, og kan bruges af både voksne og børn. Det betyder at mor og far også kan få meget glæde af denne Berg Trampolin.

Pris: 6.799 kr.

Køb den her. 

 

Stor trampolin: Her er den bedste trampolin

Jumpking Trampolin

Her får du den ultimative hoppeoplevelse. Den store trampolin måler 5,2 x 4,25 m. Kvaliteten er i top, hvorfor det er en af de bedste trampoliner man kan få. På grund af den store størrelse, er dette en god trampolin til haven.

Den særlige fjedre teknologi, sikkkerhedsnet og kraftige ramme sikerer tilsammen den mest sikre og stabile oplevelse. Trampolinen er uden tvivl til de mest hoppeglade børn!

Pris 7.999 kr.

Køb den her. 

 

Billig trampolin

Er du på udkig efter en trampolin, der ikke reducerer børneopsparingen til et minimum, så er der flere forksellige at vælge i mellem, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

Billig trampolin – 1.399 kr.

Trampolinen fylder ikke meget med en diameter på 2,4 m. Trampolinen er i høj kvalitet med kantpude og et robust stel i ekstra tykkelse.

Trampolinen kan holde til en vægt på 100 kg.

Prisen er inkl. fragt.
Køb den her.

 

Trampolin med sikkerhedsnet – set til kun 1.949 kr

Her får du en stor trampolin med en diameter på 3,05 meter.

Trampolinen er sikkerhedsgodkendt efter EUs regler om trampoliner til privat brug, når den bruges med sikkerhedsnet. Trampolinen koster ikke meget, men er stadig sikker. Steller er i en ekstra tyk og god kvalitet.

Køb den her. 

 

 

Her kan du se flere trampoliner

Only4Kids –klik her

Kæmpe udvalg af trampoliner til store og små.

Sundleg – klik her

Sundleg lægger vægt på sundt og godkendt legetøj. Her kan du få en trampolin, hvor sikkerheden med garantier i orden.

Coop – klik her

Coop sælger billige trampoliner i god kvalitet. Se deres store udvalg her.

Trampolin nedgravning

Trampolin nedgravning har mange fordele. For det første fylder trampolinen mindre i landskabet, og tager ikke udsynet i haven. For det andet behøver du ikke flytte rundt på en tung trampolin, når græsset skal slås. For det tredje, er det nemmere for børnene at komme af og på trampolinen, og de kan ikke falde langt ned og slå sig. Mange synes at en nedgravet trampolin er den bedste trampolin, da den er mere sikker og ser pænere ud i haven.

Samtidig undgår man risikoen for at trampolinen blæser væk, når det stormer.

Ulempen er at trampolinen ikke lige kan flyttes, samt trampolin nedgravning kræver lidt arbejde.

Se vores guide til hvordan du bedst graver din trampolin ned.

Hvordan graver man en trampolin ned?

En trampolin graves nemmest ned ved brug af en gravemaskine, som du kan leje i supermarkeder. En Bobkat er god til formålet. Sørg for at grave hullet minumum 1 meter dybt, så der ikke er risiko for at ramme jorden, når der hoppes.

Det er en god idé at afstive hullet med støttemursfliser og cement. Der skal være god plads, så trampolinen ikke rammer fliserne.

Læs også:   Babycykelhjelm – Den første cykeltur

En nedgravet trampolin er mere sikker, ser pænere ud i landskabet og du behøver ikke flytte den i forbindende med at slå græs eller når det stormer.

Hav styr på sikkerheden – 5 gode råd

Sikkerheden er det vigtigste, når dit barn hopper på trampolin. Børneulykkesfonden har derfor udviklet 5 gode råd når dine børn skal hoppe på deres trampolin:

 1. Hop altid én ad gangen
 2. Brug sikkerhedsnet
 3. Slå aldrig saltomortaler
 4. Børn under seks år skal have en voksen ved trampolinen
 5. Husk at give trampolinen et sikkerhedstjek jævnligt

Det anslås at hver 3. husstand har en trampolin i haven. Lgetøjsbutikker har ligefrem måtte melde udsolgt af de populære trampoliner. Børnene elsker at hoppe på trampolinen, og det udvikler deres motorik og er en god anledning til leg, udfordring og motion.

 

At hoppe flere børn på én gang

På de rigtig store trampoliner som Jumpking trampolin på over 5 m i diameter er det oplagt at hoppe flere børn på én gang. Det er sjovt for børnene at være sammen på trampolinen.

Per Ølholm, tidligere elitegymnast på DGI’s Verdenshold og nuværende gymnastikinstruktør, udtaler til Vores Børn, at hans tre børn ofte er på trampolinen samtidig. Han mener, at det handler om at bruge sin sunde fornuft som forældre og vurdere situationen. Han understreger bl.a. at man skal være påpasselig hvis man har gæster med børn, der ikke er vant til at hoppe på trampolin. Så er det måske ikke en god idé med mange børn på én gang.

Selv har Per Ølholm god erfaring med trampolinen, og oplever at hans børn er blevet mere stærke og sunde.

Der kan godt hoppe mere end ét barn på en stor trampolin, men vær altid påpasselig og hold børnene under opsyn. Sørg for børnene vejer omtrent det samme. Ellers risikierer de mindre børn at blive sendt til vejrs med voldsom fart, og kan risiskere at slå sig når de lander.

Vilde hop

At slå saltomortaler kræver øvelse og skal ikke umiddelbart udøves af børn, der ingen erfaring har med det. De risikierer at lande forkert på nakken, og kan pådrage sig skader. Børn får rigelig motion og sjov ved at hoppe normalt på trampolinen, og det er en leg de kan fortsætte i timevis.

De mindste børn på trampoliner

De helt små børn under 6 år skal helst have en voksen med sig på trampolinen, eller lige ved siden af. Start eventuelt med en mini trampolin, som barnet kan øve sig på indenfor, inden I prøver en større trampolin udenfor. En mini trampolin kan bruges fra børn helt ned til 1 år. Se for eksempel en sjov Thomas Tog trampolin, eller en Gurli Gris trampolin med lyd.

Uanset hvilken trampolin i vælger, så får i den bedste trampolin ved jævnligt at give den et sikkerhedstjek. Gør det altid inden hoppesæsonen starter i foråret.

Hop med Hovedet: Kampagne om sikkerhed på trampoliner. Se Børneulykkesfondends film om sikkerhed på trampoliner her.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *