Sisällysluettelo

Børn elsker at hoppe. Jo højere, jo bedre. Så hvorfor ikke anskaffe en trampolin? Læs med her, og se hvad du skal være opmærksom på, og se hvor du kan købe den mest populære og bedste trampolin.

Her finder du den bedste trampolin til dit barn eller børn. Har du en have, har du plads til en stor trampolin. Men man kan også få mini trampoliner, som der fint er plads til på børneværelset eller i stuen. Vi  har listet mange forskellige trampoliner, så du kan finde den bedste trampolin til dit barn eller børn.

Tænk over dette, inden du køber en trampolin

 • Hvor meget plads har du?
 • Skal trampolinen bruges inde eller ude?
 • Hvor meget må trampolinen koste?
 • Er dit barn er nybegynder, eller er mere øvet?

Se vores bud på den bedste trampolin til dit behov længere nede i teksten

Læs om sikkerhed ved trampoliner nederst i indlægget.

Se stort udvalg af gode trampoliner til fornuftige priser

Anbefalet: Bedste trampolin!

Fantastisk lækker Berg Trampolin, der sikrer den bedste hoppeoplevelse.

 • Sikkerheden er i top: ekstra stærk kantmåtte og forsvarligt sikret sikkerhedsnet
 • Diagonalt placeret fjedre – giver helt unik hoppeoplevelse og spændstig dug
 • Fra mærket Berg, der har produceret de bedste trampoliner i mere end 30 år

Nem at samle, og skal ikke graves ned – du kan komme i gang med at hoppe med det samme!

Det er ikke en billig trampolin, men til gengæld er det en en stor trampolin i rigtig god kvalitet. Pris: 6.499 kr.

Værd at vide om Berg trampoliner

Berg Trampoliner er blandt de mest populære og bedste trampoliner. Det holldandske mærke Berg har produceret trampoliner i mere end 30 år og er i dag førende på området. De laver de bedste trampoliner til både børn og voksne, og deres trampoliner giver en hoppeoplevelse ud over det sædvanllige.

Blandt ander har en Berg trampolin en kantmåtte, der forhinderer fingre eller tæer i at komme i klemme mellem dugen og stellet. Derudover har en Berg trampolin de bedst udviklede fjedre, der sikrer en meget spændstig dug.

Sikkerheden i en Berg trampolin er også i top. Sikkerhedsnet på en Berg trampolin er sikret ved stolperne, som sikerer at det ikke lige pludselig kan falde af. Stellet er også altid af højeste kvalitet, og kan holde til det skiftende danske vejr. Vil du læse mere om de gode Berg trampoliner, forhandles de hos Coop – klik her

Nedgravningstrampolin fra Berg

En nedgravningstrampolin giver mange fordele. Det er en god trampolin til haven. Trampolinen risikerer ikke at vælte i en storm, og du behøver ikke flytte rundt på den når græsset skal slås. Derudover er den mere æstetisk i haven, i det den ikke blokerer udsynet.

Denne nedgravningstrampolin fra Berg lever naturligvis op til Bergs sædvanlige høje krav om sikkerhed og komfort.

Se her hvordan du graver en trampolin ned.

Pris: 4.499 kr.

Nedgravningstrampolin med sikkerhedsnet

En trampolin  der er gravet ned, er nem for børnene at komme af og på. Der er heller ikke risiko for at falde ned og slå sig fra trampolinen. Sikkerhedsnettet på denne model giver ekstra sikkerhed. Som med alle andre Berg Trampoliner er sikkerheden i top, og trampolinen har de bedste fjedre, der sikrer en super god oplevelse.

Lue myös:   Hiekkalaatikko lehtikuusesta | Hiekkalaatikot lehtikuusesta

Trampolinen er solid og stærk, og kan bruges af både voksne og børn. Det betyder at mor og far også kan få meget glæde af denne Berg Trampolin.

Pris: 6.799 kr.

Mini trampoliner

Mini trampoliner er populære, fordi de både kan bruges inde og som trampolin til haven. De er nemme at flytte rundt på. De er især gode til de mindre børn, da de bedre kan overskue en lille trampolin. En mini trampolin kan også bruges som supplement til den store trampolin i haven. Her vi listet mini trampoliner, der alle kunne være den bedste trampolin til dit lille barn.

Sjov Thomas Tog trampolin til de mindste (fra 12 mdr.)

Her får du en sjov trampolim, som dit barn kan bruge så snart han eller hun lærer at gå ved 12 mdrs. alderen. Den er ideel som første trampolin, og styrker dit barns  balance, koordination og styrke helt fra start. Den seje Thomas tog trampolin koster 649 kr. hos forhandlere Only4kids.

Gurli Gris Trampoliini äänen kanssa

Sjov trampolin med Gurli Gris, som er kendt fra TV. Trampolinen kan sige sjove lyde, når der hoppes på den. Det vil alle børn elske. Det er en af de bedste trampoliner til de mindste, fordi den har et håndtag som hjælper barnet med at holde balancen. Trampolinen vil helt sikkert blive et hit hos ethvert barn, der elsker den søde Gurli. Pris 768 kr.

Sjov minitrampolin med håndtag

Denne skønne mini trampolin er sikkerhedstestet og egner sig til børn helt ned til 24 mdr. Det smarte ved mini trampolinen er at den kan foldes sammen, så den ikke fylder meget, og nemt kan pakkes væk. Pris 849 kr.

Junior trampoliner (fra 3 år)

En juniortrampolin er til børn fra 3 år. Disse trampoliner er en anelse større, og giver lidt flere mulighed for børnene at hoppe og boltre sig. I denne alder har børnene en del mere styr på motorikken, og juniortrampolinerne har derfor ikke noget håndtag, som børnene støtter sig til. Børnene kan hoppe højt og frit på en juniortrampolin.

Junior Trampolin med sikkerhedsnet

Forholdvis lille trampolin på 1,4 m i diameter. Der medfølger sikkerhedsnet i prisen, som forhindrer at børnene kan falde ud. Den bedste trampolin har et sikkerhedsnet, for øget sikkerhed. Denne juniortrampolin koster 1.077 kr.

Billig trampolin

Billig trampolin: Er du på udkig efter en trampolin, der ikke reducerer børneopsparingen til et minimum, så er der flere forksellige at vælge i mellem, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Trampolinen fylder ikke meget med en diameter på 2,4 m. Trampolinen er i høj kvalitet med kantpude og et robust stel i ekstra tykkelse. Trampolinen kan holde til en vægt på  100 kg, så der er rig mulighed for at flere børn kan hoppe på den. Prisen er inkl. fragt.

Lue myös:   Oplev Danmark på to hjul! Tag på cykelferie i Danmark

Trampolin med sikkerhedsnet – set til kun 1.949 kr

Her får du en stor trampolin med en diameter på 3,05 meter.

Trampolinen er sikkerhedsgodkendt efter EUs regler om trampoliner til privat brug, når den bruges med sikkerhedsnet. Trampolinen koster ikke meget, men er stadig sikker. Steller er i en ekstra tyk og god kvalitet. Sikkerhedsnettet er perfekt til børn der godt kan lide at lege vildt.

Jumpking trampolin – en stor trampolin

Ønsker du dig den største trampolin i nabolaget, er denne et godt bud. Her får du den ultimative hoppeoplevelse. Den store trampolin måler 5,2 x 4,25 m. Kvaliteten er i top, hvorfor det er en af de bedste trampoliner man kan få. På grund af den store størrelse, er dette en god trampolin til haven.

Den særlige fjedre teknologi, sikkkerhedsnet og kraftige ramme sikerer tilsammen den mest sikre og stabile oplevelse. Trampolinen er uden tvivl til de mest hoppeglade børn!

Pris 7.999 kr.

Derfor er trampoliner så populære

 • Det er sundt at hoppe
 • Motion forebygger overvægt
 • Børnene kan lege i timevis
 • Man kan få trampoliner i alle størrelser, der kan være i næsten enhver have

Trampolin nedgravning

Trampolin nedgravning har mange fordele. For det første fylder trampolinen mindre i landskabet, og tager ikke udsynet i haven. For det andet behøver du ikke flytte rundt på en tung trampolin, når græsset skal slås. For det tredje, er det nemmere for børnene at komme af og på trampolinen, og de kan ikke falde langt ned og slå sig. Mange synes at en nedgravet trampolin er den bedste trampolin, da den er mere sikker og ser pænere ud i haven. Samtidig undgår man risikoen for at trampolinen blæser væk, når det stormer. Ulempen er at trampolinen ikke lige kan flyttes, samt trampolin nedgravning kræver lidt arbejde.

Se vores guide til hvordan du bedst graver din trampolin ned

Hvordan graver man en trampolin ned?

En trampolin graves nemmest ned ved brug af en gravemaskine, som du kan leje i supermarkeder. En Bobkat er god til formålet. Sørg for at grave hullet minumum 1 meter dybt, så der ikke er risiko for at ramme jorden, når der hoppes. Det er en god idé at afstive hullet med støttemursfliser og cement. Der skal være god plads, så trampolinen ikke rammer fliserne. En nedgravet trampolin er mere sikker, ser pænere ud i landskabet og du behøver ikke flytte den i forbindende med at slå græs eller når det stormer.

Hav styr på sikkerheden – 5 gode råd

Sikkerheden er det vigtigste, når dit barn hopper på trampolin. Børneulykkesfonden har derfor udviklet 5 gode råd når dine børn skal hoppe på deres trampolin:

 1. Hop altid én ad gangen
 2. Brug sikkerhedsnet
 3. Slå aldrig saltomortaler
 4. Børn under seks år skal have en voksen ved trampolinen
 5. Husk at give trampolinen et sikkerhedstjek jævnligt
Lue myös:   Elbil | Bedste elbil til børn!

Det anslås at hver 3. husstand har en trampolin i haven. Lgetøjsbutikker har ligefrem måtte melde udsolgt af de populære trampoliner. Børnene elsker at hoppe på trampolinen, og det udvikler deres motorik og er en god anledning til leg, udfordring og motion.

Kilde: Kampagnen “Hop med Hovedet”

At hoppe flere børn på én gang

På de rigtig store trampoliner som Jumpking trampolin på over 5 m i diameter er det oplagt at hoppe flere børn på én gang. Det er sjovt for børnene at være sammen på trampolinen. Per Ølholm, tidligere elitegymnast på DGI’s Verdenshold og nuværende gymnastikinstruktør, udtaler til Vores Børn, at hans tre børn ofte er på trampolinen samtidig. Han mener, at det handler om at bruge sin sunde fornuft som forældre og vurdere situationen. Han understreger bl.a. at man skal være påpasselig hvis man har gæster med børn, der ikke er vant til at hoppe på trampolin. Så er det måske ikke en god idé med mange børn på én gang. Selv har Per Ølholm god erfaring med trampolinen, og oplever at hans børn er blevet mere stærke og sunde. Der kan godt hoppe mere end ét barn på en stor trampolin, men vær altid påpasselig og hold børnene under opsyn. Sørg for børnene vejer omtrent det samme. Ellers risikierer de mindre børn at blive sendt til vejrs med voldsom fart, og kan risiskere at slå sig når de lander.

Vilde hop

At slå saltomortaler kræver øvelse og skal ikke umiddelbart udøves af børn, der ingen erfaring har med det. De risikierer at lande forkert på nakken, og kan pådrage sig skader. Børn får rigelig motion og sjov ved at hoppe normalt på trampolinen, og det er en leg de kan fortsætte i timevis.

De mindste børn på trampoliner

De helt små børn under 6 år skal helst have en voksen med sig på trampolinen, eller lige ved siden af. Start eventuelt med en mini trampolin, som barnet kan øve sig på indenfor, inden I prøver en større trampolin udenfor. En mini trampolin kan bruges fra børn helt ned til 1 år. Se for eksempel en sjov Thomas Tog trampolin, eller en Gurli Gris trampolin med lyd. Uanset hvilken trampolin i vælger, så får i den bedste trampolin ved jævnligt at give den et sikkerhedstjek. Gør det altid inden hoppesæsonen starter i foråret.