Julegave til baby | Gode julegaver til baby

Når du skal finde julegave til baby, så kan det være svært at vide hvad du skal købe. Babyer udvikler sig hurtigt, og en julegave til baby skal derfor helst passe til det udviklingstrin som baby er på. Her har vi samlet en lang række julegaver ti-l baby. Du kan bruge listen som inspiration eller købe julegaven til baby ved at klikke på produkterne.

Indholdsfortegnelse

Julegave til baby 2017

Her er en lang række af de mest populære og bedste julegaver til baby. Alle julegaverne på listen er især egnet til de helt små under 1 år.

 

Lamaze elefantLamaze legetøj til baby

Lamaze legetøj til baby er noget af det mest populære babylegetøj. Legetøjet er udviklet af lærere og pædagoger og er designet til at fange og holde babys interesse. Lamaze legetøj til baby er sanselegetøj. Det betyder at der er lagt vægt på at stimulere baby sanser, såsom følesans, synssans og høresans. Den søde Lamaze Elefant her er noget af det bedste og mest populære lamaze legetøj. Den kan spille musik, og er nem at gribe fat i. Den søde elefant kan købes lige her, hvor du også kan se meget mere lækkert lamazelegetøj. 

 

Gåvogn – En fantastisk julegave til baby

En gåvogn er en rigtig god julegave til baby, da den kan bruges i lang tid. Når baby er 7-9 mdr. begynder han eller hun så småt at begynde at rejse sig op. En stabil gåvogn er god at støtte sig op ad, og støtter derfor babys motoriske udvikling. Når baby har lært at gå, kan gåvognen bruges til at fragte legetøj rundt i, som altid er en sjov leg. Brio Gåvogn er en helt klassisk gåvogn, som har været populær hos børn i mange år. Køb Brio gåvogn her i rød eller sort. 

 

Bøger – Julegaven der kan bruges i mange år

Børn elsker bøger. At kigge på billederne og snakke om dem, er med til at udvikle sproget og så er det også en hyggelig stund man kan bruge med sin baby. Man kan få bøger hvor siderne er lavet i kraftigt pap, så baby ikke kan ødelægge dem. Vil du gerne have billige bøger til din baby, så bør du overveje at melde dig ind i Gyldendals børnebogklub.Når du melder dig ind får du en gratis babypakke (vælg mellem 3 forskellige) samt adgang til masser af gode børnebøger til billige priser.

Tilmeld dig Gyldendals børnebogklub lige her. 

 

Bobles – Tumlelegetøj der udvikler motorikken

Bobles elefantEn anden rigtig god julegave til baby kunne være det populære tumlelegetøj fra Bobles. Det holdbare legetøj er produceret i EVA skum. Bobles er en god julegave til baby, da det kan leges med på mange måder og derfor kan bringe glæde i mange år. De forskellige slag Bobles legetøj er også gode at kombinere med hinanden, så man kan lege på endnu flere måder. Se legetøj fra bobles lige her. 

 

 

HappyHello legekuffert – Nyt legetøj hver måned – prøv for kun 19 kr. pr. måned

Genial julegave til baby og børn op til 6 år. Læs mere om Happy Hello her

En anderledes julegave til baby, der sikrer at du hver måned får nøje udvalgt legetøj, der passer præcis til din babys alder, køn og udviklingsstadie. Du får legetøjet i en sød kuffert, og indholdet er valgt af erfarne pædagoer. Ved tilmelding får du en babypakke, der også indeholder en gave til mor. Du får stor værdi for et lille beløb hver måned.

 

Sanselegetøj

Sanselegetøj er legetøj, der er udviklet specielt til at udvikle og stimulere babys sanser. Sanselegetøj er en god julegave til baby, da det vil fange babys interesse, og derfor opfordre baby til at gribe fat, række ud efter osv., alt afhængig af hvor langt baby er i sin udvikling. Se for eksempel denne prisvindende sansebold, der er sjov at røre ved, nemt at gribe fat og endda rasler når man ryster den. Det er ikke en billig julegave, men den vil med garanti blive en succes hos baby. Køb sansebolden lige her

 

Tripp Trapp højstolHøjstol – den praktiske julegave til baby

Når babyer er 4 – 6 mdr., skal de til at begynde på grød eller anden fast mad i stedet for kun mælk. Det er en stor dag, og det kræver at baby kommer med til bord. Til det skal baby naturlivis bruge en højstol, som er en af de lidt større invisteringer. En højstol er en praktisk julegave til baby. Tripp Trapp stolen som er vist her kan bruges helt op til 12 års alderen, så man må sige at denne julegave kommer til at bringe glæde i mange år frem. Køb her. 

 

Aktivitetstæppe

Når baby er omkring 6 – 8 uger begynder han eller hun for alvor at finde interesse for legetøj, og hun bliver også hurtigt bedre til at ligge på maven i længere tid ad gangen. Fra denne alder kan de fleste babyer begynde at ligge på et legetæppe i og hygge sig, og kigge på legetøj. Derfor er et aktivitetstæppe en god julegave til baby. Det viste aktvitetstæppe fra Fisher Price er fyldt med flotte farver og figuerer, som baby kan kigge på. Se flere legetæpper her. Køb legetæpper her. 

Læs også:   Sandkasse lærketræ | Sandkasser lavet af lærketræ

Babytøj – julegaven man altid kan bruge

Babyer vokser virkelig hurtigt. Faktisk vokser de mere det første år, end på noget andet tidspunkt. Derfor er nyt tøj næsten altid en god julegave til baby. Når du køber babytøj online er der ofte større udvalg, og du kan næsten altid finde den størrelse du skal bruge. I julegave er det oplagt at købe tøj til foråret, for eksempel en jakke eller en dejlig hue. Hos Kids-World har de alle de lækre mærker indenfor babytøj såsom Hummel, Marmar, Joha osv. Se det store udvalg ad babytøj her

Sophie Giraf – det bedste bidelegetøj

Over 20 millioner verden over har købt denne lækre giraf til deres babyer. Den er nemlig super blød at bide i, produceret af miljørigtige materialer, og så er den bare rigtig sød. Børnene elsker at tygge i giraffens lange ben, og hovedet med ører fungerer også perfekt til at klø ømme gummer med. Du kan købe den populære giraf med en unik rabat, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev i venstremenuen. Du kan naturligvis også købe giraffen uden rabatten lige her. 

Dukke – Den første dukke i julegaveBabydukke

Når babyer bliver omkring 12 mdr., begynder de fleste at finde interesse for dukker. Derfor er babys første dukke en god julegave til baby. Selvom baby måske ikke har interessen lige med det samme, så vil den helt sikkert komme. Dukkelegen er den helt klassiske rolleleg, hvor børnene leger mor, far og børn. At efterligne de situationer som børnene kender fra hjemmet er en god og effektiv måde at lære på. Du kan købe søde dukker lige her. 

Putte i kasse i træ

Putte i kassen er endnu et stykke klassisk legetøj, som har været populært i mange år. Putte i kassen lærer baby om former og farver, og er derfor en lærerig og god julegave til baby. I starten kan baby lege med klodserne, og prøve at kaste med dem. Derefter kan baby prøve at putte klodserne op i kassen, som er en leg der bliver ved med at være sjov. Putte i kassen er derfor en god julegave til baby, da den også kan bruges i mange måneder.

Putte i kasse i pastelfarver. 259 kr. Gå til butik.

Økologisk putte-i-kasse i træ. 349 kr. Gå til butik.

 

 

 

 

 

 

 

Sandkasse

En sandkasse er en af de lidt større gaver som man kan give sin baby i julegave. Sandkassen kan bruges af børn allerede fra 6-8 mdrs alderen, så snart de lærer at sidde op. En sandkasse er derfor en god julegave til baby, da den med garanti vil blive brugt meget når baby bliver lidt ældre. Der er mange forskellige sandkasser at vælge i mellem.

Den bedste sandkasse har et låg eller overdække, og er lavet i træ, da det er  modstandsdygtigt til at stå i naturen. Kanterne på den viste sandkasse er et godt sted for mor og far og sidde, mens den lille leger med sand. Du kan købe gode sandkasser lige her.

 

Lego Duplo bondegård

LEGO Duplo

LEGO Duplo har i mange år været en populær og særdeles god julegave til baby. Klodserne er nemlig sjove for børn helt ned til 9-10 mdrs. alderen, og opefter. Senere kan klodserne bruges til at lære farvene med, og selvfølgelig bygge og konstruere en hel masse. LEGO klodserne udvikler finmotorikken. Man kan vælge mellem rigtig mange forskellige passer Duplo. Der er blandt andet pakker med bondegårdstema, jungletema og meget mere. Pakkerne fås i mange størrelser, så du kan vælge en julegave til baby, der passer til dit budget. Se masser af det populære Duplo lige her. 

 

Bamse – Julegaven, der bliver babys bedste ven

En sød bamse har alle dage været en skøn julegave til baby, og alle andre børn. En bamse er sød og blød at kramme, og kan trøste baby hvis mor eller far ikke lige er i nærheden. Bamse kan også blive en god sovekammerat, der gør det nemmere at falde til ro når det er puttetid. Børn elsker bamser stort set hele barndommen. Ofte gemmer man yndlingsbamsen hele livet, så det er i den grad en god julegaveide til baby. Du kan købe den søde kanin, eller andre bamser, lige her. 

Sansegynge

En sansegynge er en rigtig god julegave til baby, da den kan bruges helt fra nyfødt og bliver ved med at være sjov, også i vuggestue – og børnehavealderen. Sansegyngen er udviklet til effektivt at styrke babys balance og motorik grundet bevægelserne. Nogen babyer falder også til ro på sansegyngen, hvilket gør den til et skønt sted at sove. Især hvis der er også er en pude på. Se meget mere om sansegynger her. 

 

StableklodserStableklodser

Stableklodser er noget legetøj, som langt de fleste babyer synes er sjove. Stableklodserne kan både stilles ovenpå hinanden, og puttes ind i hinanden, så der er rig mulighed for at lege med dem på mange forskellige måder. Mange stableklodser har også flotte farver, som baby vil elske at kigge på. Stableklodserne kan også bruges til at lære at tælle, når han er stor nok til det. Du kan vælge mellem flere forksellige slags stableklodser hos Lirumlarumleg her

Læs også:   Hvilken natlampe til børn?

Reima kørepose m. lomme

Kørepose – en praktisk julegave til baby

Julen er en skøn tid, men også en kold tid. Og det bliver oftere endnu mere koldt i januar og februar. Derfor er en kørepose en god julegaveide, som måske også er lidt anderledes end de tradiotionelle julegaver til baby. Køreposen holder baby varm nede i klapvognene eller barnevognen, og man behøver ikke pakke baby ind i en masse tøj når man skal ud og gå. Du kan vælge mellem mange gode køreposer hos Babygear, hvor der altid er gratis fragt

 

Fødselsdagstog

Et fødselsdagstog er endnu en god julegave til baby. Hvis baby endnu ikke har haft sin første fødselsdag er julen også det oplagte tidspunkt at give fødselsdagstoget som gave. Toget fungerer på den måde at man hvert år sætter et nyt tal på, så det er tydeligt hvor gammel baby bliver. Det er en hyggelig tradition, som børnene helt sikkert vil synes om. Fødselsdagstoget er en fin julegave til baby, som man kan tage frem og glæde sig over hvert år. Køb fødselsdagstoget her. 

 

Babygynge

Babyer elsker at gynge, og det er meget effektivt til at stimulere deres balance og motoriske udvikling. Den viste babygynge kan både bruges indenfor og udenfor, og er derfor en super god julegave til baby. Den kan hænges op på babys værelse, eller måske på et gyngestativ i haven. Køb babygyngen her.

 

Klapvogn 

En klapvogn er en af de julegaver til baby, der også kommer mor og far til gode. De fleste bliver glade for at bruge klapvogn når baby er 6 – 12 mdr. gammel. I denne alder har de fleste lært at sidde op, og babyerne sover ikke så meget mere. Der er mange forskellige klapvogne at vælge imellem. Du kan se flere forskellige hos Pixizoo, der altid har de laveste priser og gode tilbud. Se flere klapvogne her.

 

Træklodser med lyd

Disse flotte træklodser vil med garanti blive en god julegave til baby. Hver klods er i en flot farve, og ligner et bestemt dyr. Når man rasler med klodserne siger de en lyd, hvilket gør dem endnu sjovere at lege med. Klodserne er godt legetøj, da de lader fantasien og kreativiteten få frit løb. Klodserne kan stables på alle mulige måder, hvilket gør dem til en sjov julegaveide. Køb de fine klodser her 

 

 

Aktivitetsringe

Somme tider er det mest enkle, også det sjoveste for babyer. Disse aktivitetsringe er nemme at gribe fat i, og de er også gode at bruge som bidering. De kan samles til en lang kæde, eller sidde sammen som var det et nøglebundt. De har flotte, klare farver, som er dem baby ser mest tydeligt. Derudover er det en billig julegave til 49,95 kr. Aktivitetsringene er set hos Gucca – klik her

 

Madkasse

Når babyer begynder at få mere rigtig mad, og spiser rugbrød osv., så er der behov for en madkasse. Denne flotte madkasse er formet som en legoklods, og er også god og rummelig. Den er også god at have med i vuggestue eller børnehave, når den tid kommer. Madkassen kan købes hos Gucca – klik her 

 

Uro til puslebordet

Babyer elsker at se på ting der bevæger sig. Og så kan det holde deres opmærksomhed, mens man lige skal skifte bleen eller lignende. En uro kan hænge over puslebordet eller kravlegården og vil helt sikkert fange babys opmærksomhed. Man kan få mange flotte uroer, der ikke bare er sjove for baby, men også fungerer som en smuk dekoration på børneværelset. Se flotte uroer lige her. 

DukkevognSebra dukkevogn

Dukkevognen er endnu et helt klassisk stykk legetøj, som alle dage har hittet hos babyer og børn. I dukkevognen kan man putte dukke, og gå en tur med hende. Dukkevogne er gode til babyer der har lært at gå, for så kan man skubbe afsted med vognen. Du kan købe den flotte dukkevogn fra Sebra lige her. 

 

Opbevaring til legetøj

Jo ældre baby bliver, jo mere legetøj får han eller hun. Derfor kan det være en god julegave til baby at købe noget praktisk opbevaring til legetøj. De fleste babyer har deres legetøj i stuen, da de jo gerne vil lege der hvor deres mor og far er. Det er derfor rart at have et sted hvor det kan pakkes væk igen, uden at det fylder for meget i rummet. Det kunne for eksempel være disse 3 kurve fra Done by Deer. De 3 kurve passer fint sammen i farven, og det er nemt at rydde alt legetøjet op i kurvene. Køb dem her 

Cloud B giraf – bamse med beroligende lyde

Denne søde giraf er en af de specielle Cloud B bamser, der er lavet til at berolige nyfødte babyer. Bamsen udsender beroligende lyde, der hjælper baby til at slappe af og falde til ro. Bamsen kan sige fire forskellige lyde: mors hjerteslag, forårsreg, hvalsang og havbrænding. Giraffen kan nemt monteres på tremmesengen så baby har den indenfor hørevidde. Giraffen er set hos Gucca – klik her

Læs også:   Legetøj til stranden | Sjovt strandlegetøj

Natlampe – en sød lille sky

Denne lille lampe er en virkelig sød julegave til baby. Lampen lyser svagt op, uden at være skarp og er derfor en god natlampe til baby. Lampen er uden ledning, og lyser med en LED pære, der aldrig bliver varm. Den lille natlampe er derfor helt sikker at bruge på børneværelset. Mange babyer falder lettere til ro når der er lidt lys, og derfor kan en natlampe være en god julegavet til baby. Køb den søde natlampe her. 

 

Mit første puslespil

At ligge puslespil udfordrer hjernen til at lære farver, former og farver. Et babypuslespil er derfor en god julegave til baby, som samtidig er lærerigt og sjovt. Dette sjove puslespil er helt ideelt som det første puslespil, da man skal lære farver og former og se hvordan det hele kan komme til at passe sammen. Det kommer i en flot pakke, og er lavet af træ i høj kvalitet. Puslespillet er set hos Sundleg. – klik her for at se mere 

Luksus gyngehest

En gyngehest er en virkelig sjov julegave til baby. En gyngehest behøver sådan set ikke være en hest, men kan også være et gyngefår, gyngeko eller noget helt tredje. Fælles for dem alle er at man kan sidde oppe på dem, og gynge frem og tilbage. Det udvikler balancesansen, og så er det også sjovt.
Gyngehest i træ

  • Pris 4.595,95 kr.
  • Luksus og stilet
  • Ergonomisk korrekt
  • Kan bruges fra 6. mdr!

Læs mere om gyngehesten her

Her får du en gyngehest, der må siges at være en helt unik julegave til baby. Gyngehesten kan bruges allerede fra 6 mdr. grundet det sikre sæde. Den har et virkelig smukt design, og vil pynte i enhver stue eller på børneværelset. Den er både sjov for baby, men også en smuk dekoration på børneværelset.

Bodil Gyngelefant

Gyngeelefant –  kan også køre på hjul

Er du til et lidt mere appetitligt prisniveau end ovenstående, bør du overveje denne søde Bodil gyngelefant. Den er CE mærket, og koster 949 kr. Elefanten er en populær julegave til baby, blandt andet fordi den både kan gynge og køre. Den kan bruges fra ca. 1 år, afhængig af babys højde.  Køb den søde gyngelefant lige her

 

Aktivitetscenter – timevis af leg i denne julegave til baby

Skal baby virkelig forkæles med sjovt legetøj, så er dette aktivitetscenter en god julegaveide. Aktivitetscenteres har både kuglebane, putte i kasse, hammerbræt-funktion og er samtidig fyldt med sjove farver og figurer. Der er masser for baby at undersøge, og selvom dette ikke er en billig julegave til baby, så er der til virkelig mange timers sjov og leg. Køb det flotte aktivitetscenter her. Set til 1.049 kr. 

Stor sækkepude fra Done by Deer

En stor sækkestol, der opfordrer til en masse hygge og leg. Sækkestolen er formet som en stor elefant, og er perfekt til at skabe en dejlig hyggekrog på børneværelset. Som alt andet fra Done by Deer er sækkestolen i god kvalitet, og fremstillet i holdbart materiale. En god julegave til baby. Køb sækkestolen her til 699. Fås også i lyserød.

Fotoalbum, som baby selv kan kigge i

Babyer elsker at kigge på billeder, og især hvis det er billeder af dem de kender og holder af. Dette søde fotoalbum er lavet sådan, at baby ikke kan krølle eller ødelægge siderne og derfor selv kan kigge i det. Det er en personlig julegave til baby, som der helt sikkert vil blive kigget meget i. Fotoalbummet er set her, hos Børnenes Kartel. 

 

Skumgul til baby – brugbar julegave til baby

Jo ældre babyer bliver, jo mere tid bruger de på gulvet. På gulvet lærer baby at ligge på maven i længere tid, og herfra begynde at kravle og komme frem af, inden han rejser sig op og begynder at gå. Når baby skal lære at komme frem af, er det vigtigt at underlaget ikke er for glat eller blødt. Et skumgulv er et helt perfekt legested til baby, og derfor en god julegave til baby. Den viste udgave fås også i drengefarver, og er set hos Børnenes Kartel. 

 

Milestonekort til baby

Milestonekort er en ny og hyggelig måde at bevare og huske alle de mest specielle minder fra babys første år. Milestone kort fungerer på den måde, at man skriver en dato på kortet og herefter tager et billede af baby og kortet. På den måde glemmer man aldrig de vigtigste datoer, og billederne er også perfekte til at dele på de sociale medier, så venner og familie kan følge med i baby udvikling. En skøn julegave til baby. Køb milestone babykort her.