Babyalarm 2017 – Find den rette babyalarm

Indkøbslisten er lang når den lille ny ankommer. Men en ting er sikkert. Det er specielt vigtigt at investere i udstyr af ordenlig kvalitet. En god babyalarm er et must have så det er muligt at holde øje med sin sovende baby på afstand. En babyalarm kan give tryghed uanset hvor eller hvordan baby sover.

 

Find vores bud på bedste babyalarm længere nede i artiklen

 

Indholdsfortegnelse

Vi anbefaler

Neonate BC5800D

Denne model fra Neonate har en rækkevidde på hele 800 meter og en batteritid på op til 80 timer. Det betyder, at du ikke skal tænke over hvorhenne du befinder dig med din baby. Babyalarmen fra Neonate kan lige præcis det den skal kunne med de helt basale funktioner, fremragende lydkvalitet og til en særdeles attraktiv pris. Vi anbefaler derfor Neonate BC5800D til dig som ønsker, en babyalarm der er nem at betjene og som bare fungerer. Du kan købe Neonate BC5800D lige her.

 

 

 

 

 

Valg af Babyalarm – De vigtigste parametre

 Når du skal ud og finde den rette babyalarm, skal du danne dig et overblik over hvilke parametre der er vigtigst for dig, således at det giver dig tryghed og gør din hverdag nemmere. Babyalarmer er forskellige og det kan være en jungle at finde den rette. Du skal derfor overveje hvilke behov den skal dække. Valget handler for eksempel om babyen eller barnet skal sove sin lur i hjemmet, i haven eller nede i gården. Det har specielt en afgørende betydning for babyalarmens signalrækkevidde samt dækning.

Hertil er der prisen som naturligvis vil have en vis sammenhæng til kvaliteten. Derfor bør du være forberedt på at det koster at investere i en god babyalarm. Hvis der er nogle som frygter stråling, så er der ingen grund til bekymring. Produkterne i dag er både målt og testet.

 

 

De mest populære babyalarmer 2017

                                               Smart Nova

Denne babyalarm fra Smart Nova har både et toplækkert design, fantastisk kvalitet og nogle af de bedste funktioner som er et must have for en babyalarm. Smart Nova har først og fremmest indbygget genopladelige lithium (Li-ion) batterier, hvilket giver alarmen en standby tid på op til 72 timer. Dette indebærer batteriopladning på bare 5-6 timer. Smart Nova har en rækkevidde på op til 450 meter, men skulle forbindelsen svigte, vil alarmen give lyd fra sig. Der er ligeledes vibration samt talk back funktion, der betyder at forældrene kan tale tilbage til barnet. Hertil har Smart Nova indbygget temperaturmåler, så du nemt får et overblik over temperaturen som dit barn sover i. Smart Nova pakken indeholder forældre- og babyenhed, lithium (Li-ion) batterier til begge enheder, håndstroppe til alarmen, 2 ladere og manual. Smart Nova koster 1.299 kr. og kan købes lige her.

Læs også:   Cykelstol til baby | Hvilken barnestol er bedst?

 

Super Nova D8

Babyalarmen Super Nova har et flot design og indeholder samtidig et hav af geniale funktioner. Super Nova har som Smart Nova genopladelige lithium (Li-ion) batterier. Disse batterier kan ligeledes tåle at blive klatladet, i modsætning til andre typer af batterier. Super Nova har en batteri på op til 35 timer. Modsat Smart Nova har denne Super Nova indbygget sleep timer, der giver dig et overblik over hvor længe dit barn har sovet. Hertil vibration, temperaturmåler samt natlys i babyenhed. Super Nova har en rækkevidde på hele 800 meter, dog mindre ved vægge og bygninger. Super Nova pakken indeholder forældre- og babyenhed, lithium (Li-ion) batterier til begge enheder, håndstroppe til alarmen, 2 ladere og manual. Super Nova koster 1.399 kr. og kan købes lige her.

 

 

                                                         Neonate BC5800D

Denne babyalarm fra Neonate er super smart i designet og er blevet særlig populær på markedet indenfor babyudstyr. Alarmen har ligeledes de genopladelige lithium (Li-ion) batterier som giver en batteritid på op til 80 timer, med en ladning på kun 3-4 timer. Samtidig har Neonate BC5800D en lang rækkevidde på 800 meter. Hertil er det en alarm der oplyser dig om batteritid, rækkevidde samt temperaturmåling. Neonate babyalarmen har en god digital lydkvalitet og mikrofonfølsomhed. Neonate BC5800D koster 960 kr. og kan købes lige her.

 

 

 

 

Neonate BC6500D

Denne babyalarm fra Neonate er en opdateret version af model BC5800D. Her er batteritiden på op til 90 timer med de ligeså smarte genopladelige lithium batterier, en rækkevidde på 800 meter samt kraftigt signal med 100% digital lydkvalitet. Denne udvidet udgave giver ligeledes mulighed for “talk back” funktion, hvor det er muligt at kommunikere med sin baby gennem alarmen. Det er ligeledes muligt at forbinde op til tre babyenheder. Design og kvalitet er lig Neonate BC5800D, dog med en håndfuld flere funktioner der gør hele oplevelsen endnu smartere. Neonate BC6500D koster 1.295 kr. og kan købes lige her.

Læs også:   Hvornår skifter man til juniorseng? | Bedste juniorseng til børn

 

 

                                                Nabby til smartphone

Denne smarte Nabby babyalarm passer til både tablets, iphone og android og har en super nem opsætning. Alarmen har en batteritid på op til 70 timer, hvor en fuld opladning tager omkring 1 time. Den har dog kun en rækkevidde på 340 meter, endnu mindre i tæt bebyggede områder. Den er derfor særlig oplagt til når barnet sover indenfor. Kabel medfølger således at det er muligt at oplade den i enten en computer eller iphone/android oplader. Nabby til smartphone koster 958 kr. og kan købes her.

 

 

 

 

 

Philips SCD506/01

Denne nyere avent DECT babyalarm har en forbedret super klar lydforbindelse, en beroligende natlampe med dertilhørende vuggeviser. Alarmens rækkevidde er på 50 meter indendørs og 330 meter udendørs. Den er ligeledes ledningsfri i op til 24 timer og med temperaturmåling. Philips SCD506/01 er kåret som “Godt køb” i TÆNK test i januar 2017. Her er en babyalarm med de mest basale funktioner, dog uden digital skærm. Alligevel skiller den sig ud ved også at være nærværende for baby ved både at have natlampe samt vuggeviser. Philips SCD506/01 koster 749 kr. og kan købes her.

 

 

 

Vi anbefaler

Neonate BC5800D

En babyalarm bør have en god lang rækkevidde så du ikke skal bekymre dig om hvor du befinder dig når baby skal sove. Ligeledes kan det være fordelagtigt at have en lang batteritid, så du ikke behøver at oplade alarmen så tit. Det er især smart hvis man tit er på tur. Hvis du ønsker en standard babyalarm der har alle de basale funktioner indbygget, har en fremragende lyd kvalitet og i særdeleshed kan konkurreres på prisen, så går vores varmeste anbefaling til Neonate BC5800D. Denne model er blevet særdeles populær fordi den er nem at betjene og bare fungere som en babyalarm skal. Du kan købe Neonate BC5800D lige her.

Læs også:   Babycykelhjelm – Den første cykeltur

 

Indstilling af babyalarm

Før du afprøver din nye babyalarm, er der nogle få ting som du skal være særlig opmærksom på før brug.

  • Du bør indstille temperaturen, således at du er klar over hvornår der er for varmt og for koldt for baby. Flere alarmer kan manuelt indstilles, således at den vil bippe når temperatuen når til det som den er sat til. F.eks. kan mindste temperaturen sættes til -8 grader, da man ikke forslår at babyer sover ude ved -10 grader. Den giver dig således en advarsel omkring selve temperaturen.
  • På flere babyalarmer kan mikrofon følsomheden justeres alt efter om alarmen ligger tæt på baby eller længere væk. Det kan være en god ide at kigge nærmere på, så det ikke er alt støj der går igennem alarmen når den er i brug, men kun det som du har brug for at høre. Husk at tjekke mikrofon følsomheden hver gang du bruger alarmen, da soverutinerne kan være forskellige alt efter hvor man befinder sig henne med baby.
  • Det vigtigste ved indstilling af babyalarmen er rækkevidden. Vær opmærksom på om begge units finder hinanden. På nogle babyalarmer kan man på “parent unit” se om “baby unit” er tændt. Her vil de fleste enten bippe eller blinke hvis den ikke kan fange signalet. Blot vær opmærksom på dette.

 

 

 

Hvis du mangler andet udstyr inden din baby melder sin ankomst, så kan du se vores komplette liste over hvad vi anbefaler at man anskaffer sig af babyudstyr. Få inspiration lige her.