Babyudstyr liste | Huskeliste inden fødslen

Efterhånden som maven vokser, og terminen nærmer sig, bliver det mere og mere virkeligt at der snart kommer en lille baby. Redebygger-instinktet får mange kvinder til at gennemgå om de nu har husket at købe det hele til babys ankomst.

Her har vi forsøgt at gøre det nemmere, ved at samle alt du får brug for i den første tid.

Indholdsfortegnelse

Need to have eller nice to have?

De to smarte udtryk beskriver meget godt markedet for babyudstyr. Det vrimler nemlig med dyre produkter, som det slet ikke er sikkert, at I får brug for.

Mange af tingene er ganskevist gode at have, men måske ikke nødvendige i jeres familie. Derfor er det en god ide at vente med at købe det hele. Vent til baby er kommet, og vurder så, hvad I reelt har brug for.

For at gøre junglen af babyudstyr nemmere at navigere rundt i, har vi her på siden valgt at opdele udstyret i to lister.

Indholdsfortegnelse

  • Babyudstyr liste: Need to have. Alt det nødvendige
  • Babyudstyr liste: Nice to have. Alt det, du måske får brug for

Efterhånden som maven vokser, begynder mange kvinder at “bygge rede”.

Babyudstyr liste (need to have)

Se listen med babyudstyr som du kan gennemgå inden du får en baby. Her på listen har vi samlet alt det, som vi anbefaler at man anskaffer sig inden baby kommer.

Længere nede i teksten finder du en liste med babyudstyr, som du kan vente med at anskaffe til baby er kommet, da det ikke er sikkert I har behov for det.

Læs også:   Bedste navne til tvillinger

Til baby

Babytøj

  • 5 kortæmede bodyer
  • 5 natdragter
  • 3 bukser
  • 4-5 par sokker
  • Bl’de babyhuer

Til mor

 

Babyudstyr liste: Husk det hele inden fødslen

Når først baby er kommet, er der ikke længere så meget tid til rådighed. Især hvis det er første barn, er det svært at forestille sig hvad der venter. Derfor er der mange kommende forældre, der oplever et stort behov for at “bygge rede”.

En babyudstyr liste er en oversigt over alle de ting, som er gode at have inden baby kommer. Visse ting får man uundgåeligt brug for, mens andre kan man vente med at købe.

Huskeliste med udstyr (nice to have)

Denne liste er babyudstyr, som du kan vente med at købe. Det er nemlig ikke strengt nødvendigt, og slet ikke for alle. Tjek listen igennem, og se om der er noget som I mangler.

Har du mere at tilføje til listerne, er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet. 🙂