Cirkeline legetøj – Det bedste legetøj med Cirkeline

Figuren Cirkeline har altid været enormt populær blandt de mindste børn og idag er Cirkeline fortsat en del af børnenes legetøj. Cirkeline og hendes musevenner Frederik og Ingolf har lige fra starten været baseret på små film hvor der blev lagt særlig vægt på figurernes personligheder og de meget enkelte tegninger og fortællinger, der netop gjorde det nemt og overskueligt for de mindste børn at følge med i historien. Cirkeline filmene handler grundlæggende om leg og venskab, hvilket er noget som ethvert barn kan relatere til. Idag kan man købe alverdens legetøj og dukker med Cirkeline og hendes venner Frederik og Ingolf. Det er også blevet utrolig populært med Cirkeline tallerkener, bestik og kopper. Det er derfor muligt at forkæle den helt rette Cirkeline fan med lækkert accessories. Læs mere om figuren Cirkeline og se det populære legetøj med Cirkeline længere nede på siden.

Se alt det fine legetøj og det smarte udstyr med Cirkeline og hendes venner Frederik og Ingolf længere nede på siden.

 

Indholdsfortegnelse

Figuren Cirkeline

Cirkeline er en lille karakteristisk figur med sort strit hår der blev skabt helt tilbage i 1957. Hun bærer en rød sortprikket kjole på og altid bare fødder. Hun har musevennerne Frederik og Ingolf og sover i en tændstikæske. Cirkeline er flere år efter sin skabelse, lavet som18 kortfilm til DR TV. Senere hen er der både skrevet bøger, lavet 3 spillefilm i biografen, musik-CDér samt udstyr og legetøj til børn. De små første film der blev lavet med Cirkeline har haft sange med som er blevet nogle særdeles populære klassikere som for eksempel ”bim, bam, busse” og ”Cirkeline har fødselsdag”. Mange forældre kan huske figuren Cirkeline og synes specielt det er sjovt at deres børn også kender til historien. I og med at der fortsat bliver produceret diverse produkter med Cirkeline og legetøjet stadig er med på ønskelisten, så vil Cirkeline fortsat være en populær figur for de mindste. Hvis du kender en som er fan af netop Cirkeline, så kan du finde en masse legetøj og udstyr med Cirkeline længere nede til super gode priser.

 

Cirkeline app

For at være en del af den digitale udvikling idag, så har Cirkeline fået nyt digitalt liv som en app til smartphones og tablets. Cirkeline app er gratis og henvender sig til børn i alderen 2-6 år.  Her er det muligt for børnene at sidde og hygge sig med at spille, tegne og synge sammen med Cirkeline og hendes venner Frederik og Ingolf. I appen kan man lege med Cirkeline, klæde hende ud, spille forskellige huskespil og lytte til de allerbedste Cirkeline sange som Hans-Henrik Leys har skrevet. En super ide hvis man gerne vil lade børnene være en del af den digitale udvikling og lære den vej igennem.

Læs også:   Bedste løbecykel til børn

 

Cirkeline spisesæt og cirkeline legetøj

Vi har lavet en samlet liste over det bedste tilbehør og det bedste legetøj med Cirkeline. Her kan du læse om de forskellige produkter med Cirkeline og hendes musevenner Frederik og Ingolf. Du kan finde nærmeste forhandler ved at klikke på linket under hvert produkt.

 

 

                                                           Ruminddelt tallerken med Cirkeline

Denne fine tallerken med Cirkeline og musene Frederik og Ingolf er ruminddelt og lavet af melamin. Det betyder at den er specielt godkendt til madvarer og tåler at komme i opvaskemaskinen. Tallerkenen måler 24×21,5 cm. og fås i både lyserød og lyseblå. Den ruminddelte tallerken med Cirkeline og andre søde tallerkener i forskellige størrelser kan købes hos Sundleg her.

 

 

 

 

 

Kop med Cirkeline

Denne Cirkeline kop er rigtig god som barnets første rigtige kop, da den er nem at holde om og er lavet af melamin som er et materiale der tåler det meste. Samtidig kan koppen gå i opvaskemaskinen. Denne søde Cirkeline kop fås i lyserød, men du kan også få den lyseblå udgave med musen Frederik. Du kan købe melamin kopperne med Cirkeline og Frederik hos Sundleg her.

 

 

 

 

 

                                                             Cirkeline bestik

Fint bestik med gaffel og ske fra Cirkeline serien. Perfekt til den første skemad eller når den lille skal lære at spise med egen gaffel. Bestikket er lavet af metal og melamin og tåler opvaskemaskine. Selve bestikket passer til Cirkeline serien med tilhørende tallerkener og kopper. Du kan finde bestikket i blå eller lilla nuancer hos forhandleren Sundleg her.

 

 

 

 

 

 

Cirkelinedukke i tændstiksæske

Se lige denne søde tændstikæske med børnenes favorit figur Cirkeline. Det er lige som at se Cirkeline filmene, og helt sikkert noget som børnene vil kunne genkende. Denne søde og sjove gave med Cirkeline er perfekt til de mindste. Tændstikæsken med Cirkeline måler 24 cm. Du kan både købe den lille udgave med Cirkeline på 14cm eller den store udgave som nævnt hos forhandleren Sundleg lige her.

Læs også:   Bedste autostol med isofix

 

 

 

 

 

 

                                                           Cirkeline Slaskedukke

En rigtig stor og blød Cirkeline dukke til de børn som elsker en at kramme med. Dukken måler 40 cm. og kan hurtigt blive de mindstes bedste ven. Hos Sundleg har du også mulighed for at købe en mindre udgave af Cirkeline dukken som er 17cm. Den kan være nemmere at have med på tur, da den lige kan være i tasken. Til gengæld er den store Cirkeline dukke mere krammevenlig. Se udvalget af Cirkeline dukker hos forhandleren Sundleg lige her.

 

 

 

 

 

Dukkesengetøj med Cirkeline

Super sødt dukkesengetøj med stort Cirkeline motiv på dynen. Der medfølger både pude og dyne som selvfølgelig passer til dukkevognen fra Krea. Cirkeline slaskedukken vil være oplagt hertil, da temaet selvfølgelig bør passe sammen. Dette dukkesengetøj med Cirkeline anbefales fra 18 mdr. og kan købes hos Sundleg lige her.

 

 

 

 

 

 

                                                         Beanbag med musene Frederik og Ingolf

Når nu Cirkeline dukken er i hus, så må man ej glemme musene Frederik og Ingolf som er Cirkelines bedste venner. Dukkerne er super bløde og perfekte til at tage med på tur og er selvfølgelig en tro følgesvend til Cirkeline. Dukken Frederik har hvid- og blåstribet trøje på, hvor Ingolf har en hvid- og rødstribet trøje på.

 

 

 

Knoppuslespil med Cirkeline

 

 

Fint puslespil med Cirkeline og vennerne Frederik og Ingolf til de mindste. Med dette puslespil er det muligt at træne barnets finmotorik med de i alt 5 store brikker. Det er et overskueligt puslespil som er nemt for barnet at ligge fordi der er store brikker og knopper til at holde brikkerne med.

 

 

 

 

 

Mini Vendespil med Cirkeline

Her er et sødt og underholdende mini vendespil med Cirkeline og hendes venner Frederik og Ingolf. Spillet indeholder 40 kraftige brikker og anbefales fra 3 år. Med dette vendespil er der lagt op til nogle sjove og hyggelige timer sammen.

Læs også:   Milestone kort | Milestone baby kort på dansk

 

 

 

 

 

                                                             Puslespil med Cirkeline

Dette fine puslespil med Cirkeline er pakket i en fin farverig figuræske. Puslespillet indeholder 24 brikker i kraftigt pap og forestiller Cirkeline og hendes musevenner Frederik og Ingolf. Det måler 30×48 cm og anbefales fra 3 år.

 

 

 

 

 

 

Cirkeline Hånddukke

Mange småbørn synes det er super sjovt og hyggeligt at lege med hånddukker. Det kan udvikle sig til en mere realistisk leg for barnet når de selv kan være med. Cirkeline hånddukken måler 40cm i højden og 25cm i bredden. Dukken anbefales fra 0-2 år. Cirkeline hånddukken kan barnet nemt tage med på tur og I kan sammen få mange hyggelige timers leg.

 

 

 

 

                                                   Cirkeline Træpuslespil

Her er to søde puslespil for de mindste, lavet i træ. Det ene puslespil indeholder 9 brikker og det andet puslespil indeholder 12 brikker. Her kan man hurtigt få nogle hyggelige timer til at gå sammen og samtidig udfordre børnenes finmotorik.

 

 

 

 

 

 

Julegave inspiration til de mindste – GODE julegaver med Cirkeline

Da Cirkeline og hendes to venner Frederik og Ingolf har været meget populære figurer for mange børn i flere generationer og som stadig er elskelige blandt børn idag, så vil man aldrig gå galt i byen med en julegave med Cirkeline motiv til den helt rigtige Cirkeline Fan. I vores liste ovenfor giver vi dig inspiration til det bedste legetøj for de mindste med Cirkeline. Legetøjet med Cirkeline kan også være oplagt som adventsgaver, da det er forholdsvis små gaver vi har listet. Der er Cirkeline legetøj og tilbehør at vælge imellem for den helt rigtige Cirkeline fan. God fornøjelse.