Brio legetøj er især kendt for deres trælegetøj. Brio producerer legetøj til børn i alle aldre, og du kan derfor både finde Brio baby legetøj, samt legetøj til ældre børn. Siden 1884 har Brio produceret legetøj til børn, så de er efterhånden erfarne på området!

Her har vi samlet alt det bedste legetøj fra Brio.

Indholdsfortegnelse

Brio Deluxe togbane

Hvis der er noget legetøj, som Brio er særlig kendt for, så er det Brio togbane. Her får du et rigtig stort sæt, hvor der er masser af mulighed for leg og med togbanen. Sættet indeholder bl.a. togstation, toge, broer og selvfølgelig en lang togbane, samt andet tilbehør. Denne togbane vil give mulighed for timevis af leg med Brio legetøj. Det er ikke billigt legetøj med sin pris på 1.999 kr., men til gengæld er togbanen noget af det mest holdbare og elsket Brio legetøj.

Brio Gåvogn

Brio Gåvogn er en klassisk gåvogn, som mange børn har lært at gå ved. Designet har stort set ikke ændret sig de sidste mange år, da det simpelthen bare fungerer! Håndtaget og hjulene kan stilles, så vognen kan bruge både som gåvogn og bagefter som en vogn barnet kan lege med, selvom han går stabil. Gåvognen er et meget klassisk stykke Brio legetøj.

Grøn racerbil

Super sej grøn racerbil, med fører i. Selvom bilen har en stærk grøn farve, behøver du ikke bekymre dig om ubehagelige farvestoffer. Brio benytter nemlig kun det mest børnevenlige maling på deres legetøj. Racerbilen er en perfekt gave til børn i 1-2 års alderen.

Brio babylegetøj

Som nævnt tidligere, laver Brio legetøj til børn i alle aldre. De fokuserer på at børn skal lege og udvikle sig, på det niveau, de er på. Derfor kan du både finde Brio babylegetøj, og legetøj til de ældre børn. Har har vi samlet noget af det legetøj til babyer, som Brio har produceret. Babylegetøjet er udviklet og designet af Brios eksperter til at stimulere og underholde børn under 1 år.

Bidering med rangle

En bidering er rigtig god til babyer, især når de er ved at få tænder. Babyer elsker at putte alting i munden, da det er sådan de undersøger verden omkring dem. Denne bidering er blød og god at bide i, nem at holde på, og samtidig kan baby få den til at rasle når kuglerne ryger frem og tilbage på snoren.

Rasleæg – god til sanglege

Disse søde rasleæg har perfekt størrelse til en lille babyhånd. Udover at de naturligvis er sjove at rasle med, så er de gode at bruge i sanglege. Det hjælper baby med at finde rytmen, og er også godt til sprogudvikling. Et skønt stykke Brio legetøj i træ.

Brio trælegetøj

Brio er i den grad kendt for deres trælegetøj. Faktisk er langt det meste legetøj fra Brio, fremstillet i træ. Alt Brio trælegetøj er fremstillet af sporbart træ, der kommer fra ansvarligt dyrkede skove. Det betyder, at det træ, som er brugt til Brio trælegetøj er dyrket og fældet på den måde, det beskadiger miljøet mindst muligt.

Da Brio trælegetøj så dagens lys for 130 år siden, var næsten alt legetøj i træ, da der ikke var de samme alternativer som vi kender i dag. Men fordi at Brio trælegetøj er så populært hos børnene, har Brio fortsat med at producere det. Derfor kender vi i dag det helt klassiske Brio legetøj, som vi måske endda selv, eller vore forældre, legede med som børn.

En af de få ulemper ved Brio trælegetøj, er, at det er en anelse dyrere end så meget andet legetøj på markedet.  Trælegetøj fra Brio har dog den fordel, at det er meget holdbart, hvilket da også er grunden til at det bl.a. bruges i mange vuggestuer og børnehaver. Det holder til flere års leg, og bliver ved med at være flot at se på, og sjovt at lege med.

Brio legekøkken

Rigtig fint lille legekomfur til madglade børn. At lave mad og lege køkken er en af de mest populære lege, da børn elsker at efterligne alt hvad de ser deres forældre gør i hjemmet. Dette søde komfur fra Brio har 4 kogeplager, en termostat til hver, samt en ovn, også med tilhørende termostat. Ovnen kan åbnes og lukkes. Med legemad, gryder og andet tilbehør er der mulighed for timevis af leg i køkkenet.

Trækdyr – den sorte hund

Når børn lærer at komme fremad, begynder de at synes det er sjovt at flytte rundt på legetøjet. Denne søde hund er genialt til formålet, da den har en snor man kan hive i. Så følger hunden efter. Dette Brio legetøj er derfor særligt egnet til børn i 1 – 2 års alderen, der har lært at gå. Den sjove hun har en hale på en fjeder, der bevæger sig mens man går.

Brio togbane – måske det mest populære Brio legetøj

Noget af det mest kendte Brio legetøj, er Brio togbane. Man kan få virkelig mange forskellige dele til togbanen, som gør legen mere realistisk og sjov. Togvognene sættes sammen med magneter, så børnene kan sammensætte et langt tog. Selve togbanen består af træskinner, som børnene kan sammensætte på deres egen måde. Legen egner sig bedst til børn på 3 – 4 år og opefter, da legen sætter krav til barnets finmotorik og evne til at forstå sammenhænge.

En Brio togbane er en fantastisk gaveide til børn, da man kan blive ved med at udvide og gøre togbanen sjovere. Det er ikke blandt det billigste legetøj, men til gengæld er det virkelig holdbart trælegetøj. Her gennemgår vi et lille udpluk af de dele man kan købe til Brio togbane.

Batteridrevet Brio tog

Dette tog passer med alle andre Brio tog, og kan naturligvis køre på skinnerne. I sættet får man et lokomotiv, en kulvogn og en cementblander. Alle delene roterer og er i bevægelse, når toget kører. Hos Barnets Verden kan toget pakkes ind som en gave, uden ekstra betaling. Dette tilvælger du blot ved kassen. 🙂

Brio togskinner

Skal togbanen udvides, kan du her købe et sæt togskinner, der passer til alle de andre Brio dele. Togbanen kan blive rigtig lang, som gør det sjovere at køre rundt med toget. Det giver mulighed for meget rolleleg, som altid er underholdende for de kære små.

Derfor er Brio anderledes end meget andet legetøj

 Brio legetøj stimulerer fantasien og gør legen sjov!

Brio legetøj adskiller sig fra andre mærker på flere forskellige måder. For det første har de mange års erfaring med at producere legetøj til børn. Faktisk har virksomheden lavet legetøj til børn i 130 år. Brio er mest kendt for deres trælegetøj, som rigtig mange børn har leget med. Faktisk er legetøjet fra Brio så holdbart, at det ofte gå i arv fra generation til generation. Som skrevet her på siden er Brio også kendt for deres togbaner, som man kan udvide og lege med i nærmest uendelige kombinationer. Brio togbaner er muligvis de mest populære togbaner, der er lavet. Det træ som Brio benytter til deres legetøj er bæredygtigt. Du kan derfor købe Brio legetøj til børn med god samvittighed.

  • Brio har 130 års erfaring med legetøj
  • Brio producerer legetøj i topkvalitet
  • Togbanen fra Brio er måske den mest populære nogensinde
  • Brios stræber efter en bæredygtig produktion

Derfor har  vi skrevet om Brio legetøj på Startpakke

Vi har valgt at skrive om Brio legetøj her på siden, da mange af vores læsere søger efter de mest populære produkter fra Brio. Derfor har vi her på siden fremhævet det bedste Brio legetøj, samt linket til hvor man kan købe det billigt.

Gammelt Brio legetøj

Det gamle Brio legetøj er det helt klassiske legetøj, som Brio oprindeligt producerede. Den sorte hund, som vi har vist her på siden, er næsten magen til den hund som Brio oprindeligt solgte. Er du interesseret i gammelt brio legetøj, kan du være heldig at finde noget på brugtbørser som DBA eller Gul og Gratis. På Brios oficielle hjemmeside kan du se billeder af gammelt Brio legetøj.

Kilde: Brio