Bedste rygsæk til børn

Leder du efter en rygsæk til børn, så har vi her samlet en liste over de bedste rygsække til børn.

Køb rygsække til børn online her

Når du skal vælge rygsæk til børn skal du naturligvis vælge en, som falder i din smag. De fleste rygsække til børn har omtrent den samme størrelse, og kan bruges af børn fra 1 år og op til børnehave alderen.

En rygsæk til børn er en meget populær fødselsdagsgave, julegave eller blot i anledning af at den er nødvendig. En rygsæk til børn kan bruges til og fra vuggestue, hvor der er plads til ekstra tøj, en reservesut og måske en bamse.

Lille rygsæk børn

En lille rygsæk til børn er både praktisk og sjov for barnet. Mange børn kan godt lide selv at bære deres ting i rygsækken, da det giver dem en følelse af at være selvstændige og de “kan selv”.

Den bedste rygsæk til børn har indstillelige stropper, så de passer til barnets størrelse. Desuden er det rigtig praktisk, hvis der er en rem foram mellem stropperne, som spændes over brystet. Det sikrer, at rygsækken ikke falder af, og så sidder den også mere behageligt.

Når du vælger en lilel rygsæk, er der mange farver og forskellige modeller at vælge imellem. Mange af rygsækkene er formet som dyr, hvilket mange børn synes er sjovt. Kig på vores liste over rygsække til børn, og se de mange sjove varianter.

Læs også:   Bedste juniorseng til børn | Hvilken juniorseng er bedst til dit barn?

Tip!

Vil du gøre gaven endnu sjovere? Fyld rygsækken med pixibøger og andet sjovt legetøj.

Du kan finde mange flotte rygsække på tilbud hos bl.a. Babygear. De har altid gratis fragt, uanset hvor meget du bestiller for. Se deres udvalg af rygsække til børn her. 

Rygsæk med navn

En rygsæk med broderet navn gør den mere personlig og erfaringer viser at børnene også synes det er sejt! Du slipper også for at rygsækken pludselig bliver væk. Rygsækken kan købes her.


Mini-rygsæk gåsele – Skip Hop Zoo Let

Rigtig sød lille rygsæk til børn fra Ski Hop Zoo. Rygsækken er lidt mindre end de fleste andre rygsække til børn, så den er et godt valg til de allermindste.

Rygsækken har en aftagelig gåsele, som er praktisk til at holde styr på mini, hvis I er steder med mange mennesker.

Er du vild med denne model, så kan den fine rygsæk i en større størrelse.


Haglöf rygsæk børn

  • Normalpris: 550 kr. – 600 kr.

Mærket Haglöf er kendt for deres kvalitetsrygsække. Haglöf rygsække laves både til børn og voksne. Fælles for dem alle er, at de er i et godt og holdbart design.

En Haglöf rygsæk til børn koster normalt 700 kr., men er ofte på udsalg hos Carriealong.dk, så det kan godt betale sig lige at kigge forbi. Klik her for at se Haglöf rygsæk til børn.

Rød Haglöf rygsæk til børn

Vælg mellem mange forskellige farver. Haglöf rygsæk til børn adskiller sig fra andre på markedet fordi der er tænkt ekstra over komfort og rummelighed i rygsækken.

Så skal rygsækken bæres i mange timer, for eksempel på en ferie eller lignende, så er Haglöf bestemt et kig værd.

Læs også:   Name It babypakke - Se den lækre babypakke fra Name It

Køb Haglöf rygsække her


Fjällräven rygsæk til børnFjällräven rygsæk til børn.

De populære rygsække fra Fjällräven, er en klassiker. En Fjällräven rygsæk i børnestørrelse ser super sød ud, og så er den tilmed både praktisk og rummelig. Den har en perfekt størrelse til de små.

Vælg mellem mange forskellige farver.


Disney rygsæk med Frost

Er din pige også vild med Frost? Disney filmen må siges at have taget verden med storm, og de to figuerer, Anna og Elsa, er stadig populære blandt børn. En lille rygsæk i Frost tema vil uden tvivl blive vel modtaget.


Lyserød rygsæk med nøgleringLyserød taske til børn.

Fin rygsæk med flere rum og medfølgende nøglering. Der medfølger en gåsele, der kan fastgøre til rygsækken. Det er smart, hvis man som forældre gerne vil holde styr på barnet hvis I er steder med mange mennesker, eller ved en traffikeret vej.

Rygsækken er rummelig og behagelig at have på. Der er et fint billede af en prinsesse ved hendes slot.


Blafre RygsækBlafre rygsæk i rosa.

En rigtig fin rygsæk, der passer perfekt til børn i førskolealderen. Rygsækken er dejlig blød og behagelig at have på. Rygsækken har en lille lomme foran til småting, og et stort rum til andre sager.


Babymel rygsæk med dinosaur

Sej rygsæk med dinosaur på. Rygsækken passer til små børn fra omkring 1 år. Der medfølger en nøglering med lyd, og rygsækken er robus og behagelig at have på pga. polstrede remme. En god rygsæk til de små!


Smallstuff rygsæk

En rygsæk er et hit i denne alder. Den er sjov at putte ting ned i, og så kan man tage rygsækken på og gå rundt med den, eller have den med på tur eller i vuggestue.

Læs også:   Design Letters - Spisesæt, legetøj og interiør i dansk design

Super sjove rygsække fra Affenzahn

Leder du efter sjove og funktionelle rygsække til børn, med mange sjove detaljer, så er disse sjove dyrerygsække bestemt et kig værd.

Se mange flere dyr her!

Når man hiver tungen ud, kommer der et navneskilt frem, og der er små lommer i fødderne. Rygsækkene har mange flere sjove og praktiske detaljer, som du kan læse om her.

Ryggen og remmene er polstrede, så tasken er behagelig at have på. Alt i alt er dette den perfekte rygsæk hos børnehavebarnet!


Madkasse til børn

Med en madkasse i rygsækken, er den lille klar til en sjov og dejlig dag!

Madkasse
Sjov termomadkasse. Se mere her.

I mange børnehaver, vuggestuer og dagplejer, skal børnene selv have madpakke med hjemmefra. Til det skal man naturligvis bruge en god og holdbar madkasse. Og så gør det jo ikke noget, hvis den er prydet med fine farver eller billeder, så den er sjov at kigge på.

Billig madkasse til børn

Leder du efter en god, men billig madkasse til dit barn, så prøv at gå en tur i Søstrene Grene eller Flying Tiger. Der har de ofte små metalmadkasser med søde tegninger på.

De bedste madkasser

Er du ude efter kvalitet og en madkasse med flere rum, og som samtidig lukker helt tæt, så bør du overveje mærket Sistema. Deres madkasser laves i forskellige farver. De er nemme at åbne og lukke, og man kan vælge mellem mange forskellige størrelser og varianter. Til gengæld har de ikke nogen sjove tegninger på.

Se stort udvalg af madopbevaring her