Ideer til 2 års fødselsdag | 10 gaveideer

Er du i tvivl om hvad dit barn skal have i 2 års fødselsdagsgave? Så kig med her og se 10 gode bud på sjove fødselsdagsgaver til 2 års fødselsdagen!

Indholdsfortegnelse

2 års fødselsdag: En stor dag

Det er en stor dag, når dit barn fylder 2 år. På dette tidspunkt har barnet mere sprog, og er bevidst omkring sine omgivelser og legen. I 2 års alderen går næsten alt tiden med at lege, og det er vigtigt, at barnet har legetøj der udvikler og er lærerige.

Find masser af lærerigt legetøj hos Børn i Balance – klik her. 

Når barnet er 2 år kan hun både løbe og gå og har meget mere styr på motorikken. Finmotorikken er der mere styr på, og barnet kan samle og skille ting ad.

Vælg derfor noget legetøj, der udfordrer disse færdigheder, og så bliver det med garanti en succes.

Har brug for inspiration og ideer til 2 års fødselsdag, så læs med her og se vores 10 forslag til gode gaver ↓

Ideer til 2 års fødselsdag

Klik for at læse mere.

#1 Balancebræt: Wobble board

Wobbel Original

Balancebræt. 1.119,95 kr. Gå til forhandler.

Et wobble board er et fantastisk stykke legetøj. Det kan bruges til rigtig mange forskellige lege, og opfordrer børnene til at bruge deres kreativitet og fantasi.

Balancebrættet kan bruges af de helt små til at vugge i (med voksen opsyn), eller til nakketræning. Store børn kan få glæde af brættet som skammel eller bro.

  • Vippe
  • Gynge
  • Skammel
  • Hule
  • Bilbane
  • Rutchebane
  • Vugge
  • Meget mere

Kun fantasien sætter grænser. Brættet er en god fødseslsdagsgave til børn på 2 år, hvor der er fuld fart på motorikken. Balancebrættet vokser med barnet. Så selv om brættet koster lidt mere end så mange andre gaver, får du altså også et stykke legetøj der kan bruges i mange år frem.

Læs også:   Bondegård og bondegårdsdyr | Legetøj til børn

Balancebrættet fra Wobbel er lavet af i naturlige materialer, og består af flere lag FSC-certificeret bøgetræ. Brættet er betrukket på undersiden med filtunderlag af uld, som skåner gulvet og er støjdæmpende. Ved brug anbefales det at der er ca. 2 m. ledig plads omkring brættet.

Mål:  L: 90 x B: 30 cm. Egenvægt 4.5 kg.

OBS: Pas på fingre og tæer, og lær dit barn IKKE at holde rundt om brættet når der vippes. Brug ikke strømper eller sko med glat underside på brættet.

Pleje og vedligeholdelse: Kan rengøres med mild sæbe på hårdt opvredet klud. Undgå at filten bliver våd, da denne kan filtre og limningen kan løsne si


#2 Rygsæk

Rygsæk fra Smallstuff. 298 kr.

En rygsæk er et hit i denne alder. Den er sjov at putte ting ned i, og så kan man tage rygsækken på og gå rundt med den, eller have den med på tur eller i vuggestue.

Man kan få rigtig mange forskellige rygsække til børn. Nogen har temaer, som Frost eller Paw Patrol, mens andre blot forestillet sjove dyr eller har flotte farver.

Se udvalg af rygsække til børn her

Tip!

Vil du gøre gaven endnu sjovere? Fyld rygsækken med pixibøger og andet sjovt legetøj.


#3 Plus plusser (Midi)Plus Plus (Midi)

  • 300 kr. (vejledende pris)
  • Køb her

Plus Plus klodser er små klodser formet som plusser. De er i forskellige farver, og er sjove at samle og bygge med. De opfordrer børnene til at bruge deres fantasi, fordi man selv kan bestemme hvad man skal bygge. Lidt samme princip som Lego Duplo.

Når du køber klodserne, så vær opmærksom på at vælge dem der kan bruges af små børn fra 1 år og opefter. De er nemlig store, og udgør derfor ikke kvælningsfare.

Klodserne fås også i en mindre variant til de store børn.

Læs også:   Billig Brio Gåvogn | Her kan du købe en billig Brio gåvogn

#4 Lego DuploLego Duplo Bondegård med mange bondegårdsdyr

Se stort udvalg af lego duplo her

Lego er på mange måder det perfekte legetøj. Klodserne har flotte farver, og i de forskellige varianter findes der både sjove dyr og andre ting.

Lego duplo klodser er specielt udviklet til små hænder. Man kan købe alverdens ting i lego duplo, lige fra en jungle til en togbane.

 


#5 Dukkehus

Dukkehus i træ.

Flot dukkehus fremstillet i bæredygtige materialer. 2.499 kr. Se mere her

Et dukkehus til 2 års alderen vil for mange børn være en fødselsdagsgave, der giver anledning til mange timers sjov og leg. Når I vælger dukkehus, så vær opmærksom på at vælge et uden små dele.

Det gode ved at give et dukkehus i denne alder er, at barnet kan ønske sig mere tilbehør til huset i de efterfølgende år. Det er derfor en gave, som i kan få glæde af i mange år.

Hos BR legetøj har de flotte legehuse fra Play2Learn, som er gode til børn på 2 år.

Se også et flot dukkehus fra Sundleg her.

 


 

Legekøkken i dansk design. 699 kr.

#6 Legekøkken

Gå til liste med de bedste legekøkkener her

Legekøkkenet er det klassiske stykke legetøj, som stort set alle børn elsker. Her får de mulighed for at efterligne deres forældre når de står i køkkenet. Med masser af legemad og andet tilbehør, er der rig mulighed for at kokkerere det lækreste mad.

Lad de små kokke få mulighed for at udfolde deres talent ved at give et legekøkken i 2 års fødselsdagsgave.

 


#7 Legemad og gryder

Se stort udvalg af legemad her. 

Til ethvert køkken hører naturligvis mad og køkkengrej. Se flot legemad i træ hos Lirumlarumleg, hvor du kan vælge imellem mange lækre råvarer eller pizza og mælk. Maden ser realistisk ud, som børnene kender det fra det rigtige køkken.

Læs også:   24 kalendergaver 2017 | Komplet liste med kalendergaveideer til dreng

Legemad og legegryder er en god gave, og kan bruges sammen med legekøkken eller for sig selv.

 


#8 En mini trampolin

Se de bedste trampoliner her.

En lille trampolin er en sjov og gave til 2 årige. Det gode er, at den  kan bruges både ude og inde. De fleste børn elsker at hoppe, og det må man sige at de får lov til på en mini trampolin. Trampolinerne fås i flere forskellige udgaver, så du kan garanteret finde en der falder i dit barns smag.

Gurli Gris Trampolin med lyd

Den sjove Gurlig Gris trampolin kan sige lyde, når man hopper og ned og. På grund af håndtaget, er det en rigtig god trampolin til de små, da de kan holde fast.

At hoppe på trampolinen udvikler balancesansen, og så er det bare rigtig sjovt at hoppe.

Pris 768 kr.

Køb den her. 


#9 Traktor med pedaler

Køb nemt en traktor online her

En traktor med pedaler er et sjovt stykke udendørs legetøj, som det 2 årige barn helt sikkert vil få meget glæde af. Der vil ikke gå længe før han eller hun mester tekmikken, og kommer fremad på denne traktor, der er fremstillet til børn mellen 2 og 3 år.

Med traktoren medfølger der både lad og værktøj. Den er produceret i Frankrig af et firma, der går højt op i at lave produkter i god kvalitet.


#10 Juniorseng

Babydan juniorseng

Hvis du synes dit barn allerede har alt for meget legetøj, så kan du overveje, om det er ved at være tid til en juniorseng. I en juniorseng kan barnet selv kravle ind og ud, og der er naturligvis også mere plads end i tremmesengen.

Køb juniorseng her

Babydan Juniorseng

Klassisk juniorseng i god kvalitet, der vil passe ind på de fleste børneværelser.