Leder du efter gaver til babyshower? Her har vi samlet en masse ideer til inspiration.

Find de bedste babyshowergave til en hyggelig dag!

Her på siden finder du en samlet oversigt over de bedste gaver til babyshower så du kan få en rigtig hyggelig dag sammen med din gravide veninde, datter, eller hvem der nu er centrum for det babyshower, som du skal til.

Et babyshower er et amerikansk fænomen, der for alvor har fundet sin vej til Danmark. Det er en sjov fest, som man holder for den kommende mor.

Ifølge traditionen, skal et babyshower være en overraskelse for den kommende mor. Festen holdes i løbet af de sidste uger inden termin.

Her har vi samlet masser af inspiration til de bedste babyshowergaver til både mor og baby

Fotobog (evt. gavekort)

Giv din veninde en fantastisk mulighed for at forevige skønne billeder fra graviditeten og nyfødt baby i en fotobog. En fotobog er en bog man selv designer , fyldt med de bedste billeder. Bogen bliver et skønt minde for livet.

En fotobog er en af de mest populære babyshower gaver, da den er meget personlig.

Lækkert babysvøb

At have et særligt lækkert babysvøb, er virkelig guld værd når man har en nyfødt. Man kan sagtens bruge mere end et babysvøb, da babyer tit gylper eller har uheld på deres tæppe. Et flot babysvøb kunne for eksempel være dette i økologisk uld. Super lækkert og virkelig blødt!

En blekage

Det lyder måske skørt, men en kage lavet af bleer er en virkelig populær gave til et babyshower. Det er et amerikansk fænomen, der har fundet vej til Danmark. En blekage er en masse bleer rullet sammen, så de danner en flot kage. En sjov og kreativ måde, at give den nybagte mor en masse bleer til den lille ny.

Du kan købe en færdig blekage hos Babyshower.dk, eller lave den selv.

Legetøj til nyfødt baby – gaveideer

Det er ofte lidt sjovere at give legetøj i gave end mange af de andre ting der måske står på ønskelisten. Derfor starter vi med de sjove gaveideer til baby. Der er noget legetøj der er mere oplagt at give til en nyfødt end andet. Her har du nogle gode gaveideer.

Mega populær gaveide til baby – Sophie Giraf

Et af de mest solgte stykker legetøj til baby er Sophie la Giraffe, eller som vi vil sige på dansk, bare Sophie giraf. Der er solgt mere end 20 millioner eksemplarer af den originale model, og dertil en masse af de forskellige nyere modeller.

En stor grund til at der er solgt så mange Sophie giraf legetøj, er selvfølgelig at det er super godt legetøj. De fleste steder bliver Sophie Giraf solgt for cirka 200 kr.

Vi har skaffet en god aftale med Sundleg.dk, der gør at du, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan få en rabatkode tilsendt på 10%!

[newsletter_signup_form ID=2]

Hvad giver man i gave til baby shower? Der er rigtig mange gode muligheder for at give en god gave til en nyfødt baby og hans forældre. Vi har set på nogle af de bedste gaver til babyshower.

Alle børn elsker en sød bamse

Hvem elsker ikke bamser, og rigtig mange babyer syntes ofte hurtigt at en bamse er noget af det bedste. Måske bliver den bamse som du giver til babyshower hendes ynglingslegetøj, som hun senere tager med alle steder. Nedenfor er nogle udvalgte muligheder for at købe en god bamse til den nyfødte. Der er selvfølgelig mange flere muligheder rundt på nettet.

Læs også:   Fakta babypakke - Lækker startpakke til baby

Super blød flodhest

Rigtig sød og fin flodhest i blå-grøn fra danske Maileg. Flodhesten er 100% bomuld og kan gå i vaskemaskinen på skånevask.

Pris: 169 kr. Køb den her

Wild Repuplic bamse – støt et godt formål

Den er super blød og i lækker kvalitet. En del af overskuddet fra salget af disse bamser, giver Wild Republic til et pigehjem i Indien, der er oprettet af stifteren af Wild Republic. Pris: 119 kr. Køb den her

Sansehund

Rigtig sød lille bamse, der ligner en hund. Den har forskellige typer stof og farver, hvilket er godt for små babyer. En sød gave til babyshower!

Køb den her

Rangler og bideringe er super legetøj for de små babyer – oplagt gave til babyshower

Allerede efter 2-3 måneder, efter en nyfødt er kommet til verden er en rangle et godt stykke legetøj. Vi har fundet nogle gode gaveideer indenfor rangler.

Økologisk rangle fra Wooly Organic. Dens unikke form og lette vægt af denne rangle, gør den perfekt til de helt små at holde i. Pris: 179 kr. Køb den her

Rangle der stimulere flere af babys sanser. Ranglen har et spejl, så baby kan se sig selv. En sjov rangle, som passer perfekt til små hænder. Pris 129 kr. Køb den her

Skwish nøgler – prisvindende babylegetøj

Prisvindende, klassisk rangle som alle babyer elsker. De tynde elastikker er nemme at gribe fat om, og kuglerne siger en dejlig raslende lyd, når de kurrer frem og tilbage. De små kugler for enden kan babyen sutte på, og farverne stimulerer også sanserne. Denne rangle bliver uden tvivl en succes. Er man til det mere farveneutrale look, fås skwish nøglen også i træfarvet. En rigtig god gave til babyshower, da den kan bruges allerede få uger efter fødslen.

Skwish rangle i flotte farver. Pris 249 kr. Køb den her.

Skwish rangle i naturfarver. Pris 249 kr. Køb den her.

Putte-i-kasse – Godt legetøj og en fantastisk gaveide til baby

En putte-i-kasse er en god gave at give, fordi den kan bruges med det samme og mange år frem. Til at starte med kan det lille barn kigge på klodserne og se de forskellige farver.

Omkring 2 mdrs. alderen lærer mange babyer at gribe fat i ting. Så kan baby tage klodserne og mærke hvordan de forskellige former føles. Når barnet er 1-1,5 år lærer barnet hvilket huller klodserne skal ned i. Dét er en leg, som kan være sjov at lege igen og igen…  Der kan gå mange timer med den udfordrende putte-i-leg.

Læs også:   Tvillingeklapvogn | De bedste tvillingevogne og tilbehør

Fin putte i kasse i pastelfarver. Pris 259 kr.  Køb den her.

Putte i kasse med sjov funktion: Vip pladen, så alle klodserne falder ud. Så er de klar til at puttes i hullerne igen. Pris 319 kr. Køb den her

Fødselsdagstog

Et fødselsdagstog giver glæde hver fødselsdag i mange år. Hvert år skifter man tallet ud på toget, og stiller det frem på bordet. Børn elsker rutiner og genkendelighed, så de vil helt sikkert elske at se toget komme frem, og vide at det er deres fødselsdag. Et fødselsdagstog er en super fin gave til dåb og babyshower.

→ Vælg mellem mange forskellige fødselsdagstoge her. 


Bamse, der kan spille en melodi

Babyer kan godt lide genkendelighed. Det skaber tryghed, og hjælper dem med at lære rutiner at kende. En lille bamse, der kan spille en melodi kan indgå som en del af putteritualet. Bamsen er naturligvis også dejlig at kramme og putte med. Det er en god gaveide til nyfødt baby.

Svane i økologisk bomuld

Sød svane, der spiller den fineste melodi. Uroen er fremstillet i 100% økologisk bomuld og fyldet er kornudtræk og 100% fri for ftalater. Pris 229 kr. Køb den her


Soveugle – kan spille i 3 niveauer

Skøn soveugle, der siger beroligende lyde når babby skal sove. Uglen er lavet i sarte farver, så baby kan slappe af og lukke ned for sanseindtryk når det er sovetid. Uglen kan indstilles til at spille i tre niveauer. Pris 299 kr.

Køb den her.


Tiger fra Teddycompagniet – virkelig blød

Lille sød tiger fra Teddykompagniet. Den spiller en rolig melodi når man trækker den i halen. Pris 189 kr. Køb den her.

Gode lege til et babyshower

Gode lege til et babyshower er sjove for både den kommende mor og for gæsterne. Legene skal være hyggelige og nemme, og de skal hjælpe med at skabe en god stemning til festen. Her er nogen ideer til hvad man kan finde på:

  • Gæt hvor mange cm. der er rundt om maven
  • Gæt babys længde og vægt ved fødsel
  • Gæt babys fødselsdag
  • Skriv en hilsen til moren på små kort, som hun først må åbne efter fødslen
  • Ligge 10 baby ting på et bord i 10 sekunder, dæk dem til, og se hvem der kan huske dem.