Hvis du ikke ved hvilken natlampe til børn du skal vælge, har vi her samlet en række af de bedste og mest populære natlamper til børn. Natlamper lyser ikke så kraftigt, og er derfor oplagte at have tændt på børneværelset om aftenen, når det er ved at være tid til at sove.

En natlampe lyser meget blidt, som gør at forældre kan orientere sig på børneværelset, men uden at vække baby. Lampen kan også være en god ide, hvis man ammer, eller generelt er oppe flere gange om natten.

Til de lidt større børn kan en natlampe jage mørkets uhygge væk. Nogen børn bliver nemlig mørkerade, hvilket typisk viser sig i 3 – 4 års alderen.

Natlamper til børn fra Maseliving

Natlamperne fra Maseliving er nogen af de fineste natlamper til børn. De er håndlavet, så hver enkelt lampe er helt unik. Lamperne spreder et dejlig blødt lys. Lamperne er super velegnet til læsning af godnathistorier.

Svane med krone. Virkelig smuk håndlavet lampe. En svane med krone på, som er en virkelig flot dekoration på børneværelset. Pris: 479 kr. Denne natlampe til børn fås også i hvid!

Natlamper til børn fra Sebra

Sebra Natlamper skal monteres på væggen, og er perfekte til når der skal læses godnathistorier. Ledningen er af stof. Lamperne har et flot, klassisk design. Begge lamper er udstyret med en knap, så børnene nemt selv kan tænde eller slukke deres lampe.

Her ses Sebra natlampe til børn i en flot vintage rose farve. Lampen leveres uden pære. Der må max sidde en 40 Watt pære i lampen. Rigtig flot lampe til børneværelset. 449 kr.

Sebra natlampe i en flot blå farve. Lampen er en god lyskilde til når der skal læses godnathistorier. Den blå farve passer flot ind på de fleste børneværelser. Pris: 449kr.

Vågelamper

Modsat natlamper lyser vågelamper mindre stærkt. De er beregnet til at være tændte når barnet sover eller skal falde i søvn. Lidt lys i værelset kan virke beroligende på små børn, og så er det rart for forældrene at de kan orientere sig selvom der er mørkt.

LED vågelampe med fotosensor

En lille smart vågelampe, der passer i alle stikkontakter. Natlampen har sensor, så den slukker automatisk når det bliver lyst. Vågelampen udsender et behageligt slumrelys, der ikke er for skarpt. LED lys er meget energibesparende. Lampen kan derfor lyse op til 25.000 timer på denne pære.

Skildpadde der lyser med rigtige stjernebilleder

En sød skildpadde, er kan lyse i tre forskellige farver. Det er en Cloud b natlampe. Se månen og stjernerne danne de rigtige stjernebilleder på loftet. Lampen slukker automatisk efter 45 minutter. Mange børn finder ro ved at kigge op på stjernerne mens de falder i søvn. Der er LED lampe i, så denne vågelampe bliver ikke varm. Den er uden ledning, så den kan placeres hvor som helst.

Lyskæder

Lydkæder er på det seneste blevet mere populære. De er hyggelige og dekorative på børneværelset, og så giver de et hyggeligt lys. Her har vi samlet et par af de flotteste lyskæder til børn.

Flot lyskæde fra Livink

Lækker lyskæde fra det danske mærke Livink. Lyskæden har af 20 lyskulger i rosa og grå farver, som lyser op i mørket med blidt lys. En flot lyskæde, der kan bruges på børneværelset eller i stuen. Ledningen målet 4,10 meter og “boldene” fylder 3,10 meter af ledningen. Pris 249 kr.

Livink lyskæde i blå farver

Endnu en flot lyskæde. Denne er i blå og grønne nuancer, og vil passe fint ind på de fleste drengeværelser. Lyskæden skaber hygge ii mørket, og kan gøre det nemmere for barnet at falde til ro. Ledningen målet 4,10 meter og “boldene” fylder 3,10 meter af ledningen. Pris 249 kr.

Leder du efter flere lyskæder til børn?

Tranquil Turtle Cloud B natlampe

Denne Tranquil Turtle Cloud b natlampe til børn er noget helt særligt. Den kan nemlig både lyse og lave beroligende lyde. Den laver en lyseffekt, så det ligner at man er under vandet. Samtidig siger lampen som havets beroligende lyde. Lyset fra lampen er blødt og afslappende at kigge på, og kan hjælpe barnet med at falde til ro uden at være bange for mørket.

Natlampen fra Cloud B

  • Spille to forskellige lyde i hav-tema
  • Lyse med forskellige lysstyrker
  • Slukke automatisk efter 23 minutter
  • Giver tryghed og hygge ved puttetid
  • Bruger 3 stk batteri (medfølger)
  • LED lys (bliver ikke varm)