Mange forældre leder efter et billigt puslebord for at spare lidt på babybudgettet. Det er ingen hemmelighed at det er dyrt at få børn, og derfor er det naturligt at man vælger nogen områder, hvor man sparer lidt på pengepungen. Bare fordi man vælger et billigt puslebord er det ikke nødvendigvis et dårligt puslebord. Dog er der nogen ting som du skal have i mente, når du er på jagt efter et billigt puslebord.

Her kan du læse om hvad du bør overveje inden du vælger et billigt puslebord, samt hvilke modeller de bedste pusleborde, der ikke koster en formue.

Indholdsfortegnelse

Inden du køber billigt puslebord: Det skal du være obs. på

Heldigvis er der mange billige pusleborde at vælge imellem, især hvis du kigger på det online udvalg. Det er værd at notere sig, at man ofte betaler en del for mærket på puslebordet, for eksempel når det drejer sig om de dyre pusleborde fra Leander eller Sebra. Derfor kan du sagtens få et billigt puslebord som er i rigtig god kvalitet.

Størrelse på puslebord

Mange af de billige pusleborde er ikke så store, hvilket gør at de kan stå flere steder uden at optage meget plads. Her skal man dog også være opmærksom på at der på et lille puslebord ikke er meget plads til vaskefad, bleer osv. Ved siden af puslepuden. Dette kan man have på eventuelle hylder nedenunder eller på et bord eller lignende ved siden af. Nogen af de billige pusleborde har også lommer på siden, hvor det er nemt og praktisk at opbevare ting og sager.

Et væghængt puslebord – fordele og ulemper

Et væghængt puslebord er det ideelle valg, hvis man ønsker et billigt puslebord, der fylder minimalt. Et vægthængt puslebord kan fylde så lidt som 17 cm., når det er sammenklappet. Dette er også grunden til at det er et populært valg, når man skal have pusleplads på badeværelset. Ulempen ved et væghængt puslebord er at det nok kommer til at være åbent det meste af tiden i starten, da en nyfødt baby skal have skidtet ble mange gange i døgnet. Til gengæld kan man nyde at efterhånden som baby bliver større, og færre bleer skal skiftes, så kan det klappes sammen og man kan nyde at puslepladsen ikke optager meget plads i hjemmet.

Læs også:   Bedste sansegynge

Billigt puslebord – er det stabilt nok?

Når man skal skifte ble på et meget lille barn, er det nemt fordi barnet ikke spræller eller vrider sig særlig meget. Her kan et lille puslebord, fx et sammenklappeligt et være ganske fint. Men når barnet bliver 7-8 mdr. eller deromkring, så bliver mange børn meget vilde og sprællede, og her er det rart med et meget stabilt puslebord. Har man valgt et lille og billigt puslebord skal man nok være forberede på at skifte på gulvet en gang i mellem, når barnet er i denne fase.

Billig puslekommode fra Coop  (pusleplade skal tilkøbes)

Hvis du kigger hos Coop er der flere forskellige pusleborde, hvor du får rigtig meget for pengene. Denne hvide puslekommode koster blot 1.649 kr. og en pusleplade kan tilkøbes for 749 kr. Puslekommoden har tre rummelige skuffer med god af plads til babys tøj, bleer eller andre sager, som man gerne vil have inden for rækkevidde når baby skal pusles. Selve puslepladen laver ikke nogen mærker på kommoden, og man kan derfor nemt skifte mellem om det skal være en puslekommode eller bare en almindelig kommode. På den måde får man to møbler i ét, som også er med til at gøre det mere prisvenlig. Puslekommoden er fra mærket Manis-h.

Pladsbesparende hvidt puslebord med to hylder

Fiks lille puslebord til 1.295 kr.

Et godt valg af puslebord, hvis man ønsker et billigt puslebord, der ikke optager meget plads. Det er kun 66 cm. i bredden, og kan derfor passe ind i de fleste boliger, måske endda på badeværelset.  Under selve puslepladen er der to rummelige hylder med plads til bleer og diverse tilbehør, man har brug for når man skal pusle sit barn.

Læs også:   Indeklima på børneværelset

Mål: (L x B x H): 81 x 66 x 98 cm.  Højde til at skifte: 88 cm. Certificeret efter EU sikkerhedsstandart.

Billigt puslebord med praktisk skuffe

Endnu et enkelt og fint puslebord der ikke koster en formue. Dette kan købes hos Babyshop til 1.345 kr. Udover skuffen har puslebordet to hylder med plads til bleer eller håndklæder. Et lille og praktisk puslebord til børn. Måler 90 x 75 x 55 cm

Sammenklappeligt puslebord med smarte detaljer

Dette puslebord er det billigste vi har kigget på til kun 795 kr. hos Babyshop.

Et sammenklappeligt puslebord er praktisk, hvis puslebordet ikke skal stå fremme hele tiden. Det kan foldes helt sammen, så det ikke fylder meget. Der medfølger en blød polstret puslepude, så ekstra udgift til puslepude sparer man også. I puslebordet er der indbygget en spand med prop og en lang drænslange til let at hælde vandet i vasken, badekaret eller gulvafløbet. En meget praktisk detalje, der gør dette bord ideelt at have stående på badeværelset. Måler: H92 x B44 x D81 cm.

Pusleborde til din baby

Et af de vigtigste redskaber til når baby melder sin ankomst er et puslebord. De fleste pusleborde er designet så der er plads til en puslepude, og er beregnet til at have et sted at kunne skifte sin baby. Pusleborde findes i forskellige slags, hvoraf nogle kan gøres fast til væggen og slås op og ned, hvor andre er fastgjorte på ben og står så man kan flytte dem, der er desuden mange modeller der fås med hjul på, så det gør det nemmere at flytte rundt med. Pusleborde kan godt være dyre, men du får også billige pusleborde. Du kan for eksempel få billige pusleborde der kan slås ud som et stativ, eller en top til for eksempel tremmesengen der nemt kan fjernes efter brug, så fylder den heller ikke for meget i værelset.  

 

Billige pusleborde med plads til det hele

Billige pusleborde har, ligesom de lidt dyrer pusleborde, rigtig god plads til alt hvad du behøver under et bleskift lige ved hånden. Et rejsepuslebord fås ganske billigt, og ud over funktionen at kunne klappes sammen, så har den stadig plads til bleer og vådservietter på siden, samt opbevaringsplads under sig. Et slå-sammen puslebord fås blandt andet fra mærket Beemoo som også laver andre gode ting til babys ankomst på budgetpris. En anden form for billig puslebord, er dem uden ben som kan placeres på et almindeligt bord eller på gulvet, og dermed kan flyttes rundt som det passer dig. Billige pusleborde fås også i god kvalitet og som er holdbart til når dit barn befinder sig på det.  

Læs også:   Bedste autostol til nyfødt

 

Vælg det puslebord der passer dig bedst

Et puslebord kan fylde, det kan gemmes væk, det kan slås sammen og meget andet. Så der er rig mulighed for, at du kan finde et billigt puslebord der passer hjem til jer. Man kan desuden style sit puslebord med farverige og mønstrede puslepuder til barnet.  

 

Væghængt puslebord – pladsbesparende løsning

Mange er glade for deres væghængte puslebord, da det fylder nærmest ingenting når det er klappet sammen. Det er også ideelt, hvis man skal have pusleplads på badeværelset, fordi man så kan klappe puslebordet op når man skal i bad. Det fylder blot 17 cm. på væggen når det er sammenklappet. Samtidig er dette også et billigt puslebord til kun 1.399 kr. Ulempen ved puslebordet må være at det er ubrugeligt når man ikke længere pusler sin baby. Ønsker man en investering som man kan bruge i mange år, er en puslekommode værd at overveje. Det væghængte puslebord er set hos Pixizoo. Husk at tilkøbe en puslepude til bordet.