Når den lille ny kommer til verden, er lækkert blødt babysengetøj bare det bedste. Her kan man rigtig pakke den lille trygt og godt ind med god samvittighed. Der findes meget forskelligt babysengetøj i forskellige kvaliteter. Mange sengesæt er i dag fremstillet i økologisk bomuld, der netop er fri for kemi. Det er rart at vide som nybagte forælder, at den lille ny er pakket ind i lækre produkter, da de fleste små sover meget i den første tid.

Se udvalget indenfor babysengetøj længere nede på siden

Vi viser dig forskellige designs i den bedste kvalitet, så der er inspiration at hente til den lille ny. Et lækkert sæt sengetøj er også ideelt at give som barsels, dåbs, fødselsdags eller julegave. Man kan aldrig få for mange sengesæt til de små, da de fleste sover utrolig meget den første tid.

Indholdsfortegnelse

Babysengetøj i dåbsgave

En dåbsgave til den lille ny i familien eller vennekredsen må gerne være en god og særlig gave. Sengetøj hvad enten det er i baby eller junior udgave, er især noget som står på manges ønskelister fordi det kan være en dyr post hvis det skal være lækker kvalitet. Samtidig er det altid rart at have flere sengesæt så der er noget at skifte med. Der findes mange forskellige designs at vælge imellem indenfor babysengetøj. De fleste sæt er idag fremstillet af økologisk bomuld og derfor super lækre og uden kemi. Babysengetøj er derfor en oplagt gaveide til barnedåben som helt sikkert vil bringe glæde hos modtageren eller i hvert fald de stolte og nybagte forældre.

Filibabba Babysengetøj

Flot sengetøj fra Filibabba der er fremstillet i økologisk bomuld. Det er dejligt blødt og i meget lækker kvalitet. Det måler 70 x 100 cm. Dette design hedder Ocean blue, men findes også i farven Grey.

MarMar Babysengetøj

Lækkert sengetøj fra MarMar med leopard print i den fineste kvalitet. Sengetøjet er fremstillet i 100% bomuld og måler 70 x 100 cm. Dette design hedder Light grå leopard print, men findes også i den originale leopard farve.

Soft Gallery Babysengetøj

Smørblødt og super lækkert sengetøj fra Soft Gallery med ugleprint. Sengetøjet er fremstillet i 100% økologisk bomuld i den fineste kvalitet. Det måler 70 x 100 cm. Dette design er i farven Orion blue, men findes også i farverne Coral, Creme og Grey.

Cam Cam Babysengetøj

Super fint og elegant sengetøj fra Cam Cam i en klassisk offwhite nuance med fine blade og blomster. Sengetøjet er fremstillet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld der er af utrolig høj kvalitet. Designet hedder Pressed Leaves og måler 70 x 100 cm.

Liewood Babysengetøj

Fint sengetøj fra Liewood med motiv af blomster. Sengetøjet er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Det måler 70 x 100 cm. Dette design hedder Girl power offwhite, men findes også i andre fine designs.

Sofie Schnoor Babysengetøj

Smukt sengetøj fra Sofie Schnoor med print af blade. Sengetøjet er fremstillet af 100% øko-tex bomuld. Det måler 70 x 100 cm. Dette design hedder Ocean grå, men findes også i farverne Rosa og Blå.

Sebra Babysengetøj

Fint sengetøj fra Sebra i enkelt design med motiv af skyer. Sengetøjet er fremstillet i 100% GOTS certificeret bomuld. Det måler 70 x 100 cm. Dette design hedder In the sky, blå. Findes også i farven Rosa.

Konges Sløjd Babysengetøj

Lækkert sengetøj fra Konges Sløjd i et fint og enkelt design. Sengetøjet er fremstillet i 100% GOTS certificeret bomuld og er i virkelig lækker kvalitet. Det måler 70 x 100 cm. Designet hedder Botanic marshmallow, men findes også i farverne Old iron og Granite blue.

Smallstuff Babysengetøj

Sødt sengetøj fra Smallstuff i grå/blå/grønlige nuancer med motiv af dyr på den ene side. Sengetøj er fremstillet i 100% bomuld og måler 70 x 100 cm. Dette design findes også i farven Rosa til pigerne.

Småfolk Babysengetøj

Fint sengetøj fra Småfolk med motiv af mini æbler. Sengetøjet er fremstillet i 100% øko-tex bomuld. Det måler 70 x 100 cm. Dette design hedder Mini Apples Creme, men der findes også andre designs.

Done By Deer Babysengetøj

Sødt sengetøj fra Done By Deer der er fremstillet i 100% bomuld. Sengetøjet er i en god og tyk kvalitet og måler 70 x 100 cm. Denne farve hedder Power, men findes også i farven blå/grøn.

Sengetøj til babyer

Har den lille ny meldt sin ankomst? Så er det nu du skal investere i nyt sengetøj til din baby. Det er vigtigt, at give dit barn de mest optimale betingelser for en god søvn. Det gælder både i forhold til påklædning, en god babyseng med en god madras og ikke mindst sengetøj. Alt dette er med til at dit barn føler sig tryg og godt tilpas og dermed får en tryg og god nat.

Læs også:   Boxmadras 120x200|Find din nye boxmadras her

Babysengetøj i god kvalitet er ligesom ved alle andre mennesker med til at skabe de bedste rammer for en god nattesøvn. Du bør derfor vælge sengetøj til din baby med omhu og sikre dig de bedste kvalitetsprodukter, farver og materialer til dit varm.

Sengetøj i god kvalitet

Sengetøj til babyer fås i mange forskellige kvaliteter og farver. De mest brugte farver er rød, blomme, lyserød, blå, navy, lyseblå, grøn og hvid, offwhite. Disse farver kan eventuelt prydes med dyr, sjove hoveder, Disney-figurer, blomster eller klovne, som babyerne kan kigge på.

Babysengetøjet består af et betræk til en lille babyhovedpude 45 x 40 cm., en babydyne 70 x 100 cm. og et lagen passende til babysengen. Lagner til babysenge er som regel lavet af silke eller bomuld og kan være stræklagen af Jersie, som er lige til at trække ud over madrassen.

Sengetøjet er som regel lavet af almindelig bomuld, økologisk bomuld, vævet bomuld, bomuldssatin eventuelt med silke og lukkes med enten en lynlås, knapper eller tryklåse.

Det kan være en fordel at investere i babysengetøj med lynlås i enden, da det gør det let og hurtigt at skiftet sengebetrækket. Babyer bruger babysengetøj fra de er nyfødte. Sengetøjet kan bruges i babyernes tremmeseng eller i vuggen og kan med fordel bruges af de kommende søskende, hvis sengetøjet er af god kvalitet.

Vedligeholdelse af babysengetøj

Babysengetøj bør vaskes på mindst 60 gr. og kan som regel kommer i tørretumbler. Man bør dog være opmærksom på, at nogle sengetøjssæt kryber ca. 5-7 %. Du kan få sengetøj til babyer fra 80,- kr. sættet (dyne- og hovedpudebetræk) op til omkring 500,- kr.