Økologisk legetøj og økologisk sengetøj

Økologi har vundet mere og mere frem indenfor de seneste år, og især til vores børn og babyer. Økologisk legetøj er fremstillet uden brug af unødigt kemi og skadelige stoffer. Økologisk sengetøj er ligeledes også blevet meget populært. Børn sover mange timer i døgnet, og det er rart at putte sin baby i økologisk sengetøj. Her har vi forsøgt at gøre det nemmer at få et overblik over økologiske produkter til din baby.

Indholdsfortegnelse

Økologisk legetøj – klik her

Økologisk babysengetøj – klik her

Bæredygtigt og økologisk legetøj vinder frem

Mange forældre er glade for at give deres børn økologisk legetøj, da de på den måde bliver udsat for så lidt kemi og skadelige stoffer som muligt.Vi er i en tid hvor mange bliver mere og mere bevidst om vores miljø. Vi ved at vores vaner og købsmønstre har betydning for miljøet. Derfor begynder mange forældre også at tænke over disse ting, når de køber legetøj til deres baby. Det har både den fordel, at det er bedre for miljøet, men det er også det sundeste valg for vores børn. Det er en skøn følelse at give vores børn økologisk mad, økologisk sengetøj og ikke mindst økologisk legetøj til baby.

Små babyer og børn er mere modtagelige overfor hormonforstyrrende stoffer og andre kedelige ting. Derfor giver det god mening at tænke ekstra meget over økologi, når du handler til din baby.

Fordele ved økologisk legetøj til baby

  • Ingen skadelige stoffer
  • Sundt legetøj til baby
  • Gode materialer
  • Mindst mulig belastning af miljøet

Mange legetøjs butikker sælger økologisk legetøj til børn og babyer. Her har vi vist et udvalg af det bedste økologiske legetøj til baby. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af bæredygtigt og økologisk legetøj hos Sundleg, hvor de har specialiseret sig i legetøj der er sund for dit barn, og helt uden skadelige stoffer.

 

Økologisk legetøj til baby

Se lækkert økologisk legetøj, som er helt uden kemi eller skadelige farvestoffer. Alt økologisk baby legetøj, som vi har nævnt her på siden er produceret af økologiske materialer, og er derfor sundt legetøj til baby. Desuden er økologisk legetøj produceret med mindst muligt belastning af miljøet.

Læs også:   Kuglebane til børn | Flotte kuglebaner i træ

 

5 x 160 gram økologisk modellervoks. 219 kr. Køb her

Økologisk modellervoks

Der findes kun én slags økologisk modellervoks på det europæiske marked, og det er denne fra Ailefo. Modellervoksen produceres på Bornholm, og er 100 % økologisk. Det er kun produceret af levnedsmiddelgodkendte råvarer, og der sker derfor intet hvis baby kommer til at spise af det. Modellervoksen er selvfølgelig også uden parfume og parabener, samt testet og godkendt.

Køb nemt økologisk modellervoks her

 

 

Økologisk putte-i-kasse i træ

En putte i kasse er et skønt stykke legetøj, der kan bruges fra 1 år og helt op til 4-5 års alderen. Babyer lærer om form og farver, når de leget med en putte i kasse. Denne er produceret i økocertificert træ, og klodserne er farvet med naturligt bivoks. Set til 349 kr. Se mere om dette økologiske legetøj til baby her.

 

 

Søde terninger i økologisk bomuld

Tre terninger i flotte farver, med bogstaver og billeder. Terningerne er produceret i økologisk bomuld, og én af dem kan rasle. De fine terninger er nemme at gribe fat i for små hænder, og der er søde billeder på dem. Super blødt og lækkert økologisk legetøj til baby. Pris 199 kr. Se mere og køb her.

 

Dejlig blød bold til de mindste

Blød bold i det blødeste økologiske bomuld. Bolden er godt legetøj til baby, der skal lære at gribe fat, kaste eller trille. Skønt økologisk legetøj til baby, der er særligt god til de mindste. Økologisk legetøj fremstillet i økologisk bomuld. Set til 199,95 kr. Køb den fine bold her.

 

Spilledåse 

Sød lille spilledåse med beroligende melodi. Brug den når din baby skal sove eller slappe af. Hvis du spiller melodien hver gang baby skal sove, lærer hun måske at kode denne lyd sammen med at skulle slappe af og overgive sig til søvnen. Spilledåsen har en hank, så den kan hænges på sengen. Set til 149,95 kr. Se flere varianter her.

Læs også:   Fødselsdagstog - De flotteste fødselsdagstog til børnenes fødselsdag

 

Super fin uro helt uden kemi

Sød uro der kan hænge over babys seng eller vugge. Uroen er sjov for baby at kigge på når den kommer i bevægelse. En uro lidt ud over det sædvanlige, da hele produktionen er både bæredygtig og økologisk. Garnet er lavet af 100% certificeret økologisk bomuld, indfarvet med miljøvenlige farvestoffer. Fyldet er 100% udtræk fra korn og phthalat-fri. Træpinden er lavet af kvalitets gummitræ fra lokale plantager. Set til 379 kr. Køb den specielle uro her.

Sanselegetøj

Skønt stykke legetøj til de mindste børn. Legetøjet stimulerer babys sanser, og udvikler babys bevidsthed. Legetøjet har et spejl og sjove snore baby kan tage fat i. Det økogiske legetøj kan hænges op på tremmesengen eller et andet sted. Pris: 349 kr. Køb den søde kat lige her. 

Byggeklodser i træ

Somme tider synes børn det sjoveste legetøj, er det hvor de kan bruges fantasi. Disse økologiske klodser er lavet af massivt træ og farvet med naturlige, øko certificerede pigmenter og behandlet med bivoks og botaniske olier samt slebet helt glat således at de er bløde at røre ved. Klodserne  har ingen former for skadelige stoffer. Med andre ord, kan du med god samvittighed lade din baby gnaske løs på disse klodser. Køb klodserne her til 379 kr. 

 

Lazy Long Dog fra Roommate

Baby vil helt sikkert elske at putte med denne sjove lange hund. Hunden har lukkede øjne, og bløde ører som man kan nusse med. Stoffet er 100 % økologisk og meget blødt og behageligt. Brug den i sengen som ekstra hygge. Hunden kan også gøre sengen lidt mindre, hvis din baby ikke er så stor. Set til 599 kr. Køb den søde senge-hund her.

Økologisk aktivitetstæppe

Økologisk legetæppe til baby i flotte farver. Tæppet har den sjove funktion, at det kan foldes sammen til et skib. Når babyer ligger på deres legetæppe, elsker de at kigge på farver og det er nok uundgåeligt at de også sutter på tæppet. Det sker der heldigvis ikke noget ved, med dette lækre tæppe med fine farver. Køb det flotte legetæppe her

Læs også:   Hammerbræt | Et sjov hammerbræt til de små

Økologisk dukke fra Rubens Barn

Denne fine dukke fra det populære Rubens Barn er både økologisk og håndlavet. Den er godkendt som legetøj til børn helt fra nyfødt, da den er både blød og helt uden kemi eller andet kedeligt, som man ikke ønsker at udsætte sin baby for. Dukken måler 35 cm. Se flere varianter, og køb her. 

 

Økologisk sengetøj

Flere og flere forældre tænker på økologi, når de køber sengetøj til deres baby. Økologisk sengetøj er fri for kemi mod din babys sarte hud. Babyer sover mange timer i døgnet, og er ofte pakket ind i sin dyne. Heldigvis er der i dag et stort udvalg af lækkert, blødt økologisk baby sengetøj på markedet som du kan vælge i mellem.

Til økologisk sengetøj er der brugt mindre kemi i fremstillingsprocessen, og mange synes at økologisk sengetøj er lidt blødere end andet sengetøj.

Hos Dreams for Kids har de et stort udvalg af lækkert sengetøj til baby, og også en masse økologisk babysengetøj. Der er alle de lækre mærker som soft gallery, Sebra, marmar osv.

Se stort udvalg af økologisk sengetøj her.

Økologisk Soft Sallery sengetøj til baby

Det populære Soft Gallery sengetøj er super blødt og fremstillet i 100% økologisk bomuld. Fås til både baby og junior i flere flotte farver.

Prisen starter på 375 kr. Se alle varianter her. 

 

Cam Cam sengerand

Skøn, blød sengerand fra Cam Cam med små balloner. Det er en tyk sengerand i god kvalitet. Set til 649 kr.

Se mere og køb her.

 

 

Økologisk sengerand fra Kongens Sløjd

Denne sengerand har et flot mønster og en dejlig sart farve. Sengeranden er økoloigks bomuld, og dejlig blødt for baby at putte op af.

Set til 649 kr.