Billige Hama Perler | Her finder du Hama Perler mønstre

Hama perler er blevet meget populære, både hos voksne og børn. At lege med Hama perler er en

skøn måde at være kreativ på, og der er næsten uanede muligheder med perlerne.

Her har vi valgt at skrive lidt om de populære Hama perler, og hvor du kan købe dem billigst. Vi kommer også ind på hvilke Hama perleplader der er at vælge i mellem, og hvordan du skal forholde dig hvis du skal til at starte med at ligge perler.

Se stort udvalg af billige Hama Perler her

Da vi på Startpakke har specialiseret os meget i børn og legetøj, vil vi især komme ind på Hama perler til børn.

Indholdsfortegnelse

Skal du stryge dine Hama Perleplader? → Klik og se vejledning her

 

Hama Maxi perler

Hama Maxi perler er de største Hama perler. De er populære til børn, da børnene har lidt nemmere ved at få fat i Hama Maxi perler, end de mindre udgaver af Hama Perler. Vælg mellem mange farver. Her vises en mix pose med forskellige Hama Perler i pastel farver.

Mix posen indeholde 500 perler og koster 65 kr.

Køb Hama Maxi perler her

Hama Maxi Perler fås også i mange andre farver. Husk at du skal tilkøbe de særlige Hama Maxi perleplader, der passer til de store perler.

 

Hama maxi perler perleplade: En pige

Lav perleplader med maxi perler. For eksempel denne pige, hvor fantasien får frit løb. Når man er færdig med at lave pigen, kan man stryge perlepladen, så man kan forevige pigen. Find perlepladen her

 

Hama Maxi perler – en gaveæske med dinosaur

En rigtig smart måde at købe Hama Maxi perler, er i en gaveæske. Denne er inkl. en dinosaur perleplade og i alt 600 Hama Maxi perler. Så er der rig mulighed for at designe sin egen dinosaur. Perlerne er en god julegaveide eller som fødselsdagsgave. Gaveæsken er set til 129 kr. hos Rito.

Køb gaveæsken her 

Hama midi perler

Hama Midi perler er de mellemste Hama perler. De findes i virkelig mange farver, blandt andet i gulv og sølv perler som vises her. Du kan vælge mellem poser med én farve perler, eller du kan købe en pose med flere forskellige farver. Det kommer helt an på hvad du gerne vil lave. Mangler du inspiration til dine Hama perler, kan du overveje at kigge i et inspirationshæfte, som du kan købe her.

Se mange Hama Midi Perler her

Hama Perler i guld og sølv – lav flotte mønstre

Med guld og sølv perlerne er der rig mulighed for at lave rigtig flotte mønstre. Man kan for eksempel lave en prinsesse med en flot guldkrone, eller lignende. Guld -og sølvperlerne er også oplagte at bruge til for eksempel et armbånd af Hama perler. Du kan lave det stribet med andre af de flotte farver du kan vælge i mellem. I de viste poser er der 1.000 perler. Køb Hama Midi perler billigt her

 

 

10.000 Hama Perler til kun 115 kr.

Skal du have rigtig mange perler kan du få 10.000 Hama Perler i en stor kasse til 115 kr. Der er virkelig mange muligheder for at lave figurer med 10.000 perler. Perlerne kommer i en smart kasse med hank, som du kan bruge til at opbevare perlerne i. Du kan købe æsken lige her .

 

Husk du kan finde masser af inspiration til Hama Perler mønstre i en mønsterbog, som du kan se længere nede i indlægget.

Gaveæske med julemotiver: Jul med Hama perler!

Lad julestemningen sprede sig for alvor med denne flotte gaveæske med julemotiver, som du kan lave med Hama Perler. Når du er færdig er det oplagt at stryge perlepladerne, så motiverne kan hænges op som julepynt, eventuelt på juletræet. Se nederes i artiklen, hvordan man nemmest stryger perlepladerne. Køb juleæsken lige her

 

Perler + mønster med dyr med Hama Midi perler

 

En fin gaveæske med både perler og mønster til at lave en masse flotte dyr. Lav blandt andet en elefant, en hest og en elefant. Alle dyrene kan naturligvis varieres med kun fantasien som grænse. Gør dig klar til mange hyggelige timer med denne gaveæske. Set til kun 69 kr. Køb gaveæsken her

 

Hama Mini perler

Hama Mini perler fås i mange forskellige farver. Det er de mest populære perler til større børn og voksne. Det er den mindste variant af Hama perlerne, og der for er der rigtig mange forskellige farver, perleplader og mønstre at vælge i mellem. Her er perlerne vist i grønne farver, som kan bruges til mange forskellige perlemønstre. (Hama Mini perler er ikke egnet til små børn under 3 år)

Med Hama perlerne kan man lave uendelige mange mønstre og sjove figurer. Fantasien kan nemlig få fri løb, og det er især sjovt, når der er så mange forskellige farver og mønstre at vælge i mellem.

Se stort udvalg af Hama Mini perler her

 

Opbevaringsæske til Hama Perler – få styr på perlerne

Obs – æsken er inkl. perler.

Har du brug for at få styr på perlerne, så kan du måske bruge denne smarte opbevaringsæske med praktiske rum til opbevaring af perlerne. Når du har brugt perlerne i æsken kan du gemme den og genbruge æsken til opbevaring af dine perler fremover. Æsken er set til 199 kr. hos Rito.

Køb æsken her

 

 

Perleplader med Hama Perler – Her er de forskellige slags

Vi har nu præsenteret de tre forskellige størrelser, som man kan få perlerne i:

  • Hama Perler Maxi
  • Hama Perler Midi
  • Hama Perler Mini

    Perleplade til Hama Perler Mini

Perleplade ti Midi perler

Til hver af de tre slags perler hører der sig forskellige perleplader og mønstre til. Når du køber en perleplade, skal du derfor være obs. på, at vælge den der passer til den størrelse perler, som du bruger.

Pas på du ikke får ødelagt dine perleplader, når du stryger dem. Læs vejledningen til hvordan du nemmest stryger dine perleplader, neders i artiklen.

Køb perleplader her 

Find inspiration i bøger, eller se nederst i artiklen for mere inspiration til hvad du kan lave med dine perler.

Hama Perler inspiration – en bog med mønstre

Mange leder efter inspiration til nye mønstre de kan lave med deres Hama Perler. Det er muligt at lave mønstrene efter en perleplade, men kan også laves frit efter fantasien. Søger du inspiration til dine Hama Perler kan det anbefales at kigge i en inspirationsbog som denne. Den er fyldt med flotte mønstre man nemt kan lave. At få inspiration fra bøger.

Denne bog er fyldt med inspiration til kreativ leg med Hama Perler. Der er masser af forslag, mønstr og ideer til at lave flotte motiver med perlerne. Så leder du efter inspiration til dine Hama Perler, så kan du med fordel kigge i dette hæfte.

Køb hæftet hos Lirumlarum leg til 49,95 kr.

Hæftet er beregnet til midi perler, hvor man kan følge mønstrene. Blandt de mange figurer i bogen finder man lastbil, fantasihest, snemand og andre julemønstre, en delfin, en fulg og meget mere.

Der er til mange timers sjov med denne bog fyldt med Hama Perler inspiration.

 

 

Lav bogstaver med Hama Perler

Lav flotte, farverige bogstaver med Hama perler med disse flotte mønstre og perleplader. Det er en bog fyldt med inspiration til at lave flotte mønstre og farver med perlerne. Bogstaverne kan laves ensfarvet, eller med flerfarvet mønstre. Bogstaverne kan for eksempel sættes op på døren til barnets værelse, eller måske gives væk i en gave. Der er mange muligheder. Uanset hvad finder du meget inspiration til mønstre til perlepladerne i denne bog. Køb den til 75,95 kr. hos Lirumlarumleg lige her

 

 

Om Hama Perler – Det skal du vide

Alle Hama Perler er CE-mærket som er din garanti for at de overholder EU lovgivningen. Det betyder at lovkravne er  overholdt, og perlerne er grundigt vurderet og testet inden de er sendt på markedet.

Både børn og voksne leger med Hama Perler

Hama perler er blevet moderne for både voksne og børn. For mange voksne er perlerne blevet en hobby på lige fod med at strikke eller sy. Det er nemlig utrolig hyggeligt at sidde og sysle med perler, og ligge figurer og mønstre. At ligge perler er især noget der tiltaler kreative mennesker, der nyder at sidde og hygge og lave noget med hænderne. At ligge perler kan for mange være afslappende, da man i høj grad fokuserer på én ting, og kan få et lille afbræk fra en travl hverdag.

Netop fordi Hama Perler er sjove for både voksne og børn, er det en oplagt aktivitet at lave sammen. I kan enten hjælpe hinanden med at ligge en perleplade eller I kan sidde sammen og lave hver jeres. Mange synes at det er en skøn måde at tilbringe æfte kvalitetstid sammen som familie.

Stress af med Hama Perler

Når man spørger folk hvorfor de ligger perler, er svaret ofte at  folk slapper af med det. Når man koncentrerer sig om Hama Perler kan man ikke koncentrere sig om andre ting, og derfor er det noget som mange mennesker kan slappe af med og hygge sig med. Mange voksne og børn holder af at koncentrere sig, og fordybe sig i at ligge Hama Perler. For børnene er det et ekstra plus at de faktisk bliver dygtigere til at sidde stille og koncentrere sig, hvilket kun er en fordel at være god til i skolen.

At ligge Hama Perler er derfor både hyggeligt, sjovt og afstressende. Køb Hama Perler til billige priser hos Rito. Her er der mange forskellige farver at vælge i mellem, så du kan garanteret finde det helt rigtige

Køb Hama Perler billigt her – nemt og hurtigt

 

Sådan stryger man perleplader

Når man stryger perlepladerne, smelter perlerne lidt sammen. Så kan de tages af perlepladen, og er foreviget. Mange vælger at hænge perlepladerne op, så de pynter flot. Hvis du stryger rigtigt, så kan perlepladerne bruges igen og igen. Vær dog forberedt på, at det godt kan kræve lidt øvelse.

Hama Perler anbefaler, at du indstiller dit strygejern alt efter hvilken type Hama Perler du skal stryge:

Strygejern Mini perler ⇒ Indstil strygejernet til uld.

Strygejern Midi perler ⇒ Indstil strygejernet til bomuld.

Strygejern Maxi perler⇒ Indstil strygejernet til linned.

Kilde: Hama Perler

1. Stryg perlerne

Lig perlepladen på et strygebræt med ganske almindeligt bagepapir eller strygepapir over. Du kan købe strygepapir her.  Stryg forsigtigt henover bagepapiret. Pas endelig på ikke at trykke for hårdt, da man nemt risikerer at ødelægge perlepladen, så den ikke kan bruges igen.

Pas især på med strygejernet, hvis ikke hele perlepladen er fyldt op med perler. Så kommer man rigtig nemt til at stryge spidserne på perlepladen. Stryg ikke for meget, men kun til perlerne er smeltet nok sammen.

2. Vend perlerne om

Når du perlerne er begyndt at smelte, så skal du forsigtigt tage perlerne af perlepladen i ét stykke. Stryg herefter perlerne igen på den anden side. Husk at brug bagepapiret igen.

3. Lig perlepladen i pres

Inden perlepladen er kølet helt af er det en god ide at ligge den i pres i en bog. Så undgår man nemlig at kanterne bøjer op.

 

Derfor stryger man sine perleplader

Det er oplagt at lave julepynt med Hama Perler. Så kan de pynte flot til jul, eller andre årstider for den sags skyld. Man kan naturligvis også lave Hama Perler til påske, halloween, eller andre årstider hvor man pynter op.

Idéer og inspiration til Hama Perler

Mangler du inspiration til hvad du skal lave med dine Hama Perler, så har vi her samlet et par ideer, som du kan gå videre med. Du kan også bruge listen som inspiration.

Lav en uro

Man kan lave en uro til sin baby med Hama perleplader. Man kan købe en uroring til at hænge perlepladerne op på. Det kan du få i din lokale hobbyforretning, eller købe online på Rito.

 Køb en gaveæske

Hvis du ikke ved hvilket projekt du skal kaste dig ud i, så kan du købe en gaveæske, hvor du får både mønster, perleplade og perler. Vælg mellem mange forskellige hos Lirumlarumleg og Rito. 

Lad dig inspirere af naturen

I naturen er der virkelig mange smukke ting, som du kan efterligne med dine perler. Det kan være et træ, en blomst, eller måske noget du ser på vejen som en bil eller et hus. Du kan gøre det så kompliceret eller enkelt, som du ønsker

Se hvad andre gør

Er du stadig tom for ideer, kan du med fordel se hvad andre gør. Google er din ven, og her kan du finde masser af billeder af projekter som andre har lavet. Pinterest er endnu et oplagt sted at gå på jagt efter inspiration.