Hvis du er på udkig efter en billig barnevogn, så er der en del forskellige at vælge i mellem. Bare fordi barnevognen skal købes på budget, behøver den bestemt ikke være dårlig af den grund.

Scroll ned og se hvor du kan finde en billig barnevogn til salg

Det skal ikke være nogen hemmelighed at der er mange flotte og barnevogne, som ikke er blandt de billige barnevogne. Inden du træffer den store beslutning om hvilken barnevogn er bedst, er det værd at overveje de billige barnevogne. Her er der nemlig ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller brugervenlighed.

Hvis du ønsker at købe en god og ny karret til din baby, som dog også er en billig barnevogn, kan det anbefales at kigge nærmere på Babytrold barnevogn. Barnevogne og kombivogne fra dette mærke er ikke blot gennemtestet og sikkerhedsgodkendt til mindste detalje, men det er også dansk design og kvalitet. Barnevogne fra Babytrold koster op til 4.999 kr.

Er du på udkig efter en endnu billigere barnevogn, bør du kigge nærmere på barnevogne og kombivogne hos Babysam.   Her findes der en del billige barnevogne fra forskellige mærker, hvor du blandt andet finder meget kompakte og praktiske vogne.

Hvis du kunne overveje en lidt dyrere, men økologisk barnevogn, så se udvalget hos Abeunger.

Det skal du overveje inden køb af barnevogn

Heldigvis er der rigtig mange barnevogne at vælge i mellem, især hvis du også kigger online. I mange babybutikker forhandles der lækre og sikkerhedsgodkendte som tilmed sælges til en lavere pris i butikkerne. Fordi en barnevogn er billig betyder det bestemt ikke at den ikke er god. Derfor har vi her på siden samlet en række billige barnevogne fra forskellige online forhandlere.

Inden køb af barnevogn er det vigtigt at du overvejer følgende:

 • Stort liggemål eller kombivogn?
 • Faste hjul eller drejehjul?
 • Farve og design
 • Skal barnevognen købes fra ny eller brugt?

Se vores bud på de bedste billige barnevogne her ↓

Babytrold Barnevogn

Sikker og holdbar Babytrold barnevogn til 4.999 kr. Forhandles hos Coop

For under 5.000 får du her en helt ny barnevogn. Barnevognen er både holdbar, stabil og ikke mindst sikker. Her får du rigtig meget for pengene. Denne billige barnevogn har stort liggemål på 95 cm. Når du købet denne barnevogn får du en sikker og god vogn, som har bestået alle sikkerhedstest, og har fået gode testresultater indenfor sikkerhed, holdbarhed og brugervenlighed. Med i prisen får du både pusletaske og lift!

Læs også:   Økologisk babytøj og børnetøj

Et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en billig barnevogn, som du stadig vil købe fra ny.

Trille barnevogn

En populær og god billig barnevogn med et flot design og stort liggemål.

Vælger du Trille barnevogn, får du virkelig meget for pengene. Den er let og kompakt, og har mange smarte detaljer. Den er selvfølgelig sikkerhedsgodkendt.

Barnevognen har dobbelt støttende bremse, som sikrer at står godt fast på selv ujævnt terræn, eller i bussen. Den store barnevognskasse er understøttet med en solid ramme, så holdbarheden er i top. Barnevognsstyret kan reguleres i højden, som det kendes fra de dyrere barnevogne som for eksempel Emmaljunga. Den kraftige kaleche er udstyret med ventilation og solkappe. En skøn vogn, som kan køre både i by og på land.

Hauck 3-i-en kombivogn

Billig kombivogn til kun 3.499 kr. Inkl. lift, klapvogn og babyautostol!

En super kompakt kombivong med 3 hjul, som er virkelig nem at komme rundt med og folde sammen. Er du på udkig efter en løsning, hvor du får en billig barnevogn, klapvogn og autostol, så er Hauck  kombivogn bestemt et kig værd. Når baby er blevet for stor til barnevognen, ka nden nemt omdannes til klapvogn. På grundt af stellet opbygning med tre hjul, kan vognen uden problemer dreje 360 grader rundt. Falder den lille i søvn i bilen, er der ingen grund til at vække ham eller hende. Autostolen kan nemlig blot klikkes på stellet, så man nemt kan køre afsted med baby, der sidder trygt i sin autostol. Kombivognen forhandles hos Coop.

Babytrold kombivogn

Billig barnevogn og klapvogn til 3.999 kr. Anbefalet af netsundhedsplejerske.dk!

Skøn og brugervenlig kombivogn, der har vendbart sæde, punkterfri hjul og 4 positionsindstillinger. En billig barnevogn, der er anbefalet af netsundhedsplejerske.dk på grund af dens praktiske detaljer. Blandt andet er det vendbare sæde er en stor fordel. For de mindste er det rart at vende med fronten mod mor og far, og på den måde opleve verden på en tryg måde. Når barnet bliver større, kan sædet blot vendes om. Barnevognskassen er meget let og praktisk, så denne billige barnevogn er nem at komme omkring med. Da det er en kombivogn, har barnevognskassen ikke et stort liggemål. Med i prisen er både klapvognsdel og den barnevogn.

Læs også:   Hvilken ammepude er bedst? Her er de bedste ammepuder

Barnevognskasse til babyjogger

Omdan babyjogger klapvogn til en billig barnevogn – prisen er 995 kr.

Den populære babyjogger klapvogn kan omdannes til en barnevogn / kombivogn med denne barnevognskasse til under 1.000 kr. Hvis du allerede har babyjogger klapvognen, kan dette være en løsning på en meget billig barnevogn. Både klapvognen og barnevognskassen forhandles hos Babygear.

Bremen Lux Barnevogn

Flot barnevogn kombivogn med lækre detaljer. Prisen er 3.399 kr.

Denne barnevogn har vendbart styr, hvilket er en stor fordel. Så kan forældrene selv bestemme om barnet skal vende den ene eller den anden vej. Klapvognsdelen har tre ligge positioner, og kan ligges helt ned. Inklusiv i prisen er der både lift og klapvognsdel. Du får således både en klapvogn og en billig barnevogn i et. Under vognen er der en rummelig varekurv. De punkterfrie hjul kører godt i såvel by som på grovere terræn. Vognen vejer i alt 13 kg., hvilket er i den lette ende. Et godt valg af billig barnevogn, hvor du får rigtig meget for pengene. Her ses den i en frisk rød farve.

Casablanca barnevognskasse

Smart og kompakt barnevognkasse, der skal bruges med Casablanca Klapvogn til 2.499,95 kr.

Barnevognskassen har et liggemål på 81 cm. (indvendigt), og der medfølger kaleche, overdækken og madras! Prisen er 899, 95 kr.

Endnu en smart løsning på en billig barnevogn. Denne barnevognskasse er fra mærket Casablanca. Ofte er de billige barnevogne som denne fra et mærke man ikke har hørt om før, men det betyder bestemt ikke at mærket ikke er populært i andre lande. Denne billige barnevogn er i en udmærket kvalitet, og et godt bud på en barnevogn der ikke fylder eller koster alverden. Stellet har drejehjul, så vognen er nem at komme omkring med.

Økologisk barnevogn | Barnevogn Pro Koala

Forhandles hos Abeunger.

Denne barnevogn kaldes Varius Pro, og er en let barnevogn, der er meget nem at komme omkring med. Den er genial hvis du bor i storbyen, da den kan vende rundt på næsten ingen plads. De to svingbare forhjul er perfekte til når du skal dreje rundt inde i en butik. Hvis du skal gå på ujævnt design, kan hjulene dog også låses. Barnevognen har en fast lift. Til trods for vognens ret lille størrelse, har den et stort liggemål på 98 cm.

Læs også:   Bedste løbehjul til børn

Det unikke ved denne vogn er at den er fri for skadelige stoffer og at din baby kan ligge i en vogn der kun er lavet med certificerede naturlige materialer. Alt i alt en lækker vogn til den bevidste forældre!

Alle materialer er 100% naturlige:

 • økologisk bomuldsstof fra kontrolleret økologisk dyrkning (Global Organic Textile Standard – GOTS)
 • kork som varmeisolering ved sædet og ved styret
 • træ ved forstærkningerne i sædet
 • kokosmadras for en sund ryg
 • 100% ren økologisk uld som fyldmateriale

Sådan finder du en billig barnevogn til salg

Gode råd til at gøre et kup, og finde en billig barnevogn!

Vil du gerne have en af de barnevogne som for eksempel Emmaljunga eller Odder, der normalt ikke er en billig barnevogn, så er der her en række fif til hvor og hvordan du kan få det. Er du villig til at gå op kompromis med mindre detaljer, så er det muligt at købe en flot barnevogn på udsalg.

Køb en billig barnevogn på udsalg

 • Kig efter udgåede modeller på udsalg i slutningen af sæsonen

Januar og sommer juli/august er højsæson for udsalg i stort set alle brancher. Både webbutikker og fysiske butikker skal af med gamle modeller, og have ryddet ud inden de modtager nye varer.

Det kan derfor godt betale sig at planlægge indkøbet af barnevogn.

I kan være heldige at få fat i en billig Emmaljunga barnevogn til 6.000 kr. Dog skal man være opmærksom på, at der ikke er mange farver at vælge imellem, da butikkerne ofte kun har enkelte modeller sat ned. Derudover skal man naturligvis være klar til at slå til uden for meget betænkningstid. Du kan kigge efter billige barnevogne på udsalg i de gængse babybutikker som fx. Babysam eller Ønskebørn.

Billig, brugt barnevogn

Er du åben for at købe din barnevogn brugt, så kan der være RIGTIG mange penge at spare. Nogen bruger kun deres barnevogn få måneder, før de skifter til klapvogn. Andre igen, har købt den forkerte, og sælger barnevognen for at købe en ny.

Kig jævnligt på de forskellige sider, for at få først øje på de gode tilbud.

Led efter en brugt barnevogn på disse sider

 • Den Blå Avis (dba.dk)
 • Gul og Gratis
 • Reshopper (en app)

Find en udgået model

Somme tider er der enkelte modeller tilbage fra sidste år. De skal sælges, så der er plads til de nye. Så er det ikke vigtigt for dig at din barnevogn har den nyeste farve fra denne sæson, så kan der her være rigtig gode penge at tjene.

Pixizoo opkøber somme tider restpartier, som sælges til en billig pris.