Plus Plus klodser er et stykke populært legetøj, som især er godt til de børn der elsker at bygge ting og være kreative. Plus Plus klodser kan købes billigt på nettet, og her vil man ofte se at priserne er en del lavere end i butik. Du kan se et udvalg af billige Plus Plus klodser hos Pixizoo eller Lirumlarumleg.

Plus Plus klodserne fås i rigtig mange flotte farver, og der er lavet pakker i farver som er mere henvendt til drenge, og nogen til piger. Men naturligvis kan både drenge og piger lege med alle klodserne, da det netop er børnene selv der skaber legen med disse klodser.

Indholdsfortegnelse

Byg selv eller brug vejledningen

Til alle Plus Plus pakker medfølger der en vejledning med forslag til flotte projekter man kan bygge med sine klodser. Det kan være alt fra en flot og stor ridderborg til et lille sjovt dyr. Når man bruger vejledningen skal de fleste børn nok have hjælp af en voksen, men her må man tage hensyn til barnets alder og kunnen.

Men det sjoveste ved Plus Plus klodserne er nok, at børnene kan bruge dem til lige det de vil. Der er nemlig ikke grænser for hvad man kan bygge med klodserne. De kan også bruges til alverdens andre ting, eventuelt i kombination med andet legetøj.

Den perfekte gaveide!

Klodserne er på mange måder den perfekte gaveide, da de ikke fylder meget, men alligevel giver barnet mange muligheder for leg.

Plus Plus kloder Mini – Med plade

Dette sæt med Plus Plus klodser Mini indeholder en pose klodser og en sjov plade, hvorpå man kan sætte brikkerne. Dette giver bedre mulighed for at bygge fantasifulde kreationer med masser af farver. Pakken indeholder 70 klodser. Vær opmærksom på, at det er til børn fra 5 år og opefter, da klodserne er ret små. Klodserne kan sammensættes på alverdens måder, men en af de foreslåede måder er træet som det ses på billedet. Set hos Pixizoo.

Læs også:   Design Letters - Spisesæt, legetøj og interiør i dansk design

Byg et hus med Plus Plus klodser

Med denne pakke får du nok klodser til at bygge et helt hus og mere til. Den indeholder nemlig 220 klodser. Klodserne er udfordrende for børn i alderen 5 – 12 år. Plus Plus brikker sætter krav til både fantasi, kreativitet og finmotorik, og kan give mulighed for mange sjove lege. De er gode at lege med både alene og sammen med andre børn. Plus Plus klodserne her er set billigt hos Pixizoo.

Stor Ridderborg med Plus Plus brikker

Hvis dit barn trænger til at blive udfordret, så er denne ridderborg et godt bud. Den skal bygges med de 760 Plus Plus brikker, der medfølger i pakken. Der er naturligvis vejledning med til ridderborgen. Når man først er kommet i gang med de sjove klodser, er det slet ikke til at stoppe. En sjov leg, der vil udfordre både drenge og piger i alderen 6 – 8 år. Set hos Lirumlarumleg.

Hvad er Plus Plus brikker?

Plus Plus brikker er et hit hos børn og ses ofte i børnehaver og skoler som et redskab til leg og sjov. Plus Plus er farverige brikker der kan sættes sammen på utallige måder, og der er derfor mulighed for at bygge alle former for figurer. En Plus Plus brik ligner to plus symboler der sidder sammen, og dens figur gør det muligt at sættes sammen med andre Plus Plus brikker i al uendelighed. Plus Plus brikker kan være med til at styrke barnets kreativitet og motorik, og har derfor vundet mange priser over hele verdenen.

Læs også:   Hvornår leger baby med legetøj?

Hvilke Plus Plus brikker skal man vælge?

Det smarte ved Plus Plus brikker er, at lige meget hvilken farve eller pakke du køber, så passer brikkerne sammen. Dog findes der to størrelser på brikkerne, en medi og en mini. Medi størrelsen er bedst egnet til børnehavebørn, har de med deres mellem størrelse er nemmere at arbejde med for børnene. Mini størrelsen passer til børn fra de er 5 år gammel, og passer selvfølgelig til alle brikker i samme størrelse. Med Plus Plus har man muligheden for at lave figurer i både 2D og 3D, hvilket betyder at man kan arbejde med brikkerne fladt på et bord, eller bygge dem op i flere dimensioner. I butikkerne og online, er det muligt at købe brikkerne i store og små portioner, de sælges desuden i forskellige farver og de forskellige sæts kan bruges på tværs af hinanden, med det forhold at de har den samme størrelse. Man kan desuden købe Plus Plus brikker med forskellige konstruktioner, som kan hjælpe barnet igang med at bruge brikkerne, hvorefter de nemt kan skilles ad og sættes sammen på en ny måde, når først fantasien får frit spil er der ingen grænser for, hvad man kan bygge med Plus Plus.

Det er smart fordi..

Plus Plus brikkerne er nemme at bruge for børn og kan skilles ad lige så nemt som de samles. Derfor kan brikkerne florerer mellem mange hænder og kan godt have behov for at blive gjort rene. Dette klares nemt, ved at lægge brikkerne i en eventuel bh pose, eller anden pose der kan tåle at komme i vaskemaskinen ved 30 grader. Plus PLus er et fantastisk stykke legetøj som er både udfordrende og sjovt for barnet at lege med.

Læs også:   Sådan får du en sikker og sund sandkasse