Voksen sengetøj til børn

Mange børn sover med en voksendyne, når de bliver 4 – 6 år eller derover. Nogen børn går simpelthen direkte fra babydybe til voksendyne, og derfor har man brug for voksensengetøj til børn.

En voksendyne måler som regel 140 * 200 cm. Der er ikke det helt store udvalg af voksensengetøj til børn, men her har vi samlet en række bud på flot og hyggeligt voksensengetøj til børn. Du kan se et stort udvalg af

Se forskelligt voksensengetøj til børn nedenfor

 

Flot voksensengetøj til børn i smukt mønster

Dette voksensengetøj til børn kan købes hos Kids-World. Det er meget fint med et blåt blomstermønster. Sengetøjet er dejlig blødt, og der er både betræk til dyne og hovedpude med i prisen. Køb her.

 

 

 

Sengesæt i lyserød med skovtema

Dejligt sengesæt i voksenstørrelse, men med et mønster som børn vil elske. Der er nemlig en skov på, så der er masser af fine ting at kigge på for børnene. Der er både dyr, planter, og andre sjove ting. Sengesættet kan købes her.

 

 

 

Flot sengetøj med små trolde

Sødt sengetøj til børn, der kan passe til både drenge og piger. Der hører både sengetøj til dynen og betræk til hovedpuden med i prisen. Du kan se mere om det her.

 

Voksensengetøj til børn – flotte mønstre, figurer og farver

Grunden til at mange børn holder af anderledes sengetøj end os voksne er at de er meget glade for sjove figurer og farver. Det gør at de nemt kan genkende deres egen dyne, og de kan måske og hygge sig med at kigge på billederne og flotte farver på deres sengetøj.

Læs også:   Gode råd til bedre søvn: Kæmpe søvnguide

Det er hyggeligt for de små at have en dyne, som de selv godt kan lide at kigge på. Desuden så synes vi voksne jo også at det er sødt, når børnene har hyggeligt sengetøj, og det skal børn med voksendyne naturligvis ikke snydes for.

Juniordyne eller voksendyne?

Når barnet er vokset fra din babydyne, så står man med valget om barnet skal gå fra babydyne og direkte til voksendyne, eller man i stedet skal investere i en juniordyne, som så igen kun kan bruges midlertidigt. Hvilket valg man træffer, kommer nok mest an på hvor stort ens barn er, både størrelsesmæssigt og vægtmæssigt. Hvis man skifter babydynen ud allerede ved 1 – 2 års alderen, så vil en juniordyne nok være det bedste valg, da en voksendyne hurtig kan blive for voldsom til så lille et barn. Især hvis barnet stadig er i sin tremmeseng, så vil en voksendyne fylde alt for meget. Hvis barnet derimod er i en juniorseng, der måler 160 eller 200 cm i længden, ja så kan en voksendyne altså godt komme på tale.

 

Hvor køber man sengetøj til børn?

Du kan købe sengetøj til børn på nettet eller i fysiske butikker. Du vil dog næsten altid finde det største udvalg på nettet, hvor du også kan browse rundt og finde lige det, som du gerne vil have, og måske endda til en god pris. Mange vælger at købe sengetøj i Jysk, hvor der også altid er billigt sengetøj til både voksen, baby og børn. Her på siden henviser vi til online butikker, der har et godt udvalg af billigt voksensengetøj til børn. Så kan børnene sove i dejligt sengetøj, som er hyggeligt for dem at se på, selvom de sover med en voksendyne.

Læs også:   Føtex Babypakke - God startpakke til baby med fine produkter