Regntøj til børn er en nødvendighed for børn i alle aldre. Især til børn der elsker at lege udenfor i alt slags vejr, er det nødvendigt med en godt og tæt regnsæt, der holder både vind og vand ude. Her har vi samlet et udvalg af godt og billigt regntøj til børn.

Inden du beslutter dig for hvilket regntøj der er det bedste til netop dit barn, kan du med fordel læse lidt om hvad forskellen er på regntøj til børn:

Læs dette inden køb af regntøj til børn

Inden du beslutter dig for at købe nyt regntøj, er det en god ide at kigge online. Her er regntøj meget billigt, og du kan være heldig at finde lige det du mangler på tilbud. Især hvis du kigger lidt udenfor sæson, er der gode rabatter og besparelser at hente.

I beskrivelsen af regntøjet er det vigtigt at ligge mærke til vandsøjletryk og åndbarhed.

Åndbarhed: Tallet viser hvor nemt det er for barnet at komme af med varmen, når han eller hun har regntøjet på. Dette er især vigtigt i regntøj, der jo skal holde regn ude, men ikke få barnet til at koge. En god åndbarhed i overtøj til børn bør være omkring 5.000 g. Det er passende til leg og bevægelse på en regndag. Sportstøj til høj intensitetstræning bør til sammenligning være ca. 8.000 g.

Vandsøjletryk: Dette er nok det vigtigste tal, når det kommer til regntøj. Vandsøjletrykket måles ved at strække tøjet ud under et rør, og herefter se hvor meget vand man kan hælde i røret, før de går igennem. Regntøj kaldes 100% vandtæt, når vandsøjletrykket ligger på 10.000. Heldigvis er langt det fleste regntøj meget regntæt. Tjek også om tøjet har tapede sømme, da det øger vandtætheden.

Kilde: Teknologisk Institut

Didrikson regntøj til børn

348 kr. for sættet.

Overtøj fra Didrikson er kendt for at være i særdeles god og holdbar kvalitet, og dette regntøj er ingen undtagelse. Du kan vælge i mellem flere forskellige farver. Regntøjet har reflekser på, og holder regnen helt væk fra barnet. Bukserne går lidt om om brystet, så man undgår at barnet får vand ind på ryggen. Vær opmærksom på, at jakken lukkes med knapper og ikke lynlås! det gør det muligt at have den udover fx. en termojakke. Didrikson er stort i størrelsen. Set hos Babygear.

Læs også:   Vinterjakker børn 2019 - De 10 bedste vinterjakker til børn

Regndragt – meget praktisk til de små

334 kr.

En regndragt er især praktisk til de små børn, der stadig kravler rundt, og ikke altid tænker over at de kan blive våde. Denne regndragt fra CeLaVi er super nem at få på barnet, og den beskytter effektivt mod vådt græs eller en fugtig sandkasse. Med en fleecetrøje under er denne dragt utrolig anvendelig i overgangsperioden. Set hos Babygear

Flot regsæt fra CeLaVi

348 kr.

Rigtig lækkert regnsæt, der har klaret sig flot i diverse tests. Regnjakken har små elefanter på, hvilket gør den sjov og hyggelig for barnet at have på. Det gode ved regnjakken er at den går godt op i halsen, og beskytter mod kold vind samt regn og rusk. Regntøjet er åndbart, så barnet ikke får det alt får varmt i det omskiftelige vejr. Bukserne er med praktiske seler, så de ikke falder ned. Fås i flere farver lige her.

Regntøj med fleece – perfekt til kolde dage

Kun 319 kr.

Med dette lune regntøj slipper man for at bøvle med en trøje under jakken. Der er nemtlig påsat fleee på regnbukserne, så barnet holdes dejlig varm på brystet. Hele sættet har tapede sømme, og er 100% vindtæt og vandtæt. Et super godt sæt, der virkelig kan holde til udeleg i flere timer uanset vejret. Kan købes billigt hos Babygear

Flot regnjakke til børn

Wheat regnjakke i flot og stilet design – set hos Kids World til 649,95 kr.

Her er den perfekte regnjakke, hvis man er ude efter en model, der også ser lidt smart ud. Det er ikke en billig regnjakke, men til gengæld har den flere lækre detaljer, for eksempel i form af lommer, aftagelig hætte, og et godt design.

Regnfrakke – lang model

Her er den perfekte regnfrakke til de lidt større børn. Den har en lang længde, og til almindelig brug behøver man derfor ikke at supplere med bukser.Set hos Kids World.

Regnponcho til børn – perfekt på farten!

En virkelig smart poncho, der er perfekt at have med på farten. Den kan blot tages på over barnets almindelige tøj, og så er man godt beskyttet mod en byge. Ponchoen tages på over hovedet. Den gule farve skaber synlighed i mørket eller på en meget grå dag. Er forsynet med hætte og lynlås i halsen. Rigtig god kvalitet fra Didrikson! Set her.

Billigt regntøj børn

Når man har børn har man et ansvar for at klæde dem ordentligt på, det gælder både til livet og til naturens udfordringer. Det er vigtigt at have det rette overtøj til de små, og her er regntøj vigtigt så børnene ikke bliver våde og nedkølede i deres dagligdag i naturen. Hertil kan man sagtens få billigt regntøj til børn, da billigt regntøj sagtens kan have den ønskede funktion, at holde dit barn tørt og sundt.

Billigt regntøj børn – kæmpe udvalg

Billigt regntøj til børn findes til både drenge og piger, og i mange forskellige styles, farver og dele. Dertil findes regntøj til både små børn og større børn. Nogle styles findes i heldragte, og er specielt til de små børn er en heldragt i regntøj et smart alternativ, da det ligesom en flyverdragt sikrer at barnet kan beholde tøjet på under leg og kravl. Billigt regntøj til børn fås ligeledes i to dele, hvor meget regntøj fås i sæt, så bukser og jakke passer sammen. Regntøj i to dele, har som oftest bukser med elastik i linningen, og nogle har dertil seler, så det er endnu nemmere for barnet at beholde tøjet på under leg.

Billigt regntøj med høj kvalitet

Billigt regntøj til børn fås i mange forskellige mærker, og forhandles i mange butikker samt online. Man kan sagtens få billigt regntøj til børn, som ikke alene er funktionelt og vandtæt, men som også er super smart og som dit barn vil elske at have på. Billigt regntøj til børn fås i et væld af farver, hvor nogle også har fine mønstre eller figurer, så det passer til præcist det dit barn godt kan lide. Noget billigt regntøj har sågar reflekser i sit materiale eller inkorporeret i mønsteret, så du kan føle dig mere sikker når dit barn færdes i trafikken. Du skal altså ikke være bange for at købe billigt regntøj til dine børn, da billigt regntøj kan være mindst lige så funktionelt og smart, som det lidt dyrere regntøj kan.

Læs også:   Økologisk babytøj og børnetøj

Du kan finde mere lækkert regntøj til børn hos Kids World.

Kort guide til valg af det bedste regntøj til børn!

Det er altid en god ide at overveje dit barns behov inden du køber nyt regntøj. Som bekendt er alle børn forskellige og vil derfor have behov når det kommer til regntøj.

Vandtæt og åndbar

Regntøjet bør naturligvis være vandtæt, men en god åndbarhed er også meget vigtigt. Børn er nemlig både i bevægelse, men sidder også stille i perioder, for eksempel ved leg i sandkassen. Gå efter en høj åndbarhed, og et vandsøjletryk på mindst 10.000, når det kommer til regntøj.

Regnsæt eller regndragt?

Til de små børn på under 1,5 år er et regnsæt en god ide. De kan stadig finde på at kravle rundt, frem for at gå, og de sætter sig ofte ned midt i en vandpyt. Her vil en regndragt holde vandet effektivt ude, og så er den nem at give på. Til de større børn er et regnsæt mere praktisk, da man så kan bruge begge dele hver for sig.

Farve og design

Udseende og design på regntøjet til dit barn vil unægtelig være en vigtig faktor i valget. Når det kommer til regntøj er stærke farver og reflekser et populært valg, da det øger synligheden på en grå dag. Med hensyn til farvevalg, så overvej om jakken skal bruges igen til en søskende. I så fald er det værd at overveje en jakke i en neutral farve.