Et sted at pusle den lille ny er uundværligt, og en puslekommode er en god løsning for mange familier, da man så har en god pusleplads og samtidig plads til opbevaring i kommoden. Grunden til at mange forældre ender med at vælge en puslekommode til deres baby er også at man kan lave den om til en almindelig kommode, når baby ikke længere skal skiftes. På den måde får man både en god pusleplads og et godt møbel.

Her har vi taget et kig på, hvad du bør undersøge inden du beslutter at en puslekommode er det bedste valg til dig og din baby.

Nederst har vi fremhævet en række billige puslebordet – klik her for at se dem

Indholdsfortegnelse

Det bør du overveje inden køb af puslekommode online

Generelt er der mange penge at spare ved at købe online, når du skal handle baby udstyr til det nye familiemedlem. Her er priserne billigere, og der er som regel et større udvalg end i en butik. Når du kigger efter den bedste puslekommode online, kan du også nemt kigge flere forhandlere igennem og finde den bedste puslekommode til den bedste pris.

Husk også at læs er en puslekommode det rette valg til dig inden køb.

Hvilken puslekommode er bedst?

Hvilken model, der er den bedste puslekommode til jer, kommer helt an på behov, ønsker, budget samt hvor meget plads I har. Puslekommoder fås i mange kvaliteter, hvor nogen er et smukt møbel, man sagtens kan have fremme i stuen, og andre er mere egnet til et børneværelse, hvor det måske ikke gør så meget hvis der bliver tegnet på det, eller det får nogle hakker.

Læs også:   Bedste babyseng - Hvilken babyseng bør du vælge?

Her på siden kigger vi på en del forskellige modeller, så du forhåbentlig kan komme nærmere ind på, hvilken kommode der er den bedste puslekommode til dig.

Meget stabilt puslebord i neutralt design

Hvis du er på udkig efter et puslebord, der vil passe godt ind i næsten ethvert hjem, så er denne model “Florian” puslebord et godt bud. Det er lavet i træ, og er i meget god kvalitet. Selvom baby ligger meget uroligt, så vil dette bord ikke flytte sig ud af stedet. Bordet har et rummeligt skab og tre hylder, så der er masser af opbevaringsplads, som er nemt at komme til i mens du pusler din baby. Selve puslepladen er meget bred (88 cm), så her har du god plads til både puslepude,vaskefad og bleer. Det er dejlig nemt at have det hele inde for rækkevidde.

Med sin pris på lige under 1.800 kroner er det ikke det billigste puslebord, men alligevel en meget fornuftig pris på et flot møbel i træ. Den kan omdannes til almindelig kommode.

B 88 cm x D 78 og 47 cm x H 90 cm.

Smuk og æstetisk puslekommode i massivt egetræ

Meget lækker puslekommode til 4.599 kr.

Hvis du er til det stilrene og kvalitetsbevidste udtryk i din bolig, så er denne puslekommode “Carus” værd at overveje som et bud på den bedste puslekommode. Den har tre rummelige skuffer, og er meget stabil i sit design. Skufferne har soft close. Det er en lækker detalje, der gør at de ikke lukker uden at smække. Smart hvis du skifter ble på et sovende barn. Samtidig minimerer det også risikoen for små fingre der kommer i klemme. På selve puslepladen er der rigtig god plads til baby, og samtidig er der også rig mulighed for at have plads til bleer og vaskefad ved siden af.

Da puslekommoden består af massivt træ, vil den stå stabilt selv hvis din baby er meget vild når han eller hun bliver puslet. Denne puslekommode vil falde naturligt ind i ethvert rum, og kan derfor fint placeres i stuen eller gangen, hvis det er her, man har puslepladsen. Puslekommoden kan ændres til en almindelig kommode.

Mål: B 112 cm.  D  77cm.  H  101 cm.

Leander puslebord – Puslebord i flot design

Babymøblerne fra Leander er kendt for deres runde former og flotte design. Her ses Leander puslebordet, som fremstår flot med den buede form. Fordelen ved dette puslebord er at det ikke fylder meget, men man samtidig får mulighed for opbevaring af ting og sager på hylden nedenunder. Leander puslebord er i virkelig god kvalitet, og prisen er derfor også i den højere ende. Dette er set hos Pixizoo til 4.999 kr.

Til puslebord kan du med fordel tilkøbe den specielle Leander puslepude. Læs mere her.

Sebra Puslebord

Sebra puslebord og sebra tremmeseng er blandt de mest populære produkter til baby. De er super god kvalitet, og ser samtidig flot ud på børneværelset. Her ses Sebra puslebord i en flot grå farve. Det koster 4.495 kr. hos Pixizoo. Puslebordet har et meget rummeligt skab nedenunder puslepladen. Lågerne gør, at det ikke ser så rodet ud og man samtidig har let adgang til tøj osv., mens man pusler baby.

Luksus prinsesse kommode

Hvis du har en ægte lille prinsesse, så er denne puslekommode muligvis den bedste puslekommode til hende. Ikke nok med at den er lyserød, og har en fin krone på, så er den også i fantastisk kvalitet med meget fine detaljer. Alle knopperne er hånddrejede og er guldmalede ligesom benene på puslekommoden. Den fremstår utrolig flot, og har endda en yndig prinsessekrone på midten, som understreger det fine udtryk.

Puslekommoden er fremstillet i hvid og rosa lakeret massivt gran. Her får du et møbel, der holder i mange år. Du får 10 års garanti når du køber puslekommoden, så dette er en puslekommode til den kræsne køber, der forventer den bedste kvalitet. Lækker detalje: Skufferne har soft close, og lukker derfor altid uden larm. Det minimerer også risikoen for at små fingre kommer i klemme fordi skuffen smækker hurtigt.

Det er ikke en billig puslekommode med prisen på 6.959 kr. men til gengæld er den i virkelig god kvalitet og massivt træ.

Puslehøjde 94 cm. Fuld højde 108 cm, bredde 92 cm, dybde 48 cm uden og 75 cm med puslestykket. Pris

Ønsker du komplet prinsessestil på pigeværelset kan du også få andre møbler i denne serie. Blandt andet senge. Se det hele hos forhandleren HER.

Billig puslekommode fra Coop (pusleplade skal tilkøbes)

Hvis du er på udkig efter en billig puslekommode, så er denne model fra Coop et kig værd. Den koster blot 1.649 kr. og en pusleplade kan tilkøbes for 749 kr.

Puslekommoden har tre rummelige skuffer med masser af plads til babys tøj og andre sager, som man gerne vil have inden for rækkevidde. Selve puslepladen laver ikke nogen mærker på kommoden, og man kan derfor nemt skifte mellem om det skal være en puslekommode eller bare en almindelig kommode. Den er fra mærket Manis-h og forhandles hos Coop.

Rummelig puslekommode i meget god kvalitet

Her er en puslekommode med rigtig god plads til baby og samtidig god plads til bleer og andet grej som man skal bruge når man pusler. Hvis du er til det stilrene look, så er denne puslekommode værd at overveje, for den fremstår rigtig flot på grund af den hvide højglans og smalle aluminiumshåndtag. De tre skuffer er meget rummelige, og har alle soft close, så de ikke larmer eller kan smække hårdt over små fingre.

Som med de andre puslekommoder kan toppen tages af, så den kan bruges som almindelig kommode bagefter.

Pris 6.399 kr.

Mål: B 116 cm, D 78 eller 55 cm, H 102 cm. Du får 10 års garanti på kommoden.

Billigt puslebord – gode pusleborde, er ikke koster en formue

Hvis du synes en puslekommode er lidt for dyr, så er der heldigvis masser af billige pusleborde, som ikke fylder så meget men samtidig giver en god plads til at baby kan blive puslet. Når du vælger puslebord til baby, så tænk over om det kun skal bruges til at pusle baby, eller du også vil bruge det til at give baby tøj på eller lignende. Det er rart med plads ved siden af puslepladen, men det kan dog sagtens fungere med et lille puslebord, hvis der fx. er plads nedenunder eller måske på et bord ved siden af eller lignende.

Her har vi fremhævet en række billige pusleborde.

Meget pladsbesparende hvidt puslebord

Et godt valg af puslebord, hvis man ønsker et billigt puslebord, der heller ikke optager meget plads. Fordi det ikke fylder så meget, er det et oplagt valg hvis man ønsker at have pusleplads på badeværelset. Under selve puslepladen er der to rummelige hylder med plads til bleer og diverse tilbehør, man har brug for når man skal pusle sit barn.

Puslebordet koster 1.295 kr. Køb puslebordet her

Mål: (L x B x H): 81 x 66 x 98 cm.  Højde til at skifte: 88 cm. Certificeret efter EU sikkerhedsstandart.

Alfred puslebord med skuffe

Endnu et enkelt og fint puslebord fra mærket Alfred. Mærket er kendt for at lave gode og holdbare møbler til børn, uden de behøver at koste en formue.Udover skuffen har puslebordet to hylder med plads til ting og sager. Måler 90 x 75 x 55 cm

Sammenklappeligt puslebord med smarte detaljer

Et sammenklappeligt puslebord er smart, hvis puslebordet ikke skal stå fremme hele tiden. Det kan foldes helt sammen. Der medfølger en blød polstret puslepude. I puslebordet er der indbygget en spand med prop og en lang drænslange til let at hælde vandet i vasken, badekaret eller gulvafløbet. Så behøver du ikke vende dig væk fra barnet, mens du pusler. Måler: H92 x B44 x D81 cm.

Væghængt puslebord – pladsbesparende løsning

Mange forældre er rigtig glade for deres væghængte puslebord, da det er en meget pladsbesparende løsning. Det er også ideelt, hvis man skal have pusleplads på badeværelset, fordi man så kan klappe puslebordet op når man skal i bad eller lignende. Det fylder blot 17 cm. på væggen når det er sammenklappet, hvilket der er plads til i de fleste hjem. Samtidig er dette også et billigt puslebord til kun 1.399 kr. Det væghængte puslebord er set hos Pixizoo. Husk at tilkøbe en puslepude til bordet.

Sammenklappeligt puslebord

Dette puslebord er smart hvis man skal have det med på ferie, eller hvis man har meget lidt plads til puslebordet. Dette kan nemt klappes sammen og stilles op på for eksempel badeværelset. Puslebordet har praktiske lommer til opbevaring på siden, og en lille hylde nedenunder til håndklæder, bleer eller lignende. Puslebord kan købes hos den store baby -og børnebutik Lekmer.

Er en puslekommode det rette valg til dig?

Selvom en puslekommode er det rette valg for mange forældre, så overvej lige en ekstra gang om det også er det for dig /jer. Der findes mange andre løsninger på at skabe den bedste pusleplads til baby. Især hvis pladsen i hjemmet er trang, eller du overvejer pusleplads på badeværelset, så er der andre løsninger end en puslekommode, som du bør kigge nærmere på.

Find den bedste puslekommode

Når I kommer hjem med jeres nye baby, bliver puslepladsen et af de steder hvor I kommer til at tilbringe mest tid. Der skal skiftes mange bleer på en nyfødt, og pusletiden skal helst være rar og hyggelig. Derfor er det klart, at I gerne vil have den bedste puslekommode til baby. En puslekommode er en rigtig smart løsning. I den er der nemlig masser af plads til babys tøj, sengetøj og tilbehør til puslepladsen. Samtidig kan puslekommoden placeres både på børneværelset eller på toilettet.

På den bedste puslekommode er der nemlig masser af plads til vaskefad og vaskeklude, så du ikke er afhængig af rindende vand ved puslepladsen. Derudover har puslekommoder den store fordel at de kan laves om til en almindelig kommode. Den kan derfor bruges i rigtig mange år – også når dit barn ikke skal pusles mere.

Når du vælger puslekommode til baby, eller en anden form for pusleplads, skal du tænke over hvad dine behov er. Overvej det grundigt inden barnet kommer, så puslepladsen er klar med det samme i kommer hjem. Puslekommoden skal nemlig i brug med det samme, og her kommer I til at bruge mange timer sammen.

Fordele ved puslekommode

En puslekommode er smart fordi du får både puslebord og mulighed for opbevaring i samme møbel. På puslekommoden har du alt du har brug for indenfor rækkevidde:

Vaskeklude, bleer, tøj, vaskefad, håndklæder osv.

Hvis du er i tvivl om hvordan din babys pusleplads skal indrettes, eller gerne vil have inspiration, så gå til vores artikel om pusleplads indretning. Læs mere om pusleplads indretning her.

Masser af plads til opbevaring

I en kommode får du rummelige skuffer med plads til opbevaring. Når du en dag ikke skal bruge puslebordet mere, kan du tage puslepladen af, og omdanne puslekommoden til en almindelig kommode. På den måde får du 2 møbler i ét. Puslekommoder er ofte lidt dyrere end et puslebord. Til gengæld får du et solidt møbel, der kan bruges i mange år frem.

Puslekommode eller puslebord?

En puslekommode fylder mere, og koster, generelt set, mere end et puslebord. Til gengæld får du masser af opbevaringsplads. En puslekommode er lige så meget et møbel, som det er et puslebord. Hvis du vælger en puslekommode i neutralt, stilrent design, kan kommoden fint står i andre rum end børneværelset, når der ikke længere er behov for pusleplads.

Fordelene ved et puslebord er at det er billigere, og ikke fylder så meget. Et puslebord vejer ikke så meget som en kommode, og er derfor nemmere at flytte rundt på. Til gengæld kan man kun bruge det som puslebord, og ikke som almindelig kommode bagefter.

Hvordan skal puslepladsen indrettes?

Her har vi kort skrevet om det vigtigste puslepladsen skal indeholde. Der er meget at holde styr på når man bliver forældre, så vi har forsøgt at gøre det nemmere med denne liste.

Du kan bruge listen til at købe ind efter, eller som tjekliste for at se om du mangler noget.

Puslekommode eller puslebord

Det er naturligvis vigtigt at skaffe den bedste puslekommode eller puslebord. Højere oppe på denne side finder du et udvalg af stabile og holdbare puslekommer.

Puslekommoden er smart fordi den kan bruges som almindelig kommode, når du ikke længere skal pusle din baby. Samtidig har den god opbevaringsplads.

Vælg mellem flotte puslekommoder her. 

Find den rette puslepude

En puslepude er uundværlig. Puslepuden er en god, fast pude, og har en mindre fordybning i midten. Fordi siderne er lidt højere, er det sværere for baby at trille væk, men du pusler ham eller hende. Samtidig ligger baby behageligt og blødt. Betrækket på puslepuder er nemt at tage af og vaske. En puslepude med vandafvisende betræk er en god ide, da der nemt kommer lidt vand på puden. Du kan læse meget mere om valget af puslepuder her.

Uro

En uro over puslepladsen giver baby noget spændende at kigge på. Det kan fungere godt, når din baby når den alder, hvor det er lidt kedeligt at ligge stille og blive puslet.

Uroen ser spændende ud for baby, fordi den er i bevægelse. Samtidig er det en flot dekoration på børneværelset. Du kan få uroer i mange varianter. Nogen kan spille, andre er bare rigtig flotte.

Bleer og masser af dem

Bleer skal der naturligvis være masser af! Hvis du er gravid, eller lige har født, kan du hente de mange gratis babypakker med gratis bleprøver. Se alle gratis babypakker på vores forside. >>Se gratis babypakker.

Blespand eller bleposer?

Det er lidt en smagssag om man fortrækker en blespand eller bleposer. Blespanden er smart, fordi du blot skal putte bleerne ned i. Dog skal den jo tømmes når den er fuld, hvilket mange synes er besværligt. Bleposer skal du gå ud med flere gange om dagen, men du slipper til gengæld for en blespand.

Vaskefad

Nogen er heldige at have puslepladsen ved siden af rindende vand, men de fleste må anskaffe sig et vaskefad til at hente vand i. Du kan købe et i babyforretninger, men en ganske almindelig balje kan også gøre det.

Vaskeklude, håndklæder og cremer

Hav altid masser af vaskeklude og rene håndklæder ved puslepladsen. Cremer er også en god ide til babys sarte hud, eller hvis han eller hun får rød numse.