Puslekommode | Find den bedste puslekommode til baby

Når I kommer hjem med jeres nye baby, bliver puslepladsen et af de steder hvor I kommer til at tilbringe mest tid. Der skal skiftes mange bleer på en nyfødt, og pusletiden skal helst være rar og hyggelig. Derfor er det klart, at I gerne vil have den bedste puslekommode til baby.

En puslekommode er en rigtig smart løsning. I den er der nemlig masser af plads til babys tøj, sengetøj og tilbehør til puslepladsen. Samtidig kan puslekommoden placeres både på børneværelset eller på toilettet.

På den bedste puslekommode er der nemlig masser af plads til vaskefad og vaskeklude, så du ikke er afhængig af rindende vand ved puslepladsen.

Derudover har puslekommoder den store fordel at de kan laves om til en almindelig kommode. Den kan derfor bruges i rigtig mange år – også når dit barn ikke skal pusles mere.

 

De bedste puslekommoder

Klik på punkterne for at læse mere.

Puslekommode Florian

Puslekommode – Florian. 
1.795 kr. Gå til forhandler

Denne stabile puslekommode har et rummeligt skab og tre hylder, så der er masser af opbevaringsplads. Selve puslepladen er meget bred (88 cm), så her har du god plads til både puslepude,vaskefad og bleer. Det er dejlig nemt at have det hele inde for rækkevidde.

Puslekommoden fås også i hvid. Den kan omdannes til en almindelig kommode.

B 88 cm x D 78 og 47 cm x H 90 cm.

Pris  1.795 kr.

Gå til butik

Bonus info!

Puslepuden på billedet fylder hele pladen. De fleste puslepuder du kan købe er 65 cm i bredden, og vil derfor ikke fylde så meget som den på billedet. Køb puslepuder her.

 


Puslekommode Carus. Massivt egetræ. 4.599kr. Gå til forhandler.

Puslekommode Carus

Puslekommode i træ. Solidt, klassisk og flot udseende. Puslekommoden er lavet i massivt egetræ. Her får du en puslekommode, der står godt og stabilt, selv hvis din baby er vild på puslebordet.

Skufferne har soft close. Det er en lækker detalje, der gør at de ikke lukker uden at smække. Smart hvis du skiftre ble på et sovende barn. Samtidig minimerer det også risikoen for små fingre der kommer i klemme. Puslekommoden har 3 rummelige skuffer, hvor du kan opbevare babys tøj.

Når du ikke skal bruge pusleplads mere, har du en flot kommode der fint passer ind andre steder i hjemmet.

Mål: B 112 cm.  D  77cm.  H  101 cm. Pris 4.599 kr.

Gå til butik.

 

Puslekommode Karolin – luksus prinsesse kommode

Rosa puslekommode. Pris 6.959 kr. Gå til butik.

Meget fin prinsesse puslekommode i romantisk stil. Puslekommoden passer perfekt ind på pigeværelset med den rosa farve. På puslekommoden er der håndrejede knopper og ben af guldmalet træ. På puslekommoden er der også en yndig prinsessekrone.

Puslekommoden er fremstillet i hvid og rosa lakeret massivt gran. Her får du et møbel, der holder i mange år. Du får 10 års garanti når du køber puslekommoden.

Lækker detalje: Skufferne har soft close, og lukker derfor altid uden larm.

Puslehøjde 94 cm. Fuld højde 108 cm, bredde 92 cm, dybde 48 cm uden og 75 cm med puslestykket.

Pris 6.959 kr.

Gå til butik

Bonus info!

Ønsker du komplet prinsessestil på pigeværelset kan du også få andre møbler i denne serie. Blandt andet senge. Se det hele hos forhandleren HER.


Puslekommode i solidt træ. 1.649 kr. Gå til butik.

Puslekommode Manis-h – pusleplade er tilkøb

Til denne kommode skal der tilkøbes en pusleplade, før det bliver til en puslekommode. Kommoden er fremstillet af massivt MDF. Den er grundet og malet med miljøvenligt og vandbaseret maling, som ikke er skadeligt for din baby. I kommoden er der 3 rummelige skuffer med plads til babys tøj, legetøj og andre sager.

Læs også:   Babys første kop - Tudekop til baby - Drikkekop til baby og barn

Puslepladen efterlader ingen mærker på kommoden, så den kan fint bruges både som kommode og puslekommode. Kommoden måler 42 x 72 x 72 cm.

Pris for kommoden 1.649 kr.

Pris for pusleplade 749 kr.

Ialt: 2.398 kr.

 

Pusleplade til Manis-h puslekommode. 749 kr. Gå til butik.

Gå til butik.

 

Puslekommoden er i neutralt udseende, og kan passe ind i indretningen på de fleste børneværelser.

 

 

 


Puslekommode Star

Puslekommode Star. Meget stabil kommode i stilrent design.

Flot stilren puslekommode. Kommoden er fremstillet i hvidlakeret MDF. Den hvide højglans og smalle aluminiumshåndtag giver en flot udseende.

Puslekommoden har 3 rummelige skuffer, der alle lukker med soft close. Du slipper for larmende skuffer.

Som med de andre puslekommoder kan toppen tages af, så den kan bruges som almindelig kommode bagefter.

Pris 6.399 kr.
Mål: B 116 cm, D 78 eller 55 cm, H 102 cm. Du får 10 års garanti på kommoden.

Gå til butik


Fordele ved puslekommode

En puslekommode er smart fordi du får både puslebord og mulighed for opbevaring i samme møbel. På puslekommoden har du alt du har brug for indenfor rækkevidde:

Vaskeklude, bleer, tøj, vaskefad, håndklæder osv.

Hvis du er i tvivl om hvordan din babys pusleplads skal indrettes, eller gerne vil have inspiration, så gå til vores artikel om pusleplads indretning.

Læs mere om pusleplads indretning her.

Masser af plads til opbevaring

I en kommode får du rummelige skuffer med plads til opbevaring. Når du en dag ikke skal bruge puslebordet mere, kan du tage puslepladen af, og omdanne puslekommoden til en almindelig kommode. På den måde får du 2 møbler i ét.

Puslekommoder er ofte lidt dyrere end et puslebord. Til gengæld får du et solidt møbel, der kan bruges i mange år frem.

Puslekommode eller puslebord?

En puslekommode fylder mere, og koster, generelt set, mere end et puslebord. Til gengæld får du masser af opbevaringsplads. En puslekommode er lige så meget et møbel, som det er et puslebord. Hvis du vælger en puslekommode i neutralt, stilrent design, kan kommoden fint står i andre rum end børneværelset, når der ikke længere er behov for pusleplads.

Fordelene ved et puslebord er at det er billigere, og ikke fylder så meget. Et puslebord vejer ikke så meget som en kommode, og er derfor nemmere at flytte rundt på. Til gengæld kan man kun bruge det som puslebord, og ikke som almindelig kommode bagefter.

Vælg den bedste puslekommode til baby

Når du vælger puslekommode til baby, skal du tænke over hvad dine behov er. Overvej det grundigt inden barnet kommer, så puslepladsen er klar med det samme i kommer hjem. Puslekommoden skal nemlig i brug med det samme, og her kommer I til at bruge mange timer sammen.

Puslekommode i massivt træ.

Puslekommode i massivt træ

En puslekommode i massivt træ er uden tvivl et kvalitetsmøbel. Træet ser flot ud, og det er god kvalitet.

Møblet bliver heller ikke helt så tungt som en puslekommode i MDF. Det gør kommoden nemmere at samle, og flytte rundt på hvis det bliver nødvendigt.

Et møbel i træ får et tidløst design, og kan fint passe ind i indretningen mange år frem.

 

Puslekommode i MDF

En puslekommode i MDF er også fremstillet i massivt træ, men materialet er lavet på en anderledes måde.

Hvad er MDF?

MDF er et produkt lavet af træsorterne løvtræ eller nåletræ. Træet findeles, og blandes sammen med voks og lim. Denne masse presses sammen for at danne plader, som bruges som byggemateriale. MDF plader bruges på samme måde som de velkendte spånplader.

Læs også:   Kørepose til klapvogn, barnevogn og autostol

Fremstillingsprocessen stiller mindre krav til træets kvalitet, hvorfor produktet ofte ender med at kunne sælges til en billigere pris.

MDF er et særdeles holdbart og stabilt materiale, og det er meget populært til møbler.

Puslekommode i MDF.

Denne puslekommode fra Coop er fremstillet i MDF. Pladerne er lakeret, så kommoden fremstår flot og hvid.

Husk at tilkøbe pusleplade til kommoden. Den kan du finde til 749 kr HER. 

Kommoden er solid og holdbar, og koster 1.649 kr, hvilket er en pris i den lave ende i forhold til mange andre puslekommoder.

>Køb og læs mere her.

 

 

 

 

5 råd om sikkerhed ved puslepladsen

Her har vi samlet 5 gode råd om sikkerhed ved puslepladsen. Mange ulykker i hjemmet skyldes, ifølge sundhedsstyrelsen, faldulykker. Et ustabilt puslebord, eller dårligt indrettet puslebord kan risikere at være medvirkende til en ulykke.

Gennemgå derfor denne liste, inde baby kommer, eller  brug listen til at give din pusleplads et grundigt eftertjek.

  1. Vælg et godt og stabilt puslebord. En puslekommode er større end et normalt puslebord, og står derfor meget stabilt. En puslekommode i træ, står godt og sikkert og kan placeres alle stedet i hjemmet.
  2. Hav alt det du skal bruge inden for rækkevidde. Alle puslekommoder der er vist er her på siden, har minimun 3 rummelige skuffer. I dem kan du opbevare babys tøj, håndklæder, bleer og alt andet du får brug for når du skal pusle. Så undgår du at skulle vende dig om, eller række langt efter noget. Et øjebliks uopmærksom er somme tider alt der skal til, før det kan gå galt.
  3. Lad aldrig barnet ligge alene på puslepladsen. Dette ved du naturligvis godt, men vi nævner det alligevel. Gå aldrig fra baby på puslepladsen, vend aldrig ryggen til, og hav altid godt fat i dit barn mens du pusler. Selv små spædbørn kan lave pludselige spjæt, så de i værste tilfæde falder ned fra deres pusleplads.
  4. Vælg en puslepude med høje kanter. En puslepude er en særlig pude med en fordybning i midten. Så kan baby ikke så nemt trille væk. Puslepuder fås i mange farver, mønstre og kvaliteter.
  5. Hold altid på dit barn. Fjern aldrig opmærksomheden fra dit barn, og hav altid godt fat i din lille spirrevip, mens han eller hun ligger på puslepladsen.

Kilder: Sundhedsstyrelsen og Børneulykkesfonden. 

Hvordan skal puslepladsen indrettes?

Her har vi kort skrevet om det vigtigste puslepladsen skal indeholde. Der er meget at holde styr på når man bliver forældre, så vi har forsøgt at gøre det nemmere med denne liste.

Du kan bruge listen til at købe ind efter, eller som tjekliste for at se om du mangler noget.

Puslekommode eller puslebord

Det er naturligvis vigtigt at skaffe den bedste puslekommode eller puslebord. Højere oppe på denne side finder du et udvalg af stabile og holdbare puslekommer.

Puslekommoden er smart fordi den kan bruges som almindelig kommode, når du ikke længere skal pusle din baby. Samtidig har den god opbevaringsplads.

Vælg mellem flotte puslekommoder her. 

Puslepude

En puslepude er uundværlig. Puslepuden er en god, fast pude, og har en mindre fordybning i midten. Fordi siderne er lidt højere, er det sværere for baby at trille væk, men du pusler ham eller hende. Samtidig ligger baby behageligt og blødt.

Læs også:   Skråstol til baby: Her er de bedste skråstole til baby!

Betrækket på puslepluder er nemt at tage af og vaske. En puslepude med vandafvisende betræk er en god ide, da der nemt kommer lidt vand på puden.

Se og køb puslepuder her.

Uro

En uro over puslepladsen giver baby noget spændende at kigge på. Det kan fungere godt, når din baby når den alder, hvor det er lidt kedeligt at ligge stille og blive puslet.

Uroen ser spændende ud for baby, fordi den er i bevægelse. Samtidig er det en flot dekoration på børneværelset. Du kan få uroer i mange varinter. Nogen kan spille, andre er bare rigtig flotte.

Se og køb uroer her.

Bleer

Bleer skal der naturligvis være masser af! Hvis du er gravid, eller lige har født, kan du hente de mange gratis babypakker med gratis bleprøver.

Se alle gratis babypakker på vores forside. >>Se gratis babypakker.

Blespand eller bleposer

Det er lidt en smagssag om man fortrækker en blespand eller bleposer. Blespanden er smart, fordi du blot skal putte bleerne ned i. Dog skal den jo tømmes når den er fuld, hvilket mange synes er besværligt.

Bleposer skal du gå ud med flere gange om dagen, men du slipper til gengæld for en blespand.

Vaskefad

Nogen er heldige at have puslepladsen ved siden af rindende vand, men de fleste må anskaffe sig et vaskefad til at hente vand i. Du kan købe et i babyforretninger, men en ganske almindelig balje kan også gøre det.

Vaskeklude, håndklæder og cremer

Hav altid masser af vaskeklude og rene håndklæder ved puslepladsen. Cremer er også en god ide til babys sarte hud, eller hvis han eller hun får rød numse.


Puslebord til baby

Leder du efter et puslebord til baby, så har vi her fundet nogen udmærkede bud på det. I forhold til en puslekommode, har et puslebord ingen skuffer, og er derfor mindre rummeligt. På plussiden fylder der mindre, og er billigere. Så hvis pladsen er trang, og du ikke har brug for skufferne, så er et puslebord måske det rigtige valg for dig.

 

 

Harö Floor hvidt puslebord

Flot og enkelt puslebord i massivt træ. Puslebordet har to rummelige hylder til diverse tilbehør, man har brug for når man skal pusle sit barn. Mål: (L x B x H): 81 x 66 x 98 cm.
– Højde til at skifte: 88 cm.
– Certificeret efter EU sikkerhedsstandart.

Alfred puslebord med skuffe

Endnu et enkelt og fint puslebord fra mærket Alfred. Mærket er kendt for at lave gode og holdbare møbler til børn, uden de behøver at koste en formue.Udover skuffen har puslebordet to hylder med plads til ting og sager. Måler 90 x 75 x 55 cm.

 

Sammenklappeligt puslebord med smarte detaljer

Et sammenklappeligt puslebord er smart, hvis puslebordet ikke skal stå fremme hele tiden. Det kan foldes helt sammen. Der medfølger en blød polstret puslepude. I puslebordet er der indbygget en spand med prop og en lang drænslange til let at hælde vandet i vasken, badekaret eller gulvafløbet. Så behøver du ikke vende dig væk fra barnet, mens du pusler. Måler: H92 x B44 x D81 cm.

 

Vil du også have unikke rabatter og gode råd på din mail?

Hvis du gerne vil være opdateret med tilbud på babyudstyr, legetøj samt få masser af gode råd og fif til livet som forældre – så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Ved tilmelding modtager du vores gratis e-bog om amning (værdi 29 kr.) og andre lækre fordele.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *