Uro til puslebord eller kravlegård

En uro til puslebordet eller kravlegården ser både nuttet og dekorativt ud, og så giver den baby noget spændende at kigge på. I dag findes der et utal af flotte uroer til puslebordet, så du kan med garanti finde en der passer perfekt til dig og din baby. Her på siden har vi samlet flotte uroer til gode priser.

Alle forældre kender nok til problemet med en baby, der er lige lovlig vild, når han eller hun skal pusles. Det kan være svært at skifte bleen og pusle baby ordentligt, hvilket skaber frustration. Heldigvis er babyer ret nemme at distrahere, og der er nok ikke noget mere spændende end nogen flotte figurer der svæver rundt over babys hoved.

Med en uro til puslebordet kan baby ligge stille i den tid det tager at skifte bleen eller tøjet. En uro tager nemlig babys opmærksomhed.

Indholdsfortegnelse

Skab hygge ved puslepladsen

En uro er også utrolig god til at skave hygge ved puslepladsen. Især i de første måneder bliver der brugt meget tid på at skifte baby, og derfor giver det mening at indrette en rigtig hyggelig pusleplads hvor I kan snakke sammen.

Nogen mener at en uro til puslepladsen forhindrer den vigtige øjenkontakt mellem forældre og barn, men her må I selv vurdere hvad der fungerer bedst for jer og jeres barn. I kan også vente med at sætte uroen op til baby er nogen måneder gammel, og der netop ofte opstår problemer ved bleskift fordi baby spræller, vender sig om på maven og generelt ikke synes det er så spændende at ligge stille.

Læs også:   Hvornår må baby sidde i klapvogn?

En uro til kravlegården er også en god ide, da baby her kan ligge selv og hygge sig, men du måske lige spiser en mad eller sluger en kop kold kaffe. Det er utroligt hvad man kan nå på 5 minutter, når man har en baby.

Her har vi samlet forskellige søde uroer til puslepladsen, og hvor du kan købe dem. Der er også muligheden for at lave en uro selv. Det kan du læse om nederst på siden.

Søde flamingoer med krone

Smukke, dansende flamingoer med royal krone på hovedet vil gatranteret stjæle babys opmærksomhed. Når uroen er i bevægelse, ligner det at fuglene danser yndefyldt rundt. Perfekt hvis du er til det romantiske look i pastelfarver.

Uro med skyer i neutrale farver

Skyer har igennem længere tid været populære som dekoration på børneværelset. Og i en uro til puslepladsen er det jo super oplagt. Her ses de søde skyer i kombination med luftballoner som får det hele til at ligne en smuk himmel. Denne model er holdt i neutrale farver, så den passer ind på næsten ethvert babyværelse.

Farverig uro

Er du ikke farveforskrækket, så er denne udgave med Noas ark perfekt til din smag. De stærke farver kan baby se helt fra starten af livet, hvor synet ellers ikke er så udviklet endnu. Denne uro er derfor god til de nyfødte der er begyndt at kigge sig omkring i verden.

Uro med musik

Både musik og sjove figurer, der bevæger sig rundt – denne uro vil helt sikkert glæde din baby. Modsat andre modeller, kan denne faktisk tåle at blive leget med. Den er tilmed nem at flytte rundt, og kan også hænges op i barnevognen.

Læs også:   Pusleplads: Indret hyggelig og sikker pusleplads

Uro med hæklede aber

Er du til det hæklede look, så er denne søde uro lige sagen. Den har søde aber, der hænger i ben og arme og ser sjove ud. Hvis du ikke selv kan hækle, kan du heldigvis købe en flot hæklet uro til puslepladsen.

Uro fra Done by Deer

Dette er ikke en af de billige uroer med en pris på 600 kr. Til gengæld er den super nem at montere på kanten af tremmesengen eller kravlegården med den medfølgende holder. Uroen har de velkendte og særprægede dyr fra det populære mærke Done by Deer.

Flot luftballon fra Fillipa

Luftballonerne fra Fillipa har været meget fremme på Instagram, da de er super dekorative og smukke. Sjove for både baby og forældre at kigge på. Denne er bare en enkelt luftballon, men du kan også købe en uro med flere luftballoner.

Dekorativt værelse med en uro til puslepladsen

Et babyværelse er et frirum for de små og et hyggeligt sted at opholde sig, også selvom de mindste måske ikke bruger værelset så meget til at lege på, men mere til at blive puslet og sove. I starten sover baby måske ikke engang på sit eget værelse, men derimod i mors og fars dobbeltseng eller i en bedside crib babyseng. Men alligevel er der noget utrolig hyggeligt over at indrette sin babys værelse og pusleplads, og det er også noget som mange kommende mødre hygger sig med i graviditeten.

Indretning på værelset rigtig meget for selve hyggen på babyværelset. Der er flere forskellige måder at skabe hygge på. Farven på væggene og hvilke møbler du vælger er en vigtig del af selve ind indetningen. Men detlajerne som billeder til børneværelset eller en uro til puslepladsen betyder også alverden. Den nuttede stemning i rummet kommer oftest af baby tilbehør og alle de søde deltaljer som for eksempel en uro til puslepladsen.

Læs også:   5 unødvendige ting til baby

Men selvom puslepladsen er på badeværelset kan det sagtens blive hyggeligt alligevel, og du finder garanteret plads til en sød babyuro.

Find den rigtige uro

Der findes mange forskellige slags uroer til babyer . Nogle modeller er farverige og spiller musik, mens andre har et moderne og minimalistisk udtryk. Så er der nogle modeller, der er beregnet til at få barnet til at slappe af inden puttetid og andre der skal underholde den lille over puslepladsen. Valget afhænger helt af hvad du ønsker. Men for det meste vil det undeholde baby bare det at uroen er i bevægelse.

Lav selv uro

Kan du hækle, lave perleplader, eller måske har andre kreative ideer, så kan du også selv lave en uro. Så skal du blot købe en uroholder i en hobbybutik og herefter lade kreativiteten råde.