En kopholdet til barnevognen er måske en luksusting, men ikke desto mindre rigtig smart til mødre og fædre på tur med barnevognen. I kopholder til barnevogn er der plads til drikkedunken til enten forældre eller barn. Især hvis man ammer, opdager man hurtigt at vandet altid skal være indenfor rækkevidde. Kopholderen er også ideel til sutteflasken. Her har vi fundet forskellige praktiske løsninger på en kopholder til barnevognen, alle i forskellige prislejer.

Solid kopholder til barnevogn

Denne kopholder er lavet til babyjoggervogne, men kan monteres på stort set alle vogne. Den er meget solid og har en god størrelse. Der er plads til enten en stor drikkedunk eller en kop kaffe. Holderen har en smart funktion der gør, at plastikken sætter sit stramt om koppen, og derved minimere risikoen for spild eller at koppen falder ud. Også egnet til sutteflaser. Koppen monteres nemt på vognen og sidder godt fast. Købes til 248 kr. hos Babygear.

   Billig kopholder til barnevogn

Kopholderen her koster blot 128 kr., og er derfor blandt de billige af salgsen. Kopholderen er meget let og enkelt. Den er ikke så høj og er derfor udmærket til mindre drikkedunke, tudekopper eller sutteflasker. Den monteres meget nemt på styret med det håndtaget. En smart lille kopholder, der er perfekt til dig der ikke ønsker en stor kopholder til barnevognen, og ikke har lyst til at investere for meget i det.

Smart organiser med kopholder og plads til nips

Denne smarte taske er lavet til at montere på styret på barnevognen, så man har let adgang til både drikkevarer, telefon, sutter og hvad man nu ellers kan lide at have inde for rækkevidde. Tasken har endda en lomme til tablet, hvis baby vil se lidt tegnefilm mens man er på farten. En smart detalje til lange ture. Tasken giver barnevognen lidt ekstra anvendelighed og man har altid det vigtige indenfor en arms rækkevidde, men uden at baby kan pille i det. Set hos Babygear til 300 kr.

Stilet taske til styret på barnevognen

Denne taske er ikke bare praktisk, men også en stilet tilføjelse til barnevognen. I den er der både plads til sutteflasker i lommerne ude på siden og mere plads til småting inde i selve tasken. Den kan lukkes, så alle ikke kan komme til at se i tasken, hvilet er smart hvis man har værdi genstande deri. Den fastgøres nemt til styret med to stropper. Tasken koster 424 kr. hos Babygear

Kopholder barnevogn 

Melder baby snart sin ankomst, og er du ved at anskaffe dig de allervigtigste ting hertil? Måske er barnet allerede kommet, og hverdagen kører derudaf med bleskift og babygråd. Livet som forældre er både fantastisk og hårdt, og alt hvad der kan gøre hverdagen nemmere tages imod med kyshånd, og her kommer kopholderen til barnevognen ind i billedet. 

 

Er en kopholder til barnevognen nødvendig?  

Det er et spørgsmål som du selv vil finde svaret på, og ret hurtigt. Når man har et lille barn og man skal afsted, så er der rigtig mange ting der skal pakkes, og det kan være svært at have plads til det hele. Her kommer kopholderen til barnevognen til sin rette, for når alting har sin plads, så bliver alting som regel nemmere. Når i er på farten så skal baby selvfølgelig have noget væske med, hvis tørsten melder sig,  men hvor gør man lige af tudkoppen? Mange kopper har heldigvis låg, men chancen for at baby får hevet låget af, og barnevognen pludselig bliver vasket, den findes altså, og specielt hvis man ikke lige ved hvor man skal stille koppen henne, så ender den ofte i fodenden af barnevognen. Men med en kopholder, bliver det altså lidt nemmere. Her er plads til tudekoppen, den er udenfor barnets rækkevidde, og tættere på dig.  

 

Fæstning af kopholderen

Læs også:   Legetøj med Bamse, Kylling og Ælling | Bamses Billedebog

Der findes mange forskellige kopholdere, og med garanti en der vil passe til din barnevogn. Mange fæstes på håndtagene og ofte med en ring der låses med en lille skrue, nemt og simpelt, som når man sætter en ringeklokke på cyklen. Andre kopholdere findes også med et lille bord til, hvor der eventuelt er plads til telefonen eller sutten. Du får sågar kopholdere med taske til, som spændes rundt om håndtaget med velcro. Og husk at kopholderen ikke kun kan bruges til babys ting, men også til din kaffe eller vand.