Babys første kop – Tudekop til baby – Drikkekop til baby og barn

Der kan være mange forskellige meninger om hvornår ens baby bør lære teknikken ved, at drikke af en almindelig kop. Nogle eksperter anbefaler, at man starter med at introducere koppen for sin baby når han/hun kan sidde selv. I den tidlige alder har baby endnu ikke den klare opfattelse af, at sutteflasken måske gradvist udskiftes med en tude- eller drikkekop. Hvis man først starter med at introducere sin baby for tude- eller drikkekoppen senere, så kan det være sværere at få barnet til at acceptere den nye måde at drikke på, fordi de simpelthen opfatter og forstår flere og flere ting. Børn er forskellige, så vi vil selvfølgelig lade det være op til den enkelte forælder om hvorvidt eller hvornår I har lyst til, at introducere en eventuel tude- eller drikkekop for jeres barn. Til forældrenes store hjælp er der idag mange produkter at finde på markedet indenfor forskellige kopper. Det er disse kopper der kan være med til at lære barnet selve teknikken ved, at drikke af en almindelig kop. Vi har listet tude- og drikkekopper af forskellige mærker herunder, således at du har mulighed for at finde god inspiration til babys første kop. Læs mere herunder.

 

 

Babys første kop – Den klassiske tudekop

En tudekop kan være rigtig god som babys første kop fordi mundstykket minder meget om en sut. Det er meget forskelligt hvad man som forælder foretrækker af udstyr til ens barn. En tudekop har som regel en hank, så det er nemt for baby at holde fast om koppen. Idag produceres der spildfrie tudekopper, hvilket betyder at barnet skal suge for at få væske ud. Ventilen som sidder i koppens låg lukker derfor væsken inde, selvom barnet vender koppen på hovedet.  Det er en smart begynderkop, så barnet kan lære teknikken. Se de forskellige modeller indenfor tudekoppe herunder, så du kan få god inspiration til din babys første kop.

 

                                                            Tudekop fra Tommee Tippee

Denne tudekop er spildfri med en blød tud og store greb, så det er nemt for baby at holde fast om koppen. Denne tudekop er super god til når baby skal lære at drikke af kop. Din baby kan også ligge ned og drikke, da der kun kommer tilpas med væske ud. Tudekoppen kan indeholde 150 ml. væske. Koppen fra Tommee Tippee fås i flere farver og koster 58 kr. hos forhandleren Babygear her.

 

 

 

 

 

Tudekop fra MAM

Denne tudekop har en blød tud og gode greb, så det er nemt for baby at holde fast i koppen. Tudekoppen er spildfri, således at kun det nødvendige væske kommer ud. Tudekoppen kan indeholde 150 ml. væske og er ideel som begynderkop. Tudekoppen fra MAM fås i flere farver og koster 74 kr. hos forhandleren Babygear her.

Læs også:   Kopholder til barnevogn eller klapvogn

 

 

 

 

 

 

 

                                             Tudekop fra Philips Avent

Smart tudekop som er super praktisk, da den er spildfri. Det betyder at ventilen i koppen låg kun lader væsken komme ud når babyen suger på koppens tud. Koppen kan indeholde 200 ml. væske. Tudekoppens håndtag gør det let for baby at holde fast om koppen. En god begynderkop til barnet der skal lære at drikke af kop. Tudekoppen findes i farverne blå og lyserød og koster 89,95 kr. hos forhandleren Mammashop her.

 

 

 

Tudekop fra Vital Baby

Fin spildfri tudekop der har en blød tud og er nem at drikke af. God som begynderkop når baby skal lære at drikke af en almindelig kop. Låget kan skiftes ud med andre låg fra Vital Baby serien. Koppen kan indeholde 230 ml. væske og har let bøjelige håndtag. Tudekoppen tåler opvaskemaskine, mikroovn, kan steriliseres og er 100% BPA fri. Tudekoppen fra Vital Baby koster 54 kr. hos forhandleren Babygear her.

 

 

 

 

 

                                                Tudekop fra Nuk

Fin begynderkop der er spildfri og som kan indeholde 150 ml. væske. Koppen har en blød tud af silikone og har gode håndtag som gør det nemt for baby at holde fast på koppen. Hvis I skal på farten så kan man nemt og hurtigt sætte låget på. Man kan ligeledes tage tuden af så babyen efterfølgende kan bruge tudekoppen som en helt almindelig kop. Denne tudekop har et såkaldt anti-kolik system, der gør at ventilerne i koppen lukker alt luft ude imens babyen drikker. På den måde undgår babyen unødigt luft fra koppen. Koppens er helt fri for BPA og delene kan skilles ad så de kan rengøres. Tudekoppen fra Nuk findes i mange farver og designs, koster 89,95 hos forhandleren Kids World her.

 

 

 

 

Drikkekop til baby og barn – Blød overgang til almindelig kop

Den populære drikkekop med og uden hank til baby og barn, er en genial ide til når barnet skal lære at drikke af en almindelig kop. De forskellige kopper kan variere i størrelsen alt efter hvor meget væske de kan indeholde. Drikkekoppen har dog formen som en almindelig kop. Det smarte ved den populære drikkekop til baby og barn, er den gemte ventil som sidder i koppens låg. Ventilen sørger for, at unødvendigt væske ikke kan trænge ud. Det er først når barnets læber rammer koppen kant og suger, at væsken i koppen kan komme ud. Designet er smart fordi barnet lærer selve teknikken med at drikke af en kop, dog uden at spilde. Koppen er også super velegnet til at tage med på tur. Få inspiration til en drikkekop med eller uden hank til baby eller barn herunder.

Læs også:   Voksen sengetøj til børn

 

 

                                                  Drikkekop u. hank fra Nuk

Super smart drikkekop der kan rumme 230 ml. væske. Koppen har et skruelåg med en ventil i silicone, der sikrer at væsken fra koppen ikke kan sive ud. Når barnet drikker af koppen og presser læberne mod selve kanten, så vil væsken komme ud. Denne drikkekop er super god som begynderkop, så barnet senere hen kan drikke af en almindelig kop. Koppen er ligeledes super praktisk at have med på tur, da væsken ikke bare kan løbe ud. Alle koppens dele kan skilles ad og vaskes. Drikkekoppen fra Nuk findes i farverne Navy, Pink og Turkis til 139,95 kr. hos forhandleren Kids World her.

 

 

 

 

Drikkekop u. hank fra Bambino

Denne spildfrie kop er en perfekt begynderkop til barnet som skal lære at drikke af en rigtig kop. Koppens ventil gør at væsken ikke kan komme ud uden at barnets læber rør ved koppens kant for at drikke. Med koppen fra Bambino kan barnet drikke hele vejen rundt om koppen. Drikkekoppen kan indeholde 275 ml væske, er fri for BPA og har et smart låg med så koppen kan lukkes helt af når den skal ned i tasken. Skal vaskes i hånden. Drikkekoppen fra Bambino fås i farverne lyserød, blå og hvid og koster 144 kr. hos forhandleren Babygear her.

 

 

 

                                                   Babykop med hank fra Wow Gear

Praktisk og smart drikkekop med håndtag, der gør det nemt for baby eller barn at holde fast. Koppen er designet med en todelt ventil i silicone, der gør koppen spildfri. Koppen kan rumme 207 ml væske. Her skal barnets læber presse en smule på selve ventilen, så væsken kan komme ud. Ventilen fungerer ligemeget hvor babyen får fat med læberne på koppens kant. Ventilerne forsegles igen når baby eller barn er færdig med at drikke. Koppen kan være særlig god som en begynderkop, således at barnet gradvist lærer teknikken ved at drikke af en almindelig kop. Koppens dele kan skilles ad og rengøres i opvaskemaskinen. Drikkekoppen fås i farverne lilla med pink låg og blå med gult låg til 119,95 kr. hos forhandleren Kids World her.

 

 

 

 

         Drikkekop u. hank fra Wow Gear

Denne drikkekop er uden hank og kan indeholde 266 ml. væske. Koppen er super praktisk, da den har en todelt ventil som gør at koppen er fuldstændig spildfri. Barnet læber skal presse mod koppens kant og suge, således at væsken kan komme ud. Da ventilen er 360 grader rundt, så kan barnet drikke hele vejen rundt om koppens kant. Når barnet er færdig med at drikke, lukker ventilerne igen. Wow koppen er en god overgang til en almindelig kop, der gradvist er med til at øge barnets forståelse for drikke teknikken. Koppens dele kan skilles ad og nemt rengøres i opvaskemaskinen. Koppen er fri for BPA, ftalater og PVC. Drikkekoppen fra Wow Gear findes i flere forskellige farver og koster 99,95 hos forhandleren Kids-World her.

Læs også:   Dåbsgave - De 10 bedste gaveideer til barnedåben

 

 

 

                                            Drikkekop med hank fra Avent

Fin drikkekop med låg og håndtag der kan indeholde 360 ml væske. Barnet skal sætte overlæben på låget for at få væske ud. Når der ikke drikkes af koppen, lukkes ventilen automatisk, så koppen er spildfri. Med denne kop kan barnet drikke hele vejen rundt om koppens kant, ligesom med en voksenkop. Her kan man lære sin baby eller barn at drikke af en kop uden at spilde. En super begynderkop. Koppen kan fås i farverne grøn, blå og lilla. Drikkekoppen fra Avent koster 69 kr. hos forhandleren Børn i Balance her.

 

 

 

Drikkekop u. hank fra Munchkin

Denne drikkekop er en prisvindende begynderkop til baby og barn. Koppen er uden greb, den er 100% spildfri, super nem at drikke af og baby lærer selve “drikke teknikken”. Barnet kan drikke af koppen kant hele vejen rundt, og der kommer kun væske ud når baby sætter læben på for at drikke. Der kommer således ikke væske ud selvom den vendes på hovedet eller er med på tur. Super smart begynderkop fra Munchkin der fås i farverne blå, grøn, lyserød og orange til 64 kr. hos forhandleren Babygear her.

 

 

 

 

                                                             Drikkeflaske fra Philips Avent

Selvom denne drikkekop fra Philips Avent også kan kaldes en flaske, så vil vi lige slå et slag for produktet alligevel. Flasken er udstyret med et sugerør der kan lukkes inde når flaskens låg drejes. Sugerøret er spildfrit, da flasken har en integreret ventil siddende i låget. Flasken er derfor super praktisk at have med på tur og til at lære barnet at drikke af sugerør. Flasken kan indeholde 340 ml. væske og er ligeledes nem at rengøre, da den tåler opvaskemaskine. Philips Avent flasken fås i blå og lyserød og koster 114 kr. hos forhandleren Babygear.