En søskendeklapvogn er meget praktik, hvis man har to børn med lille aldersforskel. Typisk under 3 år. Med en god søskendeklapvogn kan begge børn hvile sig på turen. På næsten alle modeller, er det muligt at sætte en lift i den ene side til en baby og et klapvognssæde til den store. Søskendeklapvogne er naturligvis også ideelle til tvillinger.

Her her vi taget et kig på søskendeklaovgne, som man kan købe hos online forhandlere. 

Indholdsfortegnelse

Fordelen ved at købe søskendevogn online

Når du kigger efter søskendeklapvogne online får du et meget større udvalg end i butikker. Her er der nemlig virkelig mange forhandlere, hvor du med et enkelt klik kan skifte forhandler og måske finde en bedre vogn, til en bedre pris. Når du handler online kan du købe søskendevogne fra mærker som typisk ikke er i butikker, for eksempel de populære Bugaboo vogne.

Vær ekstra grundig når du læser beskrivelsen, og husk at pris og kvalitet næsten altid hænger sammen. Man kan få søskendeklapvogne i mange prisniveauer, og man må overveje hvor meget man skal bruge vognen og hvilket budget man har til den.

Her har vi kigget på en lang række søskendeklapvogne / tvillingevogne og set på deres fordele, ulemper og kvalitet i forhold til prisen.

Bogaboo Donkey Twin

Lækker søskendeklapvogn fra det populære mærke Bohaboo. Vognen har solskærm, der kan trækkes ud og som beskytter mod vejr og vind. Stoffet i vognen er vind-, vand og olieafvisende. Ryglænet kan højdejusteres, så klapvognen vokser med barnet. En super smart detalje. Sæderne kan selvfølgelig ligges helt ned, så der er god mulighed for en komfortabel lur for barnet. Der er 5-punktsseler som er nemme at spænde, og man kan let vende sæderne hvis man ønsker, at børnene skal vende ind mod den som kører vognen. Der er en forholdsvis stor kurv under vognen, så der er plads til f.eks. indkøb. Det er meget nem at dreje vognen, da den har 360 graders drejehjul. Bogaboo klapvognen er meget nem at slå sammen og kan hurtigt omdannes fra en dobbelt til en enkelt klapvogn hvis der skulle være behov for det. Praktisk detalje, hvis man kun har et barn med på tur. Regnslag medfølger i prisen. Bogaboo Donkey Twin fås i mange farver og koster 13.999 kr. Du kan finde Bogaboo Donkey Twin hos Babyshop lige her.

Maxi-Cosi Danafor2 – en billig søskendeklapvogn

 Denne smarte dobbeltklapvogn fra Maxi-Cosi er praktisk og meget komfortabel for både børn og den som kører vognen. Samtidig er det en vogn i den billige ende til knap 4000 kr.

  • Nem at klappe sammen,
  • Nem justering af sædeindstilling
  • Drejehjul som også kan låses
  • To store kurve til varer
  • Justerbar nakkestøtte
  • Stor kaleche som beskytter mod sol og vind,
  • 5-punktseler og sikker centraliseret bremsesystem.

Maksimalvægt pr. sæde er 15 kg, hvilket for de fleste børn betyder at den kan bruges op til 4-5 års alderen. En lækker tvillingeklapvogn hvor børnene både kan få sig en lur, da sæderne kan ligges helt ned, men også sidde behageligt når man er ude og køre. Ulempen ved denne vogn må være, at hjulene er ret små. Den kan derfor godt blive tung at køre med, hvis man har to store børn + varer med. Den kører desuden bedst i byen på jævne terræner. Maxi-Cosi tvillingeklapvogn koster 3.999 kr. og den kan findes hos Babyshop lige her.

Læs også:   Regnslag til barnevogn

Gotland Double Stroller 2017 – Gode store hjul – meget god til prisen!

Denne lækre tvillingeklapvogn fra Carema er super lækker og meget funktionel til den familier med to små børn. Med lifte som sælges separat, så kan klapvognen bruges fra fødselen og op til 25 kg. pr sæde. Vognen har gode og store hjul, som gør den nem at køre rundt med, selv på ujævne terræner.

Sæderne kan justeres alt efter om barnet skal sove eller sidde op og kigge. Der er punkterfrie dæk og 360 graders drejehjul, Stor solskærm der både dækker mod sol og vind. Klapvognen har 5-punktssele, kurv til varer og så kan håndtaget justeres alt efter højde. Dejlig detalje, hvis mor og far har forskellig højde. En lækker og komfortabel tvillingeklapvogn, hvor man får en rigtig god vogn til pengene. Carema klapvognen kan ligeledes bruges som søskendevogn.

Gotland Double Stroller fås i farverne sort, grå og blå og koster i øjeblikket 2.956 kr. hos Babyshop her.

Trille Moon – meget billig søskendeklapvogn

Tvillingeklapvognen fra Trille er både praktisk, nem at håndtere og giver god komfort til børnene. Den vejer ikke meget, og er derfor oplagt våde til rejser og til at have med i bilen. En smart paraplyklapvogn til de to små!

Klapvognen er med 5 punkts sele, hvilket gør at børnene sikkerhedsmæssigt er spændt godt fast. Det er muligt at tage frontbøjlen af, hvis det er nødvendigt. Så kan børnene selv kravle op og ned. Tvillingeklapvognen fra Trille har en bæreevne på 15 kg. pr. sæde. Stellet er af letvægtsstål med en aftagelig kaleche, indbygget solskærm og med varekurv. Ryglænet på vognen, kan indstilles efter tre positioner og kan samtidig ligges helt ned, hvis der er behov for et hvil. Klapvognen har et liggemål på 84 cm. og koster blot 1.499 kr. Du kan købe Trille Moon tvillingeklapvogn i både sort og grå denim lige her.

Maclaren Klapvogn, Twin Techno

Denne dobbelklapvogn fra Maclaren er et engelsk mærke og er uden tvivl en vogn, hvor kvalitet, sikkerhed, komfort, funktionalitet og køregenskaber er gennemtænkt og der er masser af lækre detaljer. Klapvognen kan benyttes fra nyfødt med en lift der kan tilkøbes, idet sæderne kan justeres i 4 positioner og dermed ligges helt ned. Dermed perfekt til søskende. Det betyder at Maclaren klapvognen både kan benyttes som tvillinge- eller søskendevogn. For at højne sikkerheden er der 5 punkts sele, kaleche som er vandafvisende og med UV solskærme, reflekser, dreje forhjul, så vognen nemt kan dreje 360 grader. De kan også  låses, hvis man kører i ujævnt terræn. Der er støtte til hoved og skulder, varekurv, regnslag og stødabsorberende affjedring på alle 4 hjul.

Læs også:   Bedste rejseseng til baby

Hver sæde har en bæreevne på 15 kg. Klapvognen koster 3.699,95 kr. Du kan købe Maclaren tvillingeklapvognen lige her.

Baby Jogger City Mini – populært valg af klapvogn til søskende

Tvillingeklapvognen fra Baby Jogger City Mini er en klapvogn i god kvalitet med fokus på både design, bevægelighed og funktion. Baby Jogger kan både benyttes som tvillinge- eller søskendevogn.

Vognen er let og hurtig at klappe sammen og tage med på tur, da den er leveret med et patenterede quick-fold system. Man kan derfor klappe den sammen med kun én hånd.

De ventilerede sæder kan lægges helt ned, så vognene at den kan anvendes lige fra fødslen med en tilhørende lift. Rigtig smart hvis man får en lille ny, mens den store er under 3 år. Vognen har pukterfrie dæk og en kaleche med vindue der har tre trin. For at højne sikkerheden er der installeret 5 punkts sele. Ligeledes har Baby Jogger en varekurv samt en lomme bag sædet til småting. Det er en tvillingevogn med et højt styr og god benplads til den som kører vognen. Baby Jogger City Mini koster 4.798 kr. og du kan købe tvillingeklapvognen lige her.

Mountain Buggy Duet – Luksus til dine guldklumper

Tvillingeklapvognen fra Mountain Buggy er et New Zealandsk mærke, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er den rette vogn til dig, der ønsker luksus til børnene.

Det er en klassisk søskendeklapvogn, som både kan benyttes som tvillinge- eller søskendevogn. Samtidig fylder den ikke mere end en helt almindelig klapvogn. En stor fordel når man for eksempel er ude og handle.

Den er praktisk og nem at køre med i alt slags terræn. Vognen er i robust stel og er nem at have med i f.eks. butikker da den er meget smal. De store solide hjul er en stor fordel.

Mountain Buggy har justerbart ryglæn således, at den kan bruges fra nyfødt med en tilhørende lift. Der er aftagelig sikkerhedsbøjle, varekurv, en flaskeholder, forhjul som kan dreje 360 grader eller låses hvis der er ujævnt terræn. Praktiske og lækre detaljer. Ligeledes er der 5 punkts sele med kaleche og UV solskærme. Mountain Buggy Duet tvillingeklapvogn koster 6.399,95 kr. og kan købes lige her. Det er ikke en billig vogn, men har til gengæld god brugervenlighed og kvalitet.

 Bumleride Indie Twin – endnu en luksusvogn

Søskendeklapvognen fra Bumleride er en kombivogn, som både kan benyttes som tvillingevogn eller som søskendevogn. Her har vi fat i en vogn, som er til “luksusdyret” . Ikke desto mindre får man god kvalitet for pengene.

Det er en vogn i kraftigt stel udstyret med lufthjul, som gør turen mere komfortabel uden fir mange bump. I vognen fra Bumleride kan ryggen ligges helt ned, hvis der er behov for en lur. Ligeledes er der justerbar fodstøtte, så den passer til flere størrelser. . Tvillingeklapvognen fra Bumleride har et liggemål på 95 cm. og koster 7.499 kr. Du kan købe klapvognen i farverne Jet Black og Silver Black lige her.

Læs også:   Bedste juniorseng til børn | Hvilken juniorseng er bedst til dit barn?

Søskende klapvogn 

Som forældre til to, eller flere, er der ekstra meget at holde øje med, og ekstra meget man skal have med på farten. En søskende klapvogn gør det nemmere for dig, som forældre, bedsteforældre eller barnepige, at holde styr på børnene.  

Det er svært at gå med to klapvogne på én gang, og derfor er der udviklet, helt utrolig smarte søskendevogne, som er en vogn der kan indeholde to børn på én gang.  

 

Søskendevogne til to

En søskende vogn er en klapvogn som kan indeholde en baby og et større barn, dertil kan man også få vogne som er helt ens i sine sæder, til de børn der ikke har lang tid imellem sig, eller som måske er tvillinger.  

En søskende klapvogn er ideel, hvis man skal have styr på flere børn på én gang. Og ligesom en almindelig klapvogn, så findes der forskellige klapvogne til søskende, med forskelligt behov. Der findes vogne, hvor sæderne sidder ved siden af hinanden, og hvor sæderne sidder på række, den ene foran den anden. Der findes sågar klapvogne hvor børnene har mulighed for at sidde overfor hinanden, og så er det jo nemt at holde øje med dem, i en “hvem har gjort hvad” situation.  

 

Nemt og sikkert

Med en søskende klapvogn, bliver det nemmere at have styr på børnene. Selvom der er kommet en lille ny til verdenen, betyder det jo ikke at storesøster eller storebror, kan klare sig selv 100%. Derfor er faktisk ofte de større søskende der er til fare for dem selv, efter at lillebror – eller søster, har overtager klapvognen. Man skal lynhurtigt lærer dem om trafikken og hvor vigtigt det er at kigge sig for. Begynder den lille at græde i vognen, er der måske mindre fokus på det større barn, og hvor er den lille hånd så henne, når vi skal over vejen?  

Med en søskende klapvogn, har du styr på begge børn, og du kan bevæge dig frit rundt i trafikken, uden at skulle have styr på flere enheder omkring dig. Det er både nemmere og mere sikkert for dine børn, med en søskende klapvogn.