Skiferie med børn – Tag på skiferie med hele familien

Det er blevet tid til at planlægge årets skiferie med familien. Da skiferie er blevet det helt store hit blandt børnefamilier, kan det være nødvendigt at planlægge ferien i god tid. Ved netop at planlægge ferien i god tid, kan I sikre jer en skiferie indenfor den ønskede destination og indenfor børnenes vinterferie, hvis det er der I ønsker at tage afsted. Skiferie er en ferie hvor man er sammen som familie og skiferie med børn er derfor for alle uanset ski-niveau og alder. Skiferien kan planlægges lige efter familiens præferencer og handler mest af alt om samvær, hygge og at have det sjovt på og uden for løjperne.

Find et godt tilbud og tag hele familien med på skiferie. Læs mere længere nede på siden.

Vi skriver om hvordan du kan komme på en helt fantastisk skiferie med børn ved blandt andet at booke ferien igennem Team Benns ski eller SnowTrex. Vi giver Jer en komplet pakkeliste til skiferien, så I ved præcis hvad der er vigtigt at medbringe. Samtidig kan du læse om vores gode råd til underholdning til børnene, når skiferien starter med henholdsvis bil, bus eller flyvetur.

Tag på skiferie med børn 

Sørg for at få booket skiferien i god tid. Herunder kan du få gode ideer til hvor skiferien med børnene skal gå hen i år. Både Team Benns Ski og SnowTrex tilbyder gode indkvarteringer på attraktive destinationer. Alt efter hvor skiferien bestilles kan I vælge at køre-selv eller booke bus eller fly. Læs med herunder for booking af skiferien igennem Team Benns Ski eller SnowTrex.

 

Team Benns Ski

Med Team Benns Ski kan I komme på skiferie til Østrig, Norge, Sverige og Italien. Her er det både muligt at køre-selv eller I kan lade bookingen inkludere bus eller fly til selve destinationen. Det er helt op til jer som familie. Afhængig af hvilken destination I vælger, er det muligt at vælge mellem lejlighed, hytte eller hotel. De forskellige destinationer og indkvarteringer tilbyder noget forskelligt. Nogle steder er det muligt at bestille hel-pension, hvor det andre steder kun er muligt at bestille halv-pension. Læs mere på Team Benns hjemmeside eller ring og få et godt tilbud på en skiferie med børn skræddersyet netop til jeres familie.

Du kan booke din skiferie med familien igennem Team Benns Ski lige her.

 

Læs også:   Hovedpude til baby - Hvornår må baby bruge hovedpude?

SnowTrex

SnowTrex tilbyder skirejser i op til 500 byer og med op til 1.500 indkvarteringer. Med SnowTrex kan du komme på skiferie til blandt andet Frankrig, Italien, Polen, Schweiz, Tjekkiet, Tyskland og Østrig. Her er det både muligt at køre-selv eller at booke flyrejse til destinationen. Flere af tilbuddene hos SnowTrex indeholder pakkeløsninger hvor transport er inkluderet. Det er ligeledes muligt at vælge forskellige slags indkvarteringer under hver destination. Det er helt op til jer. Læs mere om SnowTrex og få et godt tilbud på en skiferie skræddersyet til jer som familie.

 

Book skiferie med hele familien hos SnowTex her

 

Flere ski-destinationer med Team Benns Ski og SnowTrex tilbyder ski-undervisning til både børn og voksne, hvis man fortsat er lidt usikker på benene eller blot ønsker mere intensiv træning. Man kan sagtens tage småbørn med på skiferie, dog rådes det til at man først lader barnet komme på egne ski i en alder af ca. 3 år. Det handler blandt andet om at barnet skal være forholdsvis sikker på benene, have lysten til at blive udfordret og være klar til at lære igennem forældrene eller en skiskole.

 

Den komplette pakkeliste til skiferien med hele familien

Det kan være en god ide at sætte sig ind i hvad der er nødvendigt at medbringe på skiferie med børn således, at man ikke slæber alt for meget med som slet ikke bliver brugt. Husk på at du/I skal ned til sne og vinter, derfor handler det om varmt tøj og gode støvler. Nedenfor har vi opstillet en pakkeliste der viser de mest nødvendige ting som du/I bør medbringe til skiferien.

Læs også:   Passer du godt nok på dit barns hud?

Den komplette pakkeliste

 • Pas
 • Sundhedskort og/eller det blå sygesikringskort
 • Forsikringsnummer til din forsikring
 • Almindelig tøj og støvler
 • Ski/snowboard, skistøvler og skistave (Hvis I selv har købt disse på forhånd)
 • Skiundertøj
 • Eventuelt solcreme og læbepomade
 • Solbriller eller skibriller
 • Hue som kan være under skihjelmen
 • Skihjelm
 • En lille rygsæk til lidt drikkevarer, snacks og de vigtigste ejendele hvis I er længe på løjperne ad gangen
 • Skibukser, skijakke, skistrømper og skihandsker
 • Trøje eller fleecetrøje til under skijakken
 • Toiletgrej
 • Kamera/mobil og medfølgende oplader
 • Hvis I skal bo i en hytte/lejlighed så husk at tjekke rejsebeviset eller kontakt det tilknyttede personale for, at høre hvor meget der skal medbringes hjemmefra. Nogle steder skal man både have eget sengelinned, håndklæde og diverse ting til køkkenet med.

 

Hvis børnene står og mangler skitøj til året skiferie, så læs mere her

 

 

Gode ideer til at underholde børnene på bilturen, togturen eller flyveturen

Det kan være en god ide at finde på noget underholdning til børnene, hvis I skal køre eller flyve på skiferie. Turen kan være lang for børnene, særligt hvis der opstår kø eller ventetid undervejs. Vær derfor forberedt. Gør turen komfortabel for både jer og børnene og lad ferien starte når I kører hjemmefra. Vi giver dig/Jer nogle gode råd til børnenes underholdning, så det bliver en fornøjelig tur for jer alle.

 

 

 • Husk yndlingslegetøjet som kan medbringes til bil, bus eller flyturen.
 • Hav eventuelt små gaveoverraskelser klar til turen. Det kan være et lille stykke legetøj eller noget spiseligt der kan være med til at underholde børnene i en vis periode.
 • Hvis dit barn har en tablet, kan det eventuelt være fin underholdning til noget af turen. Husk høretelefoner så barnet kan høre musik eller spille spil undervejs.
 • Til de større børn kan lydbøger være god underholdning. De kan downloades til både tablets og smartphones.
 • Find på nogle sjove lege til turen. Det kan for eksempel være bil-banko til køreturen. Her kan man udskrive bankoplader på nettet hjemmefra og lade nummerpladerne på de forskellige biler man passerer eller bliver overhalet af, være de foretrukne tal til spillet. Der kan være en lille slikpose til vinderen.
 • Sørg for at have noget musik med hjemmefra. Det kan være i form af CDér eller musik via en smartphone. Musik kan altid sætte gang i humøret.
Læs også:   Lad dine børn lege med økonomien

Husk også at det kan være en god ide at medbringe lidt mad, drikke og små snacks til turen, da det kan gøre køreturen mere overskue for både jer og børnene. Husk ligeledes at holde gode pauser. Det er vigtigt at få benene strakt og samtidig få ordnet toiletbesøg. Hvis man sammen forbereder sig på at ferien begynder når bil, bus eller flyveturen starter, så kan man lade stress og dårligt humør blive hjemme og glæde sig til årets skiferie med børn.