Hjemmesko til børn kan være en god investering uanset om de er begyndt at tage deres første skridt, fortsat kravler eller blot ligger på legetæppet. Hjemmesko til baby er oftest uden sål, da de blot skal holde fødderne varme. Hjemmesko til børn kan både fås med fast eller blød sål, med en skridsikker sål eller ej og med eller uden for. Det kan være en god ide at finde ud af hvad behovet er for et par hjemmesko til dit barn, inden I begynder at kigge nærmere efter et par.

Se de bedste hjemmesko til baby og barn længere nede på siden

Skal I ud og investere i et par hjemmesko til jeres barn, så giver vi dig her inspiration indenfor alle de lækreste mærker på markedet. Vi har skrevet lidt om hvad man bør være opmærksom på når man skal ud og finde de rette hjemmesko til barnet der kan gå. Læs om valg af hjemmesko til børn herunder og se derefter det store udvalg til både baby og barn.

Valg af hjemmesko børn

Når man skal ud og investere i et par hjemmesko til barnet der kan gå, bør man først og fremmest have for øje hvilken fodform barnet har. Altså har barnet en bred eller smal fod, høj eller lav vrist. Fodformen afhænger af hvilken sko der er mest optimal for dit barn. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem og det er meget vigtigt, at skoen er med til at støtte dit barns fod. En anden ting er hvordan hjemmeskoen lukkes. Her kan man for eksempel få velcro lukning eller med elastik kanter. De er begge super praktiske fordi det er nemt for barnet selv at tage skoen på og af modsat snørebånd. Med velcro kan man spænde skoen ind, hvor dem med elastik tilpasser sig foden. Det er helt op til jer. I kan se det store udvalg herunder.

Læs også:   Billigt puslebord til børn

Se udvalget af hjemmesko til baby herunder

Petit by Sofie Schnoor Hjemmesko

Super søde sko med dejlig blødt indvendigt for der er med til at holde fødderne varme. Skoene er grå og har et fint motiv af en mus med øre. De er lidt højere end de normale futter på markedet, hvilket gør at de sidder tæt til foden og lukkes med et velcrobånd på siden.

Hust&Claire Hjemmesko

Lækre futter hvor det indre lag er af 95% bomuld og 5% elastan og det ydre lag er af 100% merinould. De har en bred ribkant der kan bukkes ned, så den sidder godt på foden. Samtidig kan de spændes ind med et elastikbånd der justeres med et spænde. De findes i flere størrelser og både i farven Rosameleret og Gråmeleret.

Name It Hjemmesko

Lækre futter der er fremstillet i 97% bomuld og 3% polyester. De er lavet af bomuld i to lag og har en ribkant så de både kan foldes op og ned ved anklen. Super bløde og lækre til at varme babys fødder og er nemme at få på og af. De findes i flere størrelser og i farverne Grå og Blå.

Joha Hjemmesko

Lækre futter der er fremstillet i 100% merinould. Skoene er perfekt til barnevognen eller til bilen. De har en rib kant der holder godt på foden og så kan de snøres ind med et elastikbånd. De findes både i farverne Rosa og Grå.

Liewood Hjemmesko

Yndige futter i strikket kvalitet af 100% merinould. De har en bred ribkant og så kan de strammes ind ved anklerne med strikket snøre så de sidder godt på foden. Selve bunden på futterne er koksgrå og på snuden er 3 små kugler i koksgrå. De fås både i flere størrelser og farverne Creme, Grå og Rosa.

Her kan du se udvalget indenfor hjemmesko til børn

Pom Pom Hjemmesko

Fine sko i skind med dejlig blødt indvendigt ruskind. Skoen har en skridsikker sål som samtidig er super behagelige for barnet at gå i og så lukkes de med velcrobånd over vristen. De findes både i flere størrelser og farver.

Bisgaard Hjemmesko

Søde og lækre sko der er fremstillet i skind og lukkes med velcro. Sålen er af ruskind med gummiarealer, der sikrer god fodfæste. Skoene har en indvendig læderforing og omkring anklerne er der en let polstring således at komforten er i top. De findes i flere størrelser og farver.

Melton Hjemmesko

Lækre sko i skind med blødt frotté foer. Der er en tynd og fleksibel ruskindsbund som sikre en god fodfæste. Skoene har elastik ved anklerne så de både sidder godt til og samtidig er nemt for barnet selv at tage på og af. Findes i flere størrelser og designs.

Living Kitzbühel Hjemmesko

Super lækre og solide sko der er fremstillet i uldfilt m. velcro lukning og har en blød gummisål. Med velcro lukning kan barnet selv tage skoene på og så sidder de samtidig godt. Der er både flere størrelser og farver at vælge imellem.

Bundgaard Hjemmesko

Fine sko i skind der har en blank overflade. Selve skoen går op til anklen og der er både elastik på yder- og indersiden af skaftet. Der er en god gummisål som er med til at sikrer god fodfæste. Lækre sko som findes i flere størrelser og farver.

CeLaVi Hjemmesko

Dejlig varme sko i 100% uld der har velcro lukning. Skoen har en blød sål af ruskind og er samtidig skridsikre på de glatte flader. Super gode til børn som lige har lært at gå. De findes både i forskellige modeller, flere størrelser og farver.

Sofie Schnoor Hjemmesko

Yndige sko med glitter. Skoene er fremstillet i blødt skind og med en gummisål der sikre god fodfæste. Foden holdes på plads med 2 brede elastikbånd. De findes i flere modeller og størrelser.

Angulus Hjemmesko

Smarte sko der lukkes med en velcrorem. Skoene er fremstillet i blødt læder og har samtidig en blød lædersål der er lavet i naturgummi med en ruflet struktur, der gør dem skridsikre. De vil forme sig efter barnets fod over kort tid. Findes både i flere størrelser og farver.

By Clara Hjemmesko

Yndige sko i ruskind og med en super lækker blød sål. Ved str. 1-3 har skoene en sort bund og en hank bagtil som gør det nemt for de små at tage skoen på og af. Ved str. 4-5 har bunden samme farve og således ingen hank. De fås i flere modeller og farver.