Et babyhåndklæde kan være super praktisk når den lille har været en tur i bad, da det har den rette størrelse til at baby kan blive svøbt og dermed undgå at fryse. Nogle babyhåndklæder findes endda med hætte så hele kroppen kan være pakket godt ind. Der findes forskellige designs så det er bare med at finde jeres favorit.

Se de lækreste babyhåndklæder længere nede på siden

Vi viser dig et stort udvalg indenfor babyhåndklæder til både piger og drenge i den lækreste kvalitet. Så er du på jagt efter en gave til den lille ny i familien eller vennekredsen, så find god inspiration herunder.

Indholdsfortegnelse

Et babyhåndklæde som gaveide

Et babyhåndklæde er en rigtig god og samtidig praktisk gave som man altid kan få brug for til den lille ny. Det kan bruges lige fra baby er spæd og nogle år frem. Det er derfor en oplagt ide som barselsgave, fødselsdagsgave eller dåbsgave. Det er kun en god ting hvis man skulle risikere at få flere babyhåndklæder, da man sagtens kan bruge mindst to styks. Så skriv det på ønskelisten eller blot huskelisten over babyudstyr som bestemt er relevant at investere i. Se de mange flotte designs længere nede på siden.

Babyhåndklæde – eller babybadeslag

Et babyhåndklæde er designet i en kvadratisk størrelse. De fleste modeller er også udstyret med en fin lille hætte og kaldes derfor også for et badeslag. Det gør det særlig nemt at svøbe den lille ind efter en tur i bad og betyder at de små kan bruge håndklædet eller badeslaget længe. I og med at der findes så mange forskellige farver og designs så vil man sagtens kunne finde et personligt babyhåndklæde der passer lige til jeres smag. Se det store udvalg herunder.

Læs også:   Bedste babyseng - Hvilken babyseng bør du vælge?

 

Liewood babyhåndklæde

Super lækkert håndklæde fra Liewood der er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Super sødt og enkelt design med et kanin motiv på hætten. Lige til at svøbe baby i efter et dejligt bad. Håndklædet måler 100 x 100 cm. Findes både i farven Creme, Navy og Dumbo Grey samt andre designs.

Cam Cam babyhåndklæde

Fint og enkelt design fra Cam Cam med hætte der er fremstillet i 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld. Badeslaget har struktur af bølget mønster og måler 80 x 80 cm. Super sød gaveide. Findes i farverne Grey, Off-white, og Rose.

 

 

Homeyness Babyhåndklæde

Super yndigt håndklæde i fint liberty print. Badeslaget har en fin hætte med bamse ører og er fremstillet i det lækreste bambusfrotté med 100% bomuld og bambus kombineret. Det findes i forskellige designs.

 

Sebra Babyhåndklæde

Enkelt og lækkert håndklæde fra Sebra der er fremstillet i 100% bomuld. Det er et ensfarvet fint design der måler 85 x 85 cm. Det kan både fås i andre designs samt farverne Cloud Blue og Vintage Rose.

Filibabba Babyhåndklæde

Fint og blødt håndklæde der har indvævet mønster. Det er fremstillet i 100% økologisk bomuld og måler 100 x 100 cm. Super lækkert og en perfekt gaveide. Det findes i farverne Grey, Rose, Patrol og White.

Wooly Organic Babyhåndklæde

Super sødt håndklæde i beige med en kanin på hætten. Det er fremstillet i 100% økologisk og GOTS certificeret bomuld. Perfekt til at varme efter en tur i bad. Håndklædet måler 75 x 75 cm. og findes i to forskellige design.

Numero 74 Babyhåndklæde

Lækkert badeslag med hætte der er fremstillet i 100% blød bomuld i et vaflet design. Badeslaget er håndlavet og perfekt til at svøbe baby i efter bad. Produktet er tilsat mild duft af æteriske olier, som ofte vil forsvinde efter første vask. Det måler 75 x 75 cm. og findes i flere farver.

Barnabé aime le café babyhåndklæde

Smukt design fra franske Barnabé aime le café der er fremstillet i 90% Terry bomuld og 10% polyester. Selve hætten er af 100% bomuld. Badeslaget er i det flotteste liberty stof og i den lækreste kvalitet. Det måler 79 x 79 cm. og findes i flere designs.

Småfolk Babyhåndklæde

Sødt badeslag med hætte i fint design til baby. Det er fremstillet i 100% bomuld der er Oekotex 100 certificeret. Det måler 74 x 74 cm. og findes i farverne Creme m. panda, Rosa m. kaniner og Lyseblå m. rummet.

 

Baby Dan Babyhåndklæde

Sødt frotte håndklæde i enkelt design med små ”Love birds” på hætten. Det er fremstillet i 100% bomuld og måler 88 x 88 cm. Det findes både i farverne Grå, Blå og Rosa.

Vanilla Copenhagen Babyhåndklæde

Sødt håndklæde med kanin motiv på hætten. Det er af kraftig kvalitet og fremstillet i 100% oeko-Tex certificeret bomuld. Det måler 90 x 90 cm. og findes i farverne Hvid, Lyseblå og Lyserød.