Name It babypakke – Se den lækre babypakke fra Name It

Name It babypakke med lækkert tøj. Bestil her.

I august 2017 lancererede Name It en ny, lækker babypakke til nybagte forældre. Babypakken er gratis. Babypakken indeholder nyt tøj til din baby til en værdi på mere end 300 kr. Tøjet er i den lækreste, bløde kvalitet.

Indholdsfortegnelse

Sådan får du fat i Name It babypakken

Du skal bestille babypakken online på Name Its hjemmeside, og kan hentes i den nærmeste Name It butik 30 dage før termin eller 30 dage efter fødslen.

Bestil gratis babypakken her

Babypakken fra Name It indeholde en dejlig blød body med et sødt mønster, samt et par bløde bukser. Begge dele er i str. 56, som er den størrelse langt de fleste babyer starter med at bruge. Det bløde sæt tøj passer til både drenge og piger, og er et virkelig godt sæt til en nyfødt.

Scroll ned for at se mere om pakkens indhold.

 

Se alle de bedste gratis babypakker her

 

Det indeholder Name It babypakken

I babypakken får du et sæt tøj i str. 56. Sættet består af en body og et par bukser, som begge dele er i den blødeste kvalitet.

  • En bodystocking i bomuld str. 56
  • Et par bukser i bomuld str. 56

Tøjet er meget blødt og elastisk, og efter en vask, vil det være dejligt mod babys bløde hud.

 

Bløde bukser med bred elastik i talje og ved ankler

Bukserne er i str. 56, men kan reelt bruges længere, da man kan folde kanterne ned, så de bliver lidt længere. Babyer vokser nemlig super hurtigt, så det er guld værd hvis de kan bruge tøjet i længere tid, inden de vokser ud af det. De brede elastikker ekstra gode til de helt små, da de ikke strammer nogen steder og er behagelige, selvom baby ligger ned og sover i det.

Læs også:   Liste med storesøstergave eller storebrorgave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blød body med trykknapper i halsen 

Den body, der følger med i Name Its babypakke har et fint, kønsneutralt mønster. Stoffet er blødt og elastisk, og i halsen er der to trykknapper, der gør det nemt at tage bodyen af og på. Babyers hoved er nemlig stort i forhold til kroppen, og derudover kan det være lidt svært at give sådan et lille menneske alt for stramt tøj på. Derfor er det rart, at halsåbningen kan gøres større.

Stoffet er meget blødt, og i rigtig god kvalitet. Det er ren bomuld, så det er nemt at vaske i vaskemaskinen.

Mønsteret på bodyen passer i farven til de medfølgende bukser.

 

 

 

 

Samlet vurdering af Name It gratis babypakke

Hos Startpakke synes vi, at Name It alt i alt har lavet en lækker babypakke som er pakket flot ind i en fin æske med bånd og kort. Babypakken er bestemt værd at bestille. Husk at du skal bestille den online og derefter kan afhente den i din nærmeste Name It butik. Den kan afhentes 30 dage inden termin, eller 30 dage efter fødslen.

 

Se mange flere babypakker på vores forside → Her