Hummel flyverdragter til børn er populære som aldrig før. Udover at de har et smart design til både drenge og piger, så er de utrolig praktiske, og holder børnene dejlig varme i den kolde tid. I de kolde måneder, er det naturligvis vigtigt at de små guldklumper holder sig dejlig varme når de leger udenfor, både i institutionen og derhjemme. Flyverdragten er og bliver derfor et hit blandt forældre når man snakker om praktisk overtøj. En Hummel flyverdragt er er dejlig varm og komfortabel at bevæge sig rundt i, på trods af at det er overtøj.

Har du besluttet dig for at overveje en Hummel flyverdragt til børn, så kig med her, hvor vi fremhæver de mest populære modeller til både drenge og piger.

Nederst i indlægget finder du 10 gode råd, når det kommer til valg af flyverdragt. Gå til de gode råd.

Vil du se andre flyverdragter end lige Hummel, så se en liste her med de bedste flyverdragter til børn.

Indholdsfortegnelse

Inden du køber din Hummel flyverdragt online

Når du skal vælge hvilken Hummel flyverdragt der er bedst til dit barn, er det en god ide at kigge online. Her er priserne ofte lavere, og du kan være heldig at finde en Hummel flyverdragt på tilbud. Især hvis du kigger lidt udenfor sæson, er der tit gode rabatter at hente.

Husk at læse beskrivelsen af Hummel flyverdragten inden køb.

Åndbarhed: Tallet indikerer hvor nemt det er for barnet at komme af med varmen, når han eller hun har flyverdragten på. En god åndbarhed i en flyverdragt bør være omkring 5.000 g. Det er alt rigeligt til leg og bevægelse på en kold vinterdag. Sportstøj til høj intensitetstræning bør til sammenligning være ca. 8.000 g. Hertil bør det dog også nævnes, at dette er et kompleks tal, og man altid bør tage højde for testmetoden.

Vandsøjletryk: Vandsøjletrykket måles ved at strække tøjet ud under et rør, og herefter se hvor meget vand man kan hælde i røret, før de går igennem. Ofte går forældre efter det højeste vandsøjletryk, men faktisk er 3 -4.000 mm. alt rigeligt til at modstå den våde jord eller en voldsom regnbyge.

Kilde: Teknologisk Institut

Flyverdragt fra Hummel

Flyverdragten har lækre detaljer i form af aftagelig hætte, vindfang i ærmerne og naturligvis vind – og vandtæt. Hummel fFlyverdragten har et vandsøjletryk på 10.000 mm., hvilket er rigeligt til at holde vand ude, selvom dit barn hopper i vandpytterne, og leger ude i regnvejr et par timer. Åndbarheden er 5.000 g. Tallet er en indikation på hvor meget kropsvarme kan komme ud gennem stoffet, så barnet ikke bliver overophedet. Tallet på 5.000 g. betyder at dit barn kan lege aktivt og blive forpustet i flyverdragten, men uden at koge over. Til sammenligning bør dette tal være omkring 8.000 g på sportstøj til høj intensitet. Flyverdragten er nem at tage på, på grund af det glatte stof og de dobbelte lynlås. Ligeledes er den udstyret med reflekser.

Læs også:   Lidl Babypakke - Find gratis startpakke til baby

Her ses den i en dejlig navyblå farve, som i flere sæsoner har været en moderigtig farve og populært valg til drenge.

Flyverdragt fra Hummel til børn – i lyselilla

Samme model som ovenstående Hummel flyverdragt, blot i farven lyselilla. Flyverdragten har praktiske detaljer i form af aftagelig hætte og gode vindfang i ærmerne, der holder kulde ude.

Denne Hummel Flyverdragten har et vandsøjletryk på 10.000 mm., hvilket er rigeligt til at holde vand ude, selvom dit barn hopper i vandpytterne, og leger ude i regnvejr et par timer. Åndbarheden er 5.000 g. Tallet er en indikation på hvor meget kropsvarme kan komme ud gennem stoffet, så barnet ikke bliver overophedet. Tallet på 5.000 g. betyder at dit barn kan lege aktivt og blive forpustet i flyverdragten, men uden at koge over. Til sammenligning bør dette tal være omkring 8.000 g på sportstøj til høj intensitet. Barnet kan nemt tage flyverdragten af og på, på grund af det glatte stof og de dobbelte lynlås. Denne Hummel flyverdragt har reflekser, der gør barnet synligt i trafikken og på legepladsen.

Her ses den i en lys lilla farve, som er en af de dejlige støvede farver, der længe har været på mode blandt pigetøjet.

 • Flyverdragt med højt vandsøjletryk og flot design

Koksgrå Hummel flyverdragt – meget vandtæt

Endnu en af de populære Hummel flyverdragter til børn. Denne er i den udgave kaldet Play modellen, som egner sig virkelig godt til barnet der elsker at lege ude, og måske går i skovbørnehave. Flyverdragten har et vandsøjletryk på hele 10.000 mm., hvilket er blandt det højeste på markedet for flyverdragter. Den har vindfang i ærmerne, og en elestik i taljen sikrer en god pasform, så barnet kan røre sig. Åndbarheden er på 5.000g., hvilket er rigeligt til aktiv leg for et barn, der sveder og får det varmt under leg. På hætten har dragten fake pels, som giver et flot udtryk. Denne neutrale farve fungerer fint til drenge såvel som piger. Forhandles hos Kids-World.

 • Multifarvet Hummel flyverdragt til pige
 • Køredragt til barnevogn eller som overgangstøj

Hummel køredragt i navy og støvet blå

Endnu et lækkert stykke overtøj fra Hummel. Denne køredragt er designet som en flyverdragt, da den som det ses, er en dragt til hele kroppen. Køredragten er i åndbart termo, og med blødt bomuldsfor inden i. Vær opmærksom på at dette ikke er en Hummel flyverdragt, men derimod en køredragt. Den er derfor ikke lige så varm som ovenstående modeller. Derimod egner den sig perfekt som køredragt i barnevognen, eller som overgangsovertøj om foråret eller efteråret.

 • Køredragt til barnevogn eller som overgangstøj

Hummel køredragt i lyselila med mørkelilla ribkanter

Endnu et lækkert stykke overtøj fra Hummel. Denne køredragt er designet som en flyverdragt, da den som det ses, er en dragt til hele kroppen. Køredragten er i åndbart termo, og med blødt bomuldsfor inden i. Her ses den i en flot lys lilla farve, som er et populært valg til pigerne. Vær opmærksom på at dette ikke er en Hummel flyverdragt, men derimod en køredragt. Den er derfor ikke lige så varm som ovenstående modeller. Køredragten er derimod perfekt i barnevognen, eller som overgangsovertøj til leg og gåture.

Guide til flyverdragt til børn: 10 gode råd

Inden i går på jagt efter den bedste flyverdragt til børn, så er det en god ide at sætte sig lidt ind i hvad der er at vælge i mellem. Måske er en Hummel flyverdragt til børn den bedste flyverdragt, men der er bestemt også mange andre gode flyverdragter på markedet i andre prisklasser.

 • Hvilke behov skal flyverdragten opfylde?

  For det første skal I overveje hvilke behov jeres barns flyverdragten skal opfylde. Tænk over om jeres barn er meget aktivt, eller kan finde på at sidde stille og lege i sandkassen. Om jeres barn går i vuggestue eller børnehave har også betydning. De store børn slider som regel mere på deres flyverdragt, hvorfor den formentlig skal vaskes oftere end til de små i vuggestue eller dagpleje.

 • Er flyverdragten egnet til tørretumbler?

  Det er specielt en god ide at købe en flyverdragt der egner sig til tørretumbleren. Det gør det en del nemmere at tørretumble dragten, så den er klar til næste dags brug. De fleste Hummel flyverdragter til børn kan tåle at blive tørretumblet, men husk altid at læse beskrivelsen inden.

 • Find den rigtige størrelse

  over vinterperioden samtidig med at der er plads til ekstra tøj indenunder hvis det er nødvendigt. De forskellige mærker indenfor flyverdragter kan variere meget i størrelsen, så brug eventuelt forhandlerens måleskema når du vælger størrelse. Undgå dog at købe den alt for stor, så den begrænser barnets bevægelighed. De populære Hummel flyverdragter er generelt nemme at sælge brugt.

 • Er flyverdragten nem at tage af og på?

  Vælg en flyverdragt som dit barn selv kan være med til at tage på. Det kan gøre den sure tid med overtøjet lidt mere behageligt hvis de selv hjælper til. Her kan det være en fordel at gå efter en flyverdragt med glat for i ærmer, og evt. to lynlåse.

 • Gå efter en flyverdragt med fast fór

  En vigtig ting er at vælge en flyverdragt hvor foret bliver i dragten når den tages af. Foret sidder fast i mange af modellerne i dag, men det både letter påklædningen og er også mere behageligt for barnet. Sidder foret løst, bliver det hurtig bøvlet for barnet at tage flyverdragten af og på.

 • En nem og behagelig lynlås

  Det er en god ide at vælge en flyverdragt med det man kalder overfald på lynlåsen foran på dragten. Det gør at blæst og regn ikke kan gå igennem lynlåsen. Samtidig er det langt mere behageligt for barnet hvis lynlåsen er afskærmet ved halskraven og dermed ikke sidder og river barnet.

 • Gode reflekser – bliv set i mørket

  Der er fordele ved at vælge en flyverdragt med reflekser, da det højner trafiksikkerheden hvis dit barn bærer overtøj som ses i mørket. Især for de større børn, som måske selv cykler på deres løbecykel til og fra børnehave, eller cykler til skole er reflekserne meget praktiske. Det kan bare være små reflekser ved ærmerne og benene. Heldigvis har de fleste flyverdragter reflekser.

 • Derfor bør der ikke være snor i hætte eller halsudskæring

  Sørg for at vælge en flyverdragt til dit barn hvor der ikke findes snor i selve hætten eller halsudskæringen. Snore anbefales ikke, da de udgør en fare, hvis de sidder i hals- og hætteområdet og barnet for eksempel leger ved et legestativ eller klatrer i et træ.

 • Det er praktisk med en aftagelig hætte

  En hætte der kan tages af med velcro eller løse trykknapper, og ikke kan lukkes under barnets hage, er det mest sikre for barnet. De fleste flyverdragter har i dag en aftagelig hætte, inklusiv en Hummel flyverdragt til børn.

 • Tænk over farvevalget...

  Hvis du ønsker at flyverdragten skal bruges igen af lillebror / -eller søster, så er kan du gå efter en neutral farve i stedet for de mere kønsspecifikke farver. Overvej også om flyverdragten passer med den hue og de vanter, som barnet har. For eksempel er de populære Huttelihut huer et godt valg til hue.