Som nybagte forældre ønsker man kun, at ens baby skal udstyres med de bedste og lækreste produkter. Et babytæppe er super nyttigt til de helt små, da det kan bruges til at skabe den nødvendige tryghed. Samtidig kan et babytæppe også bruges til hygge, til leg og til at lune med i barnevognen på en kold dag. Der findes mange tæpper i forskellige materialer og designs. Find din favorit eller giv det som gave til en lille ny.

Få god inspiration indenfor babytæpper og babysvøb – Se de bedste af slagsen længere nede på siden

Vi har lavet en guide over nogle af de bedste babytæpper og babysvøb på markedet. Hvert tæppe er kort beskrevet og med direkte link til forhandler. Efter guiden har vi skrevet lidt om hvordan et babytæppe eller babysvøb kan hjælpe din baby til en bedre søvn. Læs mere herunder.

Indholdsfortegnelse

Babytæppe i barsels- eller dåbsgave

Et babytæppe eller babysvøb er en ideel gaveide til barselsbesøget eller som dåbsgave til en lille ny verdensborger. Det er specielt brugbart i den første tid med baby. Et babytæppe kan bruges fra fødslen af og mange børn har glæde af deres tæppe i mange år frem. Det er nemt at svøbe baby og give ekstra tryghed. Samtidig kan tæppet bruges til en dejlig hyggestund i sofaen, som ekstra påklædning til barnevognsturen eller blot til leg på gulvet. Et babytæppe er unikt og kan følge barnet i mange år frem. Idag bliver der både syet, strikket og hæklet babytæpper i forskellige materialer, farver og designs. Det er derfor muligt at finde en personlig og lækker gave til en lille ny som skal forkæles.

Liewood Babytæppe

Sødt quiltet babytæppe fra Liewood i fint design. Babytæppet er fremstillet i 100% økologisk bomuld med fyld af 100% polyester. Det er vatteret og er syet i firkanter for at holde fyldet jævnt fordelt. Super fint som hyggetæppe eller til at lege på. Tæppet måler 120 x 120 cm.

Fabelab Babytæppe

Elegant tæppe fra Fabelab der er fremstillet i 100% økologisk bomuld der er GOTS certificeret. Tæppet er farvet i hånden og på bagsiden er der bomulds fleece. Tæppet har et guldfarvet kantbånd der giver en flot finish. Babytæppet er oplagt som hyggetæppe, til babysvøb, sengetæppe eller blot legetæppe. Ideel som gave til de nybagte forældre. Tæppet måler 80 x 100 cm. og findes i farverne Nightfall, Twilight og Dreamy Clouds.

Cam Cam Babytæppe

Yndigt babytæppe fra Cam Cam i 100% strikket alpacauld. Er perfekt til at svøbe baby i, til barnevognen eller blot som hyggetæppe. Babytæppet måler 80 x 100 cm. og skal vaskes i hånden. Tæppet findes også i farven grå.

Aperie Babytæppe

Lækkert tæppe fra Aperie i 100% strikket alpacauld. Er ideel som babysvøb, i barnevognen eller som hyggetæppe. Tæppet måler 80 x 100 cm. og skal vaskes i hånden. Babytæppet fra Aperie findes i flere farver.

Konges Sløjd Babytæppe

Fint babytæppe fra Kongessløjd der er strikket i 100% økologisk bomuld. Tæppet kan både bruges til babysvøb, i barnevognen eller til at lege på. Babytæppet måler 100 x 70 cm. og tåler vask på 30 grader. Super ideel barsels- eller dåbsgave.

Wooly Babytæppe

Enkelt babytæppe fra Wooly i 100% økologisk bomuld der er GOTS certificeret. Perfekt til en hyggestund, til barnevognen, til leg eller til babysvøb. Tæppet er dejlig blødt og er i en unisex farve.

Müsli Babytæppe

Fint tæppe fra Müsli der er strikket i 100% økologisk bomuld der er GOTS certificeret. Tæppet er perfekt til en tur i autostolen, som babysvøb, til barnevognen eller blot som hyggetæppe. Det måler 90 x 90 cm. og findes i farverne Rose, Navy og Ecru.

Sebra Babytæppe

Sødt hæklet babytæppe fra Sebra der er fremstillet i 100% bomuld. Ideelt til barnevognen, til svøb eller blot hygge. Tæppet har super finde detaljer, milde farver og måler 85 x 85 cm.

Bloomingville Babytæppe

Lækkert babytæppe fra Bloomingville der er fremstillet i 83% bomuld, 10% polyester og 7% viskose. Babytæppet er ideelt til hygge, babysvøb eller til leg på gulvet. Flot tæppe i blå/grå nuancer med zigzag mønster. Det måler 100 x 80 cm.

Elodie Details Babytæppe

Yndigt tæppe fra Elodie Details der er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Tæppet er vaffelvævet og har fine detaljer. Det er temperaturregulerende og perfekt til hygge, leg eller blot varme baby i barnevognen. Det fine babytæppe måler 70 x 100 cm. og findes i farverne Gilded Grey, Vanilla White og Gilded powder.

Aden + Anais Babytæpper

Søde babytæpper og svøb fra Aden + Anais der er fremstillet i 100% bomuld og er meget åndbart. Denne bestilling er en pakke med 2 babytæpper/svøb der er med til at give din baby ekstra tryghed. Babysvøbet kan være med til at få baby til at sove længere tid i den dybe REM søvn. Du kan også bruge tæpperne/svøb til en hyggestund, til barnevognen eller til leg og øvelser på gulvet. Babytæpperne/svøb fås både i en drenge og pige udgave.

Pippi Babytæppe

Feminin 2-pak babytæppe fra Pippi der er fremstillet i 100% bomuld. Tæppet er lækker blødt og er kantet med en smal rib. Det måler 70 x 70 cm. og er derfor perfekt som hyggetæppe eller til at svøbe baby i. Denne model er i farven Lilla/Rosa m. hjerter/sommerfugl, men findes også i farven Navy/Lyseblå m. traktor/rummet og Hvid/Lysegrå m. bjørne/fodspor.

Sophie Giraf Babytæppe

Fint tæppe fra Sophie Giraf i 100% økologisk bomuld. Ideel til barsels- eller dåbsgave. Tæppet kan bruges til at svøbe baby i, til leg, hygge eller til at lune med i barnevognen. Det måler 75 x 75 cm. og findes i en unisex udgave. Sophie Giraf babytæppet findes her i en sampak med en bidering af samme mærke der er fremstillet i 100% ren naturgummi som er fri for BPA og phthalater. Super ideel til de helt små.

Vanilla Copenhagen Babytæppe

Feminint og yndigt babytæppe fra Vanilla Copenhagen. Tæppet er fremstillet i 100% økologisk bomuld og er perfekt til at svøbe baby i. Super barsels- eller dåbsgave. Babytæppet måler 70 x 100 cm. og findes i farverne Elfenben, Rosa, Mørklilla, Mørkeblå eller Lyseblå.

Småfolk Babysvøb

Fint babytæppe/svøb fra Småfolk der er fremstillet i 95% bomuld og 5% elasthan. Er både ideelt til svøb, som hyggetæppe, til leg eller blot til at give baby ekstra varme. Tæppet måler 120 x 120 cm. og findes i farverne Creme, Mørk grå, Wilde Dove, Bridal Rose og Stone Blue.

Hjemmestrikket babysvøb | Det kongelige svøb

Er du vild med et hjemmestrikket babysvøb, men ikke selv kan strikke, er der heldigvis håb forude. Hos Markno kan du købe dit helt eget hjemmestrikket babysvøb. Her ses det kongelige babysvøb i merinould, som kan købes for 1.350 kr. Et virkelig smukt stykke håndværk, der er helt unikt.

Du finder dette smukke babysvøb under “Barselgaveideer” på Marknos hjemmeside. Find det via linket under billedet.

Et babytæppe/babysvøb kan hjælpe din baby til en bedre søvn

Et babytæppe kan have mange funktioner, men det kan specielt være ideelt til at forbedre dit barns søvn. Helt fra nyfødt kan nogle babyer have problemer med den dybe søvn, eventuelt på grund af uroligheder eller den manglende tæthed. Her kan tæppet eller et babysvøb hjælpe med at skabe den nødvendige tryghed allerede fra start og er samtidig med til at holde din baby dejlig varm. Der findes mange forskellige slags babytæpper og babysvøb. Nogle tæpper er bedre til at svøbe baby i end andre, grundet de mange forskellige materialer. Her bør du overveje hvad tæppet primært skal bruges til og hvilken indflydelse det kan have på din baby. Det er også muligt at købe babysvøb der kun er beregnet til at svøbe baby i. Det er en smagssag hvad man er til og hvad de forskellige produkter skal hjælpe dig og dit barn med. Få inspiration indenfor babytæpper og babysvøb ovenfor, hvor vi skriver om nogle af de bedste mærker på markedet.