Når de små skal starte i institution hvad enten det er dagpleje, vuggestue eller børnehave, så skal børn i nogle kommuner have egen madpakke med. En madkasse er derfor super praktisk fordi den holder maden frisk til den skal spises. Nogle madkasser kan fås med flere rum, således at den medbragte mad kan være delt op. Når der skal findes en madkasse, så er der rigtig mange at vælge imellem. Her menes der både af praktiske årsager i forhold til antal rum, størrelse og design.

Se udvalget af madkasser til børn længere nede på siden

Skal du finde en madkasse til dit barn, så giver vi dig god inspiration indenfor de forskellige modeller på markedet. Da der er mange forskellige at vælge imellem, kan det være en god ide at finde ud af, hvad dit barn har brug for når den rette madkasse skal findes. Det kan eksempelvis være flere rum, en bestemt størrelse så den passer ned i tasken eller et særligt design som hitter hos dit barn i øjeblikket. Læs mere herunder.

Indholdsfortegnelse

Står I og skal finde den rette madkasse til institutionsstart eller når udflugten melder sig, så se de fine madkasser til børnene herunder. Få god inspiration indenfor madkasser med flere rum, praktiske lukninger og flotte designs.

Sistema Madkasse

Smart madkasse med indbygget drikkedunk der også kan bruges som køleelement. Der et stort rum i bunden og tre mindre rum i låget. Den tåler både opvaskemaskine og mikroovn, er blyfri, BPA-fri samt 100% fri for phtalater. Målene er 9,6 x 16,2 x 23 cm. Den findes ligeledes i flere farver.

Design Letters Madkasse

Sød og enkelt madkasse med påtrykt bogstav efter eget valg. Selve typografien er designet af Arne Jacobsen. Der er ét stort rum og låget er nemt at tage af og på. Den tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn og så er den BPA fri. Målene er 18 x 11 x 6,5 cm.

LEGO Madkasse

Sej madkasse med det klassiske LEGO look der ligner en tro kopi af en LEGO klods. Den er fremstillet i plast og måler 10 x 20 x 7,5 cm. Findes ligeledes i flere farver.

Frozzypack Madkasse

Praktisk madkasse med køleelement integreret i selve låget. Låget lægges i fryseren i min. 10 timer og så er den klar til at holde maden kold. Den fås med et stort rum, men det er muligt at tilkøbe rumdeler til snacks. Den opvaskemaskine og er ligeledes fri for BPA. Målene er 19,8 x 13,2 x 8 cm. Findes i flere farver.

Sebra Madkasse

Sød madkasse med motiv af en flyvende gorilla med en ballon. Selve madkassen er fremstillet i plast og silikone samt fri for BPA. Bunden er opdelt i to rum og låget er nemt at tage af og på. Den tåler opvaskemaskine. Målene er 17,5 x 16,5 x 7,2 cm. Findes i farverne cloud blue og vintage rose.

Paul Frank Madkasse

Smart madkasse i grønne farver med motiv af en abe. Der er to lige store beholdere som er stablet ovenpå hinanden til både rugbrød og frugt. Låget er nemt at tage af og på og holdes fast med en elastik.

Star Wars Madkasse

Sej Star Wars madkasse med motiv af Darth Vader. Lukningen er super praktisk, da låget lukkes med en klemme. Selve madkassen er fremstillet i plast som kan tåle at gå en tur i opvaskemaskinen. Målene er 7 cm. i højden og 17 cm. i diameteren. Den findes både i sort og hvid.

Blafre Madkasse

Sød madkasse der er formet som en elefant med fine detaljer. Der er to rum således at mad og snacks kan være opdelt. Den tåler opvaskemaskine. Målene er 19 x 14 cm. Findes også i design med en rosa ugle og en grøn traktor.

Frost Madkasse

Fin lyserød madkasse med motiver fra Frost filmen. Madkassen er i plast og med et låg der lukkes med klips, så den holder tæt.