Mangler du inspiration til et flot og indbydende hjem, eller elsker du bare bolig og indretning? Så bør du kigge nærmere på disse 10 bloggere, som alle giver deres eget personlige bud på et smukt indrettet hjem.

Indholdsfortegnelse

Emili

Moderne indretning i lejlighed på Frederiksberg

På bloggen Emili bliver man inspireret af Emilies indretning i hendes lejlighed på Frederiksberg. Som følger bliver man inddraget i Emilies tanker omkring den nuværende stil, og hvilken retning hun forestiller sig, at indretningen af lejligheden skal tage. Man får indblik i de nyeste køb, og den meget personlige stil og smag. Det er en fantastisk blog med tips til boligindretning, der også rummer en masse personlighed, kærlighed og rigtig god smag.

Amalie Szigethy

Feminin og romantisk indretning

På Amalies blog oser det af personlighed og virkelig god boligindretning. Amalie går meget op i, at indretningen i hendes hjem er lys og venlig. Møbler og tilbehør danner rammen om et hjem fyldt med kærlighed, der samtidig er utrolig børnevenligt. Amalie har sans for detaljer, og hendes personlige smag i forhold til boligindretning bærer præg af det feminine og romantiske look. Som læser bliver man inspireret af kombinationen af den luksuriøse indretningsstil, der samtidig give børnene plads til leg i hjemmet.

Shades of Grey

Gennemført indretning i grå nuancer

Bloggen ”Shades of Grey” som Jill står bag, bærer præg af en rolig kvalitetsbevidst indretning. Jill er vild med de grålige nuancer. Her kan man blive inspireret indenfor sammensætningen af møbler og tilbehør, der tilsammen skaber en unik indretningsstil. Den rolige stil går gennem hele hjemmet, hvilket også tæller flere børneværelser. Man bliver som læser inddraget i Jills mange gode ideer til boligindretning, som nu også omfatter spændende indretning af deres nye hus. På bloggen finder du også tips om hvor der er gode tilbud at hente på boligtilbehør.

Vi har spurgt Jill, hvad hun gør for at for at få sin personlige stil frem i sin indretning. Jill svarer:

Jeg går meget op i at have møbler, genstande som er arvet. Vi har begge mistet forældre, jeg begge mine, så det er SÅ vigtigt at vi stadig kan “mærke” dem i vores hjem. Min mand har blandt andet arvet “Ægget” fra Fritz Hansen. Den er så slidt, det er lige præcis det, der gør den smuk. Min mors gamle smukke Royal Copenhagen kande med sukkerskål og flødekande står smukt i vores vitrineskab.
Jeg syntes det er vigtigt at følge sin egen stil og ikke gå på kompromis “bare” for at følge med strømmen.
Vores hjem er et skønt mix af gammelt og nyt, dyrt og billigt. Dansk design fylder meget i vores hjem og hjerter 🙂

From the Bloch

Minimalistisk og nordisk indretningsstil i nyistandsat hus

Winnie som står bag bloggen ”Winnie Bloch”, har også instagram profilen ”Home of bloch”, der byder på inspiration indenfor boligindretning af deres ny istandsatte hus fra 1911. Winnie har passion for en minimalistisk og nordisk indretningsstil. Som læser bliver man klædt på til det kvalitetsbevidste design, der i den grad bærer præg af nordisk hygge. Bloggen giver et ærligt indblik i Winnies hverdag som mor og kone, med en kombination af lækker indretning der i særdeleshed giver gå- på-mod til andre børnefamilier.

Vi har spurgt Winnie hvad hun gør for at få sit eget personlige udtryk frem i sin indretning. Hun svarer:

Jeg går meget op i et personligt udtryk, og jeg er draget af et hjem der ikke er pakket ind i mærkevarer som alle har. Jeg synes personlighed i hjemme opstår af ting man selv finder, og at det er federe at eje ting i hjemmet ikke hele Danmark har. 

Personligt udtryk kommer hos mig i de ting ve selv designer og laver, som bla. Vores vægge i huset. Vi elsker den herskabelige stil, og jeg er sammen med min mand gået ind i at lave væggene anderledes, og noget der kendetegner vores hus.

It’s fashion, baby!

Enkelt indretningsstil med plads til personlige detaljer

Lisbeths blog byder på tips til indretningen og lækre tilbud. Lisbeth skriver blandt andet når der er gode tilbud at hente, på alt lige fra boligtilbehør til personlig pleje. På bloggen er der virkelig god inspiration at hente hvis man er til en hyggelig, men enkelt stil. Her fremvises kreative løsninger til indretningen, der forener nyt og gammel boligtilbehør. Bloggen er derfor med til at give læseren spændende ideer til indretningen, og mod på at sammensætte forskellige løsninger. Her kan både familier med og uden børn blive inspireret.

Copenhagen Kiddo

Lækkert boligtilbehør til både lejlighed og kolonihave

På Signes blog bliver man i den grad inspireret indenfor boligindretningen, der både omfatter lejlighed og kolonihave. Samtidig viser hun gode indretningsideer til de forskellige rum med lækkert boligtilbehør samt smarte DIY tips. Signe giver også læseren gode hint til hvor de bedste tilbud på lækkert boligtilbehør kan findes samt egne ønsker til at forandre stilen lidt i hjemmet. Super hyggelig og meget personlig blog, der inspirerer læseren med de fineste indretningsideer.

Til sprøgsmålet “hvad gør du for at få dit personlige udtryk frem i din indretning?”, svarer Signe:

Jeg prøver at få små arvestykker og brugte møbler ind i hjemmet, for at få lidt sjæl ind mellem alle de praktiske møbler. Samtidig må jeg dog også sande at praktiske opbevaringsmøbler ikke kan undværes, når vi bor fem mennesker i en lejlighed. Så vores hjem består af et mix af nyt og gammelt.

Sabinas verden

Hyggelig, gennemført indretning og flotte DIY løsninger

På Sabinas blog får man nogle vilde og super flotte DIY tips og ideer til indretningen. Man bliver som læser taget med på en rejse, der giver inspiration til boligprojekter ud fra årstider og bestemte begivenheder. Sabina er blandt andet udnævnt som ambassadør for Ilva i 4 måneder. Bloggen er personlig, hyggelig og total gennemført og giver læseren mod til selv at springe ud i kreative boligprojekter.

Fyrsten og Fruen

Personlig og farverig stil med unikke loppefund

På bloggen ”Fyrsten og fruen” giver Elisabeths læseren et personlig indblik i renovering af hus, hverdagen med børn og gode indretningsideer. Bloggen rummer personlig og farverig stil, hvor flere loppefund har set sig vej ind i hjemmet. Der er god inspiration at hente når nye og gamle møbler skal forenes, og ligeledes når de hver og en skal tilpasses boligens personlige udtryk. Man får en skøn følelse af, at der er plads til forskellighed. En varm og meget hyggelig inspirationskilde til boligindretningen.

Elisabeth uddyber her, hvordan hun tilføjer personlighed til sin indretning:

Jeg elsker at omgive mig med ting, som er smukke og fortæller en historie. For mig behøver det ikke matche, bare man bliver glad af at kigge på det. Og at ting er skåret eller rustne gør ingenting – tværtimod. For hvert skår og hver skramme fortæller en historie. Der er savmærker i vores sofabord, sikkert fordi det engang har stået i et værksted. Og sammen med den afskallet, gule maling vidner de om, at bordet har levet et liv i nogen andres hænder, før det flyttede ind her og blev bosted for kaffekopper, fjernbetjeninger og små leverpostejsfingre.
Der kommer aldrig til at være en rød tråd i vores hjem, for det ville betyde, at jeg skulle vælge ting ud fra, om de passer ind. Fremfor deres skønhed og historie. Og det er bare ikke ligeså sjovt, vel?

Krea Pernille

En personlig sammensætning af nyt og gammelt

På bloggen ”Krea Pernille” deler Pernille ud af hendes gode indretningsideer. Som læser bliver man taget med ind i hendes hjem, og får et indblik i hvordan hun har valgt at sammensætte møbler og forskelligt boligtilbehør. Ligeså når der sker forandringer eller når nye møbler kommer til. Pernille er stifter og ejer af designvirksomheden Livink, der sælger boligtilbehør til hjemmet. Hun forstår derfor at forene eget design med nyt og gammelt. Pernille er super dygtig til at inspirere andre ved at vise forskellige indretningsmuligheder indenfor samme udgangspunkt. Bloggen rummer utrolig meget personlighed, hygge og god stil.

Guldlog

Flot design med personligt præg

På bloggen deler Louise gode indlæg der blandt andet omhandler familielivet, fashion, rejser samt bolig og design. Her kan læserne få gode ideer til boligindretningen, hvor Louise også deler ud af inspiration fra eget hjem. De gode råd og fine ideer kan både læsere med og uden børn få gavn af. En hyggelig blog med relevante indlæg, der især kan inspirere med nye køb til egen boligindretning.

Vi har spurgt Louise, hvad hun gør for at få sit personlige indtryk frem i sin indretning:

Jeg går på loppemarkeder og genbrugsbutikker og handler en del på dba.dk, Den blå avis. Jeg elsker ting med historie. Jeg kan godt lide at blande gammelt og nyt. Og så finder jeg meget inspiration på Instagram, hvor jeg elsker at falde over profiler, der indretter med personlighed og mod.