Find den helt rette gave til ham 2018. Her har vi samlet en række af de bedste gaver til ham 2018. Er du på udkig efter julegaven, eller bare rigtig gode og anderledes gaveideer til manden der har alt, så kig med her!

Liste med gaveideer til manden der har alt

Leder du efter en god gave til ham 2017? Så er du bestemt ikke alene. En god gave til ham er somme tider svær at vælge, da mange mænd har svært ved at finde på ønsker. Derfor har vi her samlet en liste over meget populure gaver til ham 2017. Det kan være til en helt særlig julegave til far, en gave til fars dag, fødselsdag eller simpelthen en bare-fordi gave til ham.

Se listen med gode gaveideer til ham 2017 ↓

Oplevelser er den bedste gave til manden der har alt!

Bridgewalking på Lillebælt – billig gave til ham 2017

Er du ude efter en gave til ham, der ikke behøver at koste alverden, så er denne oplevelse et godt bud. Med en samlet pris på 279 kr., får du en god men billig julegave til ham, der elsker eventyr – og ikke er bange for højder.

Gå en tur på den smukke, gamle bro Lillebælt, der blev indviet i 1935. Fra toppen er der smuk og spektakulær udsigt over Fyn, Jylland og vandet. Hele turen er guidet, og foregår i 60 meters højde.

Kør djævleræs – unik gave til ham

Djævleræs er en af de mest populære julegaver til ham. Har du også en mand, eller far, der har lidt for meget benzin i blodet, så har vi her et bud på den bedste julegave til ham 2017. På den sjove bane er der virkelig mulighed for at leve drengedrømmen ud. Lav vilde hjulspind og overhal de andre for fuld drøn i hårnålsvingene.

Læs også:   Adventskalender til mor og far

Det praktiske

I denne oplevelse skal man køre 2 personer i hvad bil, og skiftes til at sidde bag rettet. Hvis I har købt oplevelsesbeviserne samlet, 2 eller flere personer, kan du naturligvis køre med én du kender.

Djævleræs køres på Løvelbanen i Viborg. Prisen er 895 kr. pr. person,

Oplevelsen indeholder:

 • 12 omgange på Løvelbanen
 • 6 omgange som kører (enten 2 x 3 eller 1 x 6 omgange)
 • 6 omgange som Co-driver (enten 2 x 3 eller 1 x 6 omgange)
 • Bil bliver stillet til rådighed
 • Lån af hjelm, hjelmhue og nakkekrave

Faldskærmsudspring – Tandemspring


Faldskærmsudspring er en oplevelse for livet! Her er der virkelig mulighed for at mærke adrenalinet suse i kroppen, mens du ser en fænomenal udsigt oppe fra det blå. Det er en perfekt gave til ham, der elsker fart over feltet, og at udfordre sig selv max. Da man springer sammen med en instruktør, behøver man ikke have prøvet faldskærmsudspring før.

Det praktiske

Oplevelsen kan prøves i hele landet, da den kan indløses hos en række samarbejdspartnere. Prisen for denne oplevelsesgave til ham er 1.595 kr.

Oplevelsen inkluderer:

 • 15 minutters instruktion
 • 20 minutters flyvetur inden tandemspringet.
 • 30-50 sekunders frit fald, når det er bedst.
 • 5-6 minutters tur i faldskærm efter det frie fald med fantastisk udsigt.
 • Certifikat/diplom.
 • Alt leje af udstyr er inkluderet i prisen.

Computer -eller Playstationspil | God gaveide til ham 2017

Et spil til Playstation eller computer er en udmærket gaveide til ham. Det er en god julegaveide, da der er rig mulighed for at spille på de mørke vinteraftener. Denne gaveide til ham kan naturligvis også bruges til alle andre anledninger, for eksempel til fødselsdag.

Er du i tvivl om hvilket spil din mand, kæreste eller far fortrækker, så prøv at kig hans nuværende samling igennem, og gå efter noget lignende.

Hos Wupti finder du et virkelig stort udvalg, og du kan sortere efter konsol (om det er PC, PS3, PS4 etc.)

Læs også:   Fakta babypakke - Lækker startpakke til baby

En køretur i Lamborghini Gallardo

Her er gaven til manden, der har alt! Enhver bilentusiasts drøm må vel være en tur i drømmebilen – for eksempel denne topmodel Lamborghini Gallardo. Bilen har ikke mindre end 560 hestekræfter og kan gå fra 0 – 100 på 3,5 sekunder. En helt unik gaveide til ham, der virkelig elsker biler og fart over feltet.

Det praktiske

Prisen fastsættes efter hvor længe du gerne vil køre. Turene starter ved 15 minutter. Der bliver mulighed for både at køre på landevej og motorvej. På hele turen er der en dygtig og erfaren instruktør med i passagersædet, som sørger for man får mest muligt ud af oplevelse.

Mini køleskab – Sjov gaveide til ham

Hav altid de kølige drikkevarer lige ved hånden med dette fine mini køleskab. Det kan placeres ved siden af computeren, sofaen eller måske i garagen. En sjov og anderledes gave til ham der har alt. Køleskabet har plads til 6 dåser.

Prøv Virtual Reality – En anderledes gaveide

Tag et par briller på – og pludselig er du væk i en anden verden. Virtual reality har taget verden med storm, og nu er det også en helt unik gavide, evt. som julegave til mand eller kæreste.

Med denne gaveide får man en helt unik mulighed for at prøve at svømme med hvaler, være på Mars eller noget helt tredje. Denne gave til ham er en virkelig fed og futuristisk oplevelse, som nok især vil tiltale en person, der er vil med teknologi og de nyeste trends.

Prisen er 199 kr. pr. person, så denne gaveide til ham er i den prisvenlige ende. Gaven er i øvrigt godt egnet til personer i kørestol eller andre handicap.

Oplevelsen indeholder:

 • 30 minutters oplevelse pr person
 • Prøv de forskellige film og spil
 • Introduktion omkring Virtual Reality universet
 • Mulighed for køb af egne briller til hjemmebrug
Læs også:   Legetøj uden kemi og ftalater

Urban High Roping – Perfekt gave til vovehalsen

Unik mulighed for at teste klatre egenskaber i verdens højeste indendørs High Roping Bane! Her kan man klatre rundt på reb, stiger osv. i ca. 50 meters højde. Der er også 4 store svævebaner.

Hvis du kender en ægte vovehals, der er vild med højder, selvudvikling samt at udfordre sig selv, så har vi her et rigtig godt bud på en julegave til ham 2017. Oplevelsen foregår på en bane bare 10 min. fra centrum af København. Banen er fyldt med nervepirrende udfordringer, der sætter virkelig store krav til balancen.

Oplevelsen inkluderer:

 • 3-4 timers topunderholdning
 • Adgang til alle banens tracks: 28 forhindringer i stigende sværhedsgrad
 • 4 kæmpe svævebaner som fører dig tilbage til jorden
 • Leje af udstyr af højeste kvalitet
 • Instruktion fra professionelle instruktører med fokus på sikkerhed og den gode oplevelse

Barberblade til ryggen

En julegave til ham, der (forhåbentlig) vil bringe både smil og glæde. Med dette smarte barbergrej bliver det nemlig muligt, eller i hvert fald en del lettere, selv at fjerne hår fra ryggen. En sjov gave til manden der har alt!

Kør Ferrari – gave til ham med benzin i blodet

En fantastisk oplevelse, der giver muligheden for at køre en vaskeægte Ferrari 458 Italia. Bilen har en topfart på 325 km/t og 0-100 km/t på 3,4 sekunder. På køreturen køres der fra landevej ud på motorvejen, så der for alvor bliver mulighed for at mærke bilens enorme kræfter. Under hele turen er der en erfaren instruktør ved din side. En skøn gave til ham, der elsker fart og biler.

Det praktiske

Gaven kan indløses i både København og Århus. Prisen er 849 kr. pr. person, men varierer alt efter hvor længe man ønsker at køre drømmebilen. Bilen er dansk registreret, så forsikring og tilladelser er klaret.