Inden den lille ny melder sin ankomst, er der en del nødvendigt babyudstyr på huskelisten. Noget er mere nødvendigt fra starten end andet. En sengerand er blandt andet med til at sikre, at din baby ikke slår sig mod sengekanten imens det sover. En sengerand er derfor super ideel til de helt små fordi den både er med til at skabe tryghed og samtidig sørger for, at ramme sengen ind med bløde kanter. Der findes sengerande i mange forskellige tekstiler, farver og designs der hver og en er med til at skabe hygge og tryghed for den lille.

Sengerand til baby – Se de bedste af slagsen længere nede på siden

Se alle de lækre sengerande i flotte designs til barnesengen og find din favorit. Vi viser dig nogle af de bedste på markedet og giver dig god inspiration.

Indholdsfortegnelse

Cam Cam Sengerand

Yndigt design fra Cam Cam i lækkert økologisk bomuld. Selve skumgummifyldet er i Øko-tex 100 certificeret. Sengeranden måler 360 x 30 x 2 cm. og bindes med bændler. Cam Cam Sengeranden findes i flere farver.

Smallstuff Sengerand

Smart sengerand fra Smallstuff i blå nuancer med motiv af traktorer. Betrækket er af 100% økologisk bomuld og det indvendige skum er betrukket med glat for, således at det er nemt at få betrækket af og på ved vask. Sengeranden fra Smallstuff fås også i andre designs.

Leander Sengerand

Lækker sengerand fra Leander. Her i farven warm purple. Den er i 4 dele og kan sættes sammen så de ikke skiller. Hertil er der stof som kommes under madrassen, så selve sengerammen ikke bliver trukket op. Sengeranden passer til en Leander babyseng som har en rund kurvet form og så er den i 100% bomuld og med fyld af 100% polyester. Endestykket måler 77 x 37 x 2 cm. og sidestykket måler 77 x 33 x 2 cm. Leander sengeranden findes i flere farver.

Læs også:   Madkasse | De bedste madkasser til børn

Konges Sløjd Sengerand

Super flot design fra Konges Sløjd i et smukt print. Sengeranden er lavet i 100% økologisk bomuld med fast fyld af skum. Der er ligeledes membran under stoffet, der gør at holdbarheden i selve skumfyldet forlænges. Den har bindebånd og en lynlås således at betrækket er nemt at tage af og på ved vask. Målene er 360 x 30 x 3,5 cm. og kan findes i flere farver og designs.

Wheat Sengerand

Fin sengerand fra Wheat i lækker kvalitet og finde detaljer. Dette design er i ensfarvet rosa med allover print af katten Marie fra Disney klassikeren Aristocats. Betrækket er af 100% bomuld og kan nemt tages af ved vask. Den måler 350 x 30 x 3,5 cm. og findes ligeledes i design med Dumbo, Peter Plys og Bambi.

Ferm Living Sengerand

Sød sengerand fra Ferm Living i en afdæmpet rosa nuance med print af kaniner og bjerge. Betrækket kan tages af ved hjælp af en lynlås i den ene side og så er den lavet i 100% økologisk bomuld og med fyld af skum. Den måler 340 x 30 x 3,5 cm. og findes i flere designs.

Garbo & Friends Sengerand

Lækker sengerand fra Garbo & Friends med fine detaljer såsom sildebensvævet stropper. Sengeranden er lavet af fast Øko-tex skumfyld med betræk af 100% percale bomuld. Den måler 360 x 30 x 1,5 cm. Garbo & Friends sengerand findes i flere designs.

Filibabba Sengerand

Fin sengerand fra Filibabba i lækker kvalitet af økologisk bomuld. Sengeranden er uden snore, hvilket betyder at den kan stå på egen hånd. Den måler 360 x 30 x 4 cm. og findes i flere designs.

Småfolk Sengerand

Smukt design fra Småfolk i rolige nuancer. Sengeranden er lavet i 100% GOTS certificeret bomuld. Den passer til en standard tremmeseng med målet 120 x 60 cm. og er uden snore. Sengeranden fra Småfolk findes også i en grå udgave med sødt panda motiv.

Sofie Schnoor Sengerand

Flot sengerand fra Sofie Schnoor i lækker kvalitet. Den har fast fyld af Polyskum og betræk af 100% Øko-tex bomuld. Betrækket har lynlås så det kan vaskes. Målene er 344 x 31 x 3,5 cm. Sofie Schnoor sengeranden findes i flere farver.

Done by Deer Sengerand

Enkel og fint design fra Done by Deer. Sengeranden er ensfarvet hvid på den ene side og hvid med sorte prikker på den anden side. Betrækket er af 100 % bomuld og med fyld af polyetherskum. Den måler 350 x 30 x 4 cm. Sengeranden fra Done by Deer findes i flere farver.

Roommate Sengerand

Flot design fra Roommate i blålige nuancer med bølgemønster hvoraf der er påsyet motiv af to blå løver. Betrækket er lavet i 100% økologisk bomuld og kernen består af selvbærende koldskum og er uden snore. Den måler 360 x 30 x 3 cm. og findes også i andre designs.

Valg af rette sengerand

Når den helt rette sengerand til barnesengen skal findes, så er der mange forskellige designs at vælge imellem. Det præcise design og selve tykkelsen på sengeranden er smag og behag. Dog skal man være opmærksom på sengerandens længde i forhold til sengens størrelse, hvis man ønsker den skal sidde optimalt hele vejen rundt i kanten af sengen. For eksempel har Leander en specieltsyet sengerand til deres Leander seng. De fleste sengerande har dog klassiske mål.

Hvornår bør en sengerand tages i brug?

Det er helt op til den enkelte, hvornår man ønsker at udstyre barnesengen med en sengerand. Der er mange som allerede vælger at bruge en sengerand til deres bedside crib eller vugge fordi en sengerand er med til at danne trygge rammer om den lille. Til en bedside crib kan man vælge at bukke sengeranden, så der stadig er en åben side. Til en vugge kan man køre sengeranden en ekstra omgang rundt hvis der er plads. Der er mange muligheder og det er derfor helt op til Jer, hvordan og hvornår I synes det er mest optimalt at bruge sengeranden.