Update: Fakta har på nuværende tidspunkt ikke nogen Startpakke mere. Se de andre babypakker på forsiden HER

Fakta ønsker at hjælpe de kommende mødre godt på vej med den lille ny. Butikken tilbyder derfor en gratis baby startpakke til dig som gravid. Hvis du gerne vil have fingrene i en babypakke fra Fakta, så skal du registrere dig via det link som vises længere nede på siden. Du vil herefter få tilsendt en bekræftelse på SMS. Det link der er i den tilsendte SMS skal vises ved kassen i din lokale Fakta butik, når du har fundet babypakken på hylden. Du kan finde babypakken på hylden sammen med Faktas plejeprodukter til baby.

Ønsker du at bestille den gratis babypakke fra Fakta, så kan du finde link længere nede på siden.

Vi skriver om indholdet af baby startpakken fra Fakta, så læs med her hvis du vil vide hvilke produkter der er at finde. Vi kommer efterfølgende med vores vurdering af babypakken.

 

Indholdsfortegnelse

Newborn bleer fra Minirisk 365

Newborn bleer fra Minirisk 365 i str. 1, der svarer til 2-5 kg. Der er 5 stk. bleer i alt. Bleerne er ultra tynde, er fri for parfume og lotion og så har de en effektiv sugeevne. De er Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet.

Skumvaskeklude fra Fakta

Skumvaskeklude fra Fakta med 50 stk. der er ekstra tykke og dejlig bløde. De måler 19 x 19 cm med en tykkelse på 2,8 mm. og er især velegnet til bleskift og generel babypleje. De er lavet af materialet polyether der er et fleksibelt skummateriale.

Engangsunderlag fra Minirisk 365

Et engangsunderlag fra Minirisk 365 der er særdeles velegnet som ekstra sengebeskyttelse eller som skifteunderlag når I er på farten. Underlaget måler 60 x 60 cm. og er både vandtæt og absorberende. Samtidig er det blødt og behageligt for babyen at ligge på ved bleskift. Engangsunderlaget er Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet.

Vatpinde til baby fra Minirisk 365

Vatpinde til baby fra Minirisk 365 med 64 stk. Vatpindene er økologiske og vattet er af 100% bomuld. Disse vatpinde er lavet som sikkerhedsvatpinde til baby, da de har en tykkere form som er velegnet til rensning af det ydre øre.

Baby bleposer fra Coop

Baby bleposer fra Coop med 3 x 15 stk. Poserne er beregnet til bleskift og kan lukkes sammen da poserne har håndtag. Materialet er af 100% polyethen.

Plejeprodukter til baby fra Minirisk 365

Fine plejeprodukter til baby fra Minirisk 365 med 20 ml. i hver tube. Der medfølger en zinksalve som er velgenet til rød og irriteret hud. En babyshampoo til den første hårvask. En flydende sæbe ”babybad” som er mild og skånsom og en babylotion som kan give huden fugt og pleje. Alle produkterne er uden parfume og farvestoffer. De er alle Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet.

Læs også:   Club Matas Mamma-pakke - Gratis startpakke til de kommende mødre

Maskinvask fra Minirisk 365

Maskinvask fra Minirisk 365 så der er mulighed for, at afprøve vaskepulveret til 1 hvid eller kulørt vask. Vaskpulveret er uden parfume og farvestoffer. Det er mest effektivt til en vask fra 30 grader. Samtidig er det Svanemærket og udviklet i samarbejde med Astma Allergi Forbundet.

Hvid symmetrisk silikone sut

Fin hvid symmetrisk silikone sut med elefant motiv, der er egnet til børn fra 0-6 mdr. Sutten er BPA fri. Sutten har en fin pasform og er både blød og fleksibel. Det anbefales dog at udskifte brugte sutter efter 1-2 mdr.

Bamse fra Toy Box

Elefant bamse fra Toy Box i grå farve med grønne øre. Sød lille kramme bamse til den lille når griberefleksen skal udfordres.

Babypakken fra Fakta kan bestilles på nedenstående link og vil kunne afhentes i din lokale Fakta butik, når du har modtaget en SMS med bekræftelse. Du skal selv finde babypakken i butikken og tage den med op til kassen.

(Husk at du først skal trykke på linket i SMSén når du står ved kassen i butikken)

 

Vores vurdering af babypakken fra Fakta

Baby startpakken fra Fakta er virkelig indholdsrig med både praktiske og personlige ting til baby. I pakken er der eksempelvis bleer, vådservietter, skumvaskeklude, plejeprodukter og vatpinde. Ligeledes er der en sut og en bamse til den hyggelige stund. Der er tænkt over tingene og babypakken fra Fakta er fuldendt. Du får virkelig en god mulighed for, at afprøve mange af butikkens lækre babyprodukter i den første tid med baby.

Læs også:   4 adventsgaver til børn 2017 | Fire gode adventsgaver til børn 0 - 3 år