Tvillingeklapvogn | De bedste tvillingevogne og tilbehør

Når man får børn, ønsker man at vælge det bedste udstyr at transportere dem rundt i. Det handler om sikker og god komfort for barnet og en behagelig vogn som er nem at køre med. Når man skal ud og vælge den rette tvillingevogn, kommer egenskaberne til sin ret. Det handler stadig om den optimale komfort for børnene, men ligeledes for den som kører vognen. Med to børn er de tungere at fragte rundt samtidig med, at en tvillingeklapvogn også er bredere end en normal klapvogn. Der kan være enkelte ting som man prioriterer frem for andre, hvorfor det handler om at finde den helt rette tvillingeklapvogn der netop passer til jeres familie.  Hvis du har psoedotvillinger kan det være at en søskendeklapvogn er det rette valg til jer.

Har du et større barn og en lille kan du komme omkring med et ståbræt til den store.

Læs også om kørepose til klapvognen, så de små ikke fryser. Sæt dig godt ind i de hvilke der er de bedste klapvogne, inden du køber.

 

Indholdsfortegnelse

Guide til den rette tvillingeklapvogn

Det kan være overvældende at finde den rigtige klapvogn til dine tvillinger. Især fordi der jo er rigeligt at købe, når der er to små i huset. Heldigvis er der flere slags vogne til tvillinger på markedet, og de behøver ikke koste en formue. Læs med her og bliv klogere inden du køber.

Her er en guide over nogle af de bedste tvillingeklapvogne på markedet. Ens behov kan være forskellige, da nogle for eksempel tager mere på udflugt end andre. Eller vælger udstyr alt efter hvor meget plads man har i bilen. Tag et kig og se hvilken tvillingeklapvogn der passer til jeres behov.

Bogaboo Donkey Twin

Lækker tvillingeklapvogn med solskærm der kan trækkes ud og som dækker mod vejr og vind. Stoffet i vognen er ligeledes vind-, vand og olieafvisende. Ryglænene kan højdejusteres, så klapvognen vokser med barnet. Sæderne kan selvfølgelig ligges helt ned, så der er god mulighed for en komfortabel lur. Der er 5-punktsseler som er super nemme at justere og man kan let vende sæderne hvis man ønsker, at børnene skal vende ind mod den som kører vognen. Der er en forholdsvis stor kurv under sæderne, så der er plads til f.eks. indkøb. Nem manøvredygtighed med 360 graders drejehjul. Bogaboo klapvognen er meget nem at slå sammen og kan hurtigt omdannes fra en dobbelt til en enkelt klapvogn hvis der skulle være behov for det. Regnslag medfølger. Bogaboo Donkey Twin fås i mange farver og koster 13.999 kr. Du kan finde Bogaboo Donkey Twin hos Babyshop lige her.

Maxi-Cosi Danafor2


Denne smarte tvillingeklapvogn fra Maxi-Cosi er super praktisk og meget komfortabel for både børn og den som kører vognen. Klapvognen er nem at klappe sammen, der er nem justering af sædeindstilling, drejehjul som også kan låses, to store kurve til varer, justerbar nakkestøtte, stor kaleche som beskytter mod sol og vind, 5-punktseler og sikker centraliseret bremsesystem. Maksimalvægt pr. sæde er 15 kg. En lækker tvillingeklapvogn hvor børnene både kan få sig en lur, da sæderne kan ligges helt ned, men også sidde behageligt når man er på tur. Maxi-Cosi tvillingeklapvogn koster 3.999 kr. og den kan findes hos Babyshop lige her.

Læs også:   Barnevogn eller kombivogn? Se fordele og ulemper

Gotland Double Stroller 2017

Denne lækre tvillingeklapvogn fra Carema er super lækker og meget funktionel til den voksende familie. Med lifte som sælges separat, så kan klapvognen bruges fra fødselen og op til 25 kg. pr sæde. Sæderne kan justeres alt efter om barnet skal sove eller sidde ret op. Der er punkterfrie dæk og 360 graders drejehjul, Stor solskærm der både dækker mod sol og vind. Klapvognen har 5-punktssele, kurv til varer og så kan håndtaget justeres alt efter højde. En lækker og komfortabel tvillingeklapvogn. Carema klapvognen kan ligeledes bruges som søskendevogn. Gotland Double Stroller fås i farverne sort, grå og blå og koster i øjeblikket 2.956 kr. hos Babyshop her.

                                                              Trille Moon

Tvillingeklapvognen fra Trille er både praktisk, let at håndtere og giver god komfort til børnene. Klapvognen er med 5 punkts sele, hvilket gør at børnene sikkerhedsmæssigt er spændt godt fast. Det er muligt at tage frontbøjlen af hvis det er nødvendigt. Tvillingeklapvognen fra Trille har en bæreevne på 15 kg. pr. sæde. Stellet er af letvægtsstål med en aftagelig kaleche, indbygget solskærm og med varekurv. Selve ryglænet kan indstilles efter tre positioner og kan samtidig ligges helt ned, hvis der er behov for et hvil. Klapvognen har et liggemål på 84 cm. og koster 1.499 kr. Du kan købe Trille Moon tvillingeklapvogn i både sort og grå denim lige her.

Maclaren Klapvogn, Twin Techno

Tvillingeklapvognen fra Maclaren er et engelsk mærke og er uden tvivl en vogn hvor både kvalitet, sikkerhed, komfort, funktionalitet og køregenskaber er gennemtænkt. Klapvognen kan benyttes fra nyfødt med en lift der kan tilkøbes, idet sæderne kan justeres i 4 positioner og dermed ligges helt ned. Det betyder at Maclaren klapvognen både kan benyttes som tvillinge- eller søskendevogn. For at højne sikkerheden er der 5 punkts sele, kaleche som er vandafvisende og med UV solskærme, reflekser, dreje forhjul, således at de kan dreje 360 grader eller låses hvis man kører i ujævnt terræn. Der er støtte til hoved og skulder, varekurv, regnslag og stødabsorberende affjedring på alle 4 hjul. Hver sæde har en bæreevne på 15 kg. Klapvognen koster 3.699,95 kr. Du kan købe Maclaren tvillingeklapvognen lige her.

                                                               Baby Jogger City Mini

Tvillingeklapvognen fra Baby Jogger City Mini er en klapvogn i høj kvalitet med fokus på design, bevægelighed og funktion. Baby Jogger kan både benyttes som tvillinge- eller søskendevogn. Vognen er meget let og hurtig at klappe sammen og tage med på tur, da den er leveret med et patenterede quick-fold system. De ventilerede sæder kan lægges helt ned til en 150 graders horisontal position, således at den kan anvendes lige fra fødslen med en tilhørende lift. Vognen har pukterfrie dæk og en kaleche med vindue der har tre trin. For at højne sikkerheden er der installeret 5 punkts sele. Ligeledes har Baby Jogger en varekurv samt lomme bag sædet. Det er en tvillingevogn med et højt styr og god benplads til den som kører vognen. Baby Jogger City Mini koster 4.798 kr. og du kan købe tvillingeklapvognen lige her.

Læs også:   Puslepude - Find den bedste puslepude til baby

Mountain Buggy Duet

Tvillingeklapvognen fra Mountain Buggy er et New Zealandsk mærke der ikke går på kompromis med kvalitet eller design. Det er en klassisk klapvogn som både kan benyttes som tvillinge- eller søskendevogn. Samtidig fylder den ikke mere end en helt almindelig klapvogn. Den er praktisk og nem at køre med i alt slags terræn. Vognen er i robust stel og er nem at have med i f.eks. butikker da den er meget smal. Mountain Buggy har justerbart ryglæn således, at den kan bruges fra nyfødt med en tilhørende lift. Der er aftagelig sikkerhedsbøjle, varekurv, en flaskeholder, forhjul som kan dreje 360 grader eller låses hvis der er ujævnt terræn. Ligeledes er der 5 punkts sele med kaleche og UV solskærme. Mountain Buggy Duet tvillingeklapvogn koster 6.399,95 kr. og kan købes lige her.

                                                           Bumleride Indie Twin

Tvillingeklapvognen fra Bumleride er en kombivogn som både kan benyttes som tvillingevogn eller som søskendevogn. Det er en vogn i kraftigt stel udstyret med lufthjul, som gør turen mere komfortabel. I vognen fra Bumleride kan selve ryggen ligges helt ned, hvis der er behov for et hvil. Ligeledes er der justerbar fodstøtte. Tvillingeklapvognen fra Bumleride har et liggemål på 95 cm. og koster 7.499 kr. Du kan købe klapvognen i farverne Jet Black og Silver Black lige her.

Dette er ikke en af de billige vogne, så den kan du overveje at investere i hvis du virkelig skal ud og køre langt og ofte. Det gode ved denne populære model er også at den har en ganske god gensalgsværdi!

Tilbehør til din tvillingeklapvogn

Der findes alverdens tilbehør til klapvogne idag. Noget tilbehør er dog mere relevante at anskaffe sig end andet, da det handler om at give sine børn en tryg oplevelse når man skal ud og gå. Ligeledes kan der være en del praktisk tilbehør, som man på et eller andet tidspunkt vil stå og mangle. Se hvilket tilbehør som vi mener er særlig relevant når man anskaffer sig en tvillingeklapvogn eller en klapvogn generelt.

Lift

En lift kan bruges til de fleste tvillingeklapvogne, da sædet kan ligges helt ned. Det gør det ekstra nemt når børnene vokser, idet liften placeres ovenpå klapvognssædet. De fleste klapvognsmodeller har lifte af eget mærke som passer til selve vognen. Da klapvogne er nemme at slå sammen og tage med på tur, vil det derfor være oplagt at finde ud af hvor meget tilbehør man har brug for fra starten, således at man kan få et samlet pakketilbud.

Denne barnevognskasse, også kaldet lift, passer for eksempel til tvillingeklapvognen fra Baby Jogger. Her er det muligt at forvandle klapvognen til en barnevogn ved bare, at montere liften på selve stellet og tilføje klapvognens kaleche. Når børnene senere hen bliver for store til liften, kan den afmonteres og så kan klapvognen tages i brug. Det er virkelig smart at man ikke skal ud og investere i flere vogne når børnene vokser. Du kan købe Baby Jogger liften til 995 kr. lige her.

Læs også:   Puslekommode | Find den bedste puslekommode til baby

Regnslag

Et regnslag er meget praktisk at anskaffe sig til sin klapvogn, da man aldrig kan være sikker på hvordan vejret arter sig når man er på tur. Vi mener det er uundværligt. Et regnslag er naturligvis regntæt og så beskytter det både mod regn og vind. Til Maclaren tvillingeklapvognen findes der et skræddersyet regnslag som sættes ned over klapvognen og trykkes fast med knapper. Du kan købe Maclaren regnslaget på tilbud til 159,95 kr. lige her.

                                                        Kopholder

En kopholder kan være nyttig til de lange gåture. Det kan enten være lysten til en varm kop kaffe når man er på farten eller at der skal være plads til børnenes sutteflaske eller drikkedunk. Det kan blive en nødvendig accessorie. Vær opmærksom på, at nogle klapvognsmodeller har egne kopholdere således at man er sikker på at de passer til selve stellet. Denne kopholder passer til tvillingeklapvognen fra Maclaren. Den koster 119,95 kr. og kan købes lige her.

Myggenet

Et myggenet bør være fast tilbehør til klapvognen, da det beskytter børnene mod alle små uønskede dyr. Det er især i sommer halvåret at der kan være mange insekter i luften. Dette myggenet, også kaldet insektnet, fra Mountain Buggy er ligeledes UV-beskyttet. Indenfor Mountain Buggy klapvognsserien er det både muligt at købe single eller dobbelt insektnet. Det betyder at nettet passer til ét klapvognssæde hvis du vælger single sun cover. Det kan især være en fordel, hvis børnene ikke sover samtidig eller hvis du tilfældigvis kun har den ene med på tur. Du kan købe Mountain Buggy single sun-cover insektnet til din tvillingeklapvogn for 349,95 kr. eller et dobbelt insektnet til 599,95 lige her.

                                                                Praktisk opbevaring

Som noget smart og enkelt kan man tilkøbe ekstra opbevaring til sin tvillingeklapvogn hvis pladsen til nips skulle blive lidt for trang. Der er mange forskellige slags løsninger til hver enkel klapvognsmærke. Her har det engelske mærke Maclaren lavet en smart organizer som er praktisk opbevaring af for eksempel tilbehør og sutteflasker. I denne model er der både en lomme og 2 flaskeholdere. Den kan nemt monteres ved brug af velcro-stropper. Du kan købe Maclaren organizer til 259,95 lige her.

Hvis du ligeledes står og overvejer hvilken babyalarm du skal købe, så har vi lavet en guide over de bedste og mest populære babyalarmer på markedet. Du kan læse mere her.