Når I skal have baby er der mange ting der skal købes ind, og heriblandt en god madras til tremmesengen. Der er mange kvaliteter at vælge i mellem, og man kan roligt sige at prisen variere meget. Den billigste vi har kigget på koster i omegnen af 600 kr., mens den dyreste løber op til 2.000 kr.

Her er det dog vigtigt at huske på, at det dyreste ikke altid er bedst. Det hele kommer faktisk an på, hvor længe man regner med at barnet skal sove i sin tremmeseng og hvilke behov ens barn har. Bliv klogere på dette længere nede, og se udvalgte madrasser her på siden.

Enkelte børn sover i deres tremmeseng helt til de er 3 år, og så kan det godt betale sig at investere i en dyr madras. Husk dog på at små børn ikke vejer særlig meget, og derfor faktisk ikke rigtig har glæde af store fjedre og lignende, ligesom vi voknse har.

Hvis du til gengæld har et barn med særlige behov, det kan være et barn der sveder meget eller måske tisser i sengen, så kan det være relevant at investere i for eksempel Dream Safe fra Babysam. For langt de fleste vil det dog være tilstrækkeligt med en ganske almindelig madras, for eksempel en fra Coop.

Luksus DreamSafe madras

Mål: 70 * 160 cm.

Denne madras til tremmeseng fra Babysam er et særligt godt valg til børn der hurtigt bliver meget varme når de sover, og vågner op gennemblødt af sved. Madrassen er meget ventilerende, og åndbar og vil derfor modvirke at barnet bliver overophedet. Madrassen er også et godt valg til sengevæddere. Den har nemlig et tisseunderlag i bunden af topmadrassen, der sørger for at væde ikke trænger ned og gør hele madrassen våd og uhygiejnisk. Madrassen kan dog alligevel vaskes på 60 grader.

Derudover har madrassen højere kanter, hvilket gør det sværere for det urolige barn at trille mod kanten og ryge ned. Alt i alt en meget ergonomisk madras, som ethvert barn med garanti vil sove skønt på.

Stor babypakke inkl. tremmeseng og madras til tremmeseng

Hvis du mangler lidt af det hele til din baby, så er der virkelig mange penge at spare ved at købe en babypakke fra Coop. I denne babypakke får du både barnevogn og seng samt diverse brugbart tilbehør. Meget stor værdi for pengene!

Babystartpakken indeholder

  • BabyTrold X-Cellent barnevogn i sort
  • Lift og pusletaske
  • Regnslag og myggenet
  • Barnevognspude
  • Barnevognssele (Den er testet af Forbrugerlaboratoriet, og opfylder alle krav)
  • Tremmeseng
  • Skummadras til tremmeseng
  • Babydyne og pude
  • Babysengetøj til dyne og pude

Babytrold barnevognen har klaret sig godt i forbrugertest inden for sikkerhed og holdbarhed, og er et godt valg af barnevogn. Det er en god og sikker vogn, hvor der medfølger lift til baby. Dette en super god babystartpakke, hvor der medfølger mange lækre must-haves til nybagte forældre.

Læs også:   Personlig gave til barnedåb | Unikke og personlige gaver til barnedåb

Madras til tremmeseng

Når baby melder sin ankomst, er det godt at være så forberedt som muligt. Man skal tænke over autostole, sikkerhed, hvor barnet skal sove, og mange andre ting. Når du kommer til hvor barnet skal sove, så findes der et væld af muligheder inden for senge. Tremmesenge med en god madras til, er essentielt for en god nattesøvn for både barnet og dig. Tremmesengen er et af de mest populære senge valg til barnet og er blevet udviklet både sikkerhedsmæssigt og designmæssigt gennem årene. Til tremmesengen kan man som oftest købe en god madras til. Madrasserne findes i basismål, hvor nogle er designet til en specifik tremmeseng.

Husk dette, når du køber madras til en tremmeseng

Tremmesengen er en ideel seng til barnet, som har høje tremmer rundt om sig, der sørger for at barnet ikke falder ud af sengen midt om natten. Tremmesenge er udviklet med fokus på barnets sikkerhed, men for at barnets nattesøvn bliver så optimal som muligt, er det vigtigt med en god madras her til. Når du skal vælge en madras til tremmesengen, er der flere ting du skal overveje. Først og fremmest skal madrassen passe til tremmesengen, så hvorvidt din tremmeseng er firkantet, eller rundet i hjørnerne, og hvorvidt målene afviger fra normalen, skal der selvfølgelig tages højde for. Dertil laves madrasserne af forskelligt materiale, og det er derfor vigtigt at du sætter dig ind i, hvad der er bedst for dit barn. En madras lavet af Latex, er gode til at transportere sved væk fra kroppen, så barnet er sikret en komfortabel søvn. Er dit barn allergiker eller har astma, er det bedst med en madras der er lavet i naturmaterialer, og som er allergivenlige. Af praktiske grunde, er det desuden en god idé at vælge en madras som har aftageligt betræk, der gør det nemt at vaske det ved uheld. Det er desuden værd at overveje, at en babymadras hurtigere bliver slidt end normalt, da babyer ofte er mere urolige om natten, så køb en ordentlig madras til din tremmeseng, som kan holde længe, som er lavet til materiale der passer til dit barn, og som kan holde til at blive brugt imens barnet udvikler sig.