Den søde Bodil Elefant er et af tidens mest populære stykker legetøj. Den blev kendt fra den søde film om Lille Per, og har derefter været højt elsket af mange børn. Det er derfor ikke overraskende, at elefanten i dag kan fås i mange størrelser og udgaver, selvom den efterhånedn har mange år på bagen.

Her har vi taget et kig på hvor du kan købe en billig Bodil Elefant, og hvilke størrelse og udgaver du kan vælge i mellem. Fælles for den alle er dog, at de kan køre fremad på hjul, så barnet kan tage Bodil med på tur.

Bodil elefant gyngehest

Selvfølgelig kan den populære elefant også fås som gyngehest. Denne udgave af Bodil kan faktisk både køre og gynge, da man kan ændre den fra gyngehest til rulledyr. På den måde kan barnet lege med elefanten på flere forskellige måder. Gyngehesten lader barnet udfordre sin balance, mens rulleldyret giver barnet en ny måde at komme fremad, via koordination af bevægelser. Elefanten er set hos Coop til 799 kr.

Den lille Bodil elefant – hyggelig gave til barnet der elsker Bodil!

Denne udgave af Bodil måler 25 cm., og er en lille udgave af den søde elefant. Det er en oplagt gave, hvis man ikke har lyst til at have en kæmpe elefant i hjemmet, men alligevel vil give sit barn muligheden for at lege og kramme den søde Bodil. Elefanten sættes fast på pladen med magneter, så man kan trække afsted med den. Den kan dog også bruges som krammedyr når man tager den af pladen. Set til 259 kr. hos Barnets Verden.

Læs også:   Julegave til dreng | Godt julegaver til drenge

Den mindste Bodil Elefant

Denne udgave af Bodil er den mindste vi har fundet. Den måler blot 18 cm. i højden, og er en lille sød elefant, som er oplagt at tage med på tur eller have med i børnehave eller vuggestue. Elefantens nuttede lille størrelse gør den også perfekt som sovebamse. Selvom den er lille, er der dog stadig et lille rullebræt med til, så man kan trille en tur med den. Set hos den online børnebutik Børnenes Kartel til 179,95 kr.

Bodil den berømte Elefant

Elefanten Bodil Kjær er kendt i alle danske hjem, som den kære elefantbamse på hjul, der fulgte Lille Per overalt i filmene Far til Fire. Lille Per og elefanten Bodil Kjær har gennem årene været på massere af eventyr sammen, blandt andet på Bornholm, på landet, i byen og de andre kendte film, som altså startede helt tilbage i 1953. Når vi husker tilbage til Lille Per’s kærlighed til den blå elefant Bodil Kjær, som altid lige fik en godnatkys inden sengetid, så er det helt sikkert, at den kærlighed skal vores børn og børnebørn også opleve! 

 

Få din egen Bodil Kjær Elefant

Nu er det muligt at få sin helt egen Bodil Kjær, den blå elefant på hjul som kan trækkes med rundt overalt. Bodil er monteret til vognen med magnetknapper, hvilket betyder at man hurtigt kan tage Bodil af trækvognen og kramme med hende. Vognen som Bodil Kjær elefanten sidder på, trækkes med en snor, præcis som Lille Per gjorde det, og stadig gør, i de kendte Far til Fire film. Bodil Kjær fås i forskellige størrelser på trækvognen, og kan også fås i helt stor som en “gyngeelefant”, der kan fungere som en alimindelig gyngehest som vi kender den, men denne Bodil har også hjul på sig, som man kan køre rundt i hele huset. En perfekt erstatning til gyngehesten, for hvem har ikke altid drømt om at ridde på Bodil Kjær?  

 

Et tidløst legetøj

Bodil Kjær elefanten er elsket siden den første gang Lille Per træk hende afsted i de helt gamle sort/hvid film, og er derfor et stykke legetøj som alle i dagens Danmark har et forhold til. Bodil Kjær er kommet til live igen i de danske hjem på grund af de nye filmatiseringer, og vil med garanti have en plads i hjemmet de næste mange år fremad. Et fantastisk stykke legetøj som bringer minder, kærlighed og sjov med sig.