Legetøjstog og togbaner har i mange år været populært og højt elsket legetøjs hos børn. Muligheden for at sammensætte sin egen togbane, og se legetøjstoget futte derudaf, er bare super sjovt. Især hvis togbanen har sjove detaljer som bakker, tunler, sporskifte og mange af de andre sjove ting man kan få til togbaner.

Se alle togbaner til børn længere nede

Brio togbaner og legetøjstog

Brio togbaner og legetøjstog er vel nok det mest populære, og klassiske indenfor togbaner og legetøjstog. Der er næsten uanede muligheder for at bygge og konstruere sin helt egen togbane. Der er et væld af tilbehør til Brio togbaner at vælge i mellem. Heriblandt kan nævnes en Brio brandstation, politistation, vejskilte, stationer og meget mere.

Du kan se et udpluk af Brio togbaner og tilbehør nedenfor

Brio togbaner og legetøjstog er en god julegave eller fødselsdagsgave til børn. Man kan nemlig blive ved med at samle på alt tilbehøret, og på den måde få mulighed for at bygge en virkelig stor togbane med masser af detaljer. Du kan købe Brio tog her og her.

Min første togbane – med batteritog

Et rigtig fint startsæt, hvis barnet ikke har noget Brio togbane i forvejen. Sættet indeholder en togbane i en fin størrelse, hvor toget kan køre rundt i en cirkel. Der er også to bakker på banen, som gør turen lidt mere spændende.

Toget er batteridrevet, så man kan betragte det lille tog futte rundt på banen. En rigtig fin togbane, der kan give mange sjove timer.

Luksustogbane i plastikkasse – den perfekte gave

Du får et flot og stort Brio togsæt med mange kombinationsmuligheder. I alt indeholder sættet hele 54 dele, som børnene kan få mange timers sjov ud af. Sættet kommer i en plastikkasse, så den ikke fylder meget når den er ryddet op. Togbanen er en virkelig flot julegave eller fødselsdagsgave til barnet fra 1 – 5 år.

Togsættet indeholder:

  • et batteridrevet lokomotiv med lys
  • almindelige kraner
  • en rullende kran
  • højbro
  • lastbil
  • skinner
  • containere
  • og meget andet

Brio Brandstation – kan kobles til togbanen

En flot brandstation, der kan kobles til Brio togbanen, men som også sagtens kan leges med separat. Brandstationen er i to etager og indeholder en smart rutchebane, så brandmændende hurtigt kan komme ned til brandbilerne. Til brandstationen hører der to flotte brandbiler.

Et fint sæt med træer og et tog m. vogne

Toget kan køre i det uendelige rundt i den klassiske 8 talsform. Med til sættet hører der nogen træer og en station. Et fint lille sæt, der fungerer fint som supplement til Brio togbane, eller kan leges med alene.

Goki toge – naturfarvet toge

De søde toge fra Goki Nature har et flot og nordisk udtryk. Togene er naturfarvet og er produceret på bæredygtig vis. Træet er massivt bøgetræ fra skove i Europa. De små søde toge er kreativt legetøj, der giver anledning til mange lege. De er især gode for de mindste. Togene anbefales fra 9 mdr.

Lokomotiv med to vogne

Rigtig sødt togsæt til de mindste. Toget består af et lokomotiv og en godsvogn samt en passagervogn. Det fine sæt er en flot dåbsgave eller fødselsdagsgave. Det vil også se flot ud som dekoration på børneværelset, samtidig med at det giver anledning til leg og sjov.

Lokomotiv med godsvogn og gods

Læs på godsvognen, og kør afsted med læsset. Dette fine sæt giver anledning til den sjove putte-i-leg, når toget skal pålæsses. Det søde tog kan køre afsted henover gulvet. Der sker intet hvis barnet sutter på toget, da det ikke indeholder hverken farvestoffer eller lignende. Toget er forsynet med en snor, så det kan trækkes afsted.

Hape togbaner – Høj kvalitet: legetøjstoge i træ

De søde toge fra Goki Nature har et flot og nordisk udtryk. Togene er naturfarvet og er produceret på bæredygtig vis. Træet er massivt bøgetræ fra skove i Europa. De små søde toge er kreativt legetøj, der giver anledning til mange lege. De er især gode for de mindste. Togene anbefales fra 9 mdr.

Kæmpestor Hape Mighty Mountain Mine

Et fantastisk stykke legetøj, der kan gå timevis med. Al legetøj fra Hape er i super kvalitet, og fremstillet i træ. Denne store togbane har virkelig mange sjove funktioner, og vil uden tvivl glæde det togglade barn. Egner sig bedst til børn over 3 år.

På turen gennem togbanen, kommer du ud for lidt af hvert:

1. Start fra toppen af bjerget, og kør nedad. Kranen bruges til at læsse toget med forsyninger. Toget kører i en spiral dybere ned i minen.

2. På vej ned, kommer toget igennem tunnelen med et vandfald. Det er muligt at fjerne tunnelvæggen, og vende den på hovedet, for at standse den magiske væske.

Læs også:   Sådan får du børnene ud og lege - 10 sjove udendørs lege børnene vil elske!

3. Naviger din vej forbi de forskellige farer og funktioner. Kryds broen og reb-broen.

4. Ring med advarselsklokken, og hold ind ved reparationsstationen, hvis det er nødvendigt.

5. Brug transportbåndet at transportere malm fra bunden af minen til det tredje niveau. Derefter læsses det i dit tog og kører det op til overfladen.

Prisvinder af Legetøjsprisen for bedste “Preschool” legetøj 2017: Hape Mighty Mountain Mine

Sjov Hape togbane med farverig bro

Super flot lille togbane fra Hape med et fint farverigt legetøjstog. I togbanen er der en farverig bro, som toget kan køre henover. Derudover er der en lille skov med træer. Toger kan køre rundt og rundt i en cirkel, som gør togbanen rigtig sjov at lege med.

Sjov Hape togbane – god til de mindre børn

Endnu en togbane fra Hape, hvor er der er skruet op for farverne. Denne togbane egner sig særligt godt til de mindste (1-3 år), da den også har en kuglebane, som de små fingre vil elske at pille ved. Selve togene er små, runde cirkler på hjul, som er virkelig nemme at håndtere. En fin gaveide til jul eller fødselsdag.

Oball togbane – super sjov for de små

Oball har vundet priser for deres farverige og flotte babylegetøj. Oball legetøj er kendetegnet ved at være nemt at gribe fat i for små hænder, og samtidig være let og sjovt at flytte rundt med og lege med. Oball har også udviklet en togbane til de mindste, som har de karakterirske Oballs som små toge.

Oball togbane med sjove funktioner

Den fine togbane fra Oball har lidt flere funktioner end så mange andre togbaner. Der er en sej bro, sporskifte og en håndtag man kan dreje op og ned på, som tillader toget at køre. Der er også en kran, som kan løfte rundt på togene. Alle tog har ansigter, så de er sjove og livagtige for børnene.

Togbanen kan samles på flere måder, så den kan leges med på mere end én måde.

Welcome Stranger! This is an example Text for your fantastic Promo Box! Feel Free to delete it and replace it with your own fancy Message!

KidKraft – store togbaner til timevis af leg

Kidkraft har designet og produceret kvalitetslegetøj i træ siden 1968, og er en af de største producenter i USA. Kvaliteten på deres legetøj er helt i top, og det flotte design tiltaler mange børn og voksne. Faktisk er deres legetøj så populært og holdbart, at det ofte benyttes i daginstitutioner.

Læs også:   Her finder du billige Plus Plus brikker

Her er vi valgt at nævne to togbaner fra KidKraft, der begge er udformet på et legebord. Det gør det mere komfortabelt for børnene at stå op og lege i længere tid. Samtidig er det nemt at være flere børn om legen – der er nemlig plads til alle rundt om bordet.

Kidkraft legetøjstog – Stor togbane med vandfald på bord

Her er en togbane, hvor der virkelig er mulighed for at lege en masse. Det er langt mere komfortabelt for børnene at stå op og lege, end at være på gulvet. Bordet måler 122 x 81 cm. Togbanen er kompatibel med de legetøjstogene fra Brio og Thomas Tog.  Togbanen kommer i en smart opbevaringskasse, så den er nem at pakke væk og tage frem igen, når det er tid til leg. Konstruktionen er meget stabil og holdbar. Togbanen vejer i alt 3 kg.

 

Flot legetøjsbord med togbane og legetøjstog

I denne togbane medfølger der over 80 stykker tilbehør til den flotte togbane. Toget kan køre i tre niveauer, både under broen og højt oppe. Til sættet er der også en kran, der kan hæve og sænke gods. Bordet er praktisk udformet med afrundede kanter, så det ikke bliver skrammet og ridset. Under bordet er der to store legetøjsbeholdere, som er super praktiske når det kommer til opbevaring af mange små dele. Bordet er stort nok til at der kan stå to børn og lege ved det. Byen er fyldt med små mennesker og masser af skilte. Mulighed for mange timers leg og sjov. Togbanen vejer over 20kg.

Ikea togbane – det billige alternativ

Hvis du synes at de andre togbaner på markedet er en anelse over dit budget, er der mulighed for at vælge et billigere alternativ. Nemlig togbanen i træ fra Ikea. Den er kompatibel med Brio Togbane, så du kan sagtens bruge de to sammen.

Togbane med legetøjstog – kun 89 kr.

Et rigtig fint lille sæt til det togglade barn. Togbanen er kompatibel med Brio tog, så det kan også fin supplere end nuværende togbane.