Lamaze legetøj til baby | Se den søde lamaze elefant!

Lamaze legetøj til baby er fantastisk legetøj til babyer. Især den sjove og lærerige Lamaze elefant kan babyerne få lang tid til at gå med at udforske. Lamazelegetøj er desginet og udviklet af lærere og pædagoger til at fange babyers interesse, og udvikle deres sanser. Legetøjet opfordrer baby til at gribe fat, nulre, ryste, sutte på og undersøge, hvilket er den måde babyer lærer verden at kende på. 

Se alt Lamaze legetøj lige her

Indholdsfortegnelse

Derfor er Lamaze elefant fantastisk legetøj til baby

Udover at Lamaze elefanten er sød og sjov at kigge på, så er den også meget lærerig og udfordrende for de mindste. Ørene er udformet som håndtag, så den er nem at grive fat i for små hænder. Derudover kan den spille musik, når man trykker på elefantens fod. Man kan endda optage og afspille barnets egne melodier, som komponeres på snablens farvede figuerer. Lamaze elefanten har rangler, så den rasler når man ryster den. Derudover har den forskellieg materialer, som føles forskellige for baby. På den måde stimulerer Lamaze elefant effektivt babys sanser. Elefanten vil uden tvivl hurtigt blive babys yndlingslegetøj. >>Du kan købe den søde Lamaze elefant lige her.

Lamaze elefant

Køb Lamaze elefant nemt lige her 

Sød Lamaze elefant, der er nem at holde i og kan spille musik.

Babyer elsker musik

Musik stimulerer selvfølgelig høresansen, men derudover falder mange babyer til ro, når de hører musik. Selv helt nyfødte kan have gavn af at høre musik. Blandt andet derfor er Lamaze elefanten også virkelig genial til babyer, da han eller hun selv kan få den til at spille musik ved at trykke på foden. Lamaze elefantMusikken kan distrahere baby eller underholde, mens mor lige skal drikke sin kaffe. Lamaze elefanten har store øjne, som baby helt sikkert vil elske at kigge på. Af en eller anden grund elsker små babyer at kigge på øjne. Derfor vil Lamaze elefantens øjne helt sikkert også fange babyens interesse. Elefanten har en god størrelse, så baby kan gribe fat i og kramme den, men samtidig uden at den bliver for voldsom. Du kan se mere om elefanten, og købe den lige her.

Læs også:   Legetøj 10 år | Godt legetøj til børn på 10 år

Lamaze elefanten har flotte farver, som baby tydeligt kan se. De første farver som baby kan se, er de mest klare farver som lilla, gul, grøn, rød og blå. Derfor har elefanten, og alt andet legetøj fra Lamaze, disse klare farver. Baby skal være nogen uger gammel før hun kan skelne mellem mørke og lyse nuancer, og derfor er farvene så strålende på elefanten.

Optag babys egen melodi: Sådan gør du

Det unikke og sjove ved denne Lamaze elefant er at man kan optage babys egne melodier. Det gør man ved at trykke på stjernen ved højre hånd. Herefter kommer der et bib, og så optages melodien som barnet spiller. Cirka 10 sekunder efter kommer derendnu et bib, der betyder at optagelsen er færdig. Herefter skal du trykke på stjernen for at høre musikken igen. En sjov måde at beskæftige baby på, og lade ham komponere sin helt egen musik! Samtidig gør at elefanten også er sjov at lege med for de lidt ældre børn.

 

Lamaze aktivitetstæppe

Lamaze aktivitetstæppe til babyer er meget populære, da de er fyldt med sjove og stimulerende farver og aktiviteter for babyer. Et Lamaze aktivitetstæppe kan bruges fra nyfødt og vil typisk være interessant op til 1 års alderen. På et aktivitetstæppe, eller legetæppe som det også kaldes, motiveres baby til at ligge på maven og lege. Når baby ligger på maven, styrkes rygmusklerne og nakken og baby bliver bedre til at holde hovedet selv, og med tiden komme fremad. Lamaze aktivitetstæpper er kendt for deres kontrastfarver, legebøjler og masser af sjove sanseoplevelser. Der er tænkt på både lyd, farver og forskellgie materialer, så alle sanserne kommer i spil. Her er det tydeligt at det er psykologier og lærerer, der står bag udviklingen af Lamaze legetøj til baby. Blandt andet Lamaze aktivitetstæpper bliver testet i mødregrupper og opnår internationale anderkendelser som “Det bedste aktivitetstæppe”.

Læs også:   Børnebord | Se de fineste børneborde her

Lamaze aktivitetstæppeLegetæppe fra Lamaze – Freddie the Firefly Gym (inkl. mavepude)

Her er et rigtig flot og sjov Lamaze aktivitetstæppe med Freddy den søde ildflue som tema. Over tæppet er det en legebøjle i sort/hvide kontrastfarver, så baby også synes det er sjovt at ligge på ryggen. På bøjlen hænger der tre stykker sjovt legetøj, som baby kan række ud efter og daske til. Det store spejl træner baby i at fokusere og genkende både sig selv og andre. Med aktivitetstæppet kommer der en god og praktisk mavepude, som kan støtte baby mens hun ligger på maven. Puden kan også bruges som ekstra støtte når baby er ved at lære at sidde op. Dette Lamaze aktivitetstæppe kan klappes sammen, hvilket er utrolig praktisk når man er på farten. Så kan baby have sine sjove legesager med overalt. Underlaget er blødt og selvfølgelig vaskbart. Se mere om det flotte Lamaze aktivitetstæppe lige her. 

 

Lamaze mariehøne aktivitetstæppe

Lamaze dreje -og legetæppe Garden gym er lavet til at træne barnets ryg -og nakkemuskler. Når barnet ligger oppe på mariehønen kan hun dreje rundt 360 grader, hvilket gør det lidt sjovere at ligge på maven. Mariehønen er derfor god til babyer, der måske ikke altid lige synes det er så spændende at ligge på maven. Det anbefales dog at fysioterapeuter, at barnet primært ligger på maven på gulvet også, da det er sådan armmusklerne og nakken især trænes og gøres stærkere. Legetæppet har fine illustrationer med sommerfulge, bier og andre dyr som med garanti vil fange babys interesse. Køb legetæppet her til 498 kr. 

Læs også:   Haba Legetøj - Populært trælegetøj til børn

Lamaze mariehøne – hvornår

Lamaze mariehøne anbefales til babyer fra 0-6 måneder. Aktivtetstæppet passer perfekt i størrelsen til en lille baby, der er ved at lære at kravle og gå. Lamaze mariehøne er fyldt med flotte farver, som babyer synes er interessante at kikke på. Ude i kanten af tæppet er der små snipper som baby kan prøve at gribe fat i. Alt i alt et sjovt tæppe, der udvikler babys sanser. Se mere om Lamaze mariehøne legetæppe lige her 

Hvordan vasker man lamaze legetøj?

Heldigvis kan man vaske lamaze legetøj. Det er faktisk super nemt at vaske legetøjet, da det kan tåle at komme i vaskemaskinen. Det er blot at vaske det på en skånsomt program på 30 grader. Er det særligt beskidt, så skrub det først forsigtigt med en engangsklud, inden du vasker lamaze lagetøj. Det er ingen hemmelighed at babyer savler og gylper engang i mellem, og derfor er det virkelig rart at man kan  vaske lamaze legetøj.