24 kalendergaver 2017 | Komplet liste med kalendergaveideer til dreng

Det kan være lidt af en opgave at finde 24 kalendergaver i anledning af julen. Samtidig med at de kalendergaveideer man finder ikke skal koste en formue, så skal det samtidig også være både sjovt og hyggeligt for børnene. Derfor har vi her samlet i alt 24 kalendergaveideer – som især egner sig til drenge. Kalendergaverne er holdt i den billige ende, så den samlede pris ikke bliver for høj.

Indholdsfortegnelse

Gå direkte til liste med 24 kalendergaver til dreng

Her kan du købe kalendergaver

Et udvalg af sider, hvor der er udvalgte kalendergaver 🙂

Køb kalendergaver og julegaver hos Børnenes Kartel – klik her

 

Køb flotte kalendergaver hos Babytoys – klik her

 

Se mange billige kalendergaver og julegaver hos Legebutikken – klik her

 

Køb julekalender hos Legen.dk – klik her

Sådan finder du de bedste kalendergaver 2017

Når du skal vælge kalendergaver, så er det en god ide at købe dem online. Det kan du både spare penge på, og samtidig en helt masse tid, da du kan købe alle 24 kalendergaver på én gang og få dem leveret lige til døren. Du kan endda sagtens købe dem i rigtig god tid, så der ikke er nogen grund til at stresse over det. En god kalendergaveide er både sjov og hyggelig, og ikke hverken for dyr eller fylder for meget i hjemmet. Med 24 kalendergaver i alt er det rart med noget sjovt legetøj, der ikke optager for meget plads og heller ikke dræner økonomien. Der skal jo også være råd til de rigtige julegaver, som man giver juleaften.

  • Ikke for dyr
  • Sjove og hyggelige at åbne om morgenen
  • Optager ikke meget plads i hjemmet
  • Kan være brugbar eller praktisk

En god kalendergaveide behøver ikke nødvendigvis at være legetøj. Det kan også være en ny hue, eller et nye par vanter som barnet mangler til den kolde tid. Det er en god måde at få det bedste ud af de mange gaver der skal gives i kalendergave. Køb billige kalendergaver her

Køb alle kalendergaverne det samme sted, og spar penge

På denne liste er alle kalendergaverne fra Gucca.dk, der har et væld af forskellige legetøj. De har også kategorier indelt efter pris, så det er nemt at finde billigt legetøj, der egner sig perfekt som sjove kalendergaver. Den anden store fordel er at du sparer penge ved at købe alle kalendergaver et sted. Så behøver du nemlig ikke at betale fragt fra flere forhandlere, og du skal heller ikke bekymre dig om at rende byen rundt for at finde små gaver. Det hele kan købes på én gang, så bliver det næsten ikke nemmere at købe kalendergaver 2017.

 

 

 

→ Køb færdige pakkekalender her

Gør det nemmere for dig selv, og køb en færdig julekalender med fx. Brio tog, Playmobil eller Lego Friends.

 

 

 

Tips til at spare penge på kalendergaverne

Selvom man køber mindre gaver til 50 – 100 kr., så løber det alligevel op inden man er færdig med dem alle sammen. Derfor har vi her samlet et par tips, som kan være nyttige til at spare penge på kalendergaverne, men hvor det stadig er gode kalendergaveideer.

  • Køb en æske LEGO Duplo, og del klodserne ud på flere dage
  • Giv små snacks som kalendergave (rosiner, smoothies osv.)
  • Gratis aktiviteter, I kan lave sammen. For eksempel en tur på biblioteket eller i skoven. En god måde at lære børnene ikke kun at sætte pris på materielle goder
Læs også:   By KlipKlap - Lækre møbler til børneværelset

24 kalendergaveideer til dreng

Her har vi samlet 24 kalendergaveideer, som måske især er gode til drenge, men som selvfølgelig også kan give til piger. Har du også en pige, kan du finde inspiration til hendes kalendergaver lige her. Du kan bruge listen som inspiration, eller købe dem komplette liste ved at gå til forhandlerne via de links der er ud fra produktet. Vi har valgt at alle kalendergaverne er fra Gucca, så du sparer fragtomkostninger

 

1. december: Fidget spinner

 

Sommeren helt store hit i 2017 var uden tvivl den sjove Fidget spinner. Hvis dit barn endnu ikke har en, eller bare er vild med dem, så er (endnu) en fidget spinner en sjov og oplagt kalendergave. Den sjove Fidget spinner kan brugest til at lave masser af tricks og sjov med. Pris 71,95 kr. Klik her for at købe den sjove fidget spinner

2. december: modellervoks

Modellervoks er en rigtig sjov kalendergaveide, da det ikke behøver være så dyrt at anskaffe, men samtidig er noget der kan gå mange sjove timer med. Modellervoksen er god til børn i stort set alle aldre, da d ter en kreativ leg, og man kan forme lige hvad man vil. Modellervoks er en hyggelig aktivitet, som ungerne kan lave når de kommer hjem fra skole eller børnehave. Køb modellervoks som kalendergave her til 89,95 kr. Du får 10 bøtter med ialt 260 gram. Se mere om modellervoksen her

 

3. december:(1. søndag i advent): LEGO Duplo

Den 1. søndag i advent, er der mange der giver en gave, som er lidt større end de andre gaver, også kaldt en adventsgave. Det kunne for eksempel være en æske med de sjove og lærerige klodser fra Lego Duplo. Der er til mange timers leg, og børnene får virkelig styr på finmotorikken med de sjove former og farver på kloderne. Der findes også Lego i mindre klodser, til de store børn over 5 år. Lego Duplo børnehaven koster 189,95 kr, og indeholder sjove klodser, mennesker og dyr. En super god kalendergave. Vælg mellem mange slags LEGO Duplo her. 

 

4. december: 100 Plastiksoldater

Fra 6 år. Gør klar til at lege krig med 100 plastiksoldater i kalendergave. De kan stilles op på række og gøre klar til angreb. Der er 50 soldater i hhv. grøn og brun, så de kan bekæmpe hinanden. Soldaterne står i forskellige stillinger, så legen bliver endnu sjovere. Klik her for at købe 100 plastiksoldater

5. december: Sorteper

Det klassiske spil sorteper er en skøn kalendergave. Spillet kan man spille sammen som familie, og få mange hyggelige stunder sammen. De lidt større børn kan også sagtens spille det selv, uden voksne, da reglerne er ret simple. Du kan købe sorteperspillet lige her til 49,95 kr. 

6. december: sjove knæklys

Lys mørket op med disse sjove knæklys til kun 39,95 kr. Knæklysene skal nok blive en succes, hvis børnene har venner på besøg, eller måske skal sove ude. De lyser op i vintermørket, og gør denne kalendergave lidt sjovere. Der er 40 stk i pakken. Se de flotte knæklys lige her.

7. december: Arlo fra Den gode Dinosaur

Dinisauren Arlo er kendt og elsket fra den populære animationsfilm Den gode Dinosaur. Bamsen er 25 cm. høj, og denne kalendergave vil passe ind i enhver bamsesamling. Han er dejlig blød, og en skøn gave til både store og små børn. Køb Arlo her til 99,95 kr. Han fås også i siddende udgave.

Læs også:   Togbaner til børn | Legetøjstog og togbaner

8. december: Børnetattoveringer

Disse sjove børnetattoveringer kan nemt sættes på, og et minut efter har man en super flot tattovering, der pynter flot på huden. I denne pakke får du et ark med sjove og farverige tattoveringer med temaet Soy Lona. En super kalendergave, da den ikke optager noget plads og er billig. Prisen er 39,95 kr, og du kan købe tattoveringerne lige her

9. decemer: Dominospil

Et af de gamle klassikere er dominospillet. At stable klodserne, vælte dem igen osv. er bare en sjov leg for børn, som samtidig er lærerig. Denne kalendergave ligger op til masser af hygge sammen med familien. Dominospillet er en god kalendergaveide til de kolde vinteraftener. Køb spillet lige her til kun 39,95 kr. 

 

10. december:(2. søndag i advent 2017): Den bedste aventsgave

Denne fjernstyret bil er den perfekte adventsgave til d. 9 december. Den er lidt mere speciel og sjovere end de øvrige kalendergaver, og vil helt sikkert være en dejlig gave at åbne. Bilen er i flotte gule farver med sorte detaljer, og kan bruges både inde og ude. Denne kalendergave er set til 169,95 kr. Køb den fjernstyret bil lige her, eller vælg en af de mange andre fjernstyret biler som adventsgave.

 

11. december: En malebog

En malebog er en virkelig god kalendergaveide, da det er noget som børn altid kan bruge. Samtidig fylder den ikke noget, og når man er færdig med at tegne i den, kan den smides ud. Tegnebogen er fyldt med flotte billeder, som man kan farveligge. Denne tegnebog kan du købe for 39,95 kr. lige her.

12. december: Legetøjspenge!

Nu er der masser af grunde til at legekøbmand, når man kan betale med “vaskeægte” penge. Legetøjspengene er en sjov del af en leg, og børnene kan endda øve sig i at lære at tælle. Samtidig er legepengene en god forberedelse til at lære børnene hvad ting koster, og ikke mindst hvad julen koster for mor og far. Køb de sjove legetøjspenge her til 29,95 kr. Det er bestemt en billig kalendergave.

13. december: en snurretop

En anden god kalendergave er en snurretop. Den er underholdende at lege med, fylder ikke meget, og er samtidig ikke særlig dyr at anskaffe sig. Snurretoppe fås i mange farver og former. Denne variant er med tusch og koster 39,95 kr. for 3 stk. En sjov og anderledes kalendergave. Køb snurretoppene med tusch her. 

14. december : Sød nøglering med bamse

Gør nøglerne lidt mere personlige og nuttede med denne søde hund, der har de flotteste store øjne. Sådan en kalendergave kan også sidde på en taske, penalhuset eller noget helt tredje. Sød er den ihvertfald. Nøgleringen koster 49,95 kr. Se den søde nøglering lige her

15. december: Seje Randalf fra Disney

Ungerne elsker garanteret Randalf, som er kendt fra den søde Disneyfilm Monsters Inc. Figuren egner sig til børn over 6 år, og er god til både at skræmme og knurre ad folk! En kalendergave, der er kendt fra TV. Få fat i den sjove Randalf figur lige her til 49,95 kr.

Læs også:   Dukkehusmøbler - Møbler til dukkehuset

16. december: Groan tube med avengers

Sjov tube med avengerstema, som kan sige lyde når den kommer i bevægelse. En rigtig sjov kalendergave, som med garanti vil høste misundelige blikke i skolen. Du kan købe den lige her til bare 39,95 kr. 

17. december: (3. søndag i advent): God adventsgave til alle børn

Disse flotte og holdbare jumbo farveblyanter fra Faber, er den perfekte adventsgave. De er ergonomiske at holde på, især for børn der ikke har så store hænder eller måske ikke har helt de samme motoriske færdigheder som voksne. En kalendergave, der kan gå mange timer med. Farverne koster 219,95 kr., og du kan finde dem lige her

 

18. december kalendergave: Lastbil (også god til sandkassen)

En stor lastbil, der er god at lege med indenfor, men også er meget velegnet til at lege med ude i sandkassen. Lastbilen har et stort lad, og store hjul, så man rigtig kan fragte ting rundt på den. Lastbilen er en god kalendergave, og kan købes her for 49,95 kr. 

 

19. december: En lille bamse

En lille bamse, eller måske en decideret julebamse, er altid en god kalendergave. Bamser og nisser er populære for børn i mere eller mindre alle aldre, og derfor vil det næsten med garanti blive taget godt i mod. Det kunne for eksempel være denne søde blæksprutte som kalendergave. Køb den her til 49,95 kr. 

20. december: rosiner eller frugt

En god kalendergave at vågne op til behøver ikke nødvendigvis være legetøj. Det kan også sagten være noget lækkert frugt eller en lille pakke rosiner. Mums!

21. december: Et par vanter

Kulden er for alvor begyndt at komme op til jul, og de små hænder skal naturligvis holdes varme. Et par nye vanter, eller blot nogen ekstra vanter, kan næsten altid bruges. En praktisk kalendergaveide, hvor man slår to fluer med ét smæk!

22. december: en gave, hvor I kan lave noget sammen

Hvorfor ikke sætte familietid på skemaet? Du kan give dit barn billeter til svømmehallen i kalendergave, eller måske en tur i biografen, hvis han er gammel nok. I kan også bage nogen lækre boller sammen, eller noget helt andet. Fantasien sætter grænsen, men at lave noget sammen er en skøn og anderledes kalendergave!

 

23.decemer: noget juleguf

Den 24. december er en dag som børnene ser frem til i meget lang tid. Om aftenen bliver der rigelig tid til gaver, så derfor kan noget juleguf måske være en god kalendergave på denne dag. Enten noget sundt som frugt, eller måske chokolade, alt efter hvad dit barn bedst kan lide.

24. december: 4. søndag i advent

Juleaften er i 2017 er også den 4. søndag i advent. En lastibil fra Bruder er en rigtig fin gave, som med garanti vil være rigtig spændende at få dagen inden juleaften. Det er ikke en billig kalendergave, men her får man også et godt stykke legetøj for pengene. Køb Bruder lastbilen her til 279,95 kr.