Sophie Giraf legetøj – Populært legetøj til baby

Sophie Giraf er et stykke utroligt populært legetøj til de helt små. Jeg kan næsten med sikkerhed sige at en Sophie Giraf bliver en kæmpe succes hos din baby. Det gælder først og fremmest den originale Sophie Giraf, men også flere af de andre Sophie Giraf legetøj er virkelig godt babyudstyr. Nogle af de bedste eksempler er nogle af de Sophie Giraf bideringe du har få, samt deres rangle (som også er en bidering) og deres badegiraf. I dette indlæg kan du læse lidt om de forskellige produkter du kan købe hos danske forhandlere. Der er solgt mere end 20 millioner eksemplarer af den originale Giraf, og Danmark har de sidste par år taget en god del af dette. Babyer er helt pjattede med giraffen, og perfekt til den type af leg som en baby har de første måneder af sit liv.

Det gør bestemt ikke noget at have flere eksemplarer af det populære legetøj, da det er en af de typer legetøj, som man sagtens kan have liggende flere steder. Det kunne eksempelvis være en ude i barnevognen, og en ved spisebordet, så han/hun har noget at lege med, lige inden det er tid til et måltid. Det gør også at Sofie Giraf er et rigtig fint valg at give i gave til f.eks. en barnedåb. Du behøver nemlig ikke at være nervøs for om de allerede har en i forvejen. Man kan sagtens bruge flere af dem.

Den originale Sophie Giraf

Giraffen bliver hurtigt en babys bidedyr, og et legetøj som baby gerne vil have med overalt. Den normale størrelse for Sophie Giraf bidedyr er 18 cm høj, men det er også muligt at købe den i en lidt større størrelse på 21 cm. Du kan normalt købe dette bidedyr og fantastiske babylegetøj til omkring 200 kr. Bidedyret er 100% lavet af naturgummi som er udvundet fra Heveatræet, og derefter farvet med ugiftig plantefarve. Den er derfor fuldstændig uden kemi, og den er da også CE godkendt.

Læs også:   Julegave til dreng | Godt julegaver til drenge

Der er flere grunde til at Sophie er blevet så populær. For en baby er den utrolig let at gribe fat i. Baby kan let gribe fat i den lange hals eller de lange ben, og samtidig er de bløde runde øre behagelige for en baby at gumle på. Baby kan bruge mange timer på at tykke Sophie, for det er dejligt for gummerne. Udseendet på giraffen er dertil perfekt for en baby. Pletterne fanger hurtigt opmærksomheden og stimulere synsansen.

I alderen fra 2-3 måneder gammel og indtil cirka et år, vil Sophie være en af bedste stykker legetøj, og allerede fra 3 måneders alderen stimulere alle babys 5 sanser!

Vi anbefaler dette legetøj købes fra ny! Sophie bør nemlig ikke holdes under vand, men kun tørres af med en våd klud.

Hvis du tænker at 20 millioner andre personer ikke kan tage fejl, og du også gerne vil købe en Sophie Giraf, så kan du finde den her.

Sophie Giraf bidering

Et par andre rigtig gode produkter med den populære giraf er deres bideringe. Der findes et par forskellige udgaver, men de har alle til fælles at de er af 100% naturgummi og helt fri for BPA og ftalater. Sophie la Giraffe (som er det originale franske navn) har vundet rigtig mange priser, og deres bideringe er også et kæmpe hit. Et godt første legetøj til baby allerede fra de at 0 måneder gamle.

Udover den vi viser billede af her til venstre, så kan du også få en der er lavet i silikone, og som har mulighed for en kølende effekt for ømme gummer når de de første tænder er på vej. Det kan være en rigtig god ide at have sådan nogle bideringe liggende i den alder!

Læs også:   Julegave til pige | Inspiration til gode julegaver til piger

 

Sophie bamse og andet legetøj

Det er nu ikke kun muligt at få en version af den kendte giraf lavet af naturgummi, men du kan også købe en version som plysbamse. Du får den blandt andet i en pakke, hvor du både får den originale Sophie la Girafe og en bamse til lige omkring 350 kr. Dette er en rigtig god gaveide, hvis du skal give en gave til en lille baby eller nogle gravide forældre i din omgangskreds.