Bedste gåvogn til baby – Gåvogn hvornår og hvilken

En meget populær gåvogn! Den kan købes billigt her.  En overraskende billig gåvogn 🙂

Hvis din baby ikke allerede løber rundt, så kan en gåvogn til baby være rigtig godt at øve sig med. Udover at den bedste gåvogn hjælper baby godt på vej til at gå, så kan det også være et herligt stykke legetøj. Vi har taget et kig på nogle populære gåvogne i træ, med hver sine styrker, men med det til fælles at de er et godt sted at øve sig på at gå. Se nogle af de bedste gåvogne længere nede i artiklen.

Køb gåvogn af træ her

Nogle forveksler gåstol og gåvogn med hinanden. Derfor først en hurtig lille forklaring. En gåstol sætter man sin baby i. Det er i grove træk et sæde, som er omkranset af en slags ring, og har fået påmonteret hjul. Baby altså sidder/står/går og skubber sig selv frem. En gåstol bliver ofte ikke anbefalet. En gåvogn til baby kan der i mod ofte være en god ide. En gåvogn er som navnet lidt siger, en vogn som barnet kan skubbe foran sig. Der er selve vognen, og så er der et håndtag hvor baby kan skubbe gåvognen. Det kan sammenlignes med hvis baby skubbede en dukkevogn eller barnevogn.

Indholdsfortegnelse

Gåvogn hvornår og hvor gammel

Hvor gammel skal baby være, før det er et hit med gåvognen, er et normalt spørgsmål. Hvornår og hvor gammel baby skal være, før det er hensigtsmæssigt med en en vogn kan variere fra barn til barn, 9 måneder til 14 måneder gammel, vil dog ofte tidsperioden hvor gåvognen kan være relevant i forhold til at gå. Det kan dog være et sjovt legetøj også de efterfølgende måneder. Brugt som f.eks. dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med.

Læs også:   Guide til hvilken barnevogn

Gåvogn i træ

Her på siden anbefaler vi en god gåvogn i træ. Men der ud over er der mange forskellige typer af løsninger. Du kan vælge en klassisk vogn, hvor din baby kan have forskelligt legetøj og andre ring, og kan transportere det rundt, eller du kan vælge den løsning hvor gåvognen i sig selv i høj grad ligner et stort stykke legetøj. Begge løsninger kan være fine. Vi har fundet et par gode gåvogne af begge slags, som dit barn helt sikkert vil syntes om.

Childhome Gåvogn med tavle – flere forskellige farver

Childhome har lavet en rigtig lækker gåvogn. Vognen har en virkelig god støtte, hvilket er vigtigt når barnet skal lære at gå. Vognen er oplagt til at køre rundt med en masse forskellige ting, hvilket altid er et hit blandt de små. Dertil er der også en tavle forrest på vognen, der kan bruges til at skrive på. Det er en gåvogn i træ, og den fås i flere forskellige farver.

Du kan se og købe Childhome gåvognen her

Wonder Walker fra Hape – testvinder

Hape laver rigtig godt babyudstyr og legetøj til de mindste, og denne gåvogn er bestemt også i denne genre. Dette er da også grunden til at den både i vores egen test og en test hos Vores Børn, har fået den bedst mulige score. Der er lidt mere legetøj over denne gåvogn end den tidligere nævnte. Der er faktisk rigtig meget for dit barn at lege med, hvilket også gør at udover at gå med den, så er der rigtig mange timers leg i legetøjet på den. Der er fuld fart på, når børnene farer igennem huset efter gåvognen, men den er stabil og giver din baby en god kontrol, også når det går lidt stærkt. Det er ikke en billig gåvogn, men den er helt sikkert de ekstra penge værd.

Læs også:   Design Letters - Spisesæt, legetøj og interiør i dansk design

Du kan se og købe Wonder Walker fra Hape her

 

Gåvogn fra Viga – masser af sjove aktiviteter

FÅ EKSTRA RABAT PÅ VIGA GÅVOGN HOS SUNDLEG.DK MED RABATKODEN: STARTPAKKE

Igen en rigtig god gåvogn. Her er der blevet skruet helt op for legetøjet og de aktiviteter som baby kan gå i gang med at udforske. Dette er en super populær aktivitetsgåvogn i træ, som der absolut ingen tvivl er om at dine børn vil elske. Gåvognen er proppet med sjove og ikke mindst lærerige aktiviteter, så som kuglebane, drejeknapper, bondegård med dyr og andet.

Du kan se og købe gåvognen fra Viga her

 

Volkswagen Bus T1 Blå, Gåvogn fra Hape (billig og høj kvalitet!)

Hape har lavet en rigtig lækker gåvogn. Det er en Volkwagen bus, og den kan fås i både rød og blå. Hvis du gerne vil give dit barn en klassisk gåvogn, men dog uden at den ser helt så klassisk ud, så er dette helt sikkert et kæmpe hit! Gåvognen er lavet i træ, og der er masser af plads til at det gode legetøj som skal transporteres rundt. Lige meget om det er dukker, bamser eller træklodser.

Du kan se og købe gåvognen fra Hape her

 

 

Lærerig gåvogn fra Small Foot

Her er tale om en rigtig sød gåvogn, med masser muligheder for udvikling og leg for dit barn. Som du kan se på billedet, så er der masser af ting at lære af. Den kan dog stadig bruges til at transportere ting i, da der øverst er et låg. Dette er en rigtig god gave til de mindste i familien!

Læs også:   Babycykelhjelm – Den første cykeltur

Du kan se og købe gåvognen fra Small Foot her