Hvilken kørepose er bedst? Her er de 3 bedste køreposer til baby!

Er du i tvivl om hvilken kørepose er bedst? Så se med her, hvor vi kårer de 3  bedste køreposer til barnevogn og klapvogn.

 

Indholdsfortegnelse

Nr. 1 – Voksi Classic

  • Pris 2.198 kr. 

Køb voksiposer med gratis fragt her

Voksien er posen over dem alle. Her er der ikke sparet på noget. Den har den lækreste ulddyne,

som er meget tempererende. Voksiposen sørger med garanti for at dit barn ligger lunt og godt i alle de kolde måneder.

Voksiposen kan som udgangspunkt bruges hele året. voksipose classic i dusty pinkDu kan nemlig skifte vinterdynen ud med en sommerdyne. Der kan også tilkøbes bæreplade, så voksiposen kan bruges som lift, mens baby er helt lille.

Voksiposen findes efterhånden i en del lækre farver, som du kan vælge i mellem. HUSK – Voksiposen kan også fås en i fin mini-model som passer perfekt til kombivogne eller klapvogne. Se mini voksipose lige her

Vedligeholdelse: Da voksiposen indeholder fin uld, skal den renses.

 

 

Nr. 2. Sleepbag kørepose

  • Pris fra 1.709 kr.Sleepbag kørepose

Du kan nemt og hurtigt købe din sleepbag her!

En sleepbag er en af de nyere køreposer på markedet, men som ikke desto mindre hurtigt er kravlet op af popularitets-stigen indenfor køreposer. Den er et godt svar på hvilken kørepose er bedst. Sleepbag kørepose har et virkelig lækkert og smart design. Babyen ligger fantastisk blødt på det lækre plys inden i køreposen.

Sleepbag kørepose midnight blueTil Sleepbag køreposen kan der tilkøbes bæreplade, legebøjler (da køreposen nemt kan bruges som legetæppe) og UV telt.

Køreposen er holdt i et stilfuldt, nordisk design. Vælg mellem flere smukke farver. Ligesom med Voksiposen, er det muligt at købe en mini-udgave, der er perfekt til kombivognen eller som kørepose til klapvogn.

Læs også:   Bedste cykeltrailer til 2 børn | Her er de bedste cykeltrailere til børn

 

 

 

Nr. 3 – Kaiser kørepose m. micro fleecce

  • 488 kr.Kaiser fleece kørepose

Køb Kaiser køreposen med gratis fragt her

Leder du efter en prisvenlig kørepose, så har du her et godt bud på hvilken kørepose, der er bedst. Kaiser kørepose fylder ikke så meget som hhv. voksipose og sleepbag, og er derfor en perfekt kørepose til klapvogn.

Kørepose Kaiser i blå

Køreposen er nem at åbne og lukke med lynlås. Det er smart, især til de lidt større børn der gerne vil op og gå selv en gang mellem. Kaiser kørepose er udviklet til at holde den danske vinterkulde ude, og du kan derfor trygt putte din baby i denne skønne kørepose.

Køreposen er foret med mikrofleece, som giver en skøn varme. Vælg mellem mange flotte farver!

 

 

 

Vil du vide mere om køreposer?

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for hvilken kørepose er bedst, så burde du næsten hoppe over til vores artikel om køreposer, hvor du finder mange flere forksellige.

Se flere køreposer her

Hvad bruger man en kørepose til?

En kørepose er meget effektiv til at holde baby varm. Desuden gør den det nemmere at putte barnet, og du slipper også for udgifterne til køredragter, som baby løbende vokser ud af. En kørepose kan også bruges som legetæppe. Så har baby sit eget trygge sted at være, når I er ude. Til Sleepbag og Voksipose kan der tilkøbes bæreplade, så den også kan bruges som lift.

Køreposen slutter mere tæt om baby end en dyne gør. Posen er mere varm, fordi den omgiver baby. Mange babyer føler sig trygge når de bliver puttet i en kørepose, hvilket også betyder, at køreposen bringer stor glæde for baby og forældre.

Læs også:   Ideer til indretning af børneværelse

Hvordan bruges en kørepose?

Køreposen bruges til at ligge i barnevognene eller klapvognen. Posen holder baby varm i de kolde måneder, især hvis han eller hun sover ude hver dag. Selerne trækkes nemt igennem hullerne i køreposen. I Voksiposen skal du selv klippe huller til selen. Der er markeret hvor. Når du putter din baby i køreposen, så behøver du ikke give ham så meget tøj på som normalt. Det er det smarte ved køreposen – baby behøver ofte kun hue, vanter og måske en lun trøje.

Du kan bruge køreposen i vinterhalvåret, typisk fra september/oktober og til april/maj, alt afhængig af det lunefulde danske vejr.