En ammepude er uundværlig, når du skal amme din baby. Ammepuden er også meget anvendelig, hvis barnet får flaske.

Se de bedste ammepuder længere nede i teksten

Indholdsfortegnelse

Hvilken ammepude er bedst?

Hvilken ammepude du vælger, kommer i høj grad an på din personlige stil. Man kan vælge mellem puder i mange forskellige farver og mønstre. Nogen ammepuder har flere funktioner, og kan også bruges som sovepude/støttepude mens du er gravid. Igen andre kan laves om til en lille skråstol til baby. Se de forskellige ammepuder vi har nævnt her, og bliv klogere på hvilken ammepude er bedst for dig.

Se stort udvalg af ammepuder hos Dreams for Kids

Flotte ammepuder fra Sebra

Sebra er kendt for at lave kvalitetsprodukter til børn. Deres ammepuder er virkelig lækre. Betrækket matcher andre serier fra Sebra, og er holdt i flotte farver med tydelige motiver.

Her kan du se de flotte ammepuder i Farm boy / girl tema.

Ammepude – Farm Boy

Rigtig fin ammepude i blå nuancer. Ammepuden giver rigtig god støtte til når det er spisetid for baby. På puden er der blandt andet billeder af en traktor og en bondemand.

Mål: L 88 x B 52 x H 20 cm.

Materiale: 100% Økologisk bomuld og fyld af polyester.

Sebra ammepude – Farm Girl

Smuk ammepude i sarte lyserøde / rosa farver. På ammepuden er der flotte billeder, som baby kan kigge på. En super fin ammepude i god kvalitet. Normalpris 349 kr.

Mål: L 88 x B 52 x H 20 cm.

Materiale: 100% Økologisk bomuld og fyld af polyester.

Ammepuder fra Done by Deer

Done by Deer er et af de mærker der virkelig har vundet frem inden for de seneste år. Mærket laver produkter i smukke, sarte farver. Mærket er kendt for at lave produkter med fine motiver og dyr. For eksempel en flodhest, elefant eller flodhest.

Ammepuderne fra Done by Deer har allergivenligt luksusfyld, der kaldes Fossflakes. Det giver en helt unik støtte til både mor og barn. Puderne er lavet i 100 % økologisk, Oeko-tex certificeret bomuld. Du får derfor en ammepude som er helt uden sundhedsskadelige stoffer.

Pude med balloner – sart rosa

En rigtig smuk ammepude fra Done by Deer. Ammepuden har et mønster med små, søde balloner. Den er lidt tykkere og kortere end mange andre ammepuder, og giver derfor særlig god støtte, når barnet skal helt op til brystet.

Mål: ca. 50 x 70 x 20 cm

Materiale: 100% Bomuld.

Ammepude i grå

En ammepude i neutrale farver, der passer fint sammen med de traditionelle drenge – og pigefarver. Betrækket er økologisk bomuld, og føles virkelig blødt og behageligt mod både din hud og babys sarte hud. En smuk og god ammepude.

Mål: ca. 50 x 70 x 20 cm

Materiale: 100% Bomuld.

Tvillinge ammepude med optimal komfort

Den smarte tvillinge ammepude fra Peanut og Piglet er blevet anbefalet af mange forældre til tvillinger. Den giver virkelig god støtte til både at amme og give flaske til begge tvillinger på én gang.

Den er specialdesignet af Emma Morrissey der selv er mor til tvillinger, så hun kendte til problemerne med amning. Efter flere måneders udvikling og test, fandt hun den helt rigtige form. Tvillingeammepuden er løbende blevet forbedret, så du får en gennemtestet pude.

Tvillinge ammepude med Fossflaske fyld

Fossflake fyld er allergivenligt, og indeholder ikke dun eller fjer. Det holder formen hvis blot puden rystes og bankes lidt engang imellem. Denne ammepude er ekstra stor, så du nemmere kan amme begge dine tvillinger på én gang. På grund af det lækre fossflake fyld former puden sig efter kroppen, så du får optimal støtte.

Puden kan tåle at blive vasket på 60 grader.

Betræk til tvillinge ammepude

Et flot betræk til tvillinge ammepuden. Betrækket passer til Tvillinge fossflakeammepude. Det er gråt med små kaniner på, og passer fint til både drenge og piger.

Doomoo ammepude – str. M

Rigtig lækker Doomoo ammepuder. Doomoo laver nogen af de mest populære ammepuder, da de bare er i virkelig god kvalitet. Denne pude er anderledes end andre, især på grund af fyldet, der består af mikro styrofoam kugler (EPS). Disse er super blød, allergivenlige og former sig perfekt efter kroppen. Puden er designet til at ligge tæt på kroppen, så baby kan komme helt op til brystet. Dette lindrer ømme brystvorter, og giver bedre forudsætninger for en dejlig stund mellem mor og barn.

Økologisk quiltet ammepude

Super lækker ammepude fra det danske mæke Liewood. Ammepuden er lavet kun med naturlige farver og har allergivenligt fyld. Ammepuden støtter under amning. Her får du en ammepude med lækre detaljer. Pris 538 kr.

Endnu en Doomoo ammepude

Skøn ammepude fra Doomoo, der er anbefalet af jordemødre. Denne har et smukt mønster med flotte farver. Den er brun / beige på undersiden, hvilket giver den et anderledes udseende. Ammepuden kan også bruges som støtte til baby, når hun ligger på maven. Ligeledes kan den ligges bag ved baby, når hun øver sig i at sidde op.

Dejlig støttepude til graviditeten og lille ammepude

Her er en ammepude, der er lidt mindre end den typiske ammepude. Det gør den mere handy at have med rundt, men den giver stadig rigtig god støtte. Det er en Doomoo ammepude, der er kendt for at lave lækre og gode ammepuder i høj kvalitet. Det kaldes en multipude, da den kan bruges til flere forskellige ting. Det en af de billige ammepuder med en pris på 248 kr.

Ensfarvet ammepude

Ensfarvet ammepude – her vist i en flot, grøn farve. Ammepuden er fra mærket Vanilla. Fås også i lilla, pink, turkis, lime, hvid og sort.

Doomo  softy ammepude

Fantastisk blød ammepude fra Doomoo. Ammepuden er meget behagelig at sidde med, da den former sig efter kroppen. Set til 499,95 kr.

Hvilken ammepude er bedst? – Sådan vælger du

Når du skal vælge hvilken ammepude er bedst, er der flere ting du bør overveje inden køb. Her har vi gennemgået en række punkter, som du kan bruge til at finde ud af hvilken ammepude er bedst. Her kigger vi lidt på følgende

  • Fossflake ammepude – det bedste fyld
  • Ammepude betræk – farve og design
  • Stor ammepude – en Doomoo ammepude
  • Tvillingeammepude
  • Graviditetspude
  • Billig ammepude

Fossflake ammepude – det bedste fyld

Vi anbefaler, at du kigger efter ammepuder med det utrolig lækre fyld kaldet fossflake. Ammepuder med Fossflake giver virkelig god støtte til armen, når du ammer. Det er vigtigt for at sidde optimalt og ikke få ondt. En nyfødt ammes mange timer i døgnet, og en god og støttende Fossflake ammepude er guld værd. Fyldet er allergivenligt, og falder ikke sammen med tiden. En fossflake ammepude skal blot rystes lidt engang i mellem, så holder den formen. Læs meget mere om fossflake her.

Alle ammepuderne hos Dreams for Kids har det lækre fossflake fyld. Se dem alle her.

Ammepude betræk – hvordan skal din ammepude se ud?

Dit valg af hvilken ammepude er bedst, kommer i høj grad an på hvilken stil du ønsker. Der er virkelig mange ammepude betræk, og du kan få en ammepude med næsten alle slags designs. Ammepudebetræk fås i pigefarver, drengefarver, neutrale farver og mange flotte mønstre. Hos Mama Milla kan du få virkelig smukke ammepuder, som ikke ligner nogen andre. De er håndsyet i økologisk bomuld, og har det gode fossflake fyld. Se mere om deres ammepuder her.

En cam cam ammepude er en af de ammepuder, hvor du kan vælge mellem flere forskellige slags betræk. Det kan være rart at have to betræk, hvis det ene er snavset med mælk eller gylp. En anden fordel er at ammepuden kan få et helt nyt udtryk med et andet ammepude betræk. Du kan købe cam cam ammepuder hos Dreams for Kids.

Læs også:   Hvornår må baby sove i klapvogn?

Stor ammepude – Doomoo ammepude

Hvis du gerne vil have en stor ammepude, bør du overveje den lækre Doomoo ammepude. Den kan nemlig også bruges so støtte i graviditeten. I graviditeten er kroppen tit øm, og man har brug for hvile, med god støtte til hele kroppen og den tunge mave.

Doomoo ammepude er en funktionel pude, der er perfekt at bruge både i graviditeten og som ammepude efter fødslen. Det er ikke en billig ammepude, men til gengæld får du et rigtig lækkert produkt med mange anvendelsesmuligheder. Doomoo ammepude er lavet af stræk bomuld, og fyldet er det unikt polyfyld, der giver en dejligt komfort. Puden er super blød og lækker. Du kan købe Doomoo ammepude her til 729,95 kr.

Doomoo ammepude giver fantastisk støtte under graviditeten. Se mere om puden her.

Tvillinge ammepude

Skal du have tvillinger er det virkelig vigtigt at sidde ordentligt. En tvillingeammepude er lidt større end en normal ammepude. Når man dobbeltammer tvillinger, ligger de med benene væk fra moderen. På den måde kan man amme to børn på én gang. Amning er hårdt arbejde, og med tvillinger er det muligvis dobbelt så hårdt. Derfor er det optimalt med god støtte.

Læs meget mere om hvad du behøver til godt ammeforløb her.

Peanut and Piglet tvillinge ammepude – Nyhed!

Her har vi nævnt den store tvillingeammepude, der er udviklet til at give optimal støtte til både mor og børn. Ammepuden har både ryglæn og støtter på begge sider til hver tvilling. Dette er ikke en billig ammepude med sin pris på 1.299 kr., men den kan være en god investering til den første tid med dine tvillinger.

Sid optimalt med dine tvillinger

Puden giver virkelig god støtte til ryggen og armene, når du ammer. Puden fungerer også rigtig godt når du giver flaske.

Graviditetspude – 3-én pude

Denne smarte pude fra Gucca kan indstilles på tre forskellige måder. Den kan nemlig både bruges som støttepude i graviditeten, og efterfølgende som ammepude til baby. Puden kan give god støtte til den tunge mave, når du er gravid.

Graviditetspuden kan købes her til 578,95 kr.

Billig ammepude

En billig ammepude kan typisk fås til omkring 349 kr. Det er svært at finde en mere billig ammepude, hvis du gerne vil have en fra ny. Du kan med fordel kigge efter billige ammepuder i Mama Millas outlet. Her finder du ammepuder fra 2. sortering, som derfor sælges billige. Gå til Mama Milla her.

Ammepuder på tilbud kan du være heldig at finde på Black Friday. Se Black Friday tilbud her.