Et uv strandtelt til baby og børn er en supersmart opfindelse, som gør strandturen langt mere behagelig for baby og forældre. Et strandtelt med uv beskyttelse giver et dejligt skyggested hvor baby kan ligge trygt og godt uden at blive udsat for solens farlige stråler. Det anbefales at børn under 1 år så vidt muligt holdes i skyggen, men heldigvis behøver man ikke at droppe strandturen på denne bekostning, hvis man vælger at anskaffe sig et popup strandtelt.

Her kan du læse om hvad du bør vide om et uv strandtelt til baby, og hvordan og hvor du kan købe et smart strandtelt med uv beskyttelse

Et uv strandtelt til baby er også meget praktisk at bruge hjemme i haven, så den lille kan være med uden mens evt. store søskende leger udenfor.

Indholdsfortegnelse

Inden du køber uv strandtelt til baby

Der er et meget stort udvalg af uv strandtelte til baby når du kigger online, og priserne er også meget forskellige. Selvom teltene ser ret ens ud på billederne, så kan kvaliteten variere end del. De dyre uv telte til babyer har generelt flere lækre detaljer og er nemmere at have med at gøre, samt en del mere holdbare. Et popuptelt er lavet af meget tyndt materiale, og her er der ofte sparet en del på de billige modeller. Man må derfor gøre op med sig selv hvor meget man skal bruge teltet, og om det kun skal bruges til baby, eller der også skal være plads til større børn og måske et par tasker i den kølige skygge. Hvis teltet kun skal bruges sporadisk, eller I gerne vil se om et uv strandtelt er noget for jer, så kan det være en god ide med et billigt uv telt. Det største udvalg af uv strandtelte til baby finder du nok hos Babygear. Leder du efter et billigt strandtelt, så kig forbi hos den store baby -og børnebutik Lekmer. Er du til det ultimative og lækre babytelt, så er dette telt fra Faktorfobi et kig værd.

Du kan læse meget mere om de forskellige slags uv strandtelte til baby længere nede i teksten.

Stort udvalg online

Hvis du ønsker at have mange strandtelte at vælge i mellem, kan det anbefales at kigge rundt hos de forskellige online butikker. For eksempel Pixizoo eller Babygear. Her finder du et stort udvalg og ofte de billigste priser, så du får mest muligt for pengene.

Uv strandtelt til baby på tilbud

Op til sommeren er der tit gode tilbud på uv strandtelte, som er værd at udnytte inden højsæsonen hvor prisen tit stiger igen. Når du handler online kan du nemt kigge rundt hos flere forskellige forhandlere inden du bestemmer dig, for at se om der er gode tilbud på strandtelte. Der er ofte gode tilbud på strandtelte til baby hos Pixizoo, der generelt har lave priser på babyudstyr.

Læs også:   Uro til baby - Fine uroer med og uden musik til børneværelset

Pop up uv strandtelt med god ventilation

Her er et rigtig godt strandtelt, som er nemt at folde sammen og klappe op igen. Dette uv telt er forsynet med gode muligheder for ventilation, da det har insektnet i alle åbninger. Teltet måler 120 x 70 x 80 cm, så der er plads til mere end én person og evt. madpakken, så den ikke bliver for varm og kedelig. Teltet er meget nemt at slå sammen, og kan medbringes i en lille praktisk taske. Teltet har en uv beskyttelse på 50+, hvilket er den højeste beskyttelse. Her ses det i en flot grøn farve. Set til 398 kr. hos Babygear.

Billigt uv telt til stranden eller haven

Hvis du er på udkig efter et billigt uv strandtelt til baby, så er dette blå telt til 198 kr. et godt bud. Det har den højeste uv beskyttelse på 50 +. Ligesom de andre pop up telte kan dette nemt klappes sammen og medbringes i en smart taske. Med til teltet følger der 4 pløkker, så det nemt kan fastgøres til jorden eller i sandet. Da teltet kun vejer 1 kg., kan det nemlig hurtigt vælte, især ved vandet hvor det blæser lidt mere.

L 90 x B 120 x H 80 cm.

Luksuriøst uv strandtelt med smarte detaljer (helt uden skadelige stoffer)

Dette pop up telt fra Babymoov er i virkelig god kvalitet. Det blokerer hele 98% af solens skadelige stråler på grund af dets 50+ uv beskyttelse. Netop dette telt har gennemgået en række tests foretaget af Tænk, og der er ingen skadelige stoffer i teltet, altså ingen phalater eller lignende uønsket kemi i teltet. En rar sikkerhed at have, når det gælder produkter til børnene. Modsat mange andre strandtelte er dette ret stort, og har plads til flere personer. Teltet er meget hurtigt at slå op, da det nærmest slår sig selv op når man åbner det. Det kræver en smule øvelse at slå det sammen, men når man først har styr på det, så tager det ingen tid. Se video nedenfor. Strandteltet er nemt at fragte rundt i den medfølgende taske. Prisen er 499 kr. hos Faktorfobi, hvor du også finder et stort udvalg af soltøj til børn.

Mål: 98 cm i højden – 90 cm i bredden – 85 cm i dybden.

Læs også:   Sådan giver du dit barn en god skolestart - Hjælp dit barn bedst muligt gennem skolestarten

Smart rejseseng med uv beskyttelse

Denne smarte rejseseng til baby er virkelig praktisk, da den også kan bruges som beskyttelse mod solen når I er udenfor. Rejsesengen er nem at slå op, da den fungerer som et pop up telt til baby. Rejsesengen kan bruges både udenfor i haven eller som en rejseseng, så baby har sin trygge base selvom I ikke er derhjemme. Rejsesengen egner sig bedst til babyer på 6 mdr. eller derunder. Når baby først har lært at sætte sig op, vil han eller hun hurtigt kunne vælte teltet, men til de små er den meget anvendelig, især hvis man er glad for at opholde sig udenfor. Rejsesengen / uv teltet til baby er set hos Pixizoo til 356 kr. Vælg mellem flere farver.

Rummeligt & billigt strandtelt

Dette strandtelt er det største vi har kigget på, men også det billigste. Det koster blot 149,95 kr. hos Lekmer. Teltet har uv beskyttelse op til 40+, hvilket minimerer solens farlige stråler. Teltet skaber et dejligt skyggeområde med plads til mere end én person. Inde i teltet er der små påsyede lommer, hvor der er plads til småting. Teltet slåes op med fleksible stænger der ikke kan knække. Et smart strandtelt som er oplagt at medbringe på strandturen eller stille op i haven for at skabe et hyggeligt område. Læs mere her.

Rejseseng & strandtelt fra Deryan

For eksempel denne model fra Babygear, som kan blive en dejlig tryg base på stranden, men samtidig fungere som en rejseseng, eller hyggeplads / legeplads til baby indenfor. Der kan tilkøbes madras for at gøre teltet mere komfortabelt. Kan fås i flere farver hos Babygear til 798 kr.

Uv strandtelt og rejseseng i ét

Det geniale ved et popup uv strandtelt til baby er at det er nemt at have med sig på farten. Det fylder nærmest ingenting når det er slået sammen, og er derfor rigtig smart at have med sig som en slags rejseseng. Med et lille tæppe i, så bliver uv teltet til en tryg kravlegård/ seng til baby, som du nemt kan slå op uanset hvor du er. Det er på den måde også en rejseseng, som vejer næsten ingenting, og som der er plads til i bilen eller i klapvognen. Et uv strandtelt til baby kan altså være nyttigt på flere forskellige måder.

Pop up strandtelt til baby – nemt & hurtig

Et pop up strandtelt fungerer på den måde, at det er nemt at slå op når man er kommet frem på stranden. De fleste modeller kan klappes sammen, så de passer i en lille taske, der er nem at have med sig på strandturen. Den helt store fordel ved et uv strandtelt til baby er at det ikke vejer meget, og derfor ikke er besværligt at slæbe på til og fra stranden, hvor man ellers normalt har rigeligt at slæbe på når man har børn med.

Læs også:   Cykelstol til baby | Hvilken barnestol er bedst?

Liggeunderlag & picnictæppe er også praktisk på strandturen

Udover et uv strandtelt til baby er det fornuftigt at have et picnictæppe eller et liggeunderlag med. Det kan ligges inde i teltet for at gøre bunden på det mere behagelige at ligge på, og samtidig får man en hyggelig base på stranden med delvist skygge.

Herudover er solcreme, solhat, håndklæde, mad og drikkelse også noget de fleste medbringer på en strandtur med børn. Noget legetøj der er sjovt at have med udenfor hjælper børnene i gang med sjove lege. Det kan for eksempel være en spand eller en gravko. Se mere sjovt udendørs legetøj her.

Et popup strandtelt skaber dejlig skygge for baby

Solens stråler er skarpe, og især mellem 12 & 15 hvor det anbefales at man søger skygge. Dette kan godt være et problem, hvis man samtidig gerne vil på stranden og nyde det gode vejr, eller i det hele taget opholde sig udenfor. Med et popup strandtelt bliver det meget nemmere at have sin baby med på stranden, da man hurtigt og nemt kan slå det op og skabe et dejligt skyggefuldt sted for baby. Det er er endda muligt at få en decideret ”seng” som samtidig er et telt med skygge, så baby uden de store problemer kan tage en lur udenfor uden at blive udsat for solens stråler.

Uv strandtelt til baby – undgå de farlige uv stråler

Uv strålingen bliver højest i Danmark i sommermånederne. Når den er over 3 er det nødvendigt at beskytte sig med solcreme og skygge. Et uv strandtelt er vævet på en bestemt måde, så solens stråler bliver reflekteret tilbage, og ikke kan trænge igennem. Dette giver en effektiv ekstra beskyttelse mod uv strålerne. Når baby ikke er i sit uv strandtelt kan soltøj eller uv badetøj være en god ide. Især hvis man skal sydpå, hvor solens stråler er ekstra stærke og uv indekset er markant højere.